×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Турската лира достигна най-ниските си исторически нива! Търгува се само за 9 стотинки


Турската лира достигна най-ниските си исторически нива! Търгува се само за 9 стотинки
Мнозина пазаруващи се ориентираха към пазарни градове в дълбочината на Турция, където цените са много по-ниски и не търпят инфлационните корекции
12 Април 2023, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Дъно има и при курса с щатския долар

1 турска лира вече стрива 9 стотинки. По курс на БНБ от 11 януари 100 лири струват 9.29 лева. Това е историческо дъно за турската валута, която удари дъно и при обменните си стойности спрямо щатския долар. Едва пет цента са равностойни на 1 лира или в обратен курс - 1 долар е равен на 19.265 турски лира.

Очаква се новият валутен срив да увеличи още повече шопинг туризма в южната ни съседка. Всеизвестен факт е, че търговците, особено в близките до границата с България градове, коригират цените при всеки катаклизъм с турската лира, ала не винаги цените са толкова завишени, тъй като местното население е недоволно от крайния резултат - скъп начин на живот. 

Мнозина пазаруващи се ориентираха към пазарни градове в дълбочината на Турция, където цените са много по-ниски и не търпят инфлационните корекции, предназначени за българите. 


В категории: Животът


Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 0
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
12
Коментара по темата
12.
Коко
14.04.2023 11:15:16
0
0
България си заслужава съдбата!Малко инфо от соца.68процента от производството се падаше на оръжие.Останалите 32процента селско стопанство химия туризъм и т. н.СССР о по точно другаря Брежнев даваха на България евтин газ нефт технологии.Без подкрепата на СССР щяхме да сме посредствени и жалки.Руснаците ни направиха 4та в света космическа държава.Сегашното положение е в резултат на фатална диспропорция в икономиката ни.Дано младите и можещите оправят положението!
11.
до 8
13.04.2023 09:46:06
0
9
Да, опитите за влияние на Козяк са неоспорими. Но не сте ли се замисляли, че сме в блатото, защото ни владее руската мафия, начело с представителите си за България- почетния председател на ДПС, ДП, "Царя" и неговите харвардски възпитаници Пинокио и МВ ?
10.
аз
13.04.2023 09:08:40
4
10
Преди два дни бях в Турция. Цените са супер, евтино е всичко, в старнение с нашите. Домати - 1лв, портокали, 1лв , краставици 1лв, лимони 1лв и още и още. .. Лекарствата около 2 пъти по -евтини, сякакви препарати за домакинството също, храната като цяло е по- хубава, за дрехи също си заслужава. Ходя и пак ще отида , изхарчих около 5000 лири с кеф.
9.
10 копейки
13.04.2023 08:25:55
14
12
Инфлацията в Торция е 8 пъти по голяма от ЕС. А най-големите икономики в Европа са именно тези от ЕС с начело Германия. (държава която бе разгромена след ВСВ)

А братска Проссия която уж победи и има 50 пъти по голяма територия има БВП равен на щата Тексас...палячовцииииии
8.
10 стотинки
13.04.2023 07:59:41
9
19
Днес Турция, утре Турция, в другиден Турция.... Турция има икономика, държава, трудолюбив и гостоприемен народ, факт. В Турция всеки си знае си знае мястото и в Турция, не е имало комунизъм. В Турция има над милион български турци, прогонени от простите комуняги и много от тях от торба багаж с който са пристигнали днес имат бизнес, фабрики и т. н и лоша дума не казват за България и разделят България от комунистическия режим. Всеки един проект у нас трябва да се одобри от "на майка ми Козяка". Как защо? Защото сме колония на Хамерика, Запада и илюминатите, и разклоненоята им из Галактиката и защото всички те, много добре знаят и се страхуват от ганьовския гений, икономика, технологии и висок интелект. Преди козяк, защо бяхме икономика и държава номер 2 в светът, след ССС Р?
Имахме всичко, България беше опасана от магистрали, ганьовците пътуваха свободно по Европа и Светът и всичко беше Рай. Хора от цял свят идваха в България да работят и учат. После обаче Козяк, илюминатите, Запада и Галактиката, въобще гадните капиталисти, водени от злоба, алчност и завист, решиха да нападнат НРБ и да сложат Край на този невиждан просперитет и величие.
Битката със злото беше неравна неравна и в крайна сметка загубихме. После с вериги и по най-варварския начин 3 милиона българи бяха превърнати в роби и насила откарани в Америка и Европа. Последва и варварско нападение срещу московския Рай, затова и там, пътища, икономика държава, всичко е бърдак.
Ееееее, тез от Козяк, никога няма да позволят на нас русфил хоманъзите да просперираме.
7.
10 стотинки
13.04.2023 07:13:35
4
22
Днес Турция пусна терминала си за втечнен газ. От него ще си плаща за да получава газ и България.

У нашо бг село, 145 години след освобождението си нямаме магистрала между Източна и Северна България през Стара планина.
Нямаме 110км магистрала между Варна и Бургас.
Всеки един инфаструктурен проект у нас трябва да се одобри от посолството на Козяк.
6.
Bs highlife
13.04.2023 00:15:19
8
55
Не знам какво толкова ви е забавно, че лирата се е сринала, при положение, че хората в Турция, живеят по-добре от нас, ядат по-качествена храна и здравеопазването и инфраструктурата им е по-уредена от нашата.
За наше огромно съжаление, каквито и да са ръководителите на тази страна, никога няма да ги стигнем и дали ще е 8-9 или 10 стотинки лирата, минималната им заплата в левове е колкото нашата, хората имат работа и си живеят сравнително добре.
5.
Чичо леля
12.04.2023 23:00:59
8
41
На този ден 12.04.1962 за първи път човек излетя в космоса, името му е Юрий Гагарин и няма никакво значение от неговата националност , това е велик момент за човечеството.

една статийка не пуснахте , а само простотии цял ден ,кой кого убил ебал, кой се друсал ,кой се насрал
4.
No1
12.04.2023 22:52:58
12
10
Tъп си ти...
3.
THC
12.04.2023 22:51:39
1
8
Тамън Гошковците ще ходят до Турция,без да се правят на вървежни...шматки
2.
До 1ви
12.04.2023 22:45:25
14
12
Адмирациии! Няма какво да се добави.
1.
Харварда
12.04.2023 22:07:57
29
38
Там имат велик лидер-спасител на нацията. Ердоган. Клошаристанските паразити от московията също имат велик лидер визионер Путлер. Рублата е по-евтина от тапетите. Ганьо също търси своя лидер-спасител. С банкянската мутра не се получи, но библиотекарския институт бълва нови кандидат спасители.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят Концентрирате се върху собствените си емоции Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана Как се забавляват зодиите Как се забавляват зодиите Водолеите обичат общуването, а Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите  Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Вижте рецептата Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Кратка разходка след последното ви хранене има много положителни ефекти върху  тялото и ума Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Идеята им за подпомагане на полетите може да доведе до целогодишен характер на туристически поток към страната ни, коментира Евтим Милошев Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му
Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори