×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тежка депресия накарала Стоян от ж.к.“Изгрев“ да сложи край на живота си на бургаско стрелбище


Тежка депресия накарала Стоян от ж.к.“Изгрев“ да сложи край на живота си на бургаско стрелбище
Полицейските служители са разпитали негови близки и приятели и са установили, че напоследък бил много променен, затворен и несговорчив
22 Юли 2022, Петък, 10:21 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

26-годишният мъж давал вид на уравновесен човек на влизането си в комплекса, но явно внимателно е планирал самоубийството си

Младият мъж, който вчера се самоуби на бургаско стрелбище от известно време бил в тежка депресия заради лични проблеми, научи Флагман.бг.

26-годишният Стоян Р. от ж.к.“Изгрев“ изглежда внимателно е планирал самоубийството си, след като вчера, около 11:30 часа отишъл в стрелбищния комплекс сам. По това време не е имало други клиенти. Той давал вид на уравновесен човек, който е дошъл да постреля и да разпусне малко.

Стоян запазил една от пистите и изстрелял около 50 патрона под наблюдението на опитен инструктор. Поискал още един пълнител и още щом инструкторът се обърнал, Стоян опрял пистолета в челото си и възпроизвел фаталния изстрел. Починал е на място за няколко минути. Видеозаписите са предадени на полицията, в тях не се установява нарушение и се вижда бруталното самоубийство на младия мъж.

Извънредно! 26-годишен мъж се самоуби на бургаско стрелбище

Полицейските служители са разпитали негови близки и приятели и са установили, че напоследък бил много променен, затворен и несговорчив.

Негови познати твърдят, че той си е изтрил профилите в социалната мрежа, което е още едно доказателство, че се е подготвял за фаталния край и това не е било плод на емоционален изблик.

Това е поредният млад мъж, който се самоубива в Бургас за последните седмици. Преди няколко дни край на живото си Иван К., след него се самоуби и Златин Д. от Меден рудник.

Извънредно! Шеф в летище Бургас се самоуби след нещастна любов с украинка

Откриха мъртъв 31-годишен мъж в ж. к. „Меден рудник”


В категории: Бургас


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 11/05/2024, Събота 09:49 0
Не правете това днес!
Не правете това днес! 11/05/2024, Събота 09:20 0
28
Коментара по темата
28.
Райчева
01.10.2022 20:32:48
0
1
Синът ми не страдаме от депресия и всичко,което пишат е лъжа!!!
Аз съм майката на момчето!
Нека,журмалисти,който е писал статията да се свържа с мен! Имам много да разкажа за убииството на сина ми и работата на полицията!!!!
Телефона ми е : 0894215153!
Ако журналиста написал тази статия търси истината ,нека ми се обади!!!!
27.
аз до ванката
23.07.2022 17:08:40
0
9
Млад си момче! Недей така. Разбирам те напълно, не те разбират само тези, които се прикриват, не се познават или са се родили дебили. Това дебилизма си е спасение, но не не подхожда за разумните и чувствителни натури. И аз съм в депресия, на 54 съм обаче. Депресирам се не от безпътицата, а от ръхването на устоите, с които съм възпитаван. Работя на отговорна позиция, имам дом, семейство, осигурил съм потомството си, имам и пари, които обаче не ме правят щастлив, защото днес ме натъжава само отчуждението между хората и липсата на ЖИВА социална комуникация между тях. Вече моят влак е заминал, нито се боря за нещо, нито имам нужда да се доказвам, Приемам приятелите си с техните промени във времето. Осъзнавам, че и аз съм се променил, променила се е и съпругата ми, променя се средата ни, но...Знаи Иване, има много по-силни неща от случващото се тук в материалния ни свят. Има сила и вярвай в нея. Тук сме да си изживеем живота и да си изпълним мисията, спусната ни от нейде и свише, И знай, този, който ни е отредил земния път тук и сега, нядали иска сами да го прекъсваме. Имаме още дела тук, особено ти на 29 години. Бъди силен и смел, и знай от мен, човека със залязващ вече живот. Чудесата в този свят никак не са малко и знай - всяко утро епо-велико от вчерашното такова. Каквото сме загубили, сме го загубили, защото така е трябвало. Стегни се, отпусни се, виж няколко залеза, няколко изгрева, чуй и усети птичките и природата около нас. Карай колело, разхождай се пеш, чуй ги тези неща и сам ще разбереш, колко гадни помисли си имал. Дръж се момче.
26.
Иван
23.07.2022 08:30:56
1
2
И аз съм в депресия от 14 години но тъпия телк ми даде едва 20% освен това имам и доста други заболявания но тях не ги е!е.Едвам оспявам да си купувам лекарствата...
25.
Що, бе?!!!
23.07.2022 05:53:36
2
0
Някои използват депресиите на роднините си! Тъпчат ги с медикаменти, след 20-25 години употреба ...вече нито приемат , нито предават и им живеят от пенсийките по ТЕЛК...Учете се от буля ви Ди@@@@@@. от Лазур....баща й все и търсеше работа , а сега живее от пенсията на дъщеря си и нейната като пазвантин , пази я да не се самоубии. Иначе, била зле и нейното семейство, все системата го самоубива.
24.
Роснака
22.07.2022 21:49:42
0
11
Са дъртите комунисти ще кажат гледай демокрацията до къде ни докара… мама вк комунистческа сган
23.
До13
22.07.2022 18:39:16
2
10
Ванка, разбирам те. Бивш военен съм. С мисии в чужбина. Дадох много на страната. Преживях много. Накрая аут, съкратен. На държавата без да й пука какво ни е на нас после. Никой не ме искаше на работа. Приятелите се отказаха от мен. Обаче си стъпих на краката. Работя. Имам хоби. Нови приятели. Така, че забрави ги тези глупости. Работи, намери си хоби, еб*, бъди с приятели, сред природата. Бум-бум не е решението.
22.
Ш ей
22.07.2022 18:09:45
1
25
Я се стегнете малко бе, учете, работете, ако не ви кефи тук идете някъде другаде да живеете и работите. Ако не ви кефят хората тук - намерете си нови хора. Живеем на един час път самолет от всичко в Европа. Аре да бяхте някой китаец да бачкате по 16 часа на поточната линия с памперса без право на тоалетна. Или индиец ходещ бос, или африканец с недостиг на вода. Нямаме отровни животни, суша, само един сезон и т.н. Намерете си някво хоби, ходете в природата, радвайте се на залеза и работете! Преди няколко години и аз бях в дълбока депресия. Всичко ценно се беше сринало за мен в комбинация с предателства от най-близките. Започнах втора работа да ми е зает ума да не въртя гадните мисли и успях да спестя малко кеш, с което стартирах и развих собствен бизнес. Като почивах наблюдавах природата - от там можем най-много да взимаме пример. Понякога живота ни е като вълна, която се надига, всичко върви добре и после се разбива и всичко се разпада. После пак се набира по малко по малко и така. Щастието не е константа, нито парите. За тва бачкайте и вън лошите мисли!!!
21.
До Иван
22.07.2022 17:57:13
3
11
И аз бях подритван и унижаван в училище, а сега всички дето ме унижаваха са ми направо като фенове и постоянно се чудят как да влязат в приятелския ми кръг. Да, и аз бях в депресия (на моменти още съм), но няма по-силно нещо от това да се утешиш сам. Веднъж научиш ли се да го правиш, няма да има по-силен от теб. Майката му е понякога да се изключваш и да разпускаш.
20.
рунцайс
22.07.2022 16:55:18
2
9
Днес в зората на Декорацията изродена в анархия и никакви цености освен пари пари и пак пари това е резултата от това кой не скача е червен но явно тези които скачаха сега перат пари в пералнята наречена Булгаристан на олигарси на анаболни борчета на мафиоти в бели якички и прочие боклуци които оправят поколенията си до 9-то коляно оправяйки раята по брутален начин.Страхът се е загнездил в българина повече от 500 години и той бай Ганьо е едно човеченце без никакви скрупули да си го признае като си мълчи като п...ка.
19.
Новините
22.07.2022 16:03:25
1
7
На флегмите довеждат до психо разстройства. Само най-негативното!!! Нищо положително
18.
До Иван Митев
22.07.2022 15:57:12
1
16
Иване, я се стягай! Какви глупости дрънкаш. Винаги е имало унижавани и унижаващи. И винаги ще ги има. Всички унижавани да тръгнат да се самоубиват ли?
Дишаш дълбоко 10 пъти, вдигаш глава и гледаш да не допускаш повече да си унижаван!
17.
Иван Митев
22.07.2022 14:03:23
10
7
До коментар номер 14. Имам психотравма от миналото, като малък съм бил мачкан и унижаван от приятели и съученици.Бил съм обиждан и удрян и не съм отвръщал и съм си го събирал вътрешно в себе си. И ето днес съм на 29 и съм с разбита нервна система и нямам друг изход освен това което писах по -надолу.В България няма социални грижи и помощи за хората и затова се самоубиват много млади хора.
16.
Георги
22.07.2022 13:27:44
5
14
И аз мисля да я свърша тая работа съвсем скоро и събирам начини да стане бързо и ефективно. Флагман е непресъхващ извор на идеи, за което благодаря на целия екип, начело с главната редакторка.
15.
Трол
22.07.2022 13:22:57
2
19
Млади, прави, здрави хора... Я се вземайте в ръце!
14.
До 13 Ванката русофила
22.07.2022 13:22:11
8
21
Спри да дрискаш тъпотии под всяка статия, хвани се да учиш и работиш, и ще ти мине депресията. Запада, не те е направил калпав русофило полуидиот. Майка ти и баща ти, няма да те хранят, вечно. Милиони заминаха на Запад, а не за русия. Ако те мързи, иди в психото, там ще лежиш и ще те лекуват.
13.
Иван Митев
22.07.2022 12:48:10
40
12
Аз също съм в тежка депресия заради безпаричието , мизерния живот и т.н. Не мога да си позволя да отида на психолог понеже взимат по 50-60 лева на час , а от един път нищо няма да се получи.Аз съм на 29 години.Това им беше целта и на продажните ни политици и на слугите им от Запада.Още повече и с тази измислена пандемия и война и рязкото скачане на цените.Писна ми и на мен от този скапан живот.Не съм роден да бъда роб и мижатурка.Аз си мисля да си прекратя живота чрез обесване ,тъй като според мен няма да е толкова болезнено.От живота смисъл няма.Само мъки , мъки и накрая отиваш два метра под земята и те ядът червеите и змиите.
12.
Някой
22.07.2022 12:37:33
4
28
И как корумпираните куки разбраха,че няма нарушение като инструктора трябва да се убеди,че всички патрони са изстреляни и тогава да напусне мястото за стрелба или е някой бивш колега и затова е невинен. Затова ще има винаги хора като Семерджиев, защото има безхаберници и корумпета в полицията.
11.
На 25
22.07.2022 12:08:53
2
28
Аз съшо бях в дълбока депресия. Стана по-зле. Не само че бях социално изолиран от всякакви връзки - без телефон, без email, без скайп/вайбър и без нито 1 профил в социалните мрежи.. никой не можеше да се свърже с мен. Спях през деня и буден цяла нощ. Така с години. Спасяваше ме само музиката, филмите, игрите..порното..и джънк фууда. Пристрастих се към хазарта и казината..здравето ми се влоши почти светкавично. Парите също. Но не се самоубих. Ако си силен, за да можеш се самоубиеш, значи си достатъчно силен да решиш проблемите си., още повече на 26. Разбирсм ако си на 50 примерно
10.
Zoq
22.07.2022 11:46:19
1
49
Горкото момче, колко ли тежко му е било, за да направи това.. депресията на никой не прощава. Знам какво е.. животът ти се вижда черен и безсмислен. Дано почива в мир горкото момченце! Много голяма трагедия и за близките му. Голямо страдание.
9.
Ясноооо
22.07.2022 11:35:55
14
7
Самоубиха го
8.
Хахахаха
22.07.2022 11:22:30
7
59
Леле колко се смея! Изтрил си бил профилите в социалните мрежи вече се води за сигнал, че някой не е добре!?!?!?!??!?!?! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХХАХАХААХХААХАХХАХАХАХАХААХАХАХХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХАХА
Не мога просто! Всъщност наличието на профили е сигнал, че имате работа със социално осакатен индивид!
Иначе причините са безпаричие, социална изолация наложена чрез сила, психически атаки заради измислена болест и някакви си климатични промени, войни и очакване за стагнация.... да изброявам ли още? С други думи, господа и дами журналисти, тези самоубийства трябва да тежат на вашата съвест :) Българското общество е прекалено токсично! Дори добрите новини се обръщат в гадости :)
7.
Жалко
22.07.2022 11:08:45
4
65
На 26 години бях безсмъртен. Нищо не можеше да ме спре или събори . Но от малък бях научен ,че живота е труден и няма нищо наготово. Но да си призная нямаше амфети и другите говна , които съсипват мозъка . Лека му пръст на Стоян.
6.
Флагман,
22.07.2022 11:04:04
2
32
спите ли?
Премахнете просташките коментари!
5.
*********
22.07.2022 10:59:31
37
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
да бе
22.07.2022 10:53:03
5
21
най добрият град
3.
Ruskinyata
22.07.2022 10:42:32
7
4
Pak se lee machenicheska krav v tozi svqt kvartal leleeeeee
2.
Пауло Коельо
22.07.2022 10:36:46
13
13
Колкото повече самоубийци, толкова по-малко самоубийци
1.
Стефан
22.07.2022 10:29:28
14
61
Следвайте Бога! По следвайте Исус и не живей те в омраза и гняв. Бог да се смили над всички ни и даде мир в душите ни
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др. Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Според учените има възможността сателитите на по-висока орбита да бъдат засегнати Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Уведомени са и полицията, и прокуратурата в града за действията на лекарите от болница „Света Петка“ 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака
От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори