×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

44 полицаи от цялата страна ще мерят сили в турнир по стрелба в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)


44 полицаи от цялата страна ще мерят сили в турнир по стрелба в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
Турнир "Освобождение" по случай 3 март бе открит на официална церемония пред сградата на ОДМВР-Бургас
01 Март 2023, Сряда, 11:22 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки и видео: авторът

Той се провежда в рамките на два дни, а награждаването и официалното закриване на спортната надпревара ще се състоят на 2 март

44 състезатели от различни структурни звена на МВР ще мерят сили в 12-ия традиционен Републикански турнир „Освобождение” по стрелба с пистолет за служители на МВР.

Събитието се организира от Спортната асоциация на МВР, Община Бургас и ОДМВР-Бургас.

Официалното откриване се състоя пред сградата на ОДМВР, а на церемонията присъстваха заместник областнит управител на Бургаска област Пламен Янев, кметът на общинта Бургас Димитър Николов, зам.-кметът на община Бургас Диана Саватева, началникът на отдел „Спорт, превенция и младежки дейности” към Община Бургас Веселина Деведжиева, председателят на Спортна асоциация на МВР Чавдар Атанасов и символичните домакини на мероприятието – директорът на ОДМВР-Бургас – старши комисар Калоян Калоянов и комисар Марин Димитров – началник отдел „Охранителна полиция и КАТ” към ОДМВР-Бургас. 

Заместник областния управител Пламен Янев поздрави участниците в спортната надпревара, като изрази увереността си, че същите ще представят структурните си звена по подобаващ начин и ще следват олимпийския принцип, при който „Важно е участието, а не победата”. Той изрази възхищението си от ежедневните предизвикателства, стоящи пред полицейските служители, които във всеки момент са длъжни да се доказват, като професионалисти и защитници на реда и спокойствието на гражданите. Пламен Янев пожела на състезателите здраве, спортен хъс и точен мерник, а специално на бургаския отбор и повече изстрели в „десятката”, които да класират отбора на крайморската дирекция в призовата тройка.

Зам. областният управител Пламен Янев

Кметът на община Бургас Димитър Николов се обърна към участниците в Републиканския турнир с поздрави по повод Първи март – Денят на Баба Марта, като в поздравлението си освен здраве и спокойна ръка, пожела търпение и упоритост при отстояване на каузите от страна на служителите на реда. Той  благодари на състезателите в турнир „Освобождение” за нестихващия интерес към инициативата, отбелязвайки радостта си от нарастващата й популярност сред представителките на нежния пол в структурите на МВР. 

 

Приветствие към полицейските служители отправи и домакинът  - директорът на ОДМВР-Бургас - старши комисар Калоян Калоянов, който благодари на Общината, подпомагаща за поредна година провеждането на турнира и пожела успех на всички частниците в спортната проява. 

Домакинът ст. комисар Калоян Калоянов - директор на ОДМВР-Бургас, посрещна кмета на община Бургас Димитър Николов

Предвидено е Републиканския турнир „Освобождение” да се проведе в два поредни дни –  днес и утре, като сили ще премерят осем отбори, съставени от 31 мъже и 13 жени, както и индивидуални състезатели. Награждаването и официалното закриване на спортната надпревара, посветена на Националния празник – 3-ти март, ще се състоят около 12.30 ч. на 02.03.т.г. на стрелбищен комплекс „Аполо”.


 




В категории: Бургас


Почина известен журналист
Почина известен журналист 21/05/2024, Вторник 17:57 1
Флагман.БГ Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица 21/05/2024, Вторник 17:15 0
Алисия изживя кошмар в Дубай
Алисия изживя кошмар в Дубай 21/05/2024, Вторник 16:59 0
4
Коментара по темата
4.
ХАХАХАХААХА
01.03.2023 16:57:49
2
6
АХАААА , 44 служителя в МВР САМО могат да стрелят,така ли?

шматки
3.
Ееееее
01.03.2023 13:29:15
1
11
То хубаво полицаите ще се учат да стрелят, ама защо сте изтипосали и политиците заедно с тях на снимките?!? Пет човека на кръст има, ама те да са там за снимките.
2.
А
01.03.2023 12:00:13
3
29
Малко да си починат"пенсионерите с оставане",малко игрички,малко банкетче след това,кво им пука-осма година на двойна хранилка,хем пенсия,хем заплата,НЕЗАМИНИМИТЕ!!!
1.
XuTbp MeTbp u brat mu neTbp
01.03.2023 11:46:37
4
10
S darven metar li 6e merqt ili ruska ruletka
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни  Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Вчера 39-годишният Димитър Любенов е бил пуснат изнанедващо под домашен арест Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица Нямам как да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж Награждават най-успешните учители в Бургас Награждават най-успешните учители в Бургас Събитието е посветено на честванията по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Кметът на Общината Марин Киров обяви 22 май за ден на траур Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Нямало е разговор, в който да е било предлагано на Пеевски да стане премиер, категоричен бе съпредседателят на ПП/ДБ Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Опитвам се да убедя все повече хора да гласуват, защото когато отвратените не отидат до урните, ще управляват отвратителните, каза кандидат-депутатът от ПП-ДБ Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Повечето хора използват гнездото за запалка, която обикновено осигурява 12V
Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори