×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Блага от "Ергенът" шокира България, вижте коментарите след изцепката й


Блага от "Ергенът" шокира България, вижте коментарите след изцепката й
Блага секунди преди да си свали прашките
Тема в развитие
Участничка в „Ергенът“ обяви, че е девствена. Вярвате ли й? Виктор от „Ергенът“ се нареди с ултраскъпото си БМВ за евтино гориво Габи от "Ергенът" готова за сватба с агент Ще има ли скоро секс в "Ергенът"? Дениз Хайрула отговори Запознайте се с русата Софи Маринова – Венета от Ергенът Защо успяла бизнес дама като Зори от „Ергенът“ бе взета на подбив от цяла България Всички говорят за Марта от "Ергенът", вижте профила й в Инстаграм Кои отпаднаха от „Ергенът“ и има ли Виктор думата 7 неща, които не знаете за "Ергенът": С вибратори в шоуто може, но без телефони Фалш и джуки: “Ергенът” е най-дълбокото телевизионно дъно Вижте кой е бившият на Марта от "Ергенът" бТВ пуснаха софт порно в праймтайма с „Ергенът“ (+16) Кулагин: Виктор ли е най-желаният ерген в държавата?! Не мисля, но става за един път Фаворитката на зрителите в „Ергенът“ Марта провали срещата си с Виктор Дениз и Габриела счупиха тъпомера в „Ергенът“ Ергенът изгони напомнатата фурия, която направи шпагат, за да го впечатли Защо Дениз и Александра се хванаха за косите в „Ергенът“ Ето го тайното парти на "Ергенът" Телевизията на Слави се изгаври жестоко с "Ергенът" Това ли ще е победителката в „Ергенът“ Габи от „Ергенът“ се натиска с мъж в Доминикана Обвързани ли са участничките в Ергенът? Вижте скандални разкрития Зорница от „Ергенът“ надмина Джорджано, ще паднете от смях с това видео Бисерите за "Ергенът": Май накрая ще си тръгне с Наум Шопов, момичетата са провалът на козметичната индустрия Габриела от "Ергенът" отговори на хейта Габриела от "Ергенът": Нагла, джукеста и безпардонна или жертва на рейтинга Сладурана от „Ергенът“ се оказа бивша на бургаски футболист Бившият на Черната Златка за "Ергенът": Вкарваш прости хора и гледаш сеир - българинът за това умира "Ергенът" или спрете Земята да сляза Зрители се възмутиха на новото предаване, какви са оплакванията от "Ергенът" Виктор Стоянов от „Ергенът“ - eрген или сгоден? ТВ война за милиони! Рачков се връща в „Капките“, проф. Кантарджиев дава 50 бона за талант Наум Шопов не иска повече деца „Ергенът” Виктор Стоянов: От малък се имам за изключително красив Врагиня №1 на Нора Недкова атакува "Ергенът" Спират "Мастършеф" заради "Ергенът"
виж още
скрий
12 Март 2022, Събота, 11:11 ч.
Автор: Флагман.бг

Много долно и евтино, коментират зрители

Една от участничките в „Ергенът“ – Благовеста Бонбонова шокира България, след като свали прашките си пред камерите на срещата си с Виктор. Анонсът за изцепката се въртеше цяла седмица в ефира на бТВ, епизодът бе излъчен снощи.

Бонбончето, както е известна бившата плеймейтка, се уедини с Ергена, показа си роклята и го пита: „Не мислиш ли, че има нещо излишно?“, след което си свали бельото.

„Падна ми ченето“, каза Елвира, която твърди, че е девствена.

„Невероятен цирк! Кой си сваля гащите пред толкова жени и един мъж“, коментира вечно хейтещата Людмила.

„Край! Развалям им срещата! Какви са тези гащи тук? Ставай и се мятай в басейна“, разкреща се от своя страна ексцентричната Венета, която от началото заплю Виктор и се самоябяви за победител.

„Това е бельо, не са гащи, да бъдем елитни!“, изцепи се от своя страна Александра, която явно искаше да защити Блага, но по-скоро стана за смях.

Момичетата от Ергенът останаха шокирани

След предаването зрителите също останаха потресени:

"Благовеста е много лека, жена, много е глупава горката. Все плаче, все нещо я избива на рев, според мен трябва да отиде на психиатър,. Хич не ми харесва. А с това поведение вчера. Абе хора има ли още такива момичета!?“, пише Станислава Велкова.

"Плейподметка! Как може да се покаже пред цяла България какво представлява? Ако бях на мястото на Виктор, отдавна щях да и посоча пътя обратно, там, от където е дошла, явно от някоя магистрала. Добър пример за младите момичета, няма що“, гневи се във фейсбук страницата на предаването и Сийка Минчева.


В категории: Лайфстайл


9
Коментара по темата
9.
Георгиев
15.03.2022 16:40:17
0
1
Често тези моралните, особено в социалните мрежи се оказват най-извратените боклуци, дето се клатят с по няколко, а мъжа им гледа децата или се реди за нафта или олио.
В същото време, такива дето се правят на важни, нахални и извратени в компанията или ТВ се оказват моногамни, девствени и/или пълни дървета в леглото.
8.
SB
12.03.2022 21:50:46
2
4
Нископърдяща тъбуретка, ама някой и казал,че е нещо.
7.
Еди си коя
12.03.2022 19:23:37
0
11
На всичкото отгоре в следващия епизод Ергенът ще поощри Благовеста със среща ...
Извода за момичетата и жените,които ще подръжават на тези "жени" какъв е....
Бъди к*рва ...
6.
Ваня
12.03.2022 18:15:23
3
16
Тази,която си сваля гащите е за друго предаване. Но доколкото виждам това ли са момичетата за такова предаване?! Срамно е. Няма нито едно сериозно момиче с морал и образование. Горкият "ерген". Може би заглавието да е "жена за една вечер".
5.
отвратен зрител
12.03.2022 15:31:33
5
24
Стой та гледай!
Не Виктор,а продуцентите казват кой да си отива!
Та я Благовеста я държат все още за шоу,когато се раздават розите,тя почва да надува джуките и реве само и само да се хареса!
Ще си отидеш и ти,но това със свалянето на гащите е най голямата простащина на лекс жена!!!
Пълен провал,трябва малко да имаш мозък в тъпата си глава,мислиш се голяма хубавица,но всъщност си едно нищо!
Мъжете не харесват такива жени,те харесват жени с морал!!!!!
Дано те изгони следващия епизод,ти ди пълна нула!!!!!
4.
до 1.
12.03.2022 15:31:07
1
9
Не те разбрах.Който искал да остане жив си сваля бельото така ли,или обратно?
3.
DASKAL
12.03.2022 15:05:55
9
4
ОТ 32 ГОДИНИ! АНГЛИЙСКАТА, КОЛХОЗНАТА И УНТЕР С В И Н Е Т Е СА ВИ ГО ВКАРАЛИ У ВСИЧКИ ДУПКИ, ТРЪГНАЛИ СТЕ НА БОНБОНОВА ДА СЕ ПРИСМИВАТЕ, ЧЕ СИКА ДА ЖИВЕЕ?! :)
2.
Митю с Питоня от Арбанаси
12.03.2022 13:14:02
3
10
Ако си свали дудето и замери с него ергеня евалла
1.
DASKAL
12.03.2022 12:47:22
3
6
КОЙТО ИСКА ДА ГО ОСТАВЯ ЖИВ, ТОЙ СИ СВАЛЯ ГАЩИТЕ И СУТИЕНА :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Холивудската звезда не се е разделила с приятеля си Валери  Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Зеленчуците също държали високи цени, а търговците се изтарикатявали и пускали етикет със стойността за 500 грама, чакайки в капана им да попадне разсеян клиент Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Вижте кои са те  6 неща, които носят само жените с високо самочувствие 6 неща, които носят само жените с високо самочувствие Панталонът несъмнено е многофункционален мастодонт в гардероба на съвременната жена 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват Вие сред тях ли сте  Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Винаги съм се борил за по-добра пътна инфраструктура в населените места и безопасни пътища, които гарантират здравето и живота на българските граждани, обяви водачът на листа №28 Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Нужно е стабилно управление, което да изкара един пълен мандат, категоричен е Мартин Богданов Рецепта за ретро сладкиш Ден и нощ Рецепта за ретро сладкиш Ден и нощ "Това е оригиналната рецепта от готварския тефтер на мама. Можете да я осъвремените с нови продукти или да използвате алтернативни брашна Почти 70% от българите споделят конспиративно мислене Почти 70% от българите споделят конспиративно мислене Данните са от проучване на Центъра за изследване на демокрацията В Народния театър репетират пиеса, представяща българите като некъпани варвари В Народния театър репетират пиеса, представяща българите като некъпани варвари Ивн Вазов навярно се обръща в гроба заради тази гавра с армията и народа ни
Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Съдебното решение е свързано с дългогодишен правен спор между "МакДоналдс" и ирландската верига за бързо хранене "Супермакс"
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори