×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Софтуерната платформа за електронна търговия NEXT BASKET – с новаторско решение за SEO оптимизация


26 Май 2023, Петък, 13:53 ч.
Автор: Флагман.Бг

Прецизен и интелигентен подход към подобряване на класирането в търсачките

SEO оптимизацията е сложен стратегически процес, който включва стотици фактори - от скоростта на зареждане и техническата изправност до текстовото съдържание и оптимизацията на изображенията.

За собствениците на уебсайтове, особено тези, работещи в областта на електронната търговия, тази задача може да бъде огромна, тъй като броят на страниците, които трябва да се оптимизират, често е голям.

Основната цел на SEO оптимизацията е да увеличи трафика към уебсайта без необходимостта от допълнителни разходи за платена реклама. Още повече, SEO цели да достигне до точно определени потребители - тези, които е най-вероятно да извършат покупка. Това се постига чрез оптимизация по специфични ключови думи, които потребителите въвеждат в търсачките.

С NEXT BASKET вече има едно удобно решение, което може да помогне в този процес. Софтуерната платформа, разработвана от българския стартъп, предлага интелигентна автоматизация на всички процеси, които могат да бъдат автоматизирани, като в същото време предоставя професионални SEO услуги за всичко останало.

По-високи печалби без разходи

В крайна сметка, NEXT BASKET означава повече от просто оптимизация - това е дългосрочна инвестиция, която продължава да дава резултати дълго време след извършването на началната оптимизация. Резултатът е устойчив растеж на продажбите без необходимост от увеличаване на бюджета за интернет реклама.

Казано накратко, оптимизацията е дългосрочна инвестиция, при която продажбите на бизнеса растат без увеличаване на бюджетите му за реклама в интернет.

С NEXT BASKET голяма част от техническите предпоставки за успешна SEO оптимизация идват като вградени функции на самата платформа. От бизнеса се изисква единствено да ги настрои, след което да се фокусира върху фините детайли.

SEO в платформата на NEXT BASKET

За разлика от повечето SaaS платформи, които по-скоро пречат на оптимизацията, отколкото да ѝ помагат, NEXT BASKET е разработена със силен фокус върху качеството на SEO. В същото време, тя предоставя инструменти, които биха били скъпи или времеемки при отделна употреба, включително:

● Скорост на зареждане на сайта под 1 секунда и достигане на над 95% качество на сайта според Google;

● Масово обновяване на SEO тагове и свързани продукти;

● Автоматично създаване или оптимизиране на метаданни за всички страници на сайта;

● SEO оптимизация на изображения с контрол на размера и типа на файла, заглавието на изображението и Alt тага;

● Вътрешен SEO робот, който обхожда сайта и сигнализира за грешки;

● Създаване на динамична карта на сайта, която се обновява при всеки нов елемент;

● Автоматично индексиране на категории, филтри и продукти в Google и други търсачки.

В допълнение към тези инструменти, NEXT BASKET предлага възможност за интеграция с най-важните инструменти на Google за мониторинг и оптимизация на класирането в търсачките. Сред тях са Google Search Console, Google Analytics, Google Tag Manager и Google Data Studio.

Професионални услуги за оптимизация

Макар и много от техническите аспекти на SEO да подлежат на автоматизация, експертната работа си остава задължителен елемент за онези, които се борят за челните позиции.

NEXT BASKET предлага пълен набор от SEO услуги, включително първоначален анализ на сайта, техническа оптимизация, стратегии за създаване на съдържание и изграждане на връзки.

Предлагат се различни пакети, които включват платени и безплатни услуги, а партньорите могат да заявят консултация с експерт, за да определят точните нужди на своя сайт и бизнес.

С предложенията и услугите на NEXT BASKET, търговците могат да променят начина, по който инвестират в интернет видимостта си. Следващите месеци ще покажат как точно ще се случи това.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

Официалният старт на продажбите се очаква през юли 2023 г.




България Всички новини
Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях?
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори