×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нещата, които не знаете за сестрата на Бойко Борисов


01 Август 2022, Понеделник, 10:59 ч.
Автор: Флагман

От медицината сестрата на Бойко Борисов не се отказа дори след най-преломния момент в своя живот – изключително сложна операция на мозъка, при която й бе отстранен тумор

Юли месец е пълен с празници за бившия премиер Бойко Борисов. 4 дни след като вдигна градинско тържество на по-малкия от двамата си внуци Иван, който на 13-ти юли стана на 4 годинки, лидерът на ГЕРБ празнува и рождения ден на една от най-важните жени в живота си – сестра си Красимира, пише вестник Ретро.

Лекарката е родена на 17 юли и е същата зодия като второто внуче на Борисов – рак. Тя навърши 66 години, а личния си повод отбелязала в тесен семеен кръг. Традиционно д-р Красимира Иванова обича да събира край трапезата сина си, снаха си, трите внучета, както и брат си Бойко, племенницата Венета и нейното семейство. Въпреки че вече има и възраст, и стаж, за да се отдаде на заслужена почивка, докторката няма намерение да се отказва от благородната си професия и ще продължава да се труди все така неуморно. Сестрата на Борисов е дългогодишен ръководител на отделението по неонатология в столичната Първа АГ болница „Св. София“ и в ръцете й са проплакали хиляди бебета. Само през изминалия месец юни е участвала в ражданията на 177 дечица, от които 57, сред тях и 5 двойки близнаци, са били поставени за наблюдение в нейното отделение. При д-р Иванова са раждали и редица родни знаменитости, а всичките й пациенти, независимо от обществения си статус, са категорични, че тя е ненадминат професионалист и изключително сърдечен човек.

От медицината сестрата на Бойко Борисов не се отказа дори след най-преломния момент в своя живот – изключително сложна операция на мозъка, при която й бе отстранен тумор във Военномедицинска академия през 2012 година. Работата на хирурзите била повече от 6 часа, а възстановяването – трудно. 10 години след изпитанието обаче д-р Иванова продължава да е все така отдадена на мисията си.

Въпреки че е под светлините на прожекторите от зората на политическата кариера на своя по-малък брат, за нейното семейство не се знае почти нищо. Синът й Димитър – племенник на бившия премиер, е на 42 години и е горд баща на три деца. Първородният му син, който носи неговото име, се роди през 2014 г. Три години по-късно семейството се разшири с още двама членове наведнъж, защото Митко и половинката му Теодора станаха родители на близнаци. Макар да се родиха в навечерието на имения ден на баща си, 25 октомври, майката и таткото ги нарекоха Краси и Боби.

Д-р Красимира Иванова бе в родилната зала и при двете раждания на своята снаха Теди, която е с 9 години по-млада от любимия си. Наследниците на сестрата на Борисов са в чудесни отношения с него, а той неведнъж е казвал, че ги обича като свои деца. Той е кръстник и на племенника си, и на неговите дечица. На големите християнски празници – Бъдни вечер, Коледа, Великден, цялата рода се събира край трапезата. „Не си позволявам да се бъркам в работата на брат ми. Имаме едно негласно споразумение, че в редките моменти, в които успяваме да се видим, си говорим по други теми. Бяхме щастливо семейство. Не сме живели охолно, но имахме всичко, което ни е необходимо. За толкова много години не сме се карали нито един път”, споделя д-р Иванова.


В категории: Животът


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
знаете ли
04.08.2022 08:24:46
0
1
Нищо не ме интерисува за сестрата на Борисов. Да е жива и здрава жената и не я тикайте в устите и очите на хората. Предостатъчно ни занимавате с брат й. От него ни е омръзнало и сме се отвратили.
11.
Софийски вести
03.08.2022 06:10:52
2
1
Сестрата на БОЙКО има същия дъъъълъг еврейски нос като на ПИАРА БЕХАР

Дедото на Бойко Борисов
Борис бил от ЕВРЕЙСКИЯ род БЕХАР а истинското име на Дедо му е Борис е
Барух
Майката м Бойко -Венета(Венеция) също има еврейска жилка(доста е тъмничка с вид на румънска копанарка )
Венета учителка от БАНКЯ която похотливия първи ръководител на БКП бай ТОШО често канел в чокойте на резиденцията във БАНКЯ след като вдигал "самолета-малкия Тошко" от горещата минерална баня в чокойте си и отрупаните с мезета маси
10.
ТИКВА
02.08.2022 22:11:31
6
11
Колкото и да се мъчите да му придадете човешки образ ще си остана животно
9.
Симеон Симанов
02.08.2022 09:10:41
3
26
Др.Иванова е изключителен и прекрасен човек ,доктор с главно Д.И нашите деца отгледаСимеон и Косара ,от бебешкия ковьоз до ученическата скамейка. Да е жива и здрава и да пребъде и тя и семейството й!
8.
Анонимен
02.08.2022 05:44:15
42
22
Като чуеш фамилията Борисов Гадост
7.
Анонимен
02.08.2022 05:41:58
42
17
Защо занимавате хората с маловажни неща нищо хубаво не видяха от тях
6.
Цвета
01.08.2022 19:44:39
13
59
Прекрасно семейства и на Красимира и на Бойко усеща се колко за задружни коректни и каква огромна обич ги свързва. .... Жалко че няма такава обич. .желаяви много здраве идано се срещат повече такива братя и сестри
5.
До2
01.08.2022 19:31:55
10
42
Проблем имаш ти, след като малкото ти сиво вещество не може да измисли и каже нещо човешко.
4.
Габи
01.08.2022 19:26:16
10
68
Сестрата на Борисов е доказан профисионалист и заслужава уважение. Имам по-малък брат за когото бих направила всичко.Прекрасно семейство. За съжаление света е пълен със злобари, неспособни да обичат и уважават и само завиждат и плюят.
3.
До 2
01.08.2022 16:07:40
39
27
Голям умник си да та еба в простата тиква.
2.
Българин
01.08.2022 14:30:35
78
19
Цялата фамилия на тиквата имат проблем с главите.
1.
Абориген Балкански
01.08.2022 11:22:11
39
41
Почна се кой е по по хрисим за пред диаспора , изборите чукат на вратата, а след тях си подкарваме ганкиното така вече е 32 години,така ще бъде и след още толкова
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя  Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори