×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не се притеснявам, че някой от ГЕРБ може да ме предаде


Не се притеснявам, че някой от ГЕРБ може да ме предаде
Димитър Николов
Тема в развитие
виж още
скрий
23 Октомври 2011, Неделя, 22:14 ч.
Автор: Бесове.Бг, снимка и видео: Добромир Доскачаров

Надявам се да бъдат зад мен през целия ми мандат, а за смяна на зам.кметове е рано да говоря

Първите въпроси към новия-стар кмет Димитър Николов бяха зададени от Бесове.бг пред общината в 20,30 часа, където го чакаха неговите съмишленици от ГЕРБ с развети знамена. Най-интересното оттук-нататък е дали на Николов ще бъдат поставени ултиматуми за подбора на най-тесния кръг от екипа му, който досега включваше коалиционния партньор от СДС Костадин Марков – зам.кмет по строителството, както и д-р Лорис Мануелян – по здравеопазване, от квотата на партията на Валери Симеонов. Неясно е дали ще запази мястото си зам.кметът по финанси Крисимир Стойчев, за когото и до днес не е ясно по каква „линия“ бе включен на възловото зам.кметско място, тъй като няма нищо общо с ГЕРБ. 

Още по време на предизборната кампания от щаба на ГЕРБ имаше предупреждения, че се борят за тотална победа, от която ще следва и поставяне на условия основно при определяне на кметския екип.

Чуйте как отговори кметът на въпрос на Бесове.бг дали вярва изцяло на своите съпартийци и дали новата конфигурация в ОбС ще е за добро, използвани в интервюто са и въпроси на други медии:





Флагман.БГ Рачков дири артистични българи Рачков дири артистични българи 17/06/2024, Понеделник 14:40 0
14
Коментара по темата
14.
SN
25.10.2011 19:13:24
0
0
Kolkoto. I da pluikate Burgas Izbra i reshi qd da vi hvashta, pukaite se burgazlii ne sa GlupaviI che da vqrvat na glupostite vi
13.
към заглавието
25.10.2011 17:53:51
0
0
А ,ТРЯБВА
12.
жалки са
25.10.2011 13:49:42
0
2
щом правят фалшификации значи знаят колко им е "силичката" горките герберчета
11.
Куче!
25.10.2011 01:53:13
0
5
http://cnyyk.blog.bg/video/2011/10/24/stotici-v-universiada-skandirat-mafiia-ne-sme-kucheta-video.841116

Ето, че "кучетата" на Бойко проговориха! Дано най-сетне започнат и да ХАПЯТ!
10.
Факт
24.10.2011 20:53:45
0
3
Ето как ГЕРБ изнася неудобните бюлетини от ОИК да не се объркат вагласените им сметки :


http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=10379&sectionid=16&id=0000111
9.
Мария Ангелова
24.10.2011 20:16:17
1
6
Това не бяха свободни и законни избори - а пародия, фарс, порнография с проститутките от ГЕРБ
8.
Доктор Дре
24.10.2011 20:14:33
1
5
в чувалчетата с бюлетини бе разнасяна българската демокрация и достойнство на българите - захвърляни като чувалчета ненужни никому боклуци, защото подменените хартийки вече бяха на нужното място в нужното време в нужните ръце.А тези в ръцете на СИК-овете бяха излишни.Боже, пази българите от ГЕРБ!
7.
mainata91
24.10.2011 18:10:21
2
5
za sazalenie DZARO pak pobedi .Vsicki nie sme pot prikritie za sega.bok da pazi balgaria.
6.
!!!!
24.10.2011 15:48:21
4
11
Уважаеми г-н Николов,
Купуването и продаването на гласове е престъпление! В такъв случай Вие сте........?!
5.
ops
24.10.2011 13:57:43
4
11
резултатът е фалшифициран то е ясно като бял ден, герберската полиция пазеше ГЕРБ, бюлетините на хората още не са преброени, даже не са и нужни - а резултати излязоха?!?!, журналисти се гонят да показват факти и истини, чакащи гласоподаватели не можаха заради ГЕРБ да упражнят конституционното си право да гласуват, а бяха брутално разкарани от хиляди СИК /от общо 11000 СИК/, .............и редица още факти - еееее ГЕРБ прекрачиха всички граници на законност, търпимост, карат я брутално през просото.Пожелавам на николов след година и половина, когато паднат ГРОБ на парламентарните избори и му спрат кранчето от София, да не го боли от стотиците предателства към него.Когато гърнето спре да ври, всички с лъжиците ще то предадат и ще хукнат през глава към следващата конюнктурна партийка-еднодневка.Да му е по-малко горчива голямата чаша, която ще пие след 1 1/2 година.
4.
ФАЛШИФИКАЦИЯ!
24.10.2011 13:07:29
4
6
ФАЛШИФИКАЦИЯ! Най-наглата и безочлива ФАЛШИФИКАЦИЯ! Върнахме си Тато! Само че сега ще им викаме Боко Картофа, Цецо Фаса, Роско Мантинелата и Мими Захарното петле или Мими Близалката, а за по-просто Чупа-Чупс! СТРАШНИ времена идат, народеее! Събуди се, осъзнай се, спомни си, че ИМАШ ГРЪБНАК, а не само език и гербери, като капаци на конете! ХОРА сме, а не овце или кучета, или картофи!!! Защото Бургас се превръща в Нюрнберг образец 1923-1926 година, който подготвиха за старта на Хитлер, а през януари 1933 година оттам Хитлер взе властта и оттам обявиха началото на 3-я райх! И по примера на Хитлер, нито Боко, нито Мими са генератори на нови, СВОИ идеи, но много успешно ги КРАДАТ (като гласовете ни) и ги представят като СВОИ (като гласовете ни)! Скоро ще започнат да забраняват профсъюзите/синдикатите, другите партии, а догодина може да започнем и книги да горим пред БСУ! Боже, пази сляпо да прогледа!!!
3.
ДЕНЯТ НА ИСТИНАТА
24.10.2011 10:52:02
5
3
za koi da glasuvame be palqk
2.
BAT BOIKO
24.10.2011 10:01:42
6
10
ПРИ ТОЛКОВА ГЛУПАВ и ПРОСТ НАРОД ГЛАСУВАЩИ ЗА ГЕРБ, НОРМАЛНО Е ДЪРЖАВАТА НИ ДА Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО СТАНДАРТ в ЕВРОПА ....
ХАК ВИ Е !
1.
Лори
23.10.2011 23:01:16
15
15
Най-добрият кмет на Бургас! Честито и успешен мандат.
Чудя се какво ще кажат сега онези клакьори, които им се привиждаше балотаж. Браво кмете!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Украинецът обирджия не иска да ходи в затвора, щял да празнува днес рд на дъщеря си Украинецът обирджия не иска да ходи в затвора, щял да празнува днес рд на дъщеря си 46-годишният мъж бил професионалист, влязъл в имота на бургаското семейство чрез специални шперцове Преди прайда: Маймунска шарка в София Преди прайда: Маймунска шарка в София Заразеният не е пътувал извън страната Агент Купър от "Туин Пийкс" получи български армагани в Холивуд Бургазлията Кирил Евтимон поканил Кайл Маклоклан у нас Защо "Величие" обявява война на националните телевизии Защо "Величие" обявява война на националните телевизии Започнем ли войната, ще бъде докрай! Единият е излишен, обяви полк. Николай Марков Рачков дири артистични българи Рачков дири артистични българи Актьорът е новият водещ на атрактивното музикално шоу „Пееш или лъжеш“ Наглост! Плащат се по 1700 лв. на търтеи у нас, ето каква е схемата Наглост! Плащат се по 1700 лв. на търтеи у нас, ето каква е схемата 4664 българи получават средно по 1664 лева обезщетения по европейски регламент в България Украинецът Юри задигна парите, часовниците и колекционерското уиски на бургаско семейство от жк. "Изгрев" Украинецът Юри задигна парите, часовниците и колекционерското уиски на бургаско семейство от жк. "Изгрев" 46-годишният чужденец живеел във Варна, в Бургас дошъл, за да краде - попаднал на "златна мина" с един удар Всяка домакиня ще си навлече голяма беля, ако не знае значението на тези символи Всяка домакиня ще си навлече голяма беля, ако не знае значението на тези символи Знаете ли, например, че кетчупът трябва винаги да е в хладилника Най-популярните графити артисти в България с уникален проект в община Царево Най-популярните графити артисти в България с уникален проект в община Царево В село Лозенец вече няколко сгради са изрисувани с тематични графити, посветени на морето и лятото Мъж плаши с бомба, ако не излекуват майка му Мъж плаши с бомба, ако не излекуват майка му Звъннал на спешния телефон в полицията
Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни ще са страданията и бедствията Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори