×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Задайте си тези 9 секси въпроса още тази вечер


Задайте си тези 9 секси въпроса още тази вечер
Източник: Една.бг
07 Юли 2023, Петък, 21:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Удовлетворени ли сте в момента? Можете ли да подобрите играта в леглото? Винаги е подходящо време за самоанализ

Независимо дали сме сами, с нова тръпка или в дългосрочна връзка, сексът е нещо, за което мислим често.

На самия секс се отдава толкова много важност, но дали нещата стоят така с говоренето за него? Съветваме ви да отделите време, за да се погрижите за сексуалните си навици, да си поемете дъх, да си сипете по чаша вино и да поговорите за очакванията си.

Удовлетворени ли сте в момента? Можете ли да подобрите играта в леглото? Винаги е подходящо време за самоанализ.

Ето няколко въпроса, които можете да си зададете (сами или с партньор), за да разберете дали сексуалният ви живот върви добре.

Колко важен е сексът за вас като двойка?

Много хора в крайна сметка забравят значението на здравословната сексуалност във връзката си. И това не означава, че сексуалността трябва да бъде ултраактивна, не, сексуалността на вашата двойка трябва да бъде... по вкуса и на двама ви! Разговорът за секса и преосмислянето на мястото му в динамиката на двойката може да играе много вдъхновяваща роля във връзката. Съвет: винаги е по-добре да говорите за секс извън спалнята.

Кога сексуалният ви живот е бил най-пълноценен?

Самочувствието има определено влияние върху сексуалната ни удовлетвореност, както и партньорът ни и динамиката, която имаме с него. Интересно е да разгледате различните моменти, в които можете да кажете, че сте изпитали голямо сексуално удовлетворение. Какво бихте направили, за да се случват по-чето. Разбира се, не бива да попадаме в капана на идеализирането на миналото. Вместо това трябва да го използвате, за да изградите по-щастливо настояще.

Освен това същото упражнение е валидно и за соло удоволствието: кога и как успяхте да си доставите пълноценно удоволствие самостоятелно? Сексуалността е преди всичко връзка със самия себе си.

Как е сексуалното удовлетворение за вас в момента?

Важно ли е да достигнете до оргазъм, за да сте сексуално удовлетворени? И ако е така, по какъв начин? Кои ласки ви качват на седмото небе за вас? Какво ви помага да се отпуснете? Може би бихте искали да излезете на среща с партньора си и да се опознаете още по-добре? А може би имате нужда от промяна на обстановката: малко време далеч от дома и отговорностите, за да дадете воля на либидото си. В крайна сметка може да се окаже, че сексът не е важен или дори приоритетен за вас в момента. Не се чувствайте виновни за това, напълно нормално е. Вслушайте се в себе си.

Повече удоволствие ли изпитвате, когато сте сами?

Нормално е често да получаваме по-силни оргазми от соло игра, най-вече защото е много по-лесно да се съсредоточим върху собствените си усещания! Десетката невинагиможем да уцелим, когато сме с партньор. . Най-добрият начин да подобрите сексуалните си отношения с партньора си е несъмнено е ясно да споделите пред другия човек това, което ви доставя удоволствие, когато сте готови и според собствените си граници. Накратко, винаги има място за подобрение - и то в двете посоки!

Кои пози ви доставят най-голямо удоволствие?

Отново става дума за комуникация. Имате ли чувството, че правите секс по строго определен сценарий и ви става скучно? Обяснете на партньора си, че искате да опитате други начини да се чувствате добре. Би било интересно да разберете кои от тях ви носят повече удовлетворение. Искате ли малко повече вълнение? Изследвайте пози и движения, които не сте опитвали преди. Може да откриете неподозирани ерогенни зони или дори нови форми на удоволствие.

И обратното, ако не ви се занимава с определени пози, които ви създават неудобство, а ви харесват 2 или 3 пози, които със сигурност ще ви доставят удоволствие, можете просто да се придържате към тях.

Къде се намира удоволствието?

Буквално, къде усещате най-силно удоволствието си? Има ли определени части на тялото ви или на тялото на партньора ви (освен тези, които подразбираме), които могат да ви доставят още повече екстаз? Или пък по-скоро усещате, че голяма част от интимната наслада всъщност се случва в главата ви?

Как можете да подобрите удоволствието си?

Могат ли сексуалните ви фантазии да се превърнат в реалност? Имате ли склонност да потискате и най-малкото си желание? Може би не смеете да ги споделите с партньора си, защото се страхувате, че той или тя ще ви осъди? Искате ли да изпробвате нова секс играчка, която да направи играта под завивките оше по-разгорещена? Отделете време, за да си зададете въпроси.

Какво още искате да опознаете?

Важно е в личен план, но също и ако сте във връзка с друг човек, да разберете какви нови неща искате да опознаете. Това упражнение ни позволява да разширим границите на сексуалния си живот. Тя също така дава възможност да открием желанието на другия човек да поднови интимността ни. Не бъдете свенливи, всичко може просто да си остане в разговора или фантазията.

Какво е сексуалното ви състояние като цяло?

Има ли проблеми, които продължават дълго време? Има ли неща, които сте мислили за малки спънки, които с течението на времето са се оказали дългогодишни неудовлетворения? Има ли поне един човек в двойката, който има лични проблеми свързани със сексуалното му състояние? Няма нищо лошо в това да се консултирате със специалист - независимо дали сте сами, или в двойка!


В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме, 
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори