×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Засечка: Нинова няма да може да върне мандата в понеделник – президентът е зает


Засечка: Нинова няма да може да върне мандата в понеделник – президентът е зает
Процедурата се отлага за вторник
Ключови думи: Румен Радев, БСП
20 Януари 2023, Петък, 17:57 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка-архив: пресцентър

Пристига делегация от Австрия, програмата на Радев е пълна

БСП все пак няма да може да върне третия проучвателен мандат за съставяне на правителство в понеделник. Това ще се случи ден по-късно.

На 24 януари, вторник, в 10.00 часа на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев ще приеме представители на парламентарната група на „БСП за България“, на която бе възложено да посочи кандидат за министър-председател, съобщиха от администрацията на президента.

В 10 ч. във вторник ще има и извънредно заседание на Народното събрание. 

Припомняме, че лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви по-рано днес, че няма да могат да съставят правителство и че ще върнат мандата в понеделник. Това обаче, изглежда, не е било съгласувано с президента.

По неофициална информация програмата на Румен Радев била пълна в понеделник.

По-рано днес от администрацията на държавния глава съобщиха, че тогава у нас ще е федералният канцлер на Австрия Карл Нехамер. Инициатор на визитата е Радев.

В делегацията, водена от Нехамер, е Герхард Карнер - федерален министър на вътрешните работи на Австрия.

На 23 януари българският президент ще посрещне австрийския канцлер на летище „Пловдив“, след което двамата ще се запознаят на място с предприетите мерки за охрана на външната граница на ЕС с Турция, се посочва в информацията.

Припомняме, че Австрия е една от двете държави, която ни спря за Шенген в края на миналата година.

 

 


В категории: Политика


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Кую
21.01.2023 12:59:48
0
1
Ще носи на Херо Мустафа кисело зеле.
16.
MiB
21.01.2023 10:05:52
0
1
Диктаторът е зает в понеделник.
15.
Червените барони
21.01.2023 07:04:04
1
3
Киро куфарчето от сръбското карго и ембарго, бащата му беше от висшата червена номенклатура.
Използваше кулинарни термини за бащицата Радев Палячото пиржола и бон филе , а за БСП гарнитура картофки от трапезата, само огризки от трапезата за тях.
14.
Промяната с измамата
21.01.2023 02:27:56
3
5
Очаквам съдебната система в Щатите и в БГ да образува дела за разградската левица ДБ и ПП ,Криптомир, Асен Швестера, Христо Шашмата, Мирчев пръднята, Киро Ментето за пране на пари, лихварство и измами.
Това според мен са по сериозни теми и финансиране на терористи и партии от промяната.
Смени я тази бяла риза, че осмърдя пейзажа и се къпете редовно, приковавате вниманието на обонянието. Ъъъъ, Аааааа......
13.
Шарлатани вън
21.01.2023 02:10:15
3
6
Асан жартиерата в Панорама не отрече, че е имал срещи с представители на лихвaрите, измамници от NEXO.
Иновативно е лобирал да променя системата в България.
Да си увеличава личната сметка чрез комисионни и дарения от посредници и фараони в куфарчета под масата.
12.
До Мдаа АМА Нее
21.01.2023 02:01:44
2
3
Магнитски е ИДЕАЛЕН ЗАКОН!ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ДЕЙСТВАТ!!НЕ ЧАКАТ С ГОДИНИ ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ "НЕЗАВИСИМИЯ СЪД..За Пеевски ли ти домъчня хаха
11.
Мдаа
21.01.2023 01:09:26
3
6
Херо Мустафа се държи като агент на Кремъл у нас. Тя насади повече анти-американизъм в сърцата на българите от цялата руска пропаганда.
Днес, на поредна соросоидна конференция, изживяващата се като генерал-губернаторка на България отбелязала с прискърбие:
"Отнехме визи от българи заради корупция по "Магнитски". Гордея се с тези действия, ние стоим зад тях, но нито един от тях не е осъден за престъпление в България, голяма част от тях дори не са получили някакви дисциплинарни наказания, не са освободени от позиции..."
Да се обясни на госпожата, че на този етап България не е колония. Българският Върховен съд постанови, че "Магнитски" не важи на наша територия. Американските санкции тук са неприложими. Същото постановява и европейското право.
Всеки трезвомислещ си дава сметка, че въпросният "Магнитски" е политическа бухалка срещу неудобни в ръцете на неолибералната щатска администрация. И инструмент за най-мерзко доносничество.
Впрочем, смешно е да ни говори за корупция представителка на държава, в която настоящият и бившият президент са разследвани за корупция...
Отпътуването на Мустафа е сред добрите новини за българската демокрация тази година. Тепърва историците ще разказват за ролята й в държавния преврат на Румен Радев срещу законния кабинет на ГЕРБ от лятото на 2020 г. И в инсталирането на измамната "Промяна" по върховете на властта.
10.
До 8
21.01.2023 01:01:35
3
4
Пендел ,долен ляв шано, нито съм зависим, нито съм пиян, това го умеят тези от измамническата банда на промяната.
Крипто Барони, измамници и крадци на Лудото Кирче хунтата.
Божо ти ли си ве траверс , вземи да се пострижеш , че мясаш на ебан гей от червените витрини в Амстердам!
А, тези дето ги споменаваш не съм от тях.
Но не харесвам и Чифута Зеленски, макар че бях против специалната операция, сега прочети закона в Украйна за забрана на православната църква.
Аре у леву да правиш свирчоци на джуджето Зеленчо!
Радко Смешника разруши държавата със стажанти и олигофрени, еднолична собственост на държавата Радев резил ЕООД!
9.
Бай....
21.01.2023 00:12:26
2
3
Навремето един колега и приятел ми каза, че един инженер в България струва колкото двама общи работници ! Сега искам да питам колко струва един пожарникар!
8.
До 7
20.01.2023 23:02:22
3
3
На какви опиати си или просто копи-пейст от наркозависимия васил петев или алкохолно зависимата веселина томова? Дръж се.
7.
Фигуранта
20.01.2023 22:52:56
4
5
БСП връща мандата. Идиоти си имаме. Липсва ни Достоевски. Егоцентризмът на харвардските инфанти пп и розовите комсомолци , долните борсуци дб ще похарчи още милиони левове на българския народ. Хората искат да си претеглят още веднъж самовлюбеността и фантазиите.
Не приемат, че не са номер едно с машинките и подменени вот. А какво ще стане, когато се окажат номер три или четири. От инат ще спрат Ниагарския водопад ли?
Двамата харвардци са нова версия на олигархично-компрадорските правила, в които живеем от 1989 г. Самият Радев затъна доволно в своя периметър от тях под ръководството на Копринков, и се ограничава до версиите за света, които той и групата му за шкембе чорба му създават. Както се казва в българските закони на Мърфи - набирането на опит расте с направените повреди. Когато развалиш абсолютно всичко в системата, вече те определят като аматьори неграмотници, шарлатани.
6.
Мария
20.01.2023 22:26:19
0
7
Добре де, президентът е зает, а къде е вицепрезидентът да приеме върнатия от БСП мандат? Не знам какви игрички играят, но знам, че всеки ден работа на този парламент нанася непоправими вреди на България. Народното събрание трябваше да бъде разпуснато още преди един месец, ако не се протакаше процедурата умишлено.
5.
До флегмите
20.01.2023 20:36:02
2
5
Тя засечката е от 6 месеца, но вас само интригите са ви интерес. Зависима фирма сте и далеч от патриотизма на НФСВ -))).
4.
Idvat Gripenite ot 6vecia i procenta pechalba za r
20.01.2023 18:43:26
5
6
Radko sa ugoil glavata mu porasnala

Kav mi6ok suh be6e ohranil sa sq
3.
Значи
20.01.2023 18:32:40
0
13
В понеделник очаквайте нов скандал.
2.
Абе тия
20.01.2023 18:30:13
1
19
Почнаха само цигански чалъми!
1.
Велика новина!
20.01.2023 18:25:26
2
18
Изтощената от представлението циркова трупа се оттегля в заслужена почивка под палмите, с коктейлчета с чадърчета в алчните им лапи! Много важно дали ще е един ден по-рано или по-късно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя  Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори