×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лили разкри голямата истина за мъжете си


18 Май 2022, Сряда, 16:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Примата погреба четири от любовите си, вдига завесата над личния си живот

Лили Иванова вдига сензационно завесата над личния си живот, който години наред пази в абсолютна тайна. Примата на естрадата ще разбие митовете за себе си, за отношенията с мъжете в живота си и големите лични драми, през които е преминала, в нова биографична книга. Очаква се изданието да бъде факт до броени седмици, като по него звезда №1 у нас работила заедно с Георги Тошев, пише вестник Ретро.

Най-горещата тема около Лили от десетилетия насам е списъкът с мъже в живота ѝ. Макар да има 3 официални брака, както и още много публични връзки с известни свои колеги от музикалния бранш, тя е категорична, че е обичала само един-единствен мъж искрено и това е нейният втори съпруг – композиторът Иван Пеев, който почина през 2018 г. С Лили са заедно от 1965 до 1972 г. и се разделят със скандал на сцената, след като Пеев изсвирва грешна мелодия и тя става за срам на концерт във Варна, а малко след развода певицата се жени за Янчо Таков.

Първият ѝ брак в живота пък е с лекаря от Перник д-р Георги Павлов, който почина преди броени месеци, покосен от тежък Ковид. Лили Иванова дори не е била уведомена за кончината му. С него не поддържала никакви отношения още от средата на 60-те години на миналия век, когато всъщност изгрява на голямата сцена. Двамата се запознават в края на 50-те години в болницата в Кубрат, където бъдещата изпълнителка работи като медицинска сестра. Д-р Георги Павлов пък е разпределен там като студент, току-що завършил медицина. Лили се залюбва с младия лекар и заминава с него в родния му град Перник. Бракът им издържа обаче едва 2 години, а певицата в биографичната си книга описва съвместния им живот като „ад“. Причината била свекърва ѝ, която я тормозела и била против амбициите ѝ да пее.

Още двама от мъжете на естрадната икона също са покойници. Пръв от този свят през 2006 г. си замина Чочо Владовски след тежко и мъчително боледуване, оставяйки сираче новородената си рожба. Култовият музикант от „Тангра“ имаше изпепеляваща любовна афера с Лили Иванова, която завърши драматично и тя го изгони от апартамента си на столичната ул. „Оборище“. След фиаското влюбеният до уши в нея Чочо тръгнал надолу, поболял се от мъка и залитнал по алкохола. Въпреки че преди да издъхне, срещнал друга жена, която му родила дете, така и не могъл да преодолее фаталната Лили.

През 2017 г. почина и Асен Гаргов, с когото примата беше тандем в музиката и в живота цели 16 години. Композиторът си отиде от рак, а приживе с бившата му любима бяха в открита война и той ѝ бе забранил да изпълнява песните, написани от него за нея. Лили не стъпи на погребението му, но малко след това успя да уреди правата на парчетата си с наследниците му и отново ги пее по концерти.

Сред живите любови на естрадната легенда са китаристът Личо Стоунса, който отдавна не иска да си спомня за аферата си с нея, както и композиторът Здравко Радоев, който всъщност ѝ открива пътя към голямата сцена.
През последното десетилетие се шушукаше, че Лили е имала отношения с вече покойния мениджър Стефан Зашев, с някои от музикантите в бенда си, както и с млад столичен бизнесмен, в чието заведение на морето тя изнасяше рецитали.


В категории: Ретро Флагман


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
IVANOVA
19.05.2022 19:34:01
2
2
KAK MOGE DA OBI4A TOLKOVA MNOGO Ivan Peev I VEDNAGA SLED NEGO SE GENI sa drug
5.
Непознат
19.05.2022 01:03:38
7
27
Не отричам таланта и но никога не съм преимал поведението и. Тя е безскруполна. Държи се нагло и надменно. Абе... Не я харесвам!
4.
Dodori
18.05.2022 21:51:23
11
18
Ами всичко го е правела в името на музиката. Непоправим перфекционист и суетен артист. Няма слава без жертви.
3.
Da vi...
18.05.2022 18:27:49
4
15
Ne sme narod a m....ste kaja i niama da svarsca. Kakvo vi preci licnia jivot na Lili?! Vsicki drugi narodi si ceniat artistite, sportistite....a tuk-zavist i zloba. Zatova sme afrikancite, na EVROPA.
2.
до 1.
18.05.2022 16:39:04
6
35
И ....... ПРЕЧИ ЛИ ТОВА НА НЯКОГО???
1.
Развратен
18.05.2022 16:33:32
14
24
Примата е изплющяла поне 20 мъже! Само аз се сещам за десетина. :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори