×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Искаш ли да го изсмучеш, питал бащата от Черноморец малолетната си дъщеря


Искаш ли да го изсмучеш, питал бащата от Черноморец малолетната си дъщеря
Полицай води обвинения в изнасилване на дъщеря си Петко П. в залата на съда. Снимка "24 часа"
28 Юли 2011, Четвъртък, 16:57 ч.
Автор: Правда СТОЯНОВА

Ужасяващи подробности от чудовищното престъпление лъснаха на процеса, бащата на насилника топи за гаврите приятел на снаха си

Ужасяващи подробности от семейната драма в Черноморец, където баща системно изнасилвал малолетната си дъщеря, лъснаха по време на делото в Бургаския окръжен съд. В същото време на днешното заседание вторият баща на насилника се опита да прехвърли вината върху приятел на майката. „Отгледал съм Петко от 6-годишен и знам, че той не може да извърши такова нещо. Изнасилвачът е друг, приятел е на майката“, нвърдеше днес пред зала №3 в Бургаския окръжен съд Митко Митев, който чакаше да се яви като свидетел по делото срещу доведения му син – 35-годишният Петко Полименов. Обвинението е за изнасилване на собствената му дъщеря – малолетната Ива*.

Момичето в момента е на 12 години, а половите гаври от страна на собствения му баща започнали преди 4 години, сочи обвинителия акт.

Според дядото на момиченцето Митко Митев обаче Петко, който е таксиметров шофьор, е бил денонощно на кормилото, за да осигури жизнен стандарт на семейството си. В същото време съпругата му Радка си живеела безгрижно и сменяла интимните си приятели като носни кърпички, категоричен е свекърът. Той смята, че един от тях е и насилникът на внучката му Ива.

Днес делото се гледа в продължение на целия работен ден при закрити врати. Показания са дадени от свидетели – роднини и съседи. Приета е и съдебно-медицинската експертиза на д-р Параско Парасков, който е прегледал детето след последното изнасилване.

Момичето е разпитано по конферентната връзка, съобщи пресаташето на съда Веселина Павлова. Това е нововъведение в Бургаския окръжен съд, което действа от март т.г. Зала №3 е оборудвана с видеостена, камери и микрофони и в нея са провеждани разпити от различни точки на Европейския съюз. Детето в момента се намира в социален дом, но не се знае къде е било заведено, за да даде показания.

По време на предишното заседание адвокатът на Ива - Андон Фотев предаде думите й - „Не искам да виждам повече баща си. Искам той да изчезне от живота ми“. Заради това момичето не е било доведено в съда, а разпитано по видеовръзката.

Петко Полименов от с. Черноморец бе задържан през май т.г., след като дъщеря му сигнализирала за поредното изнасилване. Направените медицински прегледи потвърдили думите на момичето.

Когато за първи път била изнасилена от баща си, шестокласничката била на 8 години. В началото я било срам да разкаже на майка си Радка за това, което баща й сторил с нея, но когато се престрашила, родителката й не предприела никакви действия. Надявала се, че съпругът й ще спре да посяга на детето.

Отначало Петко П. прави самопризнания, че многократно е посягал сексуално на 12-годишната си към този момент дъщеря, но сега отрича.

На 18 май съдът върна материалите по делото на прокуратурата, за да представи доказателства за всяко едно от изнасилванията в рамките на четирите години. В протокала обаче са отбелязани ужасяващи подробности от семейната гавра. Публикуваме го със съкращения.

„От материалите, приложени по Бързо досъдебно производство №170/2011год. по описа на РУП Созопол и от съдържанието на обвинителния акт… констатираните нарушения са следните: … продължаваното престъпление е започнало лятото на 2008 г., когато е било извършено първото деяние, осъществяващо самостоятелно състава на изнасилване по чл.152 от НК.  „Обвиняемият П.П. влязъл в стаята при дъщеря си, която играела на компютъра си, започнал да си разговаря с нея, да я съблича и проникнал с ... си в нея. Тъй като гащичките й след акта се били изцапали с „нещо червено”, той ги изхвърлил, дал й пари и й казал да не казва на никой”.  Очевидно е налице несъответствие между правната квалификация на деянието като изнасилване по чл.152 от НК и изложената фактическа обстановка, която сочи друго престъпление по Раздел осми от Глава втора от Особената част на НК – Разврат, а именно - престъпно съвкупление с малолетна , въпреки съгласието на пострадалата /чл.151 от НК/. Не са посочени никакви обстоятелства , които да обосновават извода на прокурора, че това първо съвкупление е осъществено против волята на пострадалата, а не въпреки нейното съгласие за сношение. Така например при последното „изнасилване” , извършено, според обвинението , на 01.05.2011г. подсъдимият П. попитал дъщеря си: „Искаш ли да го изсмучеш?” и тя се съгласила. Преди съвкуплението подсъдимият отново я попитал „дали е сигурна, че го иска и дали няма после да каже на майка си, като тя казала, че няма да й каже”.

Не е посочен нито в обстоятелствената част, нито в диспозитива на обвинителния акт начинът на осъществената принуда спрямо пострадалата. Според диспозитива на обвинението съвкупленията между подсъдимия П. и пострадалата са извършвани многократно, като последната е била принуждавана към всяко от тях „със сила и заплашване”

Видно от обвинителния акт прокурорът е посочил данни за нанесен побой от подсъдимия върху пострадалата, но не във връзка с инкриминираните съвкупления, а защото пострадалата „ не си е била изчистила стаята”. След като семейството се преместило в гр.Ч. подсъдимият П. продължил да изнасилва дъщеря си, като всичко започвало с думите: „Искаш ли да го изсмучеш?”. Ако прокурорът счита, че така зададеният въпрос обосновава принуда под формата на сила или заплашване, съобразно параметрите на конкретното обвинение, следва изрично да го посочи, за да е наясно подсъдимият срещу какви факти се защитава и съответно съдът да може ясно да определи  пределите на предмета на доказване.

* Името на детето е измислено поради етични съображения


В категории: Лична драма


4
Коментара
Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
4
Коментара по темата
4.
Стоянова
07.08.2011 18:57:41
0
10
Тъпата майка също е за затвора!Как ще укрива такова извращение със собственото и дете?Уникално прости хора,нямам думи,това дете е вече с необратимо увредена психика .Бащата...дано да стане жена на най-мазния мангал в затвора,ето това заслужава!
3.
kuker
28.07.2011 23:46:52
1
4
измет
2.
Ема
28.07.2011 19:48:53
3
23
С кеф да му резнеш главата..Изрод,ами майката,каква майка .. "Надявала се да спре да и посяга".. Жал ме е за детето-цял живот ще е травмирано..
1.
Пенева
28.07.2011 19:43:35
1
17
ДЕЯНИЕТО НА ТОЗИ БАЩА Е ЧУДОВИЩНО!НЕКА НЕ ИЗВЪРТАТ С АДВОКАТСКИ ХВАТКИ ФАКТИТЕ, ЕДВА ЛИ НЕ, ЧЕ ДЕТЕТО Е ОЧАКВАЛО И ЖЕЛАЕЛО СЕКС!ДА ГО ЗАТВОРЯТ ДО ЖИВОТ- ТОВА Е ИЗРОД!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори