×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любомир Каримански: Кирил Петков не е подходящ за финансов министър


Любомир Каримански: Кирил Петков не е подходящ за финансов министър
Ако ми бяха предложили да оглавя Финансовото министерство, нямаше да приема, каза депутатът от ИТН
02 Юли 2022, Събота, 10:08 ч.
Автор: Флагман.БГ

Според него не трябва да се поставя червена линия за разговори с ИТН

Не мисля, че Кирил Петков би бил достоен заместник на поста финансов министър. Това коментира депутатът от „Има такъв народ” Любомир Каримански. Той поясни, че не би приел да оглави Финансовото министерство, ако се стигне до предложение към него.

„Много е важно човек да има опит и практика в било то корпоративни финанси, било то финанси на публичния сектор или във финансовите услуги. Тези изброени затварят финансовата инфраструктура на страната. Ако ние не я познаваме, независимо от опаковката и от маркетинга, който сме завършили в Харвард и където и да е било, не става”, уточни той.

"Пресилено е да се поставя категорична червена линия, че няма да се водят разговори с "Има такъв народ". По-обезпокоителното е, че той казва, че няма да се водят разговори и с ИТН като цяло, коментира депутатът по Нова телевизия. За да има нормален диалог и да върви напред. Не мисля, че има нужда от избори, допълни той.

Не трябва да се влиза в крайности. Нека извлечем поуките от сегашната ситуация, да преспим и тогава да решим, призова още Каримански.

Той е убеден, че е добре да се отправи покана, а след това групата на ИТН да вземе решение каква ще позицията й към новия кабинет.

Депутатите са в парламента по пропорционални листи, а не след мажоритарен вот. Затова трябва да се преговаря не с отделни депутати, а с парламентарни групи, предупреди Каримански.


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
*********
04.07.2022 14:48:49
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
_nib_
02.07.2022 15:57:54
1
1
Ко?Не!
Тоа продажник либерастки на мръкният американец е най-подходящ за затворник.
15.
1234
02.07.2022 15:50:53
0
1
Обещанието на импотентния чалгар не беше да взима БНБ а да праща Българи и Македонци в космоса.
14.
Анализатор
02.07.2022 15:25:29
1
1
За да си пример едно от изискванията е Достойнство Да Киро е достоен и смел за първи път някой да каже че Руското посолство ни шпионира ,,Естествено чрез наши платени шпиони доносници,А това е било вероятно от 30г.А тези от ИТН нека да минат на детектор на лъжата с въпрос:<,Получавали ли сте пари и снасяли ли сте информация ТАМ.,ама и великия Чалга да се тества.А също и ДПС величията..Много се съмнявам в резултата..А Забравих Киро е креативен ,измисля че е ок за Пример./не гласувах на предишните избори за тях сгреших/ При нови избори вероятно ще отпаднат ИТН а може би и БСП Според соц Проучвания.
13.
Възмутен
02.07.2022 13:48:57
7
6
Няма толкова прост народ като нашия. Щом търпи тези наглеци, Асенчо ,Кирчо и Корнела да ни правят на маймуни.
12.
Каримански
02.07.2022 13:34:34
4
6
Този беше бутан 1 година от мафията за шеф на БНБ , ами не стана пич, разкриха те!
11.
Продължаваме Педерастията
02.07.2022 11:55:49
5
2
Задължително нови изгори час по скоро!!!! Трябва да се въведе и задължително гласуване от всеки български гражданин за всеки със средно+ образование! Хора без поне средно трябва да не могат да гласуват. Така мангалите и старите орки от руенския балкан ще са аут. Стига с Герберастите , ПП , ДПС и БСП! Дайте път на други хора, гласувайте за други хора
10.
Даааа
02.07.2022 11:14:33
7
6
В очите на полуидиотите, напълно завършения идиот Киро е като бог...
9.
ДО 6 ПЛАТЕНИЯ ТРОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
02.07.2022 10:58:23
1
3
ХАХА ДРУГАТА ""ОПОРКА""" Е ????????????????САКЪН ДА НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ОТИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ !!!!!!!!!!ЗАЩО ЛИ ???????ПРОСТО Е НОВИ ГЛАСОВЕ ЗА ГЕППИ НЯМА КАК ДА ИМА И ВЕРОЯТНО ТЕ ЩЕ СА ЗА КОНКУРЕНТА ХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!ЕЛЕМЕНТАРЕН СИ ТРОЛЕ !!!!!!!!!ОБИЖДАШ ЧИТАТЕЛИТЕ НА ФЛАГМАН С ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ///просташки///"""ОПОРКИ """!!!!!!!!!!!!!!!!!
8.
пп
02.07.2022 10:55:01
10
12
Това правителство за 6 месеца постигна толкова че и 100 пъти по толкова отколкото Бойко за 12 години.
7.
ДО 4 ПЛАТЕНИЯ ТРОЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
02.07.2022 10:51:31
1
6
ХАХА НАЙ СЕТНЕ ТИ ПУСНАХА ""ОПОРКА"""И ТЯ Е ЧЕ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ВНУШАВА ЧЕ ЕДИНСТВЕНО """"ПРАВИЛНАТА"""ПОСОКА СА ИЗБОРИ!!!!!!!!!!!!!!!!
6.
аз
02.07.2022 10:50:48
8
10
Аз няма да гласувам за ГЕРП БКП ДПС ИТН Възраждане. А ти?
5.
Мери
02.07.2022 10:49:23
12
6
Той за нищо не става ПростоКиро. Да си ходи от където е дошъл.
4.
по добре
02.07.2022 10:47:36
3
8
По добре избори. Коалиция с БСП и ИТН е обречена. Ще почнат да поставят такива условия сякаш те са първа политическа сила.
3.
КО СТАНА ТРОЛЕ????????????????????????????????????
02.07.2022 10:27:04
6
6
МНОГО ТИ БАВЯТ """ОПОРКИТЕ """МАЙ !!!!!!!!!!!!!ГЛЕЙ ДА НЕ ОБЪРКАШ НЕЩО ЧЕ ОТИДЕ ТИ НАДНИКА ХАХА!!!!!!!!!!!!!!
2.
ХАЙДЕ НА ИЗБОРИ !!!!!!!!!!!!!
02.07.2022 10:22:13
9
2
""ЧАЛГАДЖИИТЕ"""ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА !!!!!!!!А НОВАТА КОАЛИЦИЯ ""ГЕППИ"" –Д/ПеевСки–"""ИZZZZZZРАЖДАНЕ""""ДА ГРАБВАТ ВЛАСТА И ДА НИ """ОПРАЯТ"""!!!!!!!!!!!
1.
ДА СЕ ПРЕГОВАРЯ С ??????????????????
02.07.2022 10:16:13
7
8
ТОШКО АФРИКАНСКИ /чрез заповеди от диванчето//ХАХА!!!!!!!АМИ СЛЕД КАТО П.П. СИ СМЕНИХА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И ВИИ СИ СМЕНЕТЕ ПОНЕ ОТ КУРТОАЗИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА //не че той ще решава нещо/!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Сграда в непосредствена близост до реновираната сграда на Централните хали в София пламна по време на бурята Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Ограничаващите ви вярвания подхранват самосаботажа около храната Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Когато БСП управлява – го прави с грижа за хората, казва водачът на листата Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока Тази Ергенка нападна лошо Алек и майка му, нарече го  пу*ьо Тази Ергенка нападна лошо Алек и майка му, нарече го пу*ьо "Мамо, тази роза е за теб", гаври се студентката Валерия, визирайки Алекс и майка му Ксения Осъдиха на затвор и глоба германски гражданин, подпомогнал чужденци да преминат у нас Осъдиха на затвор и глоба германски гражданин, подпомогнал чужденци да преминат у нас Според обвинението мъжът е взел мигрантите от гориста местност край границата на България с Турция и ги е превозил с кола до София Звезда от „Хелс китчън“ стана чалга певица Звезда от „Хелс китчън“ стана чалга певица Полина от години мечтае да се изявява в лекия жанр и това е причината да влезе в „Хелс китчън“, за да добие бърза популярност EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока "Сивият списък" за пране на пари не бил сред критериите от Маастрихт Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Дежурният екип ги изпратил в болница, те сипели ругатни Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Възможно ли е това?
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори