×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новолунието в Овен пали космически огън: Какво да очакваме според зодията


30 Март 2022, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Независимо дали става въпрос за ново преживяване, човек или предмет, по време на Новолунието трябва да освободим място за началото

Новолунието е време за душевно подмладяване и проявление. Ако имате недостиг в живота си, това е времето, когато той ще бъде запълнен. Независимо дали става въпрос за ново преживяване, човек или предмет, по време на Новолунието трябва да освободим място за началото.

Новолунието в Овен на 31 март и неговата силна енергия трудно ще бъдат пренебрегнати.

То не само се случва в огнения Овен, но и е първото новолуние от астрологичната нова година, която започна на пролетното равноденствие. Да не забравяме, че се опираме на енергията на Хирон, така че очаквайте да се освободите от някои стари душевни рани, за да прегърнете своята новост. Бъдете внимателни: Слънцето обича да бъде в огъня на Овен, но когато Луната се присъедини към този знак, е вероятно да предприемем импулсивни решения.

Това новолуние ни служи и като напомняне, че няма такова нещо като "самоизградена" история на успеха. Всеки човек е изграден от средата си и от отношенията му с околните. Отделете време да обърнете внимание на близките си и да задълбочите връзката си с тях.

Благодарете на Вселената за всичко: и за хубавото, и за лошото и се пригответе за ново начало.

Под сянката на тази луна, всеки зодиакален знак ще преживее различни трансформации. Вижте как ще повлияе на вашата в галерията ни:

Овен

Предоставя ви се възможност да се замислите по-дълбоко върху своята идентичност. Кои сте вие и кои искате да бъдете? Енергията на Новолунието ще ви позволи да поставите ново начало на своето самочувствие. Това е вълшебно време да започнете творчески проект, който храни душата ви, или да се освободите от всичко, което вече не ви служи. Намерете време да отбележите личните си силни страни и най-добрите си качества. По време на това Новолуние се съсредоточете върху въплъщаването на повече от това, което харесвате в себе си.

Телец

Това новолуние активира чувствителния ви 12-и дом на несъзнаваното и психиката, като ви подтиква да признаете болката си, вместо да я загърбвате. От какво можете да се освободите, за да направите повече място за истинската си същност? Отделете време, за да се освободите от срама, особено ако сте прекарали много време в размишления за него. Не можете да върнете назад действията си от миналото, но можете да бъдете най-добрата си същност занапред. Намерете начин да си дадете почивка, както физическа, така и психическа.

Близнаци

Една от най-силните ви страни е хората, с които се обграждате. Може би невинаги се замисляте какви късметлии сте, че сте благословени с остър ум и сте заобиколени от интелектуални хора, а трябва. Това Новолуние е време да покажете признателността си, като се обърнете към своите близки и познати. Добре е и да помислите върху това: дали хората, с които се обграждате, са тези, които ви подкрепят, или тези, които ви изтощават и кои хора предпочитате да останат в живота ви.

Рак

Новите начинания може да се зародят в сектора на кариерата ви, тъй като това новолуние е насочено към вашия 10-ти дом на работата. Но в същото време въпросите в личния ви живот може да се изострят. Макар че тази енергия може да е трудна за управление, знайте, че сте достойни да навлезете в нова сфера във вашата област и имате възможност да създадете нов образ, с който хората да ви асоциират.

Лъв

В този момент хоризонтите ви са отворени и неограничени, тъй като новолунието попада в деветия ви дом на търсенето и познанието. Как определяте бъдещето си? Каква е дългосрочната ви визия? Това ново начало ви приканва да поемате рискове и да търсите приключения. Колкото повече опитвате нови неща и приемате дискомфорта от това, толкова по-голямо разширение ще има във вашия живот.
 
Дева

Бъдете готови за емоционални сътресения. Това новолуние попада в една от най-чувствителните части на вашата карта: осми дом на секса, смъртта и прераждането. Вместо да се съпротивлявате, опитайте се да изживеете дискомфорта и дори да се потопите в него. Когато позволите на искрените си чувства да изплуват на повърхността, ще бъдете в състояние да възстановите емоционалния си свят и да се справите с болката от миналото.

Везни

Възможно е любовният ви живот да бъде подложен на космически рестарт. Това новолуние акцентира върху седмия ви дом на романтичните партньорства и ви кара да определите дали емоционалните ви нужди са удовлетворени. Ако сте свободни, може да срещнете някого, който има способността да ви подкрепи и види всичко от вас, включително и най-дълбоките ви рани. А ако сте в отношения, това е силен момент да бъдете искрени и уязвими с любимия човек. Не се страхувайте да започнете разговор.

Скорпион

В този момент най-важно е здравето ви. Това новолуние в Овен активира шестия ви дом на благополучието, като ви напомня, че здравето ви не може да се сведе до прост списък, а включва цялостна картина на вашето умствено и духовно благополучие. Как можете да промените ежедневните си навици, за да поддържате по-здравословен начин на живот и да си спестите умственото "прегряване"? Това е въпросът, чийто отговор трябва да търсите.

Стрелец

Това новолуние отваря дълбок портал за вашето изцеление, по-специално с активирането на петия ви дом на удоволствието и играта. Това е вашият шанс да се срещнете с вътрешното си дете и да му изпратите светлина, любов и грижите, от които винаги сте имали нужда. Това е време да прегърнете смеха и творчеството и дори да поканите повече романтика във вашия свят. Осъзнайте емоционалните си нужди и ги споделете, особено ако напоследък сте били по-затворени към получаването на грижа и обич.

Козирог

През това време могат да изплуват истории от вашето минало, от миналото на семейството ви или спомени, които сте погребали дълбоко в себе си. Това новолуние в Овен докосва вашия четвърти дом на дома и семейните корени, като открива недовършени дела в тази област. Това е време за разрешаване на продължителни спорове и за ново начало, независимо дали е енергийно, емоционално или дори физическо. Освежете дома си или помислете за преместване, ако сегашният ви дом не изкарва най-доброто от вас.

Водолей

В този момент любопитството ви може да се разпали. Време ли е да усвоите ново умение или талант? Това новолуние в третия ви дом на творчеството със сигурност може да го накара да изглежда така. Може би се чувствате вдъхновени да изучавате нова област или дори да се научите да правите нещо артистично с ръцете си, например да плетете на една кука или да рисувате. Използването на ръцете и ума заедно в този момент ще ви зареди със силна енергия.

Риби

Може да се почувствате насърчени да преоцените собствената си стойност. Това новолуние в Овен докосва втория ви дом на личните ресурси и финансите, като ви напомня, че винаги сте най-добрият си защитник. Как можете да се проявите за себе си и от какво наистина се нуждаете, за да се чувствате ценени и уважавани? Новолунието ще бъде и много добър момент да преразгледате финансите си, за вас започва нов финансов сезон.

Източник: Една.бг


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Инцидентът стана преди около час Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Дори да не е виновен за смъртта на родителите си, е закоравял до такава степен, че може лесно да премине границата, коментира Иван Савов Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Според бившият заместник-ректор на академията на МВР Милен Иванов колата, в която е пътувал бившият премиер, не се е движила много бързо Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавния зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Хороскоп за деня – 17 май 2024, петък
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори