×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как бургаски строител съсипа живота на две семейства - имотите ѝ въображаеми или пък със запор


Как бургаски строител съсипа живота на две семейства - имотите ѝ въображаеми или пък със запор
Султанка Белчева осъди Десислава Райкова, но се оказа, че няма какво да ѝ вземе. Сега с другия пострадал Милен Тодоров са подали общ сигнал в прокуратурата, призовават всички ужилени да се включат
12 Февруари 2023, Неделя, 16:44 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки и видео: Авторът и Георги РУСЧЕВ

Десислава Райкова блокира телефоните им, след като им взема първата сума по предварителния договор и ги оставя да пият по една студена вода за десетки хиляди левове

„За нас строителният предприемач Десислава Славчева Райкова е обществено опасен измамник“. Така започва разговорът ни с двама бургазлии, които твърдят, че бизнес дамата ги е ужилила с десетки хиляди левове, а справедливостта, по думите им, така и не е възтържествувала.

Султанка Белчева и Милен Тодоров потърсиха репортер на Флагман.бг, след като вече седма година очакват да се разберат с нея или проблемът им да бъде решен по съдебен път.

71-годишната Султанка е закупила жилището си от въображаем строеж в близост до хотел „Мираж“, за който Флагман.бг писа преди години (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК). Тя е платила на Десислава 30 хиляди лева, а е видяла единствено една картинка – проект. След толкова години на това място друг строител е издигнал сграда, в която вече собствениците са се нанесли.

Днес, 7 години по-късно, Султанка споделя, че съпругът ѝ не е понесъл удара след измамата и е починал, а тя на 71 години изплаща кредита за измисленото жилище от своята малка пенсия. 

След като се пенсионират, двамата с мъжа ѝ продават апартамента в Разград и идват да живеят в Бургас при единия си син, оказва се, че няма как да останат дълго при него и решават да закупят жилище. През 2016 г. Султанка се свързва чрез брокер с Десислава Райкова, която веднага ѝ иска 10 хиляди лева. На 17 февруари 2017 г. сключват предварителен договор за жилището в сграда-фантом.

„Десислава описа в него, че съм ѝ дала тези 10 хиляди лева, заедно с още 20 хиляди лева и зачакахме да започне строежът. Минаха няколко месеца, но нямаше никаква първа копка. Тя ми каза, че колега строител се е разпрострял в парцела и щяла да изчака, защото не може да копае. Впоследствие разбрахме, че тя няма разрешение за строеж, а ние внасяме пари "на зелено". Реших да я осъдя и спечелих, дадох я на ЧСИ, който каза, че не може да я намери и освен това на нейно име няма никакво имущество, затова не може да ми възстанови и на мен нищо. Разноските ми по всичко това бяха около 5 хиляди лева“, казва Султанка и добавя, че е обезверена, защото дори със съдебното решение в ръка не може да получи възмездие за съсипания си живот на старини.

Строител продава апартаменти в блок-фантом в ж.к.”Славейков”, собствениците на парцела негодуват

Тя  ми блокира телефона и повече не можех да се свържа с нея. Живеехме при сина ни, но нямаше как да останем там, наложи се да изтеглим кредит и да си купим гарсониера. Съпругът ми толкова много се притесни и почина. Сега сама изплащам кредита. Трагедията ни е голяма, а тя до ден-днешен не се е обаждала. Чрез ЧСИ внесе по собствено желание 8 хиляди лева, от които получих 7550 лв. през март 2021 г. От тогава нищо, а по делата съм имала разноски около 5 хиляди лева.

Сега на мястото, където трябваше да живеем с мъжа ми, има нова сграда, построена от друга фирма, а в нея собствениците вече са се нанесли. Минава вече седма година. Показа ми проекта на моя апартамент, къде ще има врата, как ще влиза слънце, къде ще е терасата… Когато си поисках парите, каза, че те са отишли за проекта. Измамени сме от нея и до ден-днешен не ми е върнала пари. Аз съм сама, на 71 години, не я знам какво чака, може би и аз да почина и да се отърве“, казва Султанка Белчева.

По същото време, докато Султанка се надява, че със съпруга ѝ ще прекарат последните си години като пенсионери в нов и слънчев дом, през 2015 и 2016 г., друг бургазлия, който ни потърси - Милен Тодоров, сключва с Десислава Райкова предварителен договор за закупуването на ателие.

Строежът е на улица "Пиротска" 28. Той е заплатил 24 700 евро "на зелено" на строителния предприемач Десислава Райкова, а когато при завършването на строежа отива да изповяда сделката при избран от него нотариус, получава огромна изненада – за ателието има наложен запор от НАП заради неплатени задължения.

„Ние имахме общ проект за два имота, които да се построят като едно. В същия ден закупихме апартамента от собственик в сградата и вече трябваше да живеем там. Ателието и другото жилище бяха построени като едно – с общ вход и обща връзка. Г-жа Райкова ни увери, че на следващия ден – още през август 2018 г., ще оправи нещата с НАП и ще падне запорът. И така до ден-днешен. Сега явно трябва да сме щастливи, че не платихме още 30 хиляди лева за прехвърлянето на собствеността тогава“, казва с ирония Милен, който с години води битка в съда със строителя.

„През 2020 г. се договорихме устно с нейния съпруг да възстановяват задълженията към НАП. Тогава разбрах, че дължат вече 120 хиляди лв. и има и други ищци – две фирми и Султанка, която стои до мен. Оказа се, че трябва да заплатим огромна сума, за да получим жилището“, добавя човекът, който накрая не издържа и закупува втори път имота си, за да не навлизат брутално в личното му пространство и дома му.

През 2021 г. вратата на ателието, което е част от нашия дом, беше разбита, а бравата беше сменена. Без да ни съобщят, се оказа, че се влиза с взлом в нашето жилище. Тогава вече се принудихме да го закупим и февруари 2022 г. със заем от приятел го закупих на търг от НАП. Това беше единственият начин семейството ми да живее нормално. Идеята на това ателие беше да бъде стая за по-големия ми син. Той вече завърши и най-вероятно няма да живее в това жилище.

Юристите не ме съветваха да водя дела, защото г-жа Райкова няма никаква собственост на свое име и собствеността на фирмата е никаква. По българските закони не мога да получа нищо. По тази причина, когато тя през 2020 г. ми блокира номера и отказа всякаква комуникация, а аз разбрах, че към НАП дължи вече над 120 хиляди лв., аз пуснах два сигнала към прокуратурата срещу нея. В момента все още се боря с досъдебно производство за измамата спрямо мен. Свързах се с пострадали, за да можем с общи сили да се борим срещу несправедливостта. Моля и други хора, които са ощетени, да се свържат с нас, за да можем с общи усилия да си върнем парите. За мен тя е обществено опасен предприемач и хората, които разберат за нея, трябва много да внимават. Съветвам всички пострадали, които знам, че са минимум 20 души – физически лица и фирми, да се включат в нашата обща борба да възстановим парите, които сме дали“, призовава Милен Тодоров.

И добавя още кратко предупреждение към бъдещи клиенти:

„През октомври 2022 г. по време на разходка по ул. „Богориди“ видях, че Десислава Райкова с фирма „Промод ЕС“ строи кооперация в сърцето на града. Идвам при Вас да предупредя потенциалните ѝ клиенти да внимават какво правят с тази жена. От 2018 г. досега се борим за възмездие, което все още не можем да получим“, завършва Милен Тодоров.

Строежът на ул. "Богориди" 44 вече е с излети основи, Десислава Райкова обещава на купувачите през пролетта на 2024 г. да има издаден Акт 16

Десислава Славчева Райкова е собственик и управител на 4 фирми със сходна дейност. „Промод“, „Промод 2014“, „Дивайн Хаузес“ и „Промод ЕС“, която строи новата кооперация на ул. „Богориди 44“ – в топ центъра на Бургас. Наш репортер разговаря с нея:

Ето какво каза тя без редакторска намеса:

Десислава Райкова: При първа възможност ще възстановя парите!

Десислава Райкова на почивка в Италия

- Г-жо Райкова, при нас дойдоха измамени от Вас хора - Султанка Белчева и Милен Тодоров – кога ще оправите задълженията си с тези хора? Лично аз разговарях с Вас за строежа, от който Султанка е закупила въображаемия си апартамент преди вече 7 години.

- Сумата ѝ е обезпечена, една трета е върната и не знам защо продължават. Имаме документи за всичко, така че… Да не говорим, че в момента няма как да ви коментирам, защото те са подали сигнали в Икономическа полиция и в момента е в ход разследване.

- Другата част?

- При първа възможност ще бъде възстановена другата част от сумата.

- Ще бъде ли възстановена? Поемате ли такъв ангажимент?

- Ама, тя ѝ е обезпечена, разбирате ли? Аз съм поела ангажимент преди много години и сумата ѝ е обезпечена.

- Какво означава това?

- С недвижим имот е обезпечена, господине. Така че, нали, не се поддавайте много на тези празни приказки.

- Обвиняват Ви, че ходите на почивки в Италия, Ирландия с техните пари и че така, както те казват, не се притеснявате, че съсипваете човешки животи. Примерно на тази жена съпругът ѝ е починал от притеснение.

- Вижте, не мога да коментирам сега кой и защо е починал – това е крайно безпредметно. Как да кажа... безпредметно е. Няма да правим разследване сега, че... защо някой човек е починал, нали? Смисъл… може да е бил болен, може всичко да е бил, нали. Но, как да кажа, това не е тема.

- А случая с Милен Тодоров? Кога ще бъде възстановена неговата дължима сума? Закупил е от Вас студио...

- Вижте, специално с Милен има проверки, които текат постоянно от много години. Веднъж беше подал сигнал срещу мен, не го уважиха. Сега опитва отново. Не знам какво да ви кажа.

- Все пак той Ви е платил за студио, което впоследствие се е оказало запорирано, доколкото разбираме от неговия казус.

- Не, не, не. Няма такова нещо. Много след това се случи това.

- Сега строите на едно от най-красивите места в Бургас, на ул. „Богориди“ 44. Там разпродаден ли е обектът и коректно ли ще бъде изпълнен?

- Не, не. Не е разпродаден.

- На какъв етап е там строителството?

- Вижте, можете да се... Вие вероятно сте се разходили вече и знаете на какъв етап е.

- А на какъв етап е разпродадено?

- На никакъв. Не е разпродадено.

- По друг начин въпроса...

- Нито е обявено за продажба. Нито се продава. Ако това искате да питате.

- Добре, ясно. В какъв срок можете да поемете ангажимент, че ще бъдат възстановени парите на Султанка Белчева и на Милен Тодоров?

- Само ще Ви кажа, че  тези ангажименти съм поела там, където е необходимо. И съм обезпечлила, както съм могла.

*Не е ясно коя част от това интервю с Десислава Райкова е истина и кое не е /б. а./.

Наш репортер се представи за клиент на обекта на ул. „Богориди 44“. Лично г-жа Райкова ни предложи  единствения, по думите ѝ, останал свободен апартамент номер 9 и ни разясни подробности по разположението, сроковете и начина на закупуване, след което ни свърза с брокера, който отговаря за продажбите – Магдалена Фърчанова, чийто офис бил срещу строежа и заради това удобство била избрана за обслужва клиентите на „Промод ЕС“. Цената, която не е обявена в сайта на „Промод“, но г-жа Райкова сподели с нашия репортер, е 2480 евро за квадратен метър, като във факсимилето в продължение на телефонния ни разговор може да видите схемата на плащане. По най-простата сметка, купувачът за апартамент 9 още при сключването на предварителен договор ще заплати близо 150 хиляди евро. А ако всичко бъде наред със строителството, през пролетта на 2024 г. ще се радва на имота си - така обещава Десислава Райкова. Наш репортер направи консултация и с представител на голяма агенция за недвижими имоти в Бургас, който поясни, че цената за тази локация е повече от добра и със сигурност ще има клиенти. Султанка Белчева и Милен Тодоров обаче предупреждават много да внимавате, ако сте харесали имот там.

Междувременно проверка на Флагман.бг установи, че в имотния регистър на името Десислава Славчева Райкова фигурира единствено 1/3 от наследствен имот, който обаче не подлежи на запор, защото се води единственото ѝ жилище.

Флагман.бг призовава всички юридически и физически лица, пострадали от начина, по който работи бизнес дамата, да се свържат с редакцията ни. Срещу Десислава Райкова е подадена обща жалба и колкото повече са ищците в нея, тя би имала по-голяма тежест в съда.

И нека бургаските съдии и прокурори не остават безучастни към подобно отношение към който и да било гражданин.

ПУБЛИКУВАМЕ В ГАЛЕРИЯТА ФАКСИМИЛЕТА САМО НА ЧАСТ ОТ ДОКУМЕНТИТЕ, С КОИТО ФЛАГМАН.БГ РАЗПОЛАГА:




В категории: Разследване


Автор
41
Коментара
Флагман.БГ Капките не струват 5 пари без тези двамата Капките не струват 5 пари без тези двамата 30/04/2024, Вторник 09:28 0
Флагман.БГ Чалгата се тресе от този скандал Чалгата се тресе от този скандал 30/04/2024, Вторник 09:23 0
41
Коментара по темата
41.
Йордан
26.11.2023 17:19:10
0
0
Това е най-некоректната фирма в цяла бургаска област!Не си давайте парите на такива измамници!
40.
Гошо
15.02.2023 21:37:42
0
4
Само да не продаде всички апартаменти на зелено, че няма да може да плати за грубия строеж, ела , дограмата и кво ли още не с апартаменти кано на предишните обекти и сградата да остане непостроена
39.
Ментев
14.02.2023 15:30:50
0
9
Не знам къв човек трябва да си да дадеш капаро на сливенски бигбизнИс ей така ?! Тук си требе да наемеш не адвокат а адвокатска къща, и пак си е съмнеж работата. И ного ясно,че ще кара Порше цигането . Дори да стане чудо,да ни заработи следствие,съд и прокуратура и тогава ще кара Порше,само че с проследяваща гривна под дънките. Евала,за тая прослойка даваха филм по Дискавъри,в някъв блок в Джамбул си живееха с конете и се отопляваха с паркета . Е - вече са на Поршета,честито !
38.
*********
14.02.2023 12:52:31
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
37.
дф
13.02.2023 15:48:38
2
12
до 36
и двете са от сливен
36.
Рашков
13.02.2023 14:49:25
3
10
И брокерката, и предприемачката са с лилав венец и амдж. Първата е от Сливен, за другата не знам.
35.
Бай Дън
11.02.2023 21:29:42
0
10
Само Рагевски ще ги оправи
34.
Иван
11.02.2023 19:12:45
0
10
Тази дали може да плува ,..... с тежина на шията .!?
33.
Цацаров от КПКОНПИ
11.02.2023 11:38:28
0
13
Аз чета всичко тук. Деси, обичам те, скоро ще получиш любовното ми писмо
32.
Стойчо
11.02.2023 11:01:59
0
23
В България Предварителните договори са стандартни при копуване на жилища на ‘зелено’ така ,че тук не е проблемът.
Проблемът е в така наречените ‘кухи строителни фирми’ в случая с Десислава Райкова - евентуалните купувачи трябва задължително да проверят регистрирания капитал на фирмата да не е символичен, както с фирмите и ‘Промод 2014 ,’ от която са пострадалите и ‘Промод ЕС’ от която ще са евентуалните пострадали с имот на ул Богориди 44. където сега строи. Проблем е също в съществуващото законодателството в България позволяващо на строителни мошеници да работят на принципа : ‘ Всяка нова сграда - нова фирма’ В развитите страни законодателството не позволява да фалираш една строителна фирма с огромни дългове и да започнеш да строиш с нова ‘куха фирма’…
31.
паткан
11.02.2023 10:54:46
0
27
Ако бяха гледали "Опасен Чар" ..
Хората не се научиха че пари в аванс НЕ НЕ се дават.
Пари се дават след покупка, след получаване на услуга , и пр.
След като го правите и не слушате - не се оплаквайте от измамници. Проблемът си е ваш. Измамниците съществуват заради такива като вас.
А в Бургас е пълно с всякаква измет. Дори и във властта.
30.
Мнение
11.02.2023 09:49:36
0
11
Бой и ебане не се връщат. Само казвам.
29.
До Милен Тодоров
11.02.2023 09:44:58
10
8
Я кажи с кой от началниците ти в Монако дялкате от заплатите на моряците ? А данъци плащаш ли ? НАП спят ли ? Малко те е изпържила твоята побратима. Трябваше още, още !
28.
Ала Бала
11.02.2023 08:49:00
3
15
Без значение е кой е строителя, брокера, дизайнера и др.подобни. Тази статия показва правната неграмотност на българина и едновременно с това разкрива неговото съзнание, че разбира от всичко, най-вече от договори. Ако тия двамцата, бях жертвали по някой лев предварително, преди да дадат големите си пари, преди да подпишат договорчетата си, всеки адвокат щеше да им каже къде са им дупките. Измамниците търсят точно такива, а пък и брокерите нали и те разбират.
27.
d
11.02.2023 03:47:07
1
13
Магдалена Фърчанова е името на брокерката
26.
Софиянец
11.02.2023 00:16:53
0
13
До Бургазлията #9:
Г-не, аз работя на кораб в момента, изпратен съм от същия Г-н Милен Тодоров. Това, което пишете е абсолютна лъжа! Никакви пари не крадат и никакви комисионни не взимат от моряци V-Ships и специално Милен Тодоров. Ако имате неприключени сметки отидете в офиса им, за да ги изчистите. Ако крадяха от моряците отдавна щяха да са затворили офиса си в България V-Ships. От около 20 години е този офис в България и по точно в Бургас, а не във Варна, където има повече моряци, и г-н Милен Тодоров е направил изключително много за моряците от Бургас и за моряците от България.
25.
Милен Тодоров
11.02.2023 00:11:20
5
18
Здравейте.

Относно коментар на Бургазлия във Флагман.


А да знаете този господин Милен Тодоров колко души е изгорил ? Той е шеф на V-ships Бургас. Обикновено краде 15% от заплатите на хората , които изпращат на кораб. Мен ме поряза с 700 долара по-малко х 4 месеца, вие го смятайте. Не одобрявам Райкова, но мисля, че това е най-малкото , което трябва да се случи на въпросния Милен Тодоров.


От 1990 до 2000 г съм бил моряк - старши помощник на Чужди кораби .
От 2002 г се занимавам с меннинг на кораби.
Гордея се с това , че не съм взел 1 стотинка от моряк за това , че съм намерил работа, защото съм моряк и аз не съм давал никога пари за да ме наемат на работа.
Ако взимах пари от моряци тези 24700 евро нямаше да са никакъв проблем за мен и нямаше да ги търся и нямаше да взема заем за да купя отново въпросното ателие.

Лека вечер!
24.
Гражданин на Бургас
10.02.2023 23:14:31
0
27
Десислава Райчева, очевидно е забъркана в много ,, законни” строежи и дела! Същата тази г-жа, която заедно с Ангара ГРУП и Т Билдингс -Тайър Байрям, съсипаха живота на хората живущи на ул. Хан Крум 32-36, Бургас, с новостроящата се сграда Астана.
23.
До 10
10.02.2023 23:12:18
2
13
Там и строителя е голям измамник
22.
Ангел Калчев
10.02.2023 22:54:30
1
22
Лошо същество, и зло. Заслужава възмездие, но все някога ще я застигне. Съдбата не прощава, всичко се плаща в даден момент и това е неотменно. Тя забавя, но възмездието накрая идва само. Необходимо е време, а времето е безплатно. А наказанието е жестоко.
21.
Хахаха
10.02.2023 21:53:36
1
10
Флагман - защо ми изтрийте коментара? Какво - не е ли вярно, че някой ще я застреля тая?
20.
Строител
10.02.2023 20:44:00
0
25
Има едни имотчета в Меден Рудник срещу Кауфланд и в Изгрев до Газпром, нещо за тези обекти и този строител? Колко години ги строи и лъже хората?
19.
ццц
10.02.2023 19:31:30
0
28
А за тези които не са получили акт16 ще има ли статии? Срещу големите играчи
18.
Говеда
10.02.2023 19:25:37
1
32
Говеда с говедата ви,не разбрахте ли ,че се купува само при акт 16.
17.
Бочко
10.02.2023 18:59:03
0
33
Тези хора нямат ли деца които да угворят со кротце и со благо и со мъничко кютек тази трудно е да я нарека дама ?
16.
*********
10.02.2023 18:44:51
0
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
Възмездие за такива
10.02.2023 18:44:03
0
34
Да я мажат с фекалии всяка седмица и ще и дойде акъла!!
14.
6matarok
10.02.2023 18:43:26
2
24
Postaveno lice e desito, no mi e stranno kak horata preglu6tat zagubata na takava suma, sadili6ta ala bala za sabiraneto na takiva pari se raboti cql jivot i nqkoi da te izlaje za takava suma , ne znam , balgarina si e tarpeliv, ebi go ,bii go, sedi stiska zabi , ni6to bab4e , maja ti e zaminal, sega i ti 6te zamine6 i pari nqma da vidi6 ,kofti e ama tova e jivota, dokato takiva tarikati se razhojdat jivi sled takiva dalaveri, vsi4ko 6te prodaljava po staromu
13.
Giovanessa
10.02.2023 18:24:29
1
53
Поздравления! Един от най-смислените ви материали! В правилната посока сте.
12.
ВъпросТ
10.02.2023 18:00:07
0
47
Какво става с новия блок в Славейков до Лидл? Голям блок построиха, а никой не живее?
11.
Друг бургазлия
10.02.2023 17:53:31
0
50
Купувам в София на зелено вече втори имот от един и същ строител. Схема на плащане - 20% при предварителен договор, 20 на акт 14, а останалото - след акт 16. А сега сравнете със схемата по-горе. Мошеници и лъжци.
10.
Рагевски
10.02.2023 17:47:13
0
48
Само аз ги оправям такива измамнички ,тази още на основите на Богориди няма да пари да плаща ,щом се вижда че строителя спря да строй!!!
Тази ще запали и строителя и хората купили там жилище ,ако случайно успее да направи тази сграда ще е бъде пълна кочина и грозотия на Богориди .
9.
Бургазлия
10.02.2023 17:40:55
10
37
А да знаете този господин Милен Тодоров колко души е изгорил ? Той е шеф на V-ships Бургас. Обикновено краде 15% от заплатите на хората , които изпращат на кораб. Мен ме поряза с 700 долара по-малко х 4 месеца, вие го смятайте. Не одобрявам Райкова, но мисля, че това е най-малкото , което трябва да се случи на въпросния Милен Тодоров.
8.
Дъното
10.02.2023 17:37:05
1
57
Тая брокерка ми прилича на една друга брокерка. Лъже, че не е разпродадено, за да не я налазят да връща. А и както се вижда не е на нейно име. Прокурватурата пак спи и сънува. Човек който се е издънил и дължи пари, как му се дава право да върти бизнес? Докато не се издължи не трябва да му се дава шанс да развива търговска дейност.
7.
нени
10.02.2023 17:28:11
8
33
Докато има говеда- ще има и касапи!!!
6.
Стефан Колев
10.02.2023 17:20:50
0
43
А сега елате пиленца при батко ,купувайте от мен а ще живеете през 2223 година в тези сгради който съм започнал !!!!
Поредната схема в която държавата стой и мълчи ,трябва като се поеме ангажимент да се спазват сроковете ако не държавата да се намеси не да ходят хората да се мъчат по съдилища .Бургос строй жилища за вашите пра внуци стрийм.
5.
браво бе
10.02.2023 17:03:00
5
48
Ама още ли има балъци да купуват на зелено? Дума народ изгоря. В най добрите случаи си остават на акт15. От там се оправяй.
4.
*********
10.02.2023 16:59:53
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Мими
10.02.2023 16:58:26
0
42
Райкова, Райкова и да възстанови парите, все тая! Първо ще заминат лъжливите ръчички, а после и крачетата
2.
.,.
10.02.2023 16:55:37
0
56
А лъжливия брокер няма ли кой да му оскубе топките?
1.
Готвач
10.02.2023 16:55:31
1
57
Аре да я сготвим тая, без мъжа и и други хора докато си обикаля… лесна работа, ако тея хора които са запалени дадат някой лев, може и по-бързо да се измисли нещо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чалгата се тресе от този скандал Чалгата се тресе от този скандал Бони проговори за конфликта си със Софи Маринова Ето защо хипермаркетите не спират да ни мамят Ето защо хипермаркетите не спират да ни мамят Търговците не само не спират със злоупотребите в надпреварата си да удрят клиентите с измислени промоции и разлики между цифрите на етикета и сумите Посрещаме Възкресение Христово без чадър, а на Гергьовден не празнувате на поляната! Посрещаме Възкресение Христово без чадър, а на Гергьовден не празнувате на поляната! До 13-14 май времето ще е с много динамика, каза климатологът проф. Георги Рачев Тя има номер като на Васил Божков и често приема негови обаждания Тя има номер като на Васил Божков и често приема негови обаждания „Имате грешка!“, отвръщала всеки път блондинката, когато по неволя приемала обаждания за Васил Божков Митничари спипаха цигари за 18 000 лева, скрити в хлябове Митничари спипаха цигари за 18 000 лева, скрити в хлябове Печалбата на контрабандиста щеше да е 100 %, ако го бяхме пуснали да мине границата, каза шефът отдела за борба с наркотрафика при Митница Русе Иво Поаков Щангите ни аут от Олимпиадата, ако не платим днес, Коджабашев на крачка от голям провал Щангите ни аут от Олимпиадата, ако не платим днес, Коджабашев на крачка от голям провал Новият президент на федерацията не успява да намери решение на кризата  Тази вечер имаше силно изригване, очаква ни нова магнитна буря до часове Тази вечер имаше силно изригване, очаква ни нова магнитна буря до часове Обикновено смущенията, породени от нея, влияят неблагоприятно на възрастните и на хората със слаб имунитет Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Сезонът на хотелиери и ресторантьори на път да се опропасти, твърди Веселин Халачев, председател на организацията „Обединени Бизнес Клубове” Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа
Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Преди близо 150 години немски лекар анализира температурата на 25 000 пациенти и заключва, че нормалните стойности са 37 градуса Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Четирима загинали при удара по замъка на Хари Потър в Одеса Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори