×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Завеян шофьор блъсна 6-годишно дете с колело в ж. к. Меден рудник


Завеян шофьор блъсна 6-годишно дете с колело в ж. к. Меден рудник
Момченцето е пострадало, с фрактура на черепа е настанено за лечение в УМБАЛ-Бургас
09 Май 2023, Вторник, 11:05 ч.
Автор: Флагман.БГ

Детето не спира на пътен знак СТОП с велосипед-играчка

63-годишен непредпазливо движещ се в населено място бургазлия с лек автомобил "Шевролет Нубира" с бургаска регистрация блъсна 6-годишно момченце от Бургас, управляващо детско колело-играчка. 

Детето не спира на пътен знак СТОП, пострадало е и с фрактура на черепа, без опасност за живота, е настанено за лечение в УМБАЛ-Бургас.

 


В категории: Меден Рудник


12
Коментара по темата
12.
Добавете коментар
09.05.2023 13:38:32
0
2
Малолетно е.
11.
Тъй тъй
09.05.2023 13:33:15
2
2
Оня умния дето развива теории, знае ли на каква възраст една личност по закон носи отговорност за действията си ? В статията пише фрактура на черепа а без опасност за живота, което ме съмнява . Дано се оправи детето, че шофьора и неговата не е лесна , стреса убива . И когато шофирате в жилищни комплекси , една идея по-бавно , защото там може да изкочи дете на пътя а не от гората или нивата .
10.
Добавете коментар
09.05.2023 13:32:56
3
2
Детето е професионален шофьор с 20 годишен стаж в дапа.То има книжка за колело-играчка и определено знае че трябва да се спре на стопа.Да не говорим,че от снимката се вижда че е употребило детска лимона с стимуланти.Ох какви огромни глупости,за убийство вече дават условна.
9.
Адолф
09.05.2023 13:01:43
2
10
Няма я държавата. Може много да плюят головите времена, но тогава дворовете на училищата бяха разчертани като кръстовища, а децата учеха Безопасност на движение по пътищата. А сега! Качват се на велосипеда, подкарват го по пътното платно, зяпат смартфон и всичко останало, но не и движението. И най - лошото е, че след 10-на години същите пораснали деца се качват да карат мощни коли и убиват други деца. И проблема е в държавата, защото никой в нея не ги е научил да мислят когато са на пътя!
8.
Мъка до 6
09.05.2023 12:10:50
7
8
Именно, и като чета коментарите на повечето, ще се намерят от 100 кладенеца вода, да се обясни как не е виновен шофьора, а са виновни всички останали.
Разбира се, че и те имат вина, но на първо място винаги е шофьорът. Тъжната истина е, че скоро ще се броим на пръсти, тези които знаем, че е така.
Мога да се закълна, че е карал с повече от ограничението, минаващ през пешеходна като пилот от Ф1.
7.
До 3
09.05.2023 12:03:55
2
26
Когато качиш 6 годишно хлапе на колело нямаш извинение да го изтърваш от поглед и да го пускаш по улиците. Според закона за движение по пътищата "Когато караш колелото не си пешеходец, а си с ППС" Преди да качиш дете на колело, трябва да го научиш че улица се пресича като слизаш от колелото и го буташ, забранено е да караш колело по пешеходна пътека!
А колело-играчка се нарича нещо толкова малко което не може да бъде управлявано като ППС, щом дете е качено и управлява това не е играчка, а велосипед!!!
6.
До 5
09.05.2023 12:03:06
6
17
Няма да те разберат. 99 % от водачите в България са дебили и си мислят, че като се качат в колата имат само права, без задължения към други участници в движението. И случилото се е типичен пример. Ганьовски манталитет
5.
Мъка
09.05.2023 11:59:38
8
12
Независимо какви са родителите-завеяни,заблеяни и т.н., шофъорът е длъжен да спре...дори и без СТОП или пешеходна. Говорим за дете!
Просто всички карат като изтървани и на състезание, това е истината.
4.
паткан
09.05.2023 11:53:20
0
13
Ами променете правилника и ще се спре с подобни неща.
Например на път със знак за предимство трябва задължително да се спре, а на знак стоп се минава директно.
Само така ще си оправим неадекватният начин на мислене.
3.
Хахахаха
09.05.2023 11:33:07
20
13
И ако са го изтървали от поглед родителите, шофьора трябва да го блъсне ли? Ебат* логиката.
2.
wtf
09.05.2023 11:32:26
0
21
велосипед-играчка ????
1.
123
09.05.2023 11:13:28
4
59
Детето НЕ спира на знак СТОП, но шофьорът е завеян...А родителите на това дете къде са и какви са щот ми се струва,че те са завеяните!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях? Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Сграда в непосредствена близост до реновираната сграда на Централните хали в София пламна по време на бурята Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Ограничаващите ви вярвания подхранват самосаботажа около храната Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Когато БСП управлява – го прави с грижа за хората, казва водачът на листата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори