×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лапчев, не бъди „Лапни шаран“, че ставаш смешен с умрелия делфин


Лапчев, не бъди „Лапни шаран“,  че ставаш смешен с умрелия делфин
Тази снимка е от Бургаския плаж, 2008 г. - делфинът нито е петнист, нито пък дупката е от огнестрелно оръжие
Тема в развитие
виж още
скрий
05 Септември 2011, Понеделник, 17:04 ч.

Чак земеделският министър Мирослав Найденов се изказа „компетентно“ за нещо толкова елементарно, че чак ми става тъжно

Кой носи отговорност за негативния образ на Община Царево и ще дойдат ли туристи следващото лято?

С този фундаментален въпрос се обръща към своите избиратели кандидат-кметът на община Царево Георги Лапчев в разпространено от партията му днес прессъобщение.

Припомняме, че жълта столична медия първа тиражира в средата на миналата седмица как било стреляно с автоматичен откос по петнисто делфинче, което е намерено на плажа край Царево. Всички медии поеха новината и я изтипосаха на първите си страници със сърцераздирателни снимки на делфинската тъжна муцунка на преден план. И се почна един рев за петнистото делфинче от рядък вид, та чак до днес. И понеже в София повече от едно корито с вода не са виждали, а старите и опитни журналисти отдавна не се занимават с умрели делфини, предвид огромната им популация през последните години (по реална справка на еколози), поради което пък масово се завират с рибарските мрежи и намират смъртта си, настана една цяла национална трагедия.

Първо, на Лапчев, като морски човек и еколог, би трябвало да му бъде пределно ясно, както и на мене ми я ясно, защото съм виждала през годините, на различни плажове, поне 20 умрели делфина в различна степен на разлагане, че в кадъра няма нищо извънредно. Симпатичен бозайник, като един от многото, които се заплитат в таляните и се задушават от преживения ужас. На Лапчев му е пределно ясно, че на всеки изхвърлен на брега труп се появяват послесмъртни петна, а на делфините избиват дупки по цялото тяло.

Затова нека спрем с „петнистото“ млекопитаещо и „жестоките“ рани от автомата.

Като пример ви давам заснет на бургаския плаж умрял делфин, за да видите и дупката, и петната. В Гугъл можете да видите още много такива снимки, качени от репортери през годините.

Не знам кой му даде съвет на герберовия кандидат-кмет да прави и следните генерални изводи, въвличайки в тази жалка медийна пародия и собствения си министър Найденов:

„Царево масирано се определя през изминалата седмица като „черна дупка”, генерираща новини за насилие над животните и разстрел на морските бозайници...Фактите станаха достояние на цяла България. Първият мъртъв делфин престоява над 18 часа на брега пред ужасените погледи на туристи и семейства с малки деца, докато концесионерът на плажа „Корал” Атанас Русев, се опитва да се свърже с властите в Община Царево и да сигнализира своевременно за случая. Бездействието на общинската администрация, конкретно дирекция „Екология", часове по-късно раждат гневната реакция на обществото, разбира се, правилна. Затова е от изключителна важност да се посочи първоизточника на проблема и последвалия скандал – от общинската екологична дирекция отговарят на концесионера на къмпинг „Корал”, в първите часове от откриването на животното, че е негово задължение да реши проблема както намери за добре и да се оправя сам. За прибирането, аутопсирането и изхвърлянето на биологични отпадъци /много грозна дума за мъртвия делфин, но така е посочен в закона/ на общинска територия има строги правила, които се извършват от местната власт.

Вълната от възмущение и последвалото скорострелно загробване

на 19-я час, след обществения скандал, доказва хаотичността и непознаването на законите от общинската администрация.

Грозният случай с разстреляния делфин /земеделският министър Мирослав Найденов, който е специалист, може би най-точно се изказа, че въпреки липсата на аутопсия на снимката ясно се вижда какво му се е случило на делфина/, поражда и един генерален въпрос - какво се случва в Община Царево и защо накрая се получава така, че вместо китен черноморски град, хората да ни определят като „черна точка в картата на България, където стрелят по бездомни животни  и разстрелват делфини”?

С мъртви делфини на плажа, бавно разлагащи се под палещото слънце и ужасените погледи на млади майки, деца и чужди туристи, бизнес и

туризъм не се прави”.

Уважаеми читатели, ако сте имали нерви да изчетете целия този малоумен брътвеж от т.нар. политическа позиция, моля Ви, не си правете крайни заключения за Лапчев. Защото едва ли идеята за тази страшна черна дупка, както нарича той родния си град Царево, е била негова. Ако греша, горко му на Царево с такъв кмет.


В категории: Царево


Флагман.БГ Бургас се прости с легендата Тома Томов Бургас се прости с легендата Тома Томов 02/06/2024, Неделя 12:49 0
Флагман.БГ Какво уби ISQ Какво уби ISQ 02/06/2024, Неделя 12:41 0
70
Коментара по темата
70.
Само ГЕРБ!!
11.09.2011 21:46:10
1
3
само ще цитирам:
най ми харесват таговете на клипчетата в БТВ
злоупотреби, строежи, царево , имоти, парцели, царево , бизнесмени, политици, строежи, царево
точка
а речта на петко в дискотеката просто нямаше такава -
да ни е честит този празник мис и мистър
(да ни е честит XX конгрес на БКП сещате се на кой са думи)
и таз година 3 участнички от Царево догодина 6
(таз година полупроводници догодина цели - пак Т.Живков)
69.
смях
10.09.2011 22:37:39
0
3
най ми харесват таговете на клипчетата в БТВ
злоупотреби, строежи, царево , имоти, парцели, царево , бизнесмени, политици, строежи, царево
точка
а речта на петко в дискотеката просто нямаше такава -
да ни е честит този празник мис и мистър
(да ни е честит XX конгрес на БКП сещате се на кой са думи)
и таз година 3 участнички от Царево догодина 6
(таз година полупроводници догодина цели - пак Т.Живков)
68.
Agent.petko
09.09.2011 17:09:56
1
4
G-n Balabanov I g-n gochev, vie nagli homoseksualistcheta ot nisku biudjeten datski porno film molq vi sprete da. Komentiratw horata bill to loshi ili dobri a ako image neshto da I'm kajete I'm go kajete v ochite!v protiven suchai shte vi Liubq publichno
67.
Мичурин
08.09.2011 15:54:20
1
3
Е на това му се вика платена статия.Другарят Арнаудов така работи.Защо не писахте за заразената вода на "Попски плаж",заради невъведена в експлоатация система за пречистване на водата!?!Нямате ли речта отпреди няколко дни,която изнесе Арнаудов в дискотека "Хелинг" за откриване на конкурса "Мис и Мистър Топ лице на Царево",какъв срам,каква некомпетентност и неграмотност от страна на кмета.Имаше стотици гости на града и те останаха потресени от смешната му реч,а жителите на Царево се чудеха да се смеят ли или да се срамуват,че имат такова недоразумение за кмет.Следващият път,когато другаря Арнаудов прави разни речи или интервюта му дайте един голям плакат пред него с всичко ясно и точно написано,защото е смешно човек на такъв пост в обществото да говори по-този начин,а още повече да срича като първолак!
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/1294676227-Na_jivo_ot_Tsarevo__1_chast.html

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/1294676227-Na_jivo_ot_Tsarevo__1_chast.html

http://www.btv.bg/videos/novini/video/517815795-Naprejenie_v_Tsarevo.html

http://www.btv.bg/video/1034540672-Krayno_nujdaeshti_se_polititsi_stroyat_v_Tsarevo.html

Гледайте и,ако мислите и искате най-корумпираният кмет в България да продължи да ни управлява гласувайте за него,върхушката му и "кмета в сянка" Мосинов!

А ГЕРБ-Царево с хора като Каридков,който "снася" всичко на Арнаудов ще им е трудно,но не и невъзможно да постигнат целите си.Най-големият проблем е,че реално в общината няма опозиция,защото опозиционните партии не могат да се разберат и съюзят и да свалят това недоразумение и "парашут" П.Арнаудов от власт.И ако от опозицията си мислят,че могат да променят нещо само като вкарат някой друг съветник в общинският съвет повече,жестоко се лъжат.Само ще излъжат хората и на следващите избори за тях ще гласуват само семействата им и приятелите им.Захващайте се за работа и направете Община Царево едно добро място за живеене,развиване на туризум и бизнес,оставете личните си интереси и се обединете заради хората,които ви вярват и стоят зад вас!!!
66.
ggg
08.09.2011 12:47:10
0
4
Daniel Balabanov striptizior - kandidat obshtinski suvetnik ?!@?!? Vie dobre li ste ?!?!?!?
65.
Само ГЕРБ!!
07.09.2011 21:03:27
2
5
Местният феодал си заминава то е ясно нека да се стегнат хората според мен управията не е в таз стара управа мудна спекла
нека са младите !!!
и стига от тоз делфин да си правите анти кампания на ГЕРБ не ви прави чест ама вие сте си такива де -БСП
64.
местен
07.09.2011 18:18:32
3
7
Явно местният феодал Арнаудов е доста неподготвен и няма какво да каже в своя защита.
63.
111
07.09.2011 16:04:49
0
6
На къде отиваме? Освен да потъваме или в най-добрия случай да тъпчим на едно място - нищо друго не ни остава ако си избереме пак стария кмет!!!!!!!!!!
Стига са си тръгвали млади хора от този град, заради това, че нямат работа и не виждат бъдеще тук ; стига са ни управлявали все едни и същи, които ще се пенсионират в общинската администрация... НЕ ДОЙДЕ ЛИ НАЙ-СЕТНЕ ВРЕМЕТО ЗА ПРОМЯНА, ВРЕМЕТО ЗА НЕЩО НОВО????????
62.
dangerous
07.09.2011 15:12:16
0
8
Daniel Balabanov, Mitko Gocha, Marin i oshte koi li ne "GOLQMIQ POTECIAL" na kade otivame?????
61.
местен
07.09.2011 15:02:37
1
2
Проблема с делфина или по-точно те станаха много проблеми с делфини, е най-вече работа на обществото. А защо Лапчев да не изкаже мнение, след като всички национални медии го отразиха??? Толкова години стоим и гледаме как Арнаудов си прави ПР с парите на данъкоплатците и за щяло и нещяло излиза по медиите. Айде стига,сега сте като попарени, че неможахте да излезнете позиция и да се завъртите в медийното пространство
60.
местен
07.09.2011 14:57:38
10
2
ЗАГЕОРГИ ЖЕЛЯЗКОВ -
59.
местен
07.09.2011 14:56:32
10
2
ЗА ЛЮДМИЛ НИКОЛОВ -
58.
местен
07.09.2011 14:55:23
10
2
ЗА ПЕТКО АРНАУДОВ -
57.
местен
07.09.2011 14:51:28
1
9
ЗА ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ -
56.
Лазар
07.09.2011 14:21:11
1
7
Арнаудов го забравете, отишъл си е.
Дано Дойдат млади и кадърни хора,че язък за красивия град.
55.
боец
07.09.2011 13:42:53
0
7
битката за царево ще е като битката на шипка, арнаудов- трепери...
54.
!!!!
07.09.2011 10:41:08
0
7
Гражданите на Царево имат нужда от действия, не от евтини статии и явни коментари по чужд адрес... П.Арнаудов имаше достатъчно време да покаже какво може и да даде на хората това, което им обещава ! Дали е успял, всеки може да си направи извод !
53.
босилковец
07.09.2011 10:26:49
0
7
защо Лапчев стана лощ горски ,пък Арнаудов добър горски. Нали и двамата са такива . Може бе защото втория има висша партийна школа и е доносник на ДС.Вестничето е много добро , по добро от позивите раздавани от общината.Поне научаваме нещо обективно от кухнята на общината.Относно новия екип на Арнаудов съм смаян , с такива доказани" специалисти" общината ще надмине и Париж по стандарт.Това е определено автогол от щаба му
52.
Козар
07.09.2011 07:55:53
0
10
др. Арнаудов спри да плащаш с нашите пари (на данъкоплатците) на медиите да те защитават знаем те какво представляваш!
51.
смях
06.09.2011 23:22:35
0
8
смешен е само Петко !!! с неговите платени предизборни статии !!!
жалко е да се работи само и само за кокала
50.
hm
06.09.2011 22:58:07
0
3
Да очертава се
ама след страшната черна дупка от почти три мандата на Петко
се очертава светлина в тунела
49.
царевец
06.09.2011 22:39:48
2
0
Тези избори се очертават такава трагедия че ме е жал за за голяма част от моите съграждани.
48.
Миро
06.09.2011 22:06:36
0
5
Абе Петко вече се чуди какво да измисли и каде да плати че да се изяви някаде си
не става вече , заминавате си и тва е не се ли примерихте
новият кмет се казва Георги Лапчев !!!
точно плуМММкиса си БСП хахахах
47.
плюмки
06.09.2011 20:52:41
0
1
плюмки
46.
Валя
06.09.2011 20:38:20
2
5
Плюмките оставете на страна и Гошо Лапчев също аз не виждам какво е станало ама явно ви е яд че мончето е стойностно за разлика от всички други опоненти ако може да се каже че са някаква конкуренция изобщо.
45.
theOZ.org
06.09.2011 19:52:14
8
4
Иван - ПП Обединени земеделци - общ. Царево

Форумци изчетох всички коментари и много се смях как се плюете и в двата лагера. Само така продължавайте още по-остро, плюйте се и се запенвайте от плюнки.

"Плюйте братя българи, белким се удавим!"
44.
GERP
06.09.2011 17:04:53
8
1
със собствени средства ли...че от къде тез средства , нали реват , че царево е кофти град ?
А после тия средства как ще си ги върнат ако дойдат на власт ?
Ей за това няма да ги изберат...
43.
бардак
06.09.2011 16:38:52
2
11
ГОЛЯМ БАРДАК, ГОЛЯМО НЕЩО, ВИЖТЕ СЕ ОТСТРАНИ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ, ПАК ГЛЕДАТЕ В ЧУЖДАТА ПАНИЦА. МЕСТНИТЕ ГЕРБЕРИ СИ ПРАВЯТ КАМПАНИЯ СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА...ИМАТ ПАРИ ПРАВЯТ Я И КАКВО ТОЛКОВА. ЯВНО МНОГО ВИ Е СТРАХ, ЩОМ СТОИТЕ ТУКА И БЪЛВАТЕ РУГАТНИ.
42.
пак аз
06.09.2011 14:44:31
1
7
Само да отбжележа че този път ще го издухате
опозицията е добра и този път ще победят с тях съм!!!
41.
hah
06.09.2011 14:40:41
1
6
хах какви делфини какви плащания Петко ограби общината до дъно вие критикувате Лапчев че правил интервю
само се вижте жалки миниатури ,минжитури и на петко кобури
40.
nina
06.09.2011 13:54:56
1
5
li4i si 4e i v besove plashtat 4ervenata partiq :(
39.
auu
06.09.2011 13:43:01
1
5
защо таз тема за делфина сте направили политическа
за Лапчев не знам кои крив кой прав , кой виновен за тоз делфин но определено червените намирате повод да плюете !!!
личи си
и аз съм мъж защо си мислиш че съм жена
и не ми стиска да кайа кой съм , на теб стиска ли ти ?
38.
777
06.09.2011 13:02:00
7
1
Щом е червена да е платена а ? Много си умна .
Само не знам на кой ГЕРБ плащат заплата да седи на компютър и да плюе по форумите . Всъщност знам !
Вие от ГЕРБ Царево демонстирате такова голямо пилеене на пари сега преди изборите , че просто трябва да млъкнете и да не говорите за платени неща .
37.
уфф
06.09.2011 12:32:09
3
10
Пак си личи червената платена пропаганда на един или няколко човека по едно време писано
не ви ли стана ясно че тез номера с плюенето на опозицията няма да минат този път
тя вече е по силна от вас смешни сте и ще паднете този път и ще плачете много
36.
дсс
06.09.2011 12:28:18
8
2
Победата на Арнаудов е ясна , дано в местния парламент има по-малко представители на герб .
Харесва ми идеята за общински съвет от бсп и сдс .
Николов наистина се доказа като качествен опозиционер , всички останали паднаха в капана на Ангел .
35.
ahtopol
06.09.2011 12:21:36
11
1
Герб много обичат да критикуват и да обиждат хората , но когато ги засегнат много ги боли . Сън не ги хваща . Стела я схващат пръстите да пише .
Иначе щом Каридков е при вас - загубата ви е гарантирана .

ЩОМ НЕ МОЖАХТЕ ДА ЗАРАБОТИТЕ С НАЙ-ЧЕСТНИЯ ЦАРЕВСКИ ПОЛИТИК ЛЮДМИЛ НИКОЛОВ , ЗНАЧИ ТЪРСИТЕ И ВИЕ ИЗГОДА .
ЩОТО АКО ИСКАХТЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ НЕЩО ДОБРО НЯМАШЕ ДА КРОИТЕ ТАЙНИ ПЛАНОВЕ С КАРИДКОВ И КОСТАДИНОВ , А ЩЕШЕ ДА РАБОТИТЕ С НИКОЛОВ . УВИ , ПРИ НЕГО ВАШИТЕ НОМЕРА НЯМА КАК ДА МИНАТ . ЩОТО ТОЙ ЩЕ СТАНЕ СЪВЕТНИК , И ВАШИТЕ ДАЛАВЕРИ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НАЯВЕ .
34.
ути
06.09.2011 12:16:31
6
0
Сготви им супа ути .
Една тайна предизборна проява .
От къде са всичките тия пари ?
Ачо , Ачо - гледай си бизнеса . Стига си инвестирал в щуротии .
Лапчев като не го изберат за кмет , нищо чудно и от горското да го шитнат .
33.
касаба съксес
06.09.2011 12:14:36
7
1
Ясно е , че платените ПР съветват момченцата от герб царево да градят негативен образ на царево когато става дума за арнаудов и положителен когато се говори за лапчев.
Уви момченца , давате си парите напразно .
Никой няма да ви се върже на глупостите освен вашите приятели .
И като съберете 500 гласа общо ?
Какво правите ?
Крах . Лъжете хората .
Че и кварталския Отец застава зад вестничето ви като една маша . В някои от изданията има откровени лъжи и клевети . Жалки сте ! Жалки !
32.
СТЕЛА герп
06.09.2011 12:10:52
6
1
АБЕ СТЕЛА КАК НЕ СЕ РАЗТРОЯВАШ ДА ПИШЕШ ОТ 100 ИМЕНА .
31.
градинар
06.09.2011 12:08:44
9
1
Лапчев кмет няма да стане . Туй е ясно . Ако не го отсвирят от централата , за следващите избори може и да е набрал скорост . Само че сега не е . Знам че ви боли от това . Медийният му образ е кух като хралупа . И малкото хора , които го познават не вярват на този образ .
А най-шокиращото е , че Ангел , този политически хамелеон , играл и с едните и с другите , сега пак иска да лъсне на сцената . И ще го постигне до някъде . Ще похаби много хора , като Скулиев , Лапчев , Бъчваров и др. за да си играе цирковете .
Браво Ачо ! Подцениха те !
30.
горди
06.09.2011 12:05:46
11
2
герберите горди ги заболя като им го казаха в очите .
Жалко е , че се изтъркахте точно за 2 месеца изяви .
29.
ha
06.09.2011 12:04:43
9
1
абе стела , много нисък стил държиш .
28.
ob
06.09.2011 12:03:20
8
2
Много голяма обществена реакция...да , реакция сред ачо , джонката , джарито , и компания . Това ви е обществото на вас .
Изобщо не ми внушавайте , че обществото реагира на глупостите ви .
27.
56г.
06.09.2011 12:01:43
3
1
Компетентния горски ли се е изказал ?
Умни ли сте ? Или се правите ?
Кампанията не е открита...всички заглавия и статии , в които Лапчев се представя за кандидат кмет са излишни преди кампанията .
Ама нали във вас е властта . И си правите каквото си искате .
26.
06.09.2011 11:59:38
5
1
Oсвен , че коментарите в подкрепа на Лапчев са неграмотно написани , са и много патетични .
Нормално , на антуража му а и на него самия се внушава колко са велики и че победата е предизвестена . Само че това няма да се случи . И на есен , ще ви се наложи да подсърчате разочарование . Извлякъл дивиденти от случая...абе вие нормални ли сте ?
Царево в последно врвме имала негативен облика ? Ами като толкова ви стига акъла , като не сте щастливи със себе си , като не обичате и не сте обичани...как ще ви е хубаво тук .
Така ли ще донесете промяната ?
Жадни за власт и зрелища .
25.
морски
06.09.2011 11:10:36
1
6
Ясно като бял ден е, че някъде има нещо гнило и някой крие нещо, А И ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЯКОЙ НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА. Пак тръгнахте с ругатните срещу Лапчев, затова, че може да си позволи да изкаже компетентно мнение, позицията му е абсолутно права, жалко е наистина, че Царево се превърна в обект на обсъждане за такива новини. А защо Арнаудов не излезе и каже своята позиция, сигурно е наредил пак всичко да бъде потулено, но да не забравя, че има медии, които са обективни и неможе да се ползва с тъй желания медиен комфорт.
24.
до Касабова
06.09.2011 10:54:59
1
5
КАСАБОВА, КЪДЕ СПА КОГАТО ГРЪМНА ПРОБЛЕМА СЪС ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ПОПСКИЯ ПЛАЖ, ЗАЩО ТУКА НИЩО НЕ БЕШЕ ОТРАЗЕНО??? И СЕГА ПРАВИШ ПАК ЕВТИНИ ПУБЛИКАЦИИ...ЗАЩО ЛИ??? НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЗАЩО, КАКЪВ ЛИ ХОНОРАР ТИ ПЛАЩА АРНАУДОВ. ЖАЛКО Е, ЧЕ ПРЕТЕДИРАТЕ, ЧЕ СТЕ ОБЕКТИВНА МЕДИЯ, АМА НИЩО ПОДОБНО, ТО СИ ЛИЧИ ЗА КОГО ПИШЕШ...А И КОЛКО ПЪТИ СИ ИСКАЛА ПАРИ ОТ ГЕРБ, ЗА ДА ПИШЕШ В ТЯХНА ПОЛЗА???
23.
делфин
06.09.2011 10:50:28
1
7
"Черната дупка" не са думи на Лапчев, четете хубаво, ако си бяхте направили труда да прочетете какво се изписва в другите обективни медии, "а не тука крадените публикацийки на Касабова", щяхте да разберете, че има много голяма обществена реакция във връзка с този случай и нормално е някой да застане и да изкаже своето становище. За сажаление за последните две седмици Царево събра много негативи, изписаха се мнго истини, жалко е но е факт, някой наистина не си върши работата
22.
плажа
06.09.2011 10:45:22
2
9
ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ВИ КОМЕНТАРИ НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО, СЕГА ПАК УПЛАШЕНИ, ЧЕ ЛАПЧЕВ УМЕЛО ИЗПОЛЗВА СЛУЧАЯ И ИЗВЛИЧА ДИВИДЕНТ В НЕГОВ ПОЛЗА. ЕВАЛА НА ПР МУ, ТАКА СЕ ПРАВИ. НА АРНАУДОВ ЯКО СА МУ ПОДПАЛЕНИ ГАЩИТЕ, ОТИВА НА ЗАДЕН ПЛАН, АМА ПЪК И ДОКОГА САМО НЕГО ЩЕ ГЛЕДАМЕ, ЗА ТОЛКОВА ВРЕМЕ ПРЕНАСИТИ МЕДИИТЕ С ДРАЗНЕЩОТО СИ ПРИСЪСТВИЕ
21.
ХижаряТ
06.09.2011 09:29:41
5
4
Образцовите горски с моряшки сърца и образцовите моряци с горски сърца си построили хижа , от която да превземат властта . Ха-ха .
Бъдете благодарни на Арнаудов , че ви създаде , отвори ви очите , и ви даде среда , в която да плувате .
Иначе сега щеше да живеете в лом , мездра , севлиево и т.н .
КАК МОЖЕ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ ДА СЕ ОПИТВА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБИРАТЕЛИ С ЖАЛЪК И ЧЕРЕН ПИ-АР КАТО ТОЗИ .
ЛАПЧЕВ...ПРОТИВОРЕЧИТЕ СИ - АКО ЦАРЕВО БЕШЕ ЧЕРНА ДУПКА И НЯМАШЕ РАЗВИТИЕ ЗА МЛАДИТЕ , ТВОИТЕ АВЕРЧЕТА НЯМАШЕ ДА ИМАТ ПАРИ ДА ТЕ СПОНСОРИРАТ . А ОЧЕВИДНО С ПАРИ РАЗПОЛАГАТЕ !
20.
http://news.burgas24.bg/284390.html
06.09.2011 08:41:04
1
0
http://news.burgas24.bg/284390.html
19.
ути
06.09.2011 08:40:16
4
1
В супата им толка герберска и вкусна един тон глупости изпусна .
ГЕРБ в Царево започнаха предизборно да се разлагат .
Отсъстват изцяло от политическия живот .
Има ги само в обществения - по кръчмите .
Другото е фалш и лъжа .
18.
ик
06.09.2011 08:01:07
4
2
Истианата е , че тези хора , опозиционери , 4-8-10 години само лаят , и нищо добро не са инициирали и сторили , което да е в полза на хората , и което да се спомня и днес .
Аз не помня такова нещо .
Само критика , думи , думи . А дела ?
Сега с тези делфини , всевъзможни статии , интервюта , вестници - просто личи колко сте слаби и недостойни за властта !
17.
Вести
06.09.2011 07:52:11
4
1
А безумният вестник на Гражданския комитет на Отец Стоян и Кинтажа ?
Много изчерпан от към съдържание и празен от към смисъл . Тази нощ пак сте замърсили дворовете на хората . ХУбавото е , че той директно отива в коша , щото за друго не ставал - хората така казват .
И какъв е този отец , който застава зад клеветнически вестник ???
Какви са тия хора , които се срамуват да кажат - ние издаваме вестника , не отеца , Той е просто маша в нашите ръце .
Пълен ъбсурд . Герб - пак ще загубите изборите , и от централата няма да са радостни . Ще има наказание .
16.
Вести
06.09.2011 07:52:11
4
1
А безумният вестник на Гражданския комитет на Отец Стоян и Кинтажа ?
Много изчерпан от към съдържание и празен от към смисъл . Тази нощ пак сте замърсили дворовете на хората . ХУбавото е , че той директно отива в коша , щото за друго не ставал - хората така казват .
И какъв е този отец , който застава зад клеветнически вестник ???
Какви са тия хора , които се срамуват да кажат - ние издаваме вестника , не отеца , Той е просто маша в нашите ръце .
Пълен ъбсурд . Герб - пак ще загубите изборите , и от централата няма да са радостни . Ще има наказание .
15.
GERP
06.09.2011 07:48:56
5
1
Всички от ГЕРБ мн се срамуват от ЦАРЕВО , а не са спрели да си правят бизнесчето тука , като ги гледам до един си седят в общината . И уж парадират , че са номер 1 , уж не им харесва тук . Лапчев , трябва да ти забранят да говориш . Излагате се !
14.
ик
05.09.2011 23:07:14
5
4
Лапчев къде беше когато наричаха бродиловци изроди , заради триченето на кучетата ? Защо не ги защити ?
Лапчев къде беше по време на шапа ?
Лапчев защо цъфна сега предизборно...
13.
do avtorkata (4uk4e)
05.09.2011 21:47:47
0
1
"страшна черна дупка" от няколко дни наричат царево по националните медии, ама чукче е писател, не е читател
12.
Shushi
05.09.2011 21:44:27
2
6
ооооо леля катя е прибрала вече парите от набора си петко арнаудов ;-)
11.
neopopolis
05.09.2011 20:06:51
5
3
Новите популисти .
Да бяхте си взели поука , герб приказките не вървят на национално ниво , камоли в малкия град .
От 2 месеца само Лапчев е по медиите .
Къде беше на миналите избори , когато ГЕРБ проспаха изборите , къде беше , когато някои хора бяха от НДСВ. Сега изведнъж го заболяло за града . Парашутисти !
10.
milka
05.09.2011 20:04:01
4
5
Предлагам Лапчев да сезира медиите , за ония мърмот дето увива шоколад в станиол .
г-н Лапчев - до сега все ми се струваше , че медийните ви изяви са що годе нормални , в смисъл - борите се за кокал , нормално е да имате изяви , ама тая с делфина е смайваща .
Делфините са защитен вид . Убит . Удавен . Все е трагедия ! Но да излизате и от ъгъла да се опитвате да привлечете прожекторите към вас като спекулирате с умрял делфин - смях в залата . И по селата без море ще ви се смеят . Как така неадекватно ще печелите изборите ?
9.
kite
05.09.2011 19:56:37
2
1
Ако беше за нещо друго Наско Русев щеше да се свърже с общината веднага , ама за делфина...18 часа...така излиза от писмото на Лапчев.
8.
kite
05.09.2011 19:56:37
2
1
Ако беше за нещо друго Наско Русев щеше да се свърже с общината веднага , ама за делфина...18 часа...така излиза от писмото на Лапчев.
7.
КОРАЛ
05.09.2011 19:55:45
2
1
АТАНАС РУСЕВ...ОТЕЦ СТОЯН...ГЕРБ...ДИНКО КИНТАЖА....АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ...
6.
КОРАЛ
05.09.2011 19:55:45
1
1
АТАНАС РУСЕВ...ОТЕЦ СТОЯН...ГЕРБ...ДИНКО КИНТАЖА....АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ...
5.
ИК Арнаудов
05.09.2011 19:54:07
5
2
г-н Лапчев , оплетохте се в мрежите рибарски и собствената си слабост .
Как е възможно да се изказвате по всички теми за града от известно време на сам . Наясно сме , че сте кандидат за кмет - но кампанията още не е открита .
От друга страна пък предизборно сте много активни , а от 6 месеца никой от вашите редици не е стъпвал на сесия на общинския съвет - е Каридков беше там , но той все още не бе казал , че е от редиците ви .
Мислите ли си , че някой ви се връзва ?
Мислите ли си , че хората не се питата от къде са всички тия пари за медийни изяви ? Или пък медиите работят безплатно , за вас...
Капана щракна !
4.
бла бла
05.09.2011 17:54:14
1
4
Всеки живот е ценен !!! Така или иначе една проста аутопсия можеше да изясни какво се е случило в крайна сметка с делфина. Твърде вероятно е да е бил застрелян, като се има предвид какви уроди населяват нашите географски ширини....
3.
.....
05.09.2011 17:51:18
1
4
Написали сте 5 статии за умрели делфини-3 статии за трагедията с Едит в Созопол.Егати гротеската.
2.
иван
05.09.2011 17:48:58
3
9
Брей, Бесове...то верно, че с този делфин се "пресоли манджата" ама и вие много ви личи кой и как ви плаща за публикациите...много целенасочени коментари и изводи....
1.
.....
05.09.2011 17:45:17
4
7
Егати трагедията с тоя делфин.Егати държавата.То не беше едно куче дето се изписа един гигабайт за него ,то не бе чудо.За момичето което загина по нелеп начин в Созопол не обръщате толкова внимание.От кога кучетата и умрелите делфини станаха по важни от хората???Безгранична е човешката глупост.Момичето се удави пред 40 човека,те седнали с един умрял делфин да си пълнят страниците.Опомнете се бре хора.Няма по ценно от ЧОВЕШКИЯТ живот.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори