×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Теодора Духовникова разцъфна на 44, запознала се с мъжа си по монокини


27 Декември 2021, Понеделник, 16:40 ч.

Красотата, споделяла Теодора наскоро, не е само ген, но и вътрешно усещане

Теодора Духовникова, която на 14 декември празнува 44-тия си рожден ден, винаги е била представяна като една от най-красивите ни актриси. Тя прави впечатление с естественото си поведение и маниери, излъчва женственост и нежност и в същото време, знае се, носи буреносна емоционалност. И всичко това не се позагубва с времето или пък да намалява наситеността му.

Напротив, след като прехвърли 40-те си години, актрисата от Народен театър „Иван Вазов” сякаш разцъфна с нова сила. Теодора Духовникова продължава да е сред топ имената в актьорската професия, както и в рекламния бизнес. Актрисата, която изигра Миа Язова в сериала „Дяволското гърло” и Виктория Дамянова в „Откраднат живот”, се появи в целия си блясък в телевизионната реклама на популярен онлайн магазин за мода, а отскоро е и лице на известна марка смарт часовници заедно с колегата си Владимир Карамазов.

Красотата, споделяла Теодора наскоро, не е само ген, но и вътрешно усещане. Даже в последната година не полагала кой знае какви грижи за себе си, както правела преди. Само че, интересно, но и без никакви грижи, се харесва дори повече. Може би тази промяна има общо с другата, настъпила с пандемията. Теодора в началото прекалено се шашнала, но после си наложила да се поуспокои, да тушира прословутата си емоционалност. Започнала да използва многото свободно време, изникнало покрай периодичното затягане на мерки, свързани с пандемията, да бъде повече с мъжа си – ресторантьорът Стефан Духовников, и двете им дъщери Бояна и Ема, да гледа всички филми и сериали, които преди все отлагала, поради много работа, да чете, да бъде със себе си.

Теодора вече планира по-малко. Научила се и да отказва проекти, които не са й важни. Освен това започнала да готви. Не че преди не се задържала в кухнята, но в пандемията съвсем усъвършенствала кулинарните си умения. Даже започнала традиция – през две седмици събира вкъщи най-близките роднини, включително братовчеди, и готвела. Специалитетът й е лазаня. Правела я страхотно, по рецепта, която й доверил италиански готвач.

Мъжът й Стефан Духовников има основна заслуга за спокойствието, на което се наслаждават. Той винаги е потушавал емоционалността на Теодора, когато се случи да ескалира. „Не е трудно да обичаш мъж като Стефан, защото той има много качества. Той наистина може да обича, грижи се по изключителен начин за мен, за децата, за родителите ни, за приятелите ни. Невероятен човек е!”, казвала е Теодора и е допълвала, че бизнесменът е още вълнуващ и забавен.

Двамата се запознават преди близо 20 години на плажа на къмпинг „Градина”. И от тогава са все заедно. Все още се водят за ръце и са силно привлечени един от друг. Връзката им винаги е била за пример. Любовта им е силна. Дали заради това, но може и да е много бурна. Легенди се носят за скандалите, които си спретват дали вкъщи или в компания – където ги свари, както казаха през смях при последната си медийна изява. До преди време Теодора имала навика да си събира багажа през месец, после разредила с по един път в годината. „Веднъж тресна вратата, но после отвори и каза: „И по-малко багаж вземи. Защото после кой го разтоварва наобратно?!”, разказа Теодора наскоро в предаването „Търси се” по Би Ти Ви, където гостува с мъжа си.

Стефан пък си спомни как при едно от последните им скарвания Теодора обявила, че даже знаела в коя квартира ще се изнесе. Е, не отишла все пак. През смях сподели и, че неотдавна получил съобщение от съседка: „Имате ли нужда от помощ?”. Дъщерите им не се впечатлявали от споровете им на висок тон. Даже веднъж Ема, която е на 12 години, заявила строго: „Може ли малко по-тихо?! Някои утре са на училище!”. И тя и кака й Бояна, която е на 17, са взели най-хубавите черти на родителите си.

Емоционални са и бързо палят, освен това са и изградени личности, така обясняват съпрузите бурните си скандали. На сутринта всичко е изчезнало. Не се будят с усещането от скарването. „Това може би е най-важното в една любов – сутрин да ти е приятно да се събудиш до този човек”, каза Стефан Духовников. Той познавал добре бурния темперамент на Теодора. Винаги е бил сигурен, че тя няма да приключи връзката, колкото и да се пали в спора. Затова и приема разправиите по-лежерно. Случва се да се сърди, но пък не чак дълго. Все пак много се обичат. От доста време не са се карали и даже наскоро Теодора му обърнала внимание. Актрисата изтъкна, че никога не се карат, когато някои от двамата минава през някаква криза. Тогава другият е на 1000 % зад него. Взаимно са си опора.

„Мисля, че сме много щастливи хора”, каза Теодора в „Търси се”, говорейки за дъщеря им. Тя харесва какви личности са Ема и Бояна. А Стефан сподели, че се учи от тях ежедневно. Семейството прекарва много време заедно. Затова обожават ваканциите. Обичат да пътуват и често си организират пътешествия. „Тя е моята сродна душа, половинката ми!”, каза Стефан за жена си. „Любовта на живота ми”, каза Теодора за мъжа си.

Запознала се с мъжа си по монокини

Теодора Духовникова се запознала с мъжа си по монокини на плажа на къмпинг „Градина”. „Ей, Стефане, не разказвай такива неща!”, възкликна актрисата, когато в предаването „Търси се” ресторантьорът сподели тази пикантна подробност от първата им среща.

Теодора дошла с приятелка на плажа, където Стефан бил с компания. Актрисата била без горнище и започнала да играе волейбол, без иобщо да се стеснява от полюшващите й се цици. След това общата им приятелка ги запознала. Вечерта всички се събрали, но Стефан и Теодора не откъсвали погледи един от друг. В един момент тя го хванала за ръка и в следващите часове си говорели само двамата на плажа. Теодора е казвала за този момент, че просто го усетила в слънчевия сплит, чисто интуитивно, женско, като че целият й свят се взриви. Любовта им била от пръв поглед.


В категории: Лайфстайл


6
Коментара
Флагман.БГ Румен Радев ще открие летния сезон в Несебър Румен Радев ще открие летния сезон в Несебър 16/05/2024, Четвъртък 17:21 0
6
Коментара по темата
6.
Off
28.12.2021 12:57:50
0
0
То па едни цици....
5.
Той си знае
28.12.2021 12:51:14
0
3
Г-н Духовников е най- наглото и просто същество на света мачка и обижда хората заради собствената си не компетентност.А за Духовникова???К'во?Набедена хубавица.
4.
Децата взели най хубавите черти
28.12.2021 07:09:02
3
3
Най вече тая дето разделя задника на духовникова на 2.
3.
Митю с Питоня от Арбанаси
27.12.2021 23:25:16
2
4
Дълбоко гърло за духовна връзка
2.
Теодора Продуховникова
27.12.2021 21:55:26
3
3
Бай Атанасе много обичам на колене!Това е едно от основните умения,ако искаш да успеешна актриса и затова не беше проблем да омагьосам моя.
1.
бат Танас
27.12.2021 21:40:42
5
9
..и на колене пред него
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Насрочено е следващо заседание на 6 юни, тогава ще стане ясно дали БМВ-то на Нойзи ще бъде конфискувано МВР: Отстранени са проблемите при част от процедурите за издаване и замяна на шофьорски книжки МВР: Отстранени са проблемите при част от процедурите за издаване и замяна на шофьорски книжки Системите работят в нормален режим Елена Параскова във Ф Студио – за цените на недвижимите имоти и тенденциите на пазара Елена Параскова във Ф Студио – за цените на недвижимите имоти и тенденциите на пазара Все по-често се търси ново строителство, в затворени комплекси с паркомясто  Баба си купи масажор и „подаръци“ за 4390 лв. от презентация Баба си купи масажор и „подаръци“ за 4390 лв. от презентация Това ми бяха всичките пари, казва потърпевшата Карнобатски студент спечели титла от Национален шампионат Карнобатски студент спечели титла от Национален шампионат Проблем: Все повече ученици употребяват алкохол Проблем: Все повече ученици употребяват алкохол Специалистите съветват да се потърси навременна помощ Кирил Петков катастрофира с кола на НСО Кирил Петков катастрофира с кола на НСО Не е ранен, но има пострадали от другия автомобил  37-ото Европейско първенство по карате киокушин ще се проведе във Варна 37-ото Европейско първенство по карате киокушин ще се проведе във Варна Мащабното мероприятие се организира от БКА – ИКО България, с председател световният шампион Шихан Емил Костов Хванаха криминоген от Средец с 9 гр канабис Хванаха криминоген от Средец с 9 гр канабис В раницата му ченгетата намерили буркан с глави суха зелена тревна маса Каквото е новото нормално: Детето ти да отиде училище преоблечени като котка и да мяукат в час по математика ли? Каквото е новото нормално: Детето ти да отиде училище преоблечени като котка и да мяукат в час по математика ли? Това, разбира се е голям купон, а и учителката е притисната от новите морални норми и няма да може да го изхвърли от стаята за да не бъде дадена под съд за дискриминация
Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори