×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рекорден брой кандидати за кмет в Средец и Камено, само една дама сред 10-те в Несебър


Рекорден брой кандидати за кмет в Средец и Камено, само една дама сред 10-те в Несебър
Кметът Пройков си обяснява интереса към вота за кмет като опит партиите да се пренаредят в политическото пространство
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Септември 2011, Сряда, 17:19 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

 Тодор Пройков ще има седем опоненти, Стефан Бонев ще се състезава с трима

Рекорден брой кандидати за кметове са се регистрирали в Общинските избирателни комисии в считаните за традиционно червени общини – Средец и Камено, където на предишни избори е нямало наплив от желаещи да заемат стола на градоначалник. Този път обаче раздвижване има и в двата района. В Камено, където през 2007 година имаше само двама кандидати – Стефан Бонев и синия Димитър Которов, на предстоящите на 23 октомври избори ще се състезават четирима претенденти:

 

Стефан Бонев – БСП

Иван Тенев – Коалиция „Заедно за община Камено” – СДС, ДСБ, НДСВ

Тонка Добрева – ГЕРБ

Васил Иванов – „Средна европейска класа”

Листите за общински съветници в общината са 11.

 

В Средец този път има сериозен интерес към вота за общински кмет. Регистрираните кандидати са осем, сред които настоящия кмет Тодор Пройков, който се готви да спечели още на първи тур. Като негов най-сериозен опонент се счита лицето на ГЕРБ – Иван Жабов и бившия гербер Ненчо Ненчев, който сега се явява от РЗС. Общо кандидатите са:

 

 ГЕРБ - Иван Жабов

Местна коалиция  Вяра, морал, родолюбие, отговорност – Национален идеал за единство и ПК „Екогласност” - Бойчо Колелиев

БСП – Тодор Пройков

НДСВ – Тодорка Георгиева

Независим – Георги Пашев

СЕК – Димитър Янков

РЗС – Ненчо Ненчев

Атака – Петко Минчев

 

10 са кандидатите, които ще се борят за кмет на смятаната за най-богата община - Несебър, като сред тях има само една дама. Спряганият като колоритан кандидат за кметския стол край морето – Митьо Пищова няма регистрирани кандидати нито за кмет, нито за съветници, макар че има записана формация за участие във вота.

Николай Димитров – независим

Драгомир Попов – Коалиция Обединение Единство

Димитър Стойков – Обединени социалдемократи

Николай Трифонов – Коалиция Заедно за община Несебър

Георги Манолов – Коалиция Начало и Синя коалиция за Несебър

Атанас Терзиев - ГЕРБ

Веселин Налбантов – НФСБ

Илиана Куртева – Кенова – НДСВ

Никола Иванов – ОБТ

Данаил Петров - РЗС

20 са партиите и коалициите, които са регистрирани от Общинската избирателна комисия в Несебър.


В категории: Средец , Камено


Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 2
13
Коментара по темата
13.
grudenberg
24.10.2011 10:04:21
2
1
Къв Пройков,бе-някакъв неотрезняващ човек ще бъде управник,барем кат е толко червено туй Грудово да си бяха издигнали друг кандидат от таз партия.То човек и да иска да гласува за червените само като виде какъв е избора и ще откаже....
12.
грудовец
03.10.2011 19:13:18
1
1
МА ТИЯ ОТ СЕК В СРЕДЕЦ ЖИВИ ЛИ СА.КАТО ИМ ГЛЕДАМ ЛИСТАТА НИКВИ ГИ НЯМА.МНОГО НАБОРИ НА БАБА МИ ИМА.
11.
stranjata
26.09.2011 17:33:02
1
2
къв ненчо бе кви пет лева тва са хора дет одавна ги няма то и в другите листи има таквиз сутрин дет излизат за бургас и я вечер са връшат я не кво да им изберам.не ги знам и ас и хората тва са месни избори тиа за дет ше гласувам искам да ги виждам секи ден.
10.
Miro
22.09.2011 19:30:25
1
1
Пожелаваме на Драго да повтори успеха си от предишните избори...и по-предишните...и по-по-предишните :)
9.
...
22.09.2011 16:41:47
1
3
Не съм от Несебър, но съм работил с Драго - много точен човек. Познавам и част от другите, но той е моят фаворит.
8.
аз
22.09.2011 11:56:58
2
3
Давай Драго - с теб сме! Единствено ти заслужаваш да си кмет на Несебър!
7.
до всички
22.09.2011 11:55:11
1
3
много добре знаете, че от цялата тая паплач единствено Ненчо става за нещо. Но има и нещо друго - страхувате се, че стане кмет и ще ви изстинат мижавите службички в общината.
6.
от Несебър
22.09.2011 10:26:48
0
3
А защо, след като обябявате Кандидати на три общини, показвате снимката само на един от тях??????????? Той ли е платил най-много? Някой има ли друго обяснение, че аз не се сещам?
5.
До Груд
22.09.2011 09:57:15
4
3
И пак си е основния конкурент на Пройков . Другите просто не стават.
4.
Груд
21.09.2011 21:18:11
6
6
Абе , Ненчо ти си пълен боклук , не остана партия през , която да не си минал ......и осрал
3.
r z s
21.09.2011 20:01:35
4
3
R Z S 6TE POBEDI
2.
r z s
21.09.2011 20:01:32
1
3
R Z S 6TE POBEDI
1.
наблюдател
21.09.2011 18:04:09
4
2
тоя Ненчо Ненчев обиколи всички партии, еми не те искат хората и тва си е, само дет се пъчиш там
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори