×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако бях крал, щяха да ме обесят на Часовника


30 Май 2011, Понеделник, 16:29 ч.
Автор: Бесове.Бг

Цяла година преди изборите в екипа ми е имало къртици, а лиценза на СКАТ го уредих аз, разкрива пред радио „Power FM” ексградоначалникът

В късния неделен следобед бившият кмет на Бургас Йоан Костадинов даде интервю в ефира на новото бургаско радио „Power FM”. Той бе гост на предаването “All inclusive” на водещия Петър Генчев.

- Да кажем добър ден на бившия кмет Йоан Костадинов. Това е първото интервю за каквато и да е медия откакто не сте кмет.

- Значи аз имам една молба - преведете на бургаски, на български – какво е името на вашето радио, на български. Вероятно някаква сила ли, не знам…

- Сила – да. Нека силата бъде с теб! Примерно.

- А-а, кажете го, да го чуем!

- Ама и „Power FM”е добре. Ние искаме и китайците да ни разберат.

- Китайците казват други работи. Мога да ви ги кажа, но то е друг път.

- Добре, „Power FM”, но излъчваме от улица „Богориди”. Виж колко е добре тука.

- Е, то центъра на Бургас, хм, това е Богориди, баба Ганка и така нататъка. Но това няма значение. Като цяло Бургас е центъра на нашата държа… ъ-ъ-ъ… Сега да не говоря за държавата, но това е отвореното общество на Европейския съюз навънка, последната граница.

- Да минем на ти, искаш ли?

- Според мен ние си говорим само на ти. Не знам.

-  Добре - как минава един ден на Йоан Костадинов сега?

-  Е, ми, пфу, признавам си, не е толкова разнообразно и в смисъл натегнато както преди. А, между другото, сутрин хвърлям боклука на контейнера, в единия контейнер стъклените работи, в другите пластмасовите работи.

-  Разделно хвърляш отпадъците.

- Да-а, ами това беше наш проект, едно време в общината и го направихме.

- Разделното изхвърляне на отпадъци.

- Не, ама то много боклуци има да се изхвърлят все още, говоря не само за контейнерите…

- Защо запази пълно мълчание 4 години?

- Какво?

- Четири години пълно мълчание.

- Не е вярно! Аз от казармата досега никога не съм мълчал, винаги съм говорил това, което мисля и може би това ми е било една от грешките. Така че аз се радвам и се гордея с това, че не мълча. Мълчанието е само за агнетата, а ние не сме овце.

- Е добре де, да го кажем, че не допускаше медиите до себе си.

- Не е вярно.

- „Power FM„ е първата медия, която допускаш…

- И това не е вярно. Петьо, извинявай, че на „ти” ти говоря. Идваха и други, сега да не ти назовавам имената на твои колежки от някои вестници, по-големи от вашата медия, която все пак е на един ден.

- Няма по-големи от нашата медия, повярвай, поне не по-тежки…

- Хубаво де, на  килограми – да… И на улицата хората ме спират непрекъснато и ме питат. Аз, ако говориш за мълчание, просто се стремя да бъда по-тактичен, аз съм управленец и никога не желая да казвам груби думи за тези, които са били преди мен и които са след мен.

- А липсва ли ти политиката или все още си в нея. Защото те видях на учредяването на проекта АБВ, сега социолозите казват, че нищо няма да вземе на едни избори…

- Не, не чакай сега малко. Преди абевето пита нещо друго.

- Да, дали си в политиката.

- Аз, ако си спомняш, в последните 15 години, ние с тебе сме водили доста разговори и ти си ме провокирал и аз съм винаги съм ти казвал, че аз не съм политик. Аз съм управленец, аз съм се научил най-вече от японците. Или пък това, което е в мене. Или пък това, което практиката ми го е дала. Нямам представа откъде съм се научил… Аз мога да управлявам 5 души, 5 хиляди и 220 хиляди. Примерно. Да ги ръководя в името на тях. Но политик никога не съм бил, както пее един от СДС, от един твой любим състав, и никога няма да бъда…Кажи го кой беше.

- За Кирил Маричков говориш,  за „Щурците”. Добре де, след като вече не си в управлението, загуби ли приятели, предадоха ли те хора?

- Е, аз, чакай сега, ако съм бил в политиката, за да имам приятели, то просто е жалко.

- Доста народ се навърташе около тебе.

- Е, виенски валсове, Щраус, не знам дали си ходил във Виена…

- Луда работа.

- Не, казва се луди жаби. Имаше такава песен.

- Дали да не  чуем „Луди жаби” след малко? Но преди това – какво ти е мнението за днешните политици?

- За кои политици?

- Днешните. Днес има политици.

- Моля?

- Добре – „Луди жаби”, след което разговорът ни с Йоан Костадинов продължава. (Звучи песента). И така – в студиото продължава да е бившият кмет на Бургас Йоан Костадинов. Как определяш поведението на местните политици?

- На кои политици?

- Местните. Защото ти беше местен политик, беше кмет…

- Не, не, аз не съм бил никога местен политик. Аз съм бил кмет. Ще ти отговоря, ако ми кажеш поименно кои са местните политици и да ти отговоря. Иначе не мога да ти отговоря.

- Ето сега има едно нова партия, например…

- Коя е тя?

- НФСБ, примерно, има нови политици.

- Сега съжалявам, аз разбирам от български, но така съкратено…

-  Има СДС, БСП, кво става с нея, лявото къде е…

-  Чакай, говореше за местни политици. Какво значи това НеСеБе…

-  Значи Национален фронт за спасение на България, съвсем нова партия, която тръгва от Бургас.

-  Много е хубаво.

- Местен политик. Да дам ли пример?

- Например.

- Как ще коментираш работата на кмета Димитър Николов, някои казват, че бил твой ученик. Ти учител ли си? Нова професия нещо…

- Сега…отговарям ти веднага. Първо аз не съм завършил педагогика, завършил съм право, икономика и други там неща…Така не бива да се говори, както казват някои хора – на боща.

- Така…

- Не знам. Тази дума съм я чувал – на боща.

- Бургаски лаф?

-  Не, не е бургаски. И мисля, че тука някой иска да прави интрига… Аз не обичам интригите…По принцип Бургас беше първият град, който - преди България да влезе в Европа - защити критериите за влизане в ЕС, и аз получих тази награда в европейската комисия в Брюксел при комисаря Валстром. Така че не бива да се интриганства и да се интригува с някакви такива работи.

- Искаш да кажеш, че Бургас е по-важен, така ли да го разбирам?

- Значи, това е моят роден град. Моят роден град се казва Бургас. Аз спа в стаята, където майка ми ме е родила. Повече няма да ти отговоря!

- Добре. От четири години искам да ти задам един въпрос, който никой не ти е задавал. Веднага след местния вот се заговори, че ден преди изборите…

- Колко?

- Ден преди изборите се е състояла тайна среща в Родевата къща…

- А, това е на Кимон Георгиев къщата и наследена от Гиньо Ганев.

- Та там се е състояла тайна вечеря между – слушай сега внимателно – Йоан Костадинов, Валери Симеонов и Волен Сидеров. Имам информация, че Волен Сидеров е подарявал цветя на дамите в ресторанта. Вярно ли е това нещо?

- Така, първо знаеш, че аз съм бивш спортист и продължавам малко да спортувам. Вечерята – йогите казват – дай на врага си… (пауза)

- Това, защото тежа 120 кг ли ми го казваш?

- Ти колко искаш си тежи… на местото, твойто. Такова нещо, каквото ми казваш, просто се учудвам. Първо, ако трябва откровено да говоря и точно – аз с Волен Сидеров въобще не съм се виждал през живота си. Аз съм го виждал на телевизията, на вестника и т.н. С Валери (пауза)… Там е друга работа. Не знам дали сега трябва да я казвам в ефир…

- Седим, говорим и си казваме всичко. „Ол инклузив” се казва това предаване.

- На български го кажи е по-добре, защото ние сме в Бургас.

- Това е международен термин, за да може и китайците да ни разберат.

-  Значи за Валери специално, с цялото ми уважение, няма никакъв проблем… Защо не го питаш някой кой му даде лиценза за телевизия СКАТ? Искаш ли да ти кажа как стана?

- Ти имаш избор, казвай.

-  Е, щом имам избор, значи няма да ти кажа… В събота и неделя беше… Това нещо за първи път го казвам в ефир, съвсем отговорно… Аз съм си в кабинета, никой няма… И около обяд ми се чука на вратата, влиза мойта пресцентърка, тя сега е пресцентър на друга институция (Бургаски окръжен съд), жената си е много добра. И така - с едно момче с дънки и с бели маратонки. И Весето (Весела Павлова)ми казва…

(Тук в студиото влиза колегата Марко Бонев и разсейва събеседниците)

- Е, така е – влизат-излизат хора в студито.

- Не, ако преча – аз да изляза.

- Не, не пречиш.

- И Весето казва така и така, пък аз знаеш, че на темата Бургас съм малко шовинист, бургаска телевизия и така нататъка, ще правим, обаче няма лиценз, ставаше въпрос за СКАТ.

- Но защо искат лиценз от общината.

- Не, искат съдействие в София. Аз веднага, на първа писта, вдигам телефона, обаждам се на бате Любо Коларов, и му казвам: Бате Любо, ти откъде си бе, няма ли така Бургас да има телевизия… А мен ме караха да правя телевизия като Софиянски, аз не щях, как така общинска телевизия ще правя, това значи хората да слушат като Енвер ходжа… Викам: Бате Любо, така и така… Значи ако е било събота или неделя, до четвъртъка – петъка лиценза за СКАТ беше на бюрото ми. Повече няма да говоря!

- Ами ти сега не трябва да слизаш от екрана. Трябва да те вкарат във финалните надписи.

- Аз между другото я нямам тази телевизия…

- Много те показват, зъл демон си някакъв. Защо ги е страх тези хора?

- Кои хора бе?

- По телевизия СКАТ те показват редовно. В квадратче.

- Те минаха вече колко години?

- Ами четири години

- Ами да де. (пауза)

- Има ли червени магарета?

- Мога ли да ти отговоря иначе…В офиса, в които работя с мои колеги, единият – Тошко Драгнев, той е инженер, сега следва право във Велико Търново, задочно, на моя имен ден миналата година, отива в Търново и се връща и носи подарък от името на колектива – едно магаренце, дървено, боядисано цялото в червено… Сега на бюрото ми има едно червено магаре.

- А имаш ли амбиции за местните избори и отговор какво ще се случи?

- Значи аз имам отговор, само че нямам ти доверие да го споделя с теб…

- Защо, ти не го споделяш с мен, а със слушателите, хората по Богориди…

- Не само по Богориди. Те ме питат и … по други улици… Защото ти започваш да хвърчиш, а не е лесно да се лети. Аз вървя по земята.

- Както се пее в една песен на „Супермакс”.

- Пусни ми тази мелодия…

- Чакай, чакай, отговори ми на този въпрос.

- Аз ти отговорих, повече от това няма…

- За местната политика. Имаш ли прогнози?

- Имам.

- Но няма да ми я кажеш.

- На тебе лично - не.

- Ако ще я кажеш на някой определен човек, да го извикаме в студиото.

- Жена ми е далеч оттук, не можеш да я извикаш.

- А за президентските избори ще кажеш ли нещо?

- Като пуснеш мелодията, тогава. Един човек, който е наш приятел, Бог да го прости…

- Говориш за Курт Хауенщайн.

- В негова така памет. Обаче нямаш я тази песен.

- Наистина нямам готовност в момента да пусна тази песен.

- Е, какво студио, като няма такава готовност…

- Как заспиваш вечер?

- Хм. Ами (дълга пауза)… Въпросът ти е как заспивам вечер?

- Да.

- Ами аз имам спокоен сън… Поне досега… Обаче имам проблем… чакам да мине „Шоуто на Слави” и тогава да заспя. (намек за директното включване по телефона на Йоан в шоуто през зимата на 2007-а, когато той произнесе култовата реплика „Снегорините ринат”).

- Пак камъни в моята градинка… Кажи за внуците.

- Ми те са бетер мен.

- А харесва ли ти как изглежда Бургас в момента? Имаме ново ларго, Морската градина е почти нова. Какво ти е мнението?

- Значи, това е моят роден град, той никога не може да не ми харесва. Аз съм се родил тука, аз ти казах – аз спя в стаята, където майка ми, Бог да я прости, ме е родила… Аз, ако трябваше, отдавна да бях отишъл или в София, или навънка, няма значение. Не, аз съм си тук. Вероятно много провинциално ти звучи това…

- Така е, но нищо не ми каза за хората, които те предадоха. Поне обаждат ли ти се?

- Кои бяха тези, дето ме предадоха?

- Трябва ли да казвам имена?

- Ами кажи бе! Айде като си курназ, хайде, хайде да те видим. Мълчиш…

- Ивайло Дражев. Какво стана, ти нали беше за прокурор, защо не си в затвора?

- Уф, непрекъснато… Значи ако имаше нещо при мене за тези 12 години, на часовника биха ме обесили…

- Щяха с камъни да те пребият.

- Нали!

- Но всички казваха, че си за прокурор. Стоян Иванов, моят приятел…

- Кой той? Не го знам.

- Е как, депутат от "Атака".

- А, Стоенчо ли бе? А-а-а Стоенчо. Да ти разкажа ли една история?

- Защо не си в затвора? Ивайло Дражев – той пък е в затвора. В едно интервю ти каза: "Ивайло ме предаде".

- Не, аз… друго. Аз ти казвам на тебе на въпроса малко по-вътре, защото ти явно въпроса ти е много отдалече… За да бъда откровен към тебе – след изборите разбрах, че една година преди това в екипа ми е имало къртици. Имената им няма да ги казвам.

- Сега не са ли къртици в новото управление?

- Ъ, тц - мишоци! Аз ги избрах обаче.

- Ходил ли си на „Бургас и морето” в последните години?

- Знаеш ли… Когато… Това вече е твой въпрос…

- Защо, предишните да не бяха на някой друг?

- Не, щото гледам, че гледаш витрината… Аз възстанових… Аз не обичам да говоря "аз"…Значи - ние възстановихме работи, които са били направени в годините преди нас… На този принцип съм аз – никога недей да хвърляш в стария кладенец пръст… „Бургас и морето”, Флората, фолклорният фестивал… И така и други неща. В това число… Аз бях секретар на общината години, после бях 4 години съветник, общински, и след това станах някакви си 12 години или колко – кмет. И тези неща… Ние, например, работихме върху проекта за Детелината и го направихме. И той беше не от нас, от тези преди нас, които са били. Обаче ние с новото законодателство го възстановихме…  Ето друг пример – ВиК канализацията в целия Бургас – 23 милиона евро. Това беше подписано в зелената градина на хотел България.

- Зимната градина имаш предвид.

-  Да, заедно с холандски представители. Тогава се подписа този проект. И един месец след това, като свършиха изборите, от Лозово рязаха лентата…

- Значи много от нещата, посяти някога, се реализират сега.

- Така трябва да бъде. Какво лошо има в това, трябва да има приемственост… Само че не може да има приемственост, когато…трябва да се уважава историята на тоя град… Значи ти и аз сме временни, обаче преди нас е имало хора и след нас пак ще има хора… Тринайсет милиона български левове ние от общината ги оставихме в депозитна сметка на 12 ноември след изборите.

- Когато идва новото ръководство.

- Ново-старо, оставихме ги в общината. Не за ръководството, за общината е. А една седмица по-късно казаха – общината е във фалит. С цялото уважение, искам една дума да кажа – общината е институция, аз съм се борил винаги да се оценя. Аз съм работил с 9 областни управители и 5 правителства… Това са институции, хубави – лоши, работиш с тях… За мен най-важното е общината, кметството е най-важното. Така е в цяла Европа.

- Добре, за да сложим един финал – оптимист ли си?

- За?

- За всичко

- Винаги съм бил оптимист, за мен е важно да продължавам да виждам хората да са усмихнати, да се поздравяваме взаимно и т.н. „Здравей, кмете, здравей кмете”, мен това не ме гали. Аз винаги съм бил обикновен човек. Аз съм Йоан. Аз съм бургазлията Йоан.

(интервюто публикуваме с незначителни съкращения)




В категории: Власт , Политика


22
Коментара по темата
22.
PALA4
15.01.2013 23:41:02
1
0
Бургас бил родният му град! Родният му град, който той, Пиян Костадинов разсипа, разпродаде и изкраде!!! Отдавана трябваше да бъде линчуван и изгонен от Бургас. Още не мога да си обясня как бургазлии оставиха тази пияна свиня цели три мандата, най- черният период в историята на Бургас.
21.
ЗЛАТА СЪДБА
10.01.2013 13:48:23
0
0
Какъв управленец. Смехория. След като получи тежък инсулт през 2012 и седмици наред лежеше в болницата сега не може да управлява дори оная си работа. Целият град му се смее!
20.
Горбачов
20.08.2011 21:36:47
0
1
Петьо, Йоан ти каза още в началото, че се е учил от японците. Те действат, а не се обясняват. Т.е. че нищо няма да ти каже…
Айде пускай музиката…
19.
Колекционер
01.06.2011 12:46:08
0
1
Искрено се смях на бисерите на Йоан. За съвременниците неговото управление беше тъжно, но след години ще останат само смешните неща. Затова ще припомня още един от неговите безсмърти бисери: "Бургас е отворения прозорец на вратата към морето"...
18.
Весето
01.06.2011 04:18:08
0
0
Главният "архитект" Веса Илиева заради Йоан направи детелината. За да можа да не му се нарушава всекидневното копане на пясък от езерото, който продава. Предполагам че за 8 години служба под Йоан, това е най-малкото което може да направи за него. Нека баламите Бургазлии да плащат за безумните и проекти.
17.
Бисерите на Джолан 4
01.06.2011 03:47:29
0
0
При официалните си международни срещи политиците се нуждаят от преводачи. Срещите на Йоан Костадинов понякога са объркани в превода. Поради тази причина през 2003 година кметът на Лайпциг Волфганг Тифензее влезе в кабинета на Костадинов с преводачка, но излезе оттам без нея, тъй като бургаският градоначалник я прогони. Самата дискусия протече така:
Тифензее: Ние желаем да установим контакти между двата града и да развиваме…
Костадинов (към преводачката): Моля ви се. Каква сте вие тука? Рускиня ли сте, германка ли сте?
Преводачката: Българка, женена за германец.
Костадинов: Вие не можете да превеждате! Господин кмете, ду ю спик инглиш? Венелине, я ела да превеждаш, бе. (б.а. Венелин Тодоров – зам.-кмет по устойчивото развитие се включва с превод на английски)
Костадинов: Ние имаме едно предложение. Ако вие ни съдействате, за да влезем в Европейската общност, ние ще ви помагаме за олимпиадата.
Тифензее: Не Ви разбирам, Господин Костадинов, за каква олимпиада?
Костадинов: Вие не знаете ли, че ще се кандидатирате за олимпиадата?
16.
Бисерите на Джолан 3
01.06.2011 03:46:03
0
0
2004 година, той прие в кабинета си Уалит Утум, кмет на Джариа, Самих Маджали, губернатор на Балка, Шахадих Абу Хадиб, губернатор на град Петра и депутатът от йорданския парламент Мифлих Архами. Между Костадинов и колегата му от Петра се проведе следната беседа:
Абу Хадиб: Господин Костадинов, с удоволствие ви каня да заповядате на Мъртво море в областта Балка, където българи и вие ще можете да проведете лечебни процедури.
Костадинов: Преди години бях там. В ухото ми влезе една капка, като лъжица ме изгреба. Вие имате ли там специалисти по китайска акупунктура?
Абу Хадиб: Самата вода е лечебна.
Костадинов: Аз защото бях в Янай в Китай и там имат такива специалисти. Скоро ще мога да ви поканя на религиозен туризъм в България. Имаме тука в общината проект за религиозен туризъм. Искаме да издигнем кръст, който да се вижда отдалече. Можете да ни помогнете в това начинание.
15.
Бисерите на Джолан 2
01.06.2011 03:43:33
0
0
През пролетта на 2002 година Костадинов даде своя дан в полза на мира и разбирателството между хората. Докато откриваше изложба на цветя той насърчи българите да използват семето си и да сеят, а не да се гърмят. “Откривам тази изложба, когато в този момент се убиват хора, когато големи сгради падат от бомбите, когато днеска гръмна една кола в София. България е влак, който вече трябва да тръгне. Нека не забравяме, че ние всички имаме семе! И ние трябва да сеем, а не да гърмим!”
Малко по-рано в края на 2001 година, все така с растителен сюжет, Костадинов разясни някои особености от градската флора на Бургас по време на новогодишен коктейл, даден от ръководството на “ЛУКойл”. В момент, когато повечето алкохол вече бе изпит, градоначалникът поиска микрофона и той му бе даден. На сащисаните петролни босове Костадинов изрече: “Нека “ЛУКойл” да не си мисли, че Бургас е един бодлив трън, който може лесно да превземете. Не! Бургас е кактус, който още не е цъфнал”.
14.
Бисерите на Джолан 1
01.06.2011 03:42:19
0
0
2007ма:
В ефира на “Дарик” напорист репортер потърси Костадинов, за да обясни ще бъде ли изринат снега. Получи се следният диалог:
Репортер: Добро утро, господин Костадинов.
Костадинов: Не знам утро ли е, вечер ли е. Ние тука общината всички сме по анцузи.
13.
MBB
31.05.2011 13:53:09
0
0
Асенова, благодаря ти ;-)
12.
Светла
31.05.2011 12:23:01
0
0
Марко, приятелю, за тебе не разбрах, ти на заплата ли си в новото забавно радио, както водещият си го е написал? А мен не ме мисли, имам си друга трибуна и моите интервюта не са в стил Луди жаби. Пък и да ти кажа дори и с Йоан не бих се гаврила
11.
Инспектор Гаджев
31.05.2011 10:41:48
0
1
Йоан изхвърлял боклуците си разделно - стъклените отпадъци в един контейнер, пластмасовите - в друг. Че откога в Бургас продавате алкохол в пластмасови бутилки?
10.
мавър
31.05.2011 10:39:52
0
1
Това интервю е адекватно за тъпата жалка бургаска публика мигаща пред ТВ скат.Само в най нихилистичния и незрящ град може да има такива телевизии такива кметове и такива журналисти .Трагичното че нещата в Бургас няма да се променят.Градът поради липса на национални традиции ще тродължава да бъде будалкан.
9.
кирилов
31.05.2011 10:21:53
0
1
Кой ще се занимава с тебе бе, шамадуро такава!
8.
Марко Бонев
31.05.2011 09:37:22
0
0
Светле, искам да слушам твоите интервюта! Подозирам, че Петьо ще ти даде поне 5 минути всяка седмица! Айде, мила!
7.
All Inclusive
30.05.2011 23:36:20
0
5
Светла, така си беше! Напипала си правилно материята. Надявам се не ти е коствало особено усилие! Защото ще е тъжен факта, че все още има хора, които са забравили какво е да се забавляваш. Слушайте POWER FM 91.1!!! И се усмихвайте поне веднъж дневно:)))))))))))
6.
Светла
30.05.2011 23:18:06
4
2
Смешни въпроси и жалки отговори.Пълен смях за новия жанр - нещо средно между нескопосно интервю, разговор в стил Трима в кухнята, музикална програма /особено се смях на Лудите жаби, много на място!/ и репортаж от кръчмата.
5.
Марко Бонев
30.05.2011 22:10:28
0
4
И аз бях там и пих Блек лейбъл от първия гост на Петьо - сегашния кмет - Димитър Николов!така както въри, следващият съм аз! А, Ваклине? А иначе, наздраве на Пауър ФМ!91,1 УКВ!
4.
Бургазлийка
30.05.2011 20:37:58
1
1
Как ще има като Йоан фъфли и нищо не му се разбира :))))
3.
Бургазлийка
30.05.2011 20:36:22
0
1
Направо е надминал себе си Петър,пълна гавра с гражданите на Бургас.Това интервю го излъчвайте по радиоточките за да го слушат пенсионерите безплатно
2.
sozopol
30.05.2011 20:34:44
0
1
aide de nali okolo 18 4esa 6te6e da ima i audio fail4e
1.
З. Асенова
30.05.2011 18:39:16
2
3
Това наистина ли е било наживо??? Изтървали сме цирк. И този човек е управлявал Бургас 12 години??? Да не дава Господ повече. А Петър е надминал себе си.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Стойността на нанесената щета е в процес на установяване Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Опитахме да щракнем на сладка раздумка и чаша кафе, в луксозно заведение на морския бряг, бивш и настоящ директор, но се разбягаха
Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори