×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обрат в рамките на час: Борисов обяви, че се отказва от имунитета си


Обрат в рамките на час: Борисов обяви, че се отказва от имунитета си
"Все пак аз съм Бойко Борисов"
05 Юли 2023, Сряда, 10:10 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Вярвал на българския съд и на прокуратурата

Бойко Борисов си смени позицията само в рамките на час. Малко преди 9 ч. сутринта след въпрос на „Флагман“ лидерът на ГЕРБ обяви категорично, че няма да си даде имунитета. Само час по-късно той направи второ изявление и посочи, че ще се откаже от защитата от наказателно преследване.

Днес въпросът със свалянето на имунитета на Борисов бе вкаран отново в дневния ред на Народното събрание от БСП. 

В тази връзка лидерът на ГЕРБ направи второто си изявление пред парламентарните репортери: "Може ли да направя обръщение?... В България ако някой не ми спомене името, той се оказва, че не е значим. И тука виждам, че и нашите некоалиционни партньори и нашата неопозиция, защото напомням как Корнелия Нинова от трибуната на парламента ме призова "ще ги събера, да направим правителство", ако не сте забравили... Множество сигнали на служебното правителство срещу г-жа Нинова стоят на трупчета. Явно заради това тя се опитва да се възползва и върши някаква друга, чужда задача. Затова разговарях с парламентарната група днес, все пак аз съм Бойко Борисов - ще си дам имунитета въпреки толкова очевидното направено от тогавашния главен прокурор срещу мене, но аз вярвам и на българския съд, и на българската прокуратура. Няма да бъда жертва на шантаж и изнудване... за да си прокарват и едните, и другите решения. Така че това можете да пуснете в нашите новини - ще си дам имунитета."

Борисов не отговори на въпрос - дали си дава имунитета, понеже главен прокурор вече е Борислав Сарафов. 

Гледайте тук:

 


В категории: Политика


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 5
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
45
Коментара по темата
45.
Ре
06.07.2023 07:53:48
0
0
Ти си ги чети до края. Аз не мога, до второ-трето изречение. Информационна хигиена.Там някъде свършва истината и започва творчеството. Добър е! С 20% истина, прави 80% продукт.
44.
Щирлиц
06.07.2023 07:28:59
0
0
до предходния .Ами ,10a92като си ги забелязал тези подробности и не ти допадат статиите - не ги чети.Дейстеай си по изповедите...
43.
MiB
06.07.2023 07:14:23
0
0
Колко да са тези статии, несвързани с ББ? Изрязва, монтира, манипулира негови изказвания. Комбинира наклонение и текст с удебелен курсив да втълпява съмнение в твърденията или внимание към собствената си позиция по темата на репортажа, а най-често и външната, политическа интерпретация на бедния читател. Отвратително за четене. Предпочитам изповедите на Силиконка Маринова.
42.
Колкото толкова до 39/32
05.07.2023 19:52:39
0
0
Ок, питаш ще ти отговоря.1-Гласувам,защото това е мое конституционно право.Аз съм роден и израснал в България,гражданството ми е само Българско и всичко което притежавам- движими и недвижими е регистрирано в България,респективно данъците се плащат ежегодно в БГ.2-Аз не съм самогъзник и не мисля само за себе си.Представи си семейството ми,близките ми и приятелите ми все още са в България и същите тези въпросни политици все още определят житието и битието им,респективно заплатите.Косвено това касае и мен понеже от моите 2700 евра една втора се връща в Бг за да може семейството ми
в което всички работят да преживее месеца.Както писах става въпрос за оцеляване.3- Относно изборния кодекс,там има много какво да се желае.Аз лично съм да се въведе образователен ценз- ниво четене и писане и статут на уседналост.4-коментари относно непроверени факти не съм правил и не правя.Коментарът ми гласеше,че всеки може да разсъждава и споделя разсъжденията си относно думите и делата на публични фигури,като политиците.Да не изпадам в момента в конкретика - някои от тях даже са осъдени за клевета,точно поради написаното от теб - в Бг всеки плюе и си мисли,че може да плюе срещу всеки.Тук отново има много какво да се желае.Не става въпрос за посочване на спонсори,а за бързо и ефективно съдопроизводство спрямо клеветниците.5- Относно политиците и защитата им,и да ги защитаваш и да не ги защитаваш,тридесет и кусур години едни и същи маймуни ни играят пошъл театър,само с леки промени в декорите.Алеко ги е прозрял още на времето - всичките са маскари.Личното ми мнение е ,че на България и липсват ДЪРЖАВНИЦИ.6-Относно автора ,статиите му и за какво се отнасят,тук вече стигаме пак до това ,че всеки има право......сам да решава.Неговата работа е да пише статии и може да си пише за каквото реши.И понеже е журналист от доста време ,сигурен съм ,че има и статии несвързани с Б.Б.
41.
Бай....
05.07.2023 19:45:34
0
3
GERB OVER !
40.
Аз
05.07.2023 17:28:31
0
1
О.р.полковник Диньо Динев е агент от Държавна сигурност с псевдоним"Крачунов",ограби и измами най-близките си роднини и приятели!
39.
до 34 от 32
05.07.2023 16:52:11
0
1
След като 7 години не си в България, с какво право ходиш да гласуваш??? Защото си плащаш данъците в България? Защото от местните политици ти зависи твоята заплата???
За съжаление Изборният кодекс все още дава възможност на подобни като теб да гласуват. И разбрали неразбрали от медиите - да си вадят изводи за политиците.
И не - не защитавам никой политик, но ми омръзна всеки в България да политиканства все едно, че е пряк участник в процесите.
Не ме дразнят смислените коментари, но тези, които са на база чекмеджета, записи и т.н....предпочитам да ги игнорирам, защото всичките тези писачи едва ли лично са правили снимките/записите, че да твърдят каквото и да е.
Истината е, че медийната помия залива България. Интересно какво ще се случи, когато въведат правила всяка медия да си посочва "спонсорите". Ще е още по-интересно ако успеят и да спрат троленето. А не един-двама да пишат опорка след опорка...
Демокрацията е право всеки да си изразява мнението, но определено медийната среда в България не е особено демократична!
Ето ти пример с автора на тази статия - колко статии има Лисицов, в които не е замесен ББ?
38.
.
05.07.2023 14:18:48
4
8
Апартаментчена в Барса за милиони евро , бутичета пак за милиони евро! Лайнар крадлив!
37.
Хаха
05.07.2023 14:15:02
3
7
Клоун
36.
Сарафов
05.07.2023 14:10:00
2
7
Бокич, няма да те предам! Благодаря за службата...ще ти служа вярно!
35.
Митко
05.07.2023 14:08:50
4
6
Тоя Боката е с обща култура на цигане в 3-ти клас....боба, леба и нещо ако мой да еб...
34.
Колкото толкова до 32
05.07.2023 13:00:01
3
7
Питаш - ще ти отговоря.1 - Относно работата,ами работя над 30 години,като последните седем извън страната- емигрирах.Натояща работа - 2700евра (не знам доколко е сериозна).Емигрирах поради невъзможност за оцеляване в БГ получила се в следствие на управлението на всички тези ЕДНИ И СЪЩИ политици които според нямам право да оплювам,а само да им делегирам власт гласувайки за тях.2-Стигнахме до гласуването ,Не вярвам на никои от сегашните политици ,респективно не гласувам за никого,даже си правя бюлетината недействителна - да ходя до из.урни.3-Относно плюенето,всеки има право да изрази личното си мнение за делата и думите на обществени личност,каквито са политиците.4- всъщност първо,кой,колко и дали е умен е субективно и както писах по-горе всеки може да си разсъждава и изразява разсъжденията си за каквото намери за добре,така е в демокрацията.
33.
Потресен до 27
05.07.2023 12:38:45
4
4
Нищо не искам,а изразявам лично състояние на духа- потресен съм и информиран,кога това ми състояние би преминало в друга фаза - от потресен в изумен.p.s. чистите хора,които знаят ,че са чисти не се страхуват и не отказват : тестове,проверки и прочее.Те си знаят,че истината стой зад тях и нищо не може я промени.Е очевидно нашия Б..Б. не е особено чист ....
32.
Колко простотия има по този свят...
05.07.2023 12:34:59
6
7
Седнали няколко "умника" като тези на Доньо Донев и разсъждават за имунитети, ДНК и какво ли не...
Какво ви топли, че ББ ще си даде имунитета? Или сте толкова наивни да си мислите, че ще бъде осъден??? А пък за ДНК да не говорим... Какво като му вземат? А как и на какво основание ще вземат от детето??? Въобще малко от малко замисляте ли се или щом някой го е написал - значи трябва да е вярно и да се повтаря в несвяст???
Ето това е проблема в България - пълно с малоумници без собствено мнение, лапнишарани и некадърници, на които всичко им е ясно, но не осъзнават собствената си простотия.
Иначе всички с претенции... ама за повече от едно безсмислено щракане по клавиатурата нямат капацитет.
Защо не се хванете на сериозна работа ами сте решили, че като оплювате (с право или не) разните политици ще се издигнете в очите на хората? Вместо да плюете - гласувайте!
31.
До 30
05.07.2023 12:29:54
4
6
Ооо не в грешка си.Бойко не е просто по- голям от другия хартиен лъв( Бойко също е хартиен лъв) ,Бойко е по-по,най -най от всички хартиени лъвове.p.s.никой говори за истински генерали и истински мъже- които веднъж казват и правят това,което са казали.Аз съм служил в Б.А. ,но командир като Бойко не бих последвал,нито бих изпълнил негова неправомерна заповед.
30.
До 21 Никой
05.07.2023 12:11:16
8
22
ББ определено е по-голям Генерал от Генерал Атанасов-Гнома :)))
За незнаещите, освен всичко е и доктор на науките, а не като завършилите курсове в Харвард, които дори български не знаят!
Хайде скривайте се долни хейтъри, защото много мина, мъничко остана, цветната революция от паветата, инициирана от Херо и ЦРУ , си отива в канала или Канада!
29.
Много джендърски тролове
05.07.2023 12:05:10
14
23
Мразят всичко, което е нормално!
За парата,изядат си месата!
Народа е с ГЕРБ и Борисов, защото е нормален, а не като меките китки от паветата!
Ще има обрат в политиката и педалите на промяната ще бъдете изринати, заедно със създателят им Радко капута!
Херо е наказаха, Тръмп идва, педалите и различните треперете от ужас!
28.
Е на тва е
05.07.2023 12:05:08
1
6
Едни и същи тъпунгери с по десетина ника драскат тук.
27.
26 Кире ти ли си бре маскара?
05.07.2023 11:55:36
5
22
Парапета дава ли ДНК и защо да искате от ББ да доказва че не е баща?
Опорките на ДС маргиналите се изчерпиха, сега остава да се търсят нови :))))
Много измислени и тъповати тролове са си наели Разградската ДеСница!
26.
Потресен
05.07.2023 11:42:52
18
8
Въй,въй,въй.Потресен съм -Бойко в типичния си и непоклатим стил на смелчага,заявява че се отказва от имунитет.Сега остава окончателно да запуши устите на тези,които го "маскарят" ,като продължи в същия дух и заяви,че ще даде и ДНК материал (в три лаборатории) по случая Барселона гейт.Тогава аз освен потресен ще бъда и изумен.А ДАНО АМА НАДАЛИ.
25.
До всички
05.07.2023 11:34:00
25
16
Генерала не е самозванец.Той е завършил прочутата ДОГАНСАРАЙСКА АКАДЕМИЯ,
24.
ДС-Добрити Сили
05.07.2023 11:32:55
12
37
Направо се насраха от страх!!!
Цялата номенклатурна паплач се изрежда да ругае Борисов и ГЕРБ, но не отчитат факта, че ГЕРБ е партията на Народа!
Жълтопаветниците са с тоталитарен, ДС произход, назначени капиталисти!
Страхът от Бойко изяжда душата на маргиналите и троловете им!!!
23.
Фолклор
05.07.2023 11:31:56
33
7
И за народен певец става : Пустоно лудо младо още ми имунитета.Дали да го дам ,че как да го дам га ма Гешев гледа оттам....
22.
Хан Курбан
05.07.2023 11:29:59
26
11
Дали са му гаранции да го замажат! Дано да са го излъгали!
21.
Никой до Някой #15
05.07.2023 11:24:29
38
16
Генерала,казваш? А коя ген.щабна академия е завършил въпросния? Това ,че някой просто ти е дал едно незаслужено звание не те прави,равен с другите заслужили го.На тиквата,всичките му работи са такива
шменти - капели .
20.
Някой
05.07.2023 11:18:19
28
18
Генерал ама назначен от доган и с мундир от народния театър.
19.
Бат Бойко направи
05.07.2023 11:17:39
10
28
Мат с бялата Царица !! Комуняги и продажни душици ще получат инфаркт .Кой ще плюят сега??? Как ще манипулират простолюдието ??
18.
Бай....до #9
05.07.2023 11:10:28
24
7
1000 +++++++++++!!!
17.
Бай....
05.07.2023 11:04:19
38
21
Както САЩ бърка лайната в света, така Толупа бърка лайната в България !
16.
До 15
05.07.2023 11:03:28
28
15
Ти верно си сериозно болен. Потърси помощ щото си опасен за блозките си, ако имаш такива. Лелеее леле, остай...
15.
Някой
05.07.2023 10:57:24
18
35
Генерала пак в типичен негов стил Направи неочакван ход за противниците си .Които са главно бивши и настоящи комуняги ,олигарси и купени боклучари като Чалгаря гешев копейката резидента И една дузина продали се на руски интереси Медии журналя и "социолози ". Дето търсят и разчитат на популярност на неговия гръб. Никой нормален човек в бг или в ЕС не е вярвал на балона с кюлчетата, пачките и къщите За това е Бойко толкова популярен и уважаван в Европа На първа място по рейтинг в родината си
14.
Марк Твен
05.07.2023 10:56:07
35
13
Не ми кради името, ти крадецо ГРОБаджийски. При теб това е професионално изкривяване, но НЕ Е оправдание. Боко ще сподели същата участ с Мусолини, ще висне с главата надолу. Такава участ застига Диктаторите.
13.
Боко тъпото
05.07.2023 10:55:30
26
27
Разбрахме се със сарафчето да прекрати делото за бикините и съм курназ.
12.
До 10
05.07.2023 10:53:55
23
16
Обичаш бойко да те клеца ли? Аххаха, толкова ли си я закъсал или просто си болен извратеняк?
11.
Някой
05.07.2023 10:46:52
23
21
Абсолютна шизофрения!
10.
Марк Твен се насра
05.07.2023 10:43:52
50
35
Слуховете за моята кончина са силно преувеличени.
Нали сте наясно,че Бойко Победоносец е като Феникс, пак ще Ви клеца!
Не е случайно посещението на мъжа на Мата Хари в щаб квартирата на ПП!
Рогоносеца с дипломатически номер на колата....
9.
До 8
05.07.2023 10:40:34
27
65
Румъния дръпнаха щото вкараха техните тикви в затвора, мършляк.
8.
1
05.07.2023 10:37:54
52
32
Като гледам долни коментари ясно що сме на тоя хал злоба омраза и завист Хърватия и Румъния къде дръпнаха напред хората им са свестни тука само 10% дебили чакащи да вкарат Бойко щот тва ги топли зимата измекярите Янев капута бареков волен курнела славчо отпаднаха безславно
7.
1
05.07.2023 10:32:01
7
6
БА БОЙКО
6.
Харна Пекарна
05.07.2023 10:31:11
29
61
Тикво давай го този имунитет и идвай да при нас,най добре ще се чувстваш в ролята на фурнаджийска лопата.p.s. Тиквата нищо не прави случайно,някой нещо му е гарантирал
5.
Мис кафеви гащи
05.07.2023 10:26:34
42
81
Бассси миндила, батко. Няма такова нищожество. Избирателите му са по-низши същества и от тия на цоньо и костя.
4.
Бай Ставри
05.07.2023 10:25:37
33
66
Щото при евентуално гласуване ще стане ясно кой с кой играе. Ама дали е имало разговори с някои прокурори, можем само да гадаем. Целият народ чака тоя индивид да го вкарат в затвора
3.
Никой
05.07.2023 10:22:44
27
56
Не е и нужно да тежи по-дълго, тези от електората му (както и публичната администрация) са късопаметни.
2.
Някой
05.07.2023 10:20:22
29
76
Нищо чудно, след половин час пак да има ново изявление!
Тя неговата дума толкова тежи - половин един час максимум!
1.
Марк Твен
05.07.2023 10:15:05
29
73
Голяма ЖЕНА е Тиквун, равен няма. ;d ;d ;d
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавният зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия 
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори