×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екшън в ж.к."Славейков": Челен сблъсък между млади бургазлии и полицай от Второ РУ


Екшън в ж.к."Славейков": Челен сблъсък между млади бургазлии и полицай от Второ РУ
Стефан Тенев (вляво) твърди, че е нападнат без причина от полицейския служител (вдясно), а днес тормозът над него продължавал
14 Януари 2022, Петък, 13:15 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

19-годишен бургазлия твърди, че не е провокирал с нищо полицейския служител, има независим свидетел на инцидента

 

 

Полицейски служител от Второ РУ Бургас е обвинен от двама млади мъже, че ги е нападнал. Кратък клип се завъртя още снощи в социалните мрежи, но впоследствие бе изтрит. Откъсът бе само няколко секунди, в които се чуваха предимно викове и обвинения в полицейско насилие.

Днес с Флагман.бг се свърза един от участниците в екшъна Стефан Тенев, който по думите му е е станал жертва на грубо посегателство от страна на полицейския служител. Той уточни, че конфликтната за самия него ситуация се разиграла вчера, около 17 часа, пред блок 23 в ж.к."Славейков", където чакал свой приятел с малко име Иван. 

"Чакахме Иван да слезе пред входа. Тогава дойде въпросният човек. За него знам, че е полицай. Когато ме видя, започна да ме заплашва. Аз се обърнах на другата страна, за да не стане скандал, защото и преди сме имали словесни спречквания. Той ми каза: „Не искам да се навърташ тук, за да не се объркам и да те гръмна!”. Когато чух думите му си извадих телефона, за да го снимам. В телефона ми обаче нямаше сим карта. Тогава той се нахвърли към мен и ме натисна, бръкна ми в джоба и ми открадна телефона. Имаше свидетели, те бяха малко встрани, но видяха всичко. Когато те се приближиха към мен, той ме пусна и се обади на колегите си и каза, че бил нападнат от нас. Сега съм обвинен, че съм нападнал полицейски служител. Телефонът ми остана в него, но той твърди, че не го е взимал. Подадохме жалба във Второ РУ, но се оказа, че е невалидна, защото в онзи момент не знаехме как се казва служителят. Днес ще пуснем нова жалба", разказа Стефан пред Флагман.бг.

Според твърденията на Стефан Тенев, тази сутрин в 07:30 часа, униформени с качулки са били блъскали по вратата на апартамента им. Влезли са и в жилището на приятеля му Иван и са извършили претърсване. 

„Ние спяхме вкъщи и не успяха да влязат, но са били и в дома на Иван. Претърсили са целия апартамент. Майка му и сестра му са се стреснали. Иван го е нямало", допълва Стефан.

Той впоследствие коментира, че е узнал имената на полицейския инспектор от Второ РУ. "Вече много добре знам кой е, знам коя е колата му и жена му”, каза Стефан Тенев, уточнявайки, че във всеки един момент може да го идентифицира. 

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас посочиха за Флагман.бг., че по случая в жк. „Славейков” е образувана преписка, която след приключването й ще бъде докладвана в Районна прокуратура. Започната е и вътрешна проверка, като под особено внимание ще бъдат взети думите на участника в конфликта Тенев по отношение на семейството на служителя и ще бъдат предприети допълнителни действия. Инициалите на полицейския служител са Г.П., той работи от години във Второ РУ и бил многократно награждаван за добри резултати в турнири на Дирекцията.

Флагман.бг не успя да се свърже с Г.П. за коментар, но от собствени източници узнахме, че вече са издирени и разпитани свидетели на спречкването в ж.к."Славейков". Един от тях е обяснил следното:

„Видях 5-6 момчета на около 20-ина години пред блок 23, както и един мъж. Размениха си няколко думи с много остър тон, след това групата момчета затисна вратата и не пуснаха мъжа да влезе във входа. Чух, че някой каза, че е полицай. Тогава едно от момчетата извади телефон и започна да снима. После влязоха във входа, не видях там какво стана, но се чуваха викове. Малко след това полицаят излезе и се насочи към автомобила си, но момчетата му препречиха пътя и не му даваха да потегли с колата. Не знам какво точно е станало, не видях да е имало размяна на удари, само викове. Останах с впечатление, че те са го дебнали да се прибере. Полицаят беше с торби с храна в ръце и по нищо не изглеждаше да търси повод за конфликт”.

19-годишният Стефан Тенев е с криминални регистрации.


В категории: Крими


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 4
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
149
Коментара по темата
149.
Само не видях къде пише
18.07.2022 20:48:15
0
0
Нещо свързано с наркотици че всичките му комплексирани колеги взеха да се издават мустачков късопишков и тигрицата няма да продължавам да изброявам усетете се тос такъв ония онакъв ни вие кви станахте повечето и средно нямате където коментирате а съдите другите бачкате за по 800 лв на месец турбо гъзари аз от схемичка си правя по 800 на всеки 3 часа ела ме хванете наречете ме наркоман боклук утайка ама вижте и себе си бедни гниди
148.
Гоше геча 23 блок
18.07.2022 20:44:44
0
0
Вървят ли делата гошко а лъжите в съда и измислените свидетели скоро време ще ми ближеш кайсиите и ще се молиш да вземеш глътка въздух но ще гниеш в делата си които си извършил аз съм твой колега междодругото от вътрешния и вече си ми в рачичките лек път ти пожелавам в калта която газиш ще ме познаеш муцка
147.
До 145
30.05.2022 11:06:50
0
3
Аз и срещу теб съм стоял и си се цъклил като недарена сватя,плагиатче;И няма да забравя безпричинното ти задоволство ,за разлика от всичките ти колеги от нещастието ,което ти ми създаде ! Още немога да разбера що за страхлив боклук и без*адурест подляр ,трябва да си,за да имаш подобно поведение! И не ми се дуй киртак,малка си още !Веднага след като станеш мъж и не ползваш униформата и държавния пистолет ,който размахваш ,ще имаш удоволствието да задоволиш любопитството си ! Давай ,че много дела ти се натрупаха и нямаш време! Такова комплексарче и антипод на държавен служител,не съм виждал в никое РПУ в града и страната! Не ми мутрей ,ами се засрами клавиатурен лешояд ,мутреещ на цивилни с държавна институция!
146.
Наркоман
25.02.2022 17:06:28
0
0
Казвам се Георги Дечев адаш съм с геча и всеки ден му правя чекия за това със с него искам да благодаря на всички полицай че ми отвориха хълката знам че ви харесват песните ми на беседата съм с пакета пико чакам ви чукам ви дъщерите и ги черпя с матерял
145.
До 144
17.02.2022 10:10:07
2
1
Голям си отворко клавиатурно мишко, нали не те е страх, излез с имена!
Голяма заявка правиш, но според мен голям го вадиш ама МЕК
144.
Гошоутайка
14.02.2022 15:55:33
18
4
Гоше ,спри да си пазиш бребледнелите от страх ,бузки и вземи стани аниматор или барман и не казвай кой на кого може и неможе да посяга и отвръща ,да не отидеш с IP адреса си при системата в която "вярваш" ,за да се обясняваш за саморазправа и уронване и после да се чудиш какво ще даде веднагически лотарията ! Не се надценявай толкова ,за да не попаднеш в реалноста
143.
Утайки
11.02.2022 10:31:15
4
10
Всички тези, които пишат против органите и в частност против Георги са или тази част от обществото от която никой няма нужда или такива, които не го познават.
Полицай като него, който е пренебрегвал семейството си и личното си време, за да изпълнява служебните си задължения и за да помага на хора които имат нужда, винаги отдаден и жертвоготовен.
На всички наркомани и утайки мога да кажа да се думкат отзад и един ден всеки ще получи това което заслужава, бъдете сигурни!
142.
*********
02.02.2022 11:41:02
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
141.
*********
01.02.2022 14:32:03
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
140.
Бондюрант
26.01.2022 10:27:57
13
5
Ама ,какво значи ,че като си полицай и си недосегаем и можеш да стреляш по хора ,деца,животни и т.н ,когато ти кефне така ли?! Ами в такъв случай ,народа да спира да плаща данъци ,с които като бонус си осигурява някой ден да бъде и допустима жертва на някой такъв като теб Г.Проданов и да видим дали ще има кой да ви плаща заплатите,обученията и парното,защото никаква ама никаква полицейска работа не вършите и не остана такава ,а вие се множите на наш гръб и само се рекламирате по медиите ..НЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ ВАС!!!!
139.
Флагман дискриминира народа
24.01.2022 14:21:34
14
6
Кой беше ти,кой си ти и как се осмеляваш да заплашваш ДЕЦА, с думите "Не стой пред входа ,за да не те гръмна"?!?! ВОЕННА ПРОКУРАТУРА ,ВОЕНЕН СЪД И ВЕДНАГА В ЗАТВОРА,НА МОМЕНТА!!! НЕ СМЕ СЕ БЛЪСКАЛИ ДА ГЛЕДАМЕ ДЕЦА ,ЗА ДА ПОЛУЧАВАМЕ ТОВА НАСРЕЩА ,ЕЙЙЙЙ! ПОЗОР!
138.
*********
24.01.2022 11:48:37
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
137.
*********
21.01.2022 23:19:05
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
136.
*********
19.01.2022 04:09:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
135.
*********
18.01.2022 18:24:23
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
134.
Стефчо
17.01.2022 21:09:02
3
1
Абее Армеецц защо не си кащеш именатаа като си голям мъж голяма генгстаа всички сте много отворени а пък всеки се крие под някви именаа защо един път в живота не поемете отговоррност аз се казвам така и такаа искам да кажа това и товаа постоянно тоз бил такъв другия такъв вие сте много хубави всички..... Не ви прави чест да се занимавате с празни работи самоо
133.
*********
17.01.2022 15:16:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
132.
Армеец
17.01.2022 14:00:08
18
9
Геча пяхяхя, ей тоя една година мирен не може да седи, без да утрепе от бой някой лапе, всяка година нова изцепка ебаси комплексара!
Все лапетата тормози, но защо мен като ме види върти главата?
131.
Стар приятел
17.01.2022 10:36:58
25
8
Георги проданов забрави откъде тръгна ама скоро като го махнат ит системата на мвр и го осъдят няма и в сотаджийските фирми да го взимат на работа
130.
RB - 94
17.01.2022 08:55:23
6
3
Само на мен ли ми се струва,или Бургас последно време се напълни с ОЛИГОФРЕНИ?А я да земе някой от вас да посегне на полицай,па да види тогава КОН БОБ ЯДЕ ЛИ! А и до ОЛИГОФРЕНИТЕ в коментарите,обикалям града с едно черно колело и НЕ,няма да ме намерите в Меден Рудник.
129.
До 99(lq)
17.01.2022 08:26:03
1
3
Искам само да ти кажа, че много си се объркал. Първо, няма как в тая система да влезе образован човек! Второ, там повечето са връзкари и Трето, ако въпреки това си любезен, учтив и морален просто няма как да оцелееш там!
Както и честните не оцеляват в митниците например!
128.
Салваторе Лушано ТОП Фигаро усилвател
16.01.2022 20:51:35
1
9
Салваторе се наричам,
В 1во <3 никога не спичам.
Елегантно всички ще подложа,
Рикото на фолийце ще сложа.
Откраднатото ще нашия като хала,
В най-долната игрална зала,
А в заложната клиент спешен,
Пак на батките съм яко смешен.
А щом се зануля на мърша,
Бузките разтварям-работа ще върша.
127.
Щефанка
16.01.2022 20:37:13
2
1
Ау аз съм щефани,хем съм голям бандит,пък така да са уплаша.
126.
До 125
16.01.2022 20:33:25
10
14
Много злоба, много завист ,,колега'' в кавички, колкото и да плюеш винаги ще си останеш с комплексите и много далеч от нивото наГ,П
125.
222
16.01.2022 20:01:25
19
13
Въпросният полицай е психар.Аз лично имах случка-опита се да ми препречи пътя с неговата кола.Този е за освидетелстване.
124.
*********
16.01.2022 19:32:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
123.
*********
16.01.2022 19:27:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
122.
До 119
16.01.2022 12:01:17
2
1
Ще фани радио"Свободна Европа" ще хванеш на "Западно- източен диван", куче грозде черно, маврудотърсач за копане на масиви!
Да не се друснеш да запееш на някой габър като седнеш с извънгабаритния ти дирник?
121.
До 116
16.01.2022 10:44:27
1
0
Повечето сме тръгнали от печатните коли на "Христо Данов", но вие със системните бази забравяте много образи, защото помните от къде сте тръгнали и колко сте дали за "Стодал" и "Сто и един далматинци" дал и продал.
Утре да не пуснете жалба срещу фармацевта и аниматора? Не ги ли знаете?
120.
Ангел калчев
16.01.2022 10:30:38
3
6
Няма бандит, няма проблем. Куршум в тила и бандита вече го няма. Като в нквд. И бандити няма да има. Проблемът ще се реши. И дрога няма да има. Като в Китай. И света ще бъде мирен и спокоен.
119.
Щефани
16.01.2022 10:07:03
3
3
Абе,не ме гледайте че съм много женствена,аз съм серьозно много тежък бандит ,съм,обаче и съм много смел само някоя клонка да хрусне и веднага са плаша и плача,много също пея песни
118.
Госпожо стефка
16.01.2022 09:58:58
2
3
Стефка, госпожо чакаме та ф затфора,ша та бъди много добре тука,ша бъдеш мафиот пеперуда
117.
До 116 знам ама не знам
16.01.2022 09:55:16
10
10
Ей много комплекси, много завист,само да ти кажа ,,колега''в кавички,че на малкият пръст на гошето не можеш да се опреш.
116.
Незнам ама знам
16.01.2022 00:59:07
21
13
Г.П. е Георги Проданов п.и. В 02 РУ който забрави от къде тръгна , нали така Гоше
115.
До
16.01.2022 00:08:29
3
0
Стеф Антенев
Завърти си антенките, да не светнеш като лампичка по таблата.
Да не станеш първия художествен гимнастик в страната с лента, топка и бухалки? Бахши диван и някъде заврян. Голям исполин стана, Румцайс!
114.
СТЕФАН ТЕНЕВ
15.01.2022 20:44:08
6
2
Ейй Новак мишок насран.скоро ще ти прьсна халката кучко....Вчера ебах диан канбаната скоро си ти джудже тьпо
113.
Дьндито
15.01.2022 20:41:03
4
8
тоя Стефан ми прави чекия в градската градина
112.
mlqkoto ot gorno ezerovo
15.01.2022 20:38:28
5
12
кво вярвате на тоя тьп наркоман Стефан и на гей приятеля му Иван Минета ??? Луди ли сте ,тва са супер отрепки ,крадат по апартаментите и гьрбят децата пред училищата. Ако ги срещна някьде ше им еба путката майна в гроба и устата
111.
Бай Ставри от централния втора килиялия
15.01.2022 19:25:21
3
6
Госпожа Стефан,чакаме та, много е хубав ф сатфора,сака фечер изгрява дъгата,ша тъ бади много хубафо с нас,ша та учим и на голо хоро да играеш,чака ме та госпожо Стефан,e9cf2
110.
Ти си ми следващия клиент
15.01.2022 17:58:09
1
1
Чафкааа,влака идваа.... Стискай зъби и отваряй бузи. Ще останеш много доволен!
109.
*********
15.01.2022 15:47:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
108.
ПОЛИЦАЙ
15.01.2022 15:01:23
6
9
Този полицай защо не излезе с негова гледна точка за случая.
А да не е открит..
А какво казват за него живущите във входа или мълчат от страх?!
107.
До 91- я
15.01.2022 14:17:40
4
2
коментиращ мангал

Да ти изясня, че разследват и теб! А в конкретния случай не е полицай, а гражданин!
Другият път гражданина може да си ти, освен ако не си поредния страхливец, неизлизащ сам! Ще има да питаш още по микрофона "Къде е и ван?" и с ран. Те са ви едни и същи от години записите с въпроси, които въртите!
Ще излезеш ти въпросния!
106.
*********
15.01.2022 14:03:05
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
105.
*********
15.01.2022 12:00:59
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
104.
Бай Ганю
15.01.2022 10:53:29
6
18
Тоз мазния ми прилича на мангасар.
Кво толкова се занимавате с тези утрепки.
Пуснете им качулките на посещение и всичко ще е ОК.
103.
Стоимена
15.01.2022 10:31:16
4
6
"Чакахме Иван да слезе пред входа.Тогава дойде въпросния човек. За него знам, че е полицай...Аз се обърнах на другата страна ...Той ми каза:"Не искам да се навърташ тук, за да не се объркам и да те гръмна!" Като чух думите му, си извадих телефона, за да го снимам... Имаше свидетели, те бяха малко встрани, но видяха всичко..."
Свидетелите чакащи Иван да слезе или свидетелите чакащи Б2?

"Селянинът, кондукторът и пътниците
Един селянин отишъл за първи път в живота си в Хавана. Качил се на трамвая и му направило впечатление, че всеки път, когато слизал някой пътник, преди това кондукторът назовавал някакво име.
Кондукторът казал:
- Педро Варела.
И един слязал от трамвая.
Кондукторът обявил:
-Симон Боливар.
Слязъл друг.
Кондукторът извикал:
-Хесус Перегрино.
Слязъл един мъж.
Кондукторът извикал:
-Естрея.
Слязла една жена.
На следващата спирка трябвало да слезе селянинът.
- Аз се казвам Хосе Рамон, ще сляза на другата спирка."
102.
*********
15.01.2022 07:12:02
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
101.
123
15.01.2022 02:40:09
8
29
То пък щото на куките ако им направят един случаен тест няма да излезе менделеевата таблица
100.
*********
15.01.2022 02:28:49
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
99.
lq
15.01.2022 02:28:18
6
41
Че има доста лекета,които не знаят как свършва цикъла на мутреенето, е вярно.По принцип-от 15 до 25 год е най-весело,после на 30 вече нещата малко започват да идват тежки откъм отговорности и ангажименти и това продължава.Трябва си образование ,визия за бъдещето сигурен,чист и достоен начин човек да разполага с пари. Някой ще пушат,други ще смъркат,трети ще мешат всичко,но всичко е до време и ако си мислите че и на 30 ще печелите от продажби на грамове,то вие сте в брутална илюзия,просто защото не сте се запознали с всички тия в затвора, дето мислиха като вас на 25.Някои излизат рано,след като влязат,но белязани,щамповани като лош негоден материал завинаги.Повярвайте сега съжаляват доста. Нямате идея колко комично и тъжно изглеждат група шушляци живеещи с техните, с бойна походка иначе навън,със светнали стъклени очички,зачервено носле и с ниска проба имитация на побойник. Хората преминали през това отдавна, със сигурност ви гледат с умилителна усмивка и мислено цъкане с език"ей как бяхме и ние така комични преди",естествено с готовност ако се налага да ви разхвърлят така бързо и ефективно,че ще ви стане ясно едва когато това се случи."Славата" която е единствено квартална и махленска или която си въобразявате,че имате ще, изчезне в един миг и даже няма да ви помнят приятелите по физиономия след 10 години. Всичко наркоманско-интересчии приятели обединени от схемите и партиите, изпаднали общи момиченца,повече вредни и опасни,преживявания под въздействие на нещо ,са толкова преходни и скучни.Спрете наркотиците,отдайте се на истински живот ,спорт,хоби,на близките си(няма да са вечно тук-не ги ядосвайте и тормозете,разочаровайте,щото тва,което виждате е сигурно една десета от това което реално чувстват).Пафкайте си там от време на вр,но се развивайте,уважавайте. Образовайте се и ще видите разликите дори и в обноските на един полицай,когато след, като сте се школовали сред интелигентни хора ,ви говорят повелително,вежливо и дори с леко страхопочитание,защото ще има причина да е така.Всеки е минал за частично,напълно,за кратко или дълго през лошите навици.Спрете се за месец,2,3 и сами ще видите разликата и това колко трезво ще видите света.Шансовете ви да имате щастлив и пълноценен живот са в пъти по-големи. За полицая съм убеден,че е взел телефона на въпросното момче,което е недопустимо и трябва да си понесе последствията. Имаше 100 начина да го вразумиш братленце.Иначе двамата най-добре си знаете схемата. Възможно най-добре за двамата щеше да бъде да отидеш в дома на господина сам,да ти изтрие видеото сам,да ти върне телефона и да се разберете като интелигентни хора,щото нали се сещаш -пред свидетели, снимащи видео на улицата- това няма как да стане.Има доста точни полицаи и дано се срещат все по-често. Важното е да сте джентълмени,да си признавате грешките,да си прощавате и да забравяте,неща които след 1 година няма да имат никакво значение.
98.
Адекватен
15.01.2022 01:16:16
5
19
До последните 5-6 коментара на кръгли идиоти и олигофрени

Никой не ви завижда,няма за какво да ви завижда някой,за това,че сте неграмотни и 2 приказки не може да свържите ли да ви завижда някой

Точно вие неграмотните пубери идиоти,дето 20 години не са им стигнали да се ограмотят,сте най-големите жалбоподатели,не си правете илюзии,че сте много стабилни
97.
Анонимен
15.01.2022 01:14:38
12
28
Стефан и Иван са си тревоманчета от много години и редовно се събират на беседката до 23 или пред 25 . Ако им направите тест за наркотици ще светнат и двамата всички ги знаем какви са . Нищо чудно да са били с материал в себе си . Браво на полицая , че си върши работата
96.
до 36
15.01.2022 01:02:40
7
9
ей Еленоооооо, ку&во баталясана@ааа аре гълтайй и мълчи, миндиксS
95.
Leelele
14.01.2022 23:58:23
7
5
Manelelelemaneleleii ke se grumnem ako behme nie sled teq komentari malelemale shte te svalqt ot slujba edin den golem vliza togaa
94.
До 93
14.01.2022 23:40:59
2
3
Prav ste moje li ruka podava samoche tezi koito go mrazqt ne sa malko i za tva se sipqt gluposti po tupotiite im lichi koi sa mangalite oniq gore gleda da znaish
93.
Mnogo smqh v zalata
14.01.2022 23:38:56
11
7
Vijdam samo kak edin buluk Selqci i pomiqri obijdat i rusqt kleveti kolkoto shesh i se kriqt anonimous gangstashits i hranqt stefan ne zaemam strana no go poznavam lichno ot dete ne e nishto takova kakvoto go opisvat qvno nikoi ot vas ne go poznava lichno utaiki mrusni
92.
Nazdrave
14.01.2022 23:36:20
9
7
S tebe sme ne malko hora vidql sum kak te pritiska na zemqta i ti vika bih pomognal
91.
ОТ СТЕФЧО
14.01.2022 22:59:55
20
15
ДА ВИ ИЗЯСНЯ ЧЕ ТОВА НЕ Е ЗАПЛАХА И НЯМА ДА СЕ ВЗЕМЕ ПОД ВЪПРОС ВЕЧРЕ РАЗСЛЕДВАТ ПОЛИЦАЯ ИЗЯЖТЕ СА ОТ ЯД ГНИДИ НАЗДРАВЕ
90.
Наркомани мутри
14.01.2022 22:39:55
7
17
Долни наркомани мишки !!!
89.
strinka ti
14.01.2022 22:20:26
1
3
emi kofti za postradalite
88.
бр
14.01.2022 22:10:55
28
16
трябва ти добър адвокат . и на иван . тея фуражки си праят кот искат и са мислят за някви . еиии кучета учукани полицаи
87.
Анонимен 46
14.01.2022 21:41:47
11
15
Този полицай защо не излезе с негова гледна точка за случая.
А да не е открит..
А какво казват за него живущите във входа или мълчат от страх?!
86.
Bosin
14.01.2022 20:52:04
10
17
Za6to edin normalen ne se oplaka a vse tez civilizovani grajdani s nito edin den trudov staj.Kade e darjavata da ni pazi ot tezi bade6ti zatvornici
85.
Браво на полицая
14.01.2022 20:47:49
12
46
Браво на полицая , той за да подходи така нещо го е провокирало или най-малкото знае що за стока са тия хлапета. Младежи спрете да се правите на мутри- няма да стегнете далеч да знаете !
84.
Комшия
14.01.2022 20:47:28
11
48
Питай те съседите на Стефчо ,как наркоманите от целия град пътека отъркаха да ходят до тях всеки ден сме подложени на тормоз от тези индивиди с какво сме заслужили този тормоз и да не може да си пуснем децата спокойно да излязат да не се срещнат с някой боклук от неговото опкранежение или на сестра му .
83.
Питам 2-ро:
14.01.2022 20:25:51
4
15
Всички квартални дилръти знаете, сега е момента или не?
82.
Аве
14.01.2022 20:07:23
2
12
Удари единия блъсни другия
81.
Веско Маринов
14.01.2022 19:41:26
9
7
Ако някой някъде предава
своето отечество и слава,
ако клетвата за дълг прегази -
моята полиция ме пази.
Ако някое продажно братство
граби от народното богатство,
истината днес е само тази -
родната полиция ме пази.
Ако някой вярата убива
и престъпниците сам прикрива,
ако някой пред лъжата лази -
нашата полиция ме пази.
Припев: Хора, подарете цвете,
хора, запомнете ни добре!
Гордост е да служиш в редовете
на България и МВР.
80.
Фен на Левски сф.От фракцията на София запад.
14.01.2022 19:26:46
6
22
10%от полицаите са подготвени,както и10% от военнослужещите.Останалите са на хранилка на държавата до пенсия.
79.
....
14.01.2022 19:23:47
11
32
''Вече много добре знам кой е, знам коя е колата му и жена му” Лично на мен това изречение ми звучи като заплаха за убийство . С полицията шега не бива .
78.
MD
14.01.2022 19:21:05
4
33
Стефчо,направил си груба грешка!
77.
Bango Vasil
14.01.2022 19:16:47
10
16
Cheta komentarite i se chudq na nqkoi hora. "19 годишен неговата визия и действия и факта че са били 5-6 човека ме навежда на мисълта че са наркоманчета които пушат , трева вземат пико пият наркоман и т.н. все пак такава е средата в днешно време"
NE se izlagai. Ami babite subrani pred nqkoi vhod, obsujdashti kliukite? I te li Sa takiva? Nai vajnoto e da razberete, che ne trqbva da se izpravqte sreshtu policai.Vinagi shte te sgotvqt.
76.
Анонимен
14.01.2022 18:19:36
13
16
Защо не се свърза Г.П.,а не е открит за коментар дори.Ако човек има страна не се крие…..а говори ,ай са пак плюйте КАТО комплексари.И никой не знае ,кога ще е заплашен по същия начин….. от човек който е виновен!!!!само заради заплахата ,а тя е в отнетия телефон.Живи и здрави …..!!
75.
Дкфк
14.01.2022 18:06:14
9
37
На 19 години и вече имаш криминално досие, не говори добре за теб човече
74.
До Стефчо
14.01.2022 18:06:12
16
45
Стефчо наркоман,женшен, ходиш ревеш по медиите се жалваш,чак сестра ти курвата рева във фейсбук.Щом полицая те е набелязал,а и друг път си ял попарата,а и си регистриран ,какво друго искаш бе куче убито
73.
*********
14.01.2022 17:48:32
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
72.
Аз съм едното момче от статията
14.01.2022 17:46:39
40
21
Незнам защо пишат така че сме били група първото което е аз си чаках рейса и чух някой да вика от блока помощ и притичахме две момчета и видяхме как ченгето заплашва момчето първото което е ченгето му викаше ела в нас да се разберем като хората и ще ти върна телефона а вика че не е взел телефон
71.
ей тва
14.01.2022 17:37:42
31
19
бургашките ,, полицайчета ,,
мноо прости парчета ,бе
70.
Gaz
14.01.2022 17:36:35
11
38
Преди години едни имигранти в Харманли горяха знамена и посегнаха на полицаи. Репортерите си тръгнаха, тока спря и в тъмна нощ полицаи от цяла Югоизточна България ги размазаха, под леглата ги търсеха......някой чу ли за бунт след това в Харманли?! Стефанчо, пикльо.....сега трябва да знаеш, че цялото РДВР ще те дере където те хване....що бе пита някой как я карате ареста на Второ преди даде помислиш за Ел Чапо.....
69.
*********
14.01.2022 17:31:27
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
68.
Анонимен
14.01.2022 17:30:18
4
14
КОЙ ЗАПЛАШВА ПОЛИЦАЙ ПУБЛИЧНО ????АЙДЕ,НАПРЕГНЕТЕ СЕ явно не можете.
67.
До Стефчо
14.01.2022 17:26:24
9
42
Много се друсаш брато. Тва пико ти направи мозъка на каша.
И много Фейсбук четеш.
Направил си голяма грешка. Толкова голяма,че и сливенския ти готвач ще ти спре стоката. И умираш прав.
Стана играчка плачка Стефчо.
Здраво цепене те чака. Приготвяй вазелина.
И запомни,няма някой, скочил на полицай да е видял хаир. Много много по корави от теб го разбраха. Ще го разбереш и ти.
66.
А бе
14.01.2022 17:11:21
7
26
Тая славейковска гей дружинка са готови сготвени.
Ще мине време и изведнъж ще ги видите всички в кауша. А в името на истината,симпатични са,ще им се зарадват всички там. И батки и патладжани.
65.
Иван
14.01.2022 17:02:44
4
11
Еее тука много пандизчиии знаете ги номерата явно са ви ги покавали доста пъти в централния бравоо на вас тунинговали сте се хубавоо хаха тежки гангстери
64.
Стефчо
14.01.2022 16:58:05
3
10
Абее Генги бенги ли си незнамм... И ти си явно тежък наркоман и гангстер без капка срамотаа и уважение комплексари.... Дано ти да не подмениш тръбата някой ден... Без вазелин
63.
*********
14.01.2022 16:54:44
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
62.
Стефчо
14.01.2022 16:53:54
3
16
Те са жалки гангстери без капка уважение... И да заплашват семейства срамотаа... Дано не почукат на тяхната вратаа... Някой ден... Тежки гангстери... Хахаа
61.
А? Толкова нагли ли станаха някои?
14.01.2022 16:30:06
7
32
Вече много добре знам кой е, знам коя е колата му и жена му”

Само на мен ли ми се струва, че ъоя заплаши служител на полицията?
60.
Деградирал народ
14.01.2022 16:08:36
12
13
Тука пишат само хора без жена, деца и работа и всеки си върти негова версия без да е бил там
59.
Харабейшио
14.01.2022 16:05:52
5
41
Абе не че нещо но самият факт че сопола е 19 годишен неговата визия и действия и факта че са били 5-6 човека ме навежда на мисълта че са наркоманчета които пушат , трева вземат пико пият наркоман и т.н. все пак такава е средата в днешно време.
Нормално нормален човек да не иска да вижда утайници пред входа си и да направи забележка . Малките лекета виждат какво е дереджето в държавата и виждат че могат да правят каквото си искат безнаказано и бързо се отпускат докато не си намерят майстора ...
58.
Bohoho
14.01.2022 16:05:06
5
11
Да се сапунисат и двете страни!
57.
Славейковския
14.01.2022 15:59:49
9
36
Казваш, че те е заплашил, но свидетелите които вписват в статията твърдят друго! То е ясно, че има предистория на случката и сега сте се осмелили, другото което е как се осмеляваш да заплашваш полицейски служител?? Това че е цивилен няма значение, кой си ти да казваш "Вече много добре знам кой е, знам коя е колата му и жена му” ???? Това не е ли заплаха за живота и здравето на семейството на служителя?

Малко ти е! Ама така ще е ще го израстете като ви свият сърмите и се научите да уважате.
56.
Иван
14.01.2022 15:30:31
2
8
Сигурно и ти си някоя отрепка на която хората са му виновни засрами се...
55.
Хаха
14.01.2022 15:27:13
16
38
Тоя помияр са мисли за мутра и от край време бие и тормози лапетата ... пълен паляк
54.
Стефчо
14.01.2022 15:23:54
7
22
Как не ва е срам да ходите да досаждате на хората пред домовете, грам вазпитание нямате, не сте се научили на грам обноски, родителите ви сигурно са дигнали ръце от глупостите ви, ама така е наркотиците на никой не прощават, ако не са господата полицаии сигурно всички щеше да бъдат отайки като вас, родители пазете децата си от такива боклуци като тях, на които все хората са им криви, лоши, а те са много хубави.... Аресрувани по 2 3 пъти за какво ли не срамота
53.
*********
14.01.2022 15:22:30
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
Хъхъгх
14.01.2022 15:19:31
6
25
Тъпо лапе комплексирано където си търси боя!
51.
*********
14.01.2022 15:19:28
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
50.
Мдааа
14.01.2022 15:16:29
7
14
предстои едно вълнуващо запознанство на сомангеса с едни такива качулати.За едни 5 мин медийна слава .....емоционално преживяване ще .Една реалити звезда Табуретката,колко рева наляво и надясно за полицейски произвол.Съд и и си плати .Тука няма да е по различно.Колкото и Г,П да се пръкна от нищото и ако не беше очилатото връзкарче от Новоселци ,дето го лансира още щеше да върти педалите на велосипеда в Несебър.
49.
пика
14.01.2022 15:15:18
6
31
зимно време е -5 градуса на вънка, обаче някви седят по тъмно от вън , какво правят?
правилно им е казал на мръсните наркомани, градинките до детските площадки в славейков са пълни с шприцове и шишенца на които пише метадон
48.
*********
14.01.2022 15:12:03
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
Хахаха
14.01.2022 15:07:21
6
37
Ми не е попаднал на някой патрул от жандармерията или на спс-то, тогава нямаше да говори така.Щеше да бъде многократно насилен тая утайка проста.
46.
Амет чобанина
14.01.2022 15:05:58
2
12
Тос много аресва да му свършвам на веждите
45.
*********
14.01.2022 15:04:23
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
44.
*********
14.01.2022 15:04:18
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
43.
Това
14.01.2022 15:00:49
7
28
Леке,защо още не е пребито от колегите на полицая.
42.
*********
14.01.2022 14:56:42
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
*********
14.01.2022 14:50:38
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
40.
До 38
14.01.2022 14:50:22
4
29
Това е другата тема....има си друг тестове. Специално в Бургас трябва всеки месец да се подлагат. А иначе се обзалагам, че полицаят живее точно срещу беседката пред 23 блок....аз дори се чудех що за полицай е да трае пикльовци те да квичат посред нощ толкова много време.
39.
Въпрос
14.01.2022 14:46:48
7
39
Недопустимо е в една правова държава да се отправят явни заплахи към полицейски служител и неговото семейство ( " знам кой е, знам коя е колата му и жена му" ) ! Къде са компетните органи и кога ще се самосезират? Какво трябва да се случи за да се предприемат адекватни мерки?
38.
Умникът до 32
14.01.2022 14:45:35
7
17
Окей,разбирам и аз съм за когато някой олигофрен наркоман изкара нож примерно,да го застрелят като куче и това да е края на историята му

Но ти сериозно ли си мисли,че дори и 80% от полицайте тука,са в достатъчно добро психическо състояние,за да имат разрешително да убият тебе или мене примерно,защото им е скимнало?

Защото аз когато бях на годините на това леке от този пост също съм правил глупости и съм имал премреждия с полицията и както има нормални полицай които дори бих казал,че са по-малката част,така има и супер комплексари полицай

Това решение ли е,ако такова нещо навлезе тука трябва поне 1/3та от полицайте да ги съкратят,защото даже знам и наркомани които станаха полицай,за да може цял живот да пърдят и да не правят почти нищо,а реално са си същите лекета като преди просто са решили да не се друсат,за да може да цоцкат пари от данъкоплатеца
37.
mmm
14.01.2022 14:36:47
38
25
Вие сте мазните олигофрени всичките какво е значението момчетата какви са факт е,че полицайте превишават правомощията си и само,защото са полицай хората застават на тяхна страна,но доста от хората незнаят калко нагло се държат с хората.Ами ако това е някое от вашите деца няма да сте толкова компетентни.Органите на реда който уж трябва да бъдат пример за обществото точно те си правят каквото си искат нали за това са създадени тези закони за да се спазват а точно те не ги спазват.А всеки има право да си стой където си пойска.За кое му казвате браво,че те сами ходят и си търсят конфликтите.Айде събудеете се малко
36.
Сестрата на Стефан
14.01.2022 14:34:12
29
14
До 31! Това че казва че знае кои са къде виждаш да заплашва използвай си мозъка, или нямаш такъв
35.
СТЕФАН ТЕНЕВ
14.01.2022 14:32:41
32
18
НИКОЙ НЕ СЪМ ЗАПЛАШВАЛ ТАКАРЕШИХА ДА ГО НАПИШАТ ФЛАГМАНА АЗ КАЗАХ ЧЕ СЪМ НАЯСНО КОЙ Е НАПАДАТЕЛЯ И ЧЕ МУ ЗНАМ АДРЕСА
34.
Saobshtenie do jena mu
14.01.2022 14:32:28
8
14
I ti gruhtish kato prase shtom si liagash sas takova
33.
Saobshtenie do policaia
14.01.2022 14:28:53
14
14
Gruh gruh
32.
23 до 30
14.01.2022 14:28:36
9
33
Прав си....ама айде на бас, че ако най-после полицаите почнат да стрелят нещата ще се променят за една седмица. Един двама като отидат курбан ще забравим и за нито полицаи в гетата, и за нагли наркомани ..
31.
До Стефан Тенев!
14.01.2022 14:28:00
15
64
Шибано наркоманче, това да говориш за нечии коли и нечии жени ти беше по-голямата грешка. Нямаш си и на представа какво те очаква от тук нататък. Не съм ченге, но това да заплашваш жени е подло ама ти понеже си долен наркоман щото те познавам е точно в твой стил. Тежко ти ако посегнеш на трети човек.
30.
Умникът до 23
14.01.2022 14:19:03
5
30
Ами ако преобладаваха нормални хора,щеше на тези беседки да се събират нормални хора

Явно проблема не е в беседките които не знам дали знаеш са невъодушевен предмет,а проблема може би е в родителите на тези боклуци и в боклуците и в държавата която не взима никакви мерки спрямо това

Ай на бас,че в Швеция или Дания да кажем или някоя от другите по-бели държави където няма мигранти от цял свят,няма на такава беседка да се събират наркомани ?
29.
Bobi
14.01.2022 14:15:42
7
19
Taz 20 godi6na utaika ne se sprq
28.
ГЕЧ
14.01.2022 14:14:49
25
36
геча най наглото копеле(полицай) на 2ро РПУ. Уволнение и присъда!
27.
Амет чобанина
14.01.2022 14:14:07
9
30
Цялата бандичка хюмнета съм ги порил. Доволни са.
26.
Мка
14.01.2022 14:13:30
10
40
И какво стана ужж големите мъже ,като опря ножа до кокала и почнаха жалбитее.Тепърва ще им се стяга около врата!!!
25.
СМЯХ В ЗАЛАТА
14.01.2022 14:13:25
47
30
Много ми е смешно като гледам само куки да коментират и да защитават тяхната колежка
24.
Малък сопол
14.01.2022 14:07:45
13
57
На времето имаше респект към по възрастните да не говоря да се отвориш на полицай.Просто си плюеш зъбките.
А сега някакво девствено пъпчиво крими си позволява да пуска неоснователни жалби.
ФЛАГМАН НЕ ДАВАЙТЕ ГЛАСНОСТ И ТРИБУНА НА ТАКИВА УТАЙКИ!
23.
Ycy
14.01.2022 14:07:29
8
25
Много интересно ще им е на децата сега..... щото във Второ все още се работи....Кой олигофрен построи кварталните беседки и позволява там да се събират пикльовци.
22.
Гочката
14.01.2022 14:06:44
7
37
Тровят децата с наркотици ,това ли са жертвите група наркомани дилари на дрога
21.
Анонимен
14.01.2022 14:05:38
22
12
Има свидетели ,та и що се скри инспекора от коментар….като потърпевш.Да го измисли….ли?Горкия
20.
gipsa
14.01.2022 13:56:02
2
27
toz da hodi da se oplache na flagman trqbva da e nadrusan na piko da e bil togawa
19.
До РПУ
14.01.2022 13:55:59
10
46
Вкарвате ги долу в мазето като едно време и......лобут !
18.
Бай Вълчо
14.01.2022 13:54:28
6
23
Единия да хванеш, другия да удариш...
17.
ддд
14.01.2022 13:53:05
8
87
Цялата статия- гледната точка на един "мангал" . Вместо да плюете хората на реда , замислете се,че нямат страх дори от тях,какво остава от обикновен човек.
16.
Ми
14.01.2022 13:53:00
7
52
Определено считам, че боят помага.
Дори и педагозите го разглеждат като метод на възпитание.
То самите наркотрафиканти използват боя, че и оръжие.
За това трябва двойна , че и тройна доза бой
Нужно е перманентно да бъдат бити
Мръсни копеленца
15.
Кьосев
14.01.2022 13:53:00
10
69
Вече много добре знам кой е, знам коя е колата му и жена му”-Това си е чиста заплаха от страна на цървула от Славейков!
14.
Praseta!
14.01.2022 13:48:27
43
33
Za policai ili losho ili nishto ….. ne sluchaino v cial sviat im vikat Praseta … che niakade i s bekon sa sravniavani….
13.
Бургас
14.01.2022 13:48:05
9
51
Направете му тест за наркотици, 100% ще излезе положителен. И тогава вече......, а да не забравите е аверите му. После да обясняват какво са правили след въздействието на опиати.
12.
Омикрон
14.01.2022 13:47:58
13
88
Браво на полицая! Аман от квартални дилъри, наркомани и крадци вече. Масово са навсякаде и човек не може спокойно да излезе със семейството си, а кво говорим да си пуснеш детето навън само! На всеки блок има по един дилър или наркоман дето да зарибяват. Малко им е на такива. Всеки месец трябва да се профилактират!
Още веднъж браво!
11.
Един нормален
14.01.2022 13:46:44
19
96
Браво на полицая!
Един смел и честен човек, осмелил се да се опълчи на групата от гнусни наркоманчета! Малко са такива полицаи, повечето ще се правят че нищо не виждат!
Дано родителите на тези утайки са горди от децата си! Страхотно поколение расте! Готово да пребие полицай пред дома му!
10.
Ирена Павлова
14.01.2022 13:45:42
60
41
НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД НИЧИЯ ТЕЗА, но от личен опит: много голяма част от служителите на реда злоупотребяват с правомощията си,какво от това,че служителят е бил награждаван, не може да се съди в случая как е реагирал.
9.
Кехли
14.01.2022 13:44:59
4
31
За първи път ми трият коментара даже лайв, още преди да съм го публикувал. Пффф, колко ли кочана ви е обещал вездесъщият Стефан Танев?!
8.
Поглед
14.01.2022 13:43:41
7
44
Аййй стига ве тоз Стефан диларчето наркоман умрял неемое да бъде полюцая да го бие такава утрепка дет ги видя требва да го взима самите олигофрени тъжна история ходи и се оглеждай постоянно на диларите прошка няма
7.
BG
14.01.2022 13:40:21
5
36
Nikoi ne vika kachulki ei taka,zanimavat se s neshto znachi
6.
Бебйби
14.01.2022 13:38:31
3
59
Стефчо, какво става свършиха ли наркотиците .
5.
Умникът
14.01.2022 13:31:25
9
63
Поредната бургаска селяндурщина,вместо този красив град да е пълен с интелигентни хора,той е пълен с някакви липсващи звена между маймуната и човекът.

Както 90% от случайте в БГ най-вероятно и 2те страни в този спор,са леш (и само искам да допълня,че от младите едно 80% от полицайте са супер комплексари тънкопишковци) аз лично познавам 2ма които не смееха и да гъкнат цял живот и винаги ходиха с наведена глава,станаха полицай и са помислиха за най-великите в целия свят,а не осъзнават,че са едни пърдюхели в една умираща и деградираща държавичка с 500 евро заплата
4.
W
14.01.2022 13:29:46
17
139
Група наркомани чака дилъра, няма значение дали е на работа или не, полицаят задължително трябва да се намеси. Никой нормален човек не иска пред блока му да се случват тези неща. БРАВО на полицаят. Дано ги хванат в крачка гадните наркоманчета.
3.
Ами
14.01.2022 13:28:58
6
73
Веднага на влака и в бекене.Майка им дроги некадърни и здрав бой
2.
Бургазлия
14.01.2022 13:27:20
6
72
Наркомани ли са ?
Ей, много лъжат днешните младежи
1.
*********
14.01.2022 13:26:06
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралия се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралия се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица Подозренията се появиха след участие на чаровната брюнетка
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори