×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Милена от Игрите изплака:Лекари убиха мама


11 Декември 2021, Събота, 17:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Родителката на блондинката е починала преди ден, а риалити героинята обвинява лекарите, че са я убили с кислород

Милена от племето на "Приключенците" в "Игри на волята" загуби майка си. Родителката на блондинката е починала преди ден, а риалити героинята обвинява лекарите, че са я убили с кислород. Тя твърди, че е изнудвана да плаща на човек от болницата, който да се грижи за майчицата й. На влизане в шоуто красавицата призна, че заработва като танцьорка в нощен клуб. За тази й професия нейния баща не знае, а единствено за дневната й работа като детски аниматор. Милена има отличия от държавните шампионати по лека атлетика в многобоя и щафетните бягания, както и от Държавното първенство по културизъм и фитнес.

Ето какво сподели Милена, която публикува и снимка с майка си:

"ВЛИЗАШ В БОЛНИЦАТА ЗАРАДИ КОВИД. Слагат ти кислородна маска след 1 час чакане в СПЕШНОТО. След това те изпращат в пумологията където ти пускат кислород с маска "балон" . Никой не се грижи за теб, не допускат близки, заради КОВИД и трябва да се оправяш както можеш. Не можеш да се храниш самостоятелно, искаш да се отвори прозореца в стаята за малко свеж въздух, но след като помолиш учтиво санитарката ти се отказва и ти казват, че си ЛИГЛЬО. След като успяваш да споделиш това с близките си, те са принудени да намерят някой в болницата, на когото да плащат извънредно всеки ден, за да се грижи за теб. След няколко дни се подобряваш. Очакваш да бъдеш излекуван, но те вкарват в ИНТЕЗИВНО ОТДЕЛЕНИЕ на апаратно дишане. Там ти взимат телефона и единствения контакт с външния свят. Вече си пленник! Никой не може да те види, да говори с теб и да се погрижи за теб. Не те информира никой за начина на "лечение". След известно време разбираш, че имало подобрение в състоянието и се изпълваш с оптимизъм. На сутринта за съжаление си ИНТУБИРАН... Вкарват ти тръба в гърлото и пускат 100% кислород. Изпадаш в безсъзнание и часовникът започва да отмерва последните ти дни. Всякакъв опит на близките да бъдат до теб и да бъдат в час с лечението е отблъскван. Вече НИКОЙ не може да ти помогне. Болницата получава тлъста пътека, изписват се лекарства, които няма да се купят. Всички печелят от теб - от директора - до санитарите. А КИСЛОРОДЪТ гори в теб, изгаря органите ти. Дробовете ти вече са разкъсани от налягането и капацитетът им е на минимум. Бъбреци, Сърце, Мозък са пред отказване... Роднини и близки звънят притеснени: - Състоянието е стабилно, организмът се бори - казва дежурният всеки ден... Да, ти се бориш срещу УБИЙСТВОТО ти - упоен, вързан, с маркуч в сухото ти гърло, изплезил езикк, като куче в жега... Минават две седмици, пътеката е готова, готов си и ти. Сърцето отказва и те напъхват в чувал, като стар непотребен боклук, от който вече не могат да се изкарат пари. А не е така. Има още хляб в теб. Хляб за гробарите, за поповете, за каменоделците за надгробния ти ПАМЕТНИК. От близките достигат до теб плач и ридания. Ти не ги чуваш - убит си. По документи - от КОВИД, а реално - от "ЛЕЧЕНИЕТО"... -по действителен случай", завършва блондинката.

Прочети повече на: https://hotnews.bg/n/milena-ot-igrite-izplakalekari-ubiha-mama.146359.html


В категории: COVID-19


10
Коментара
Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
10
Коментара по темата
10.
До 1
12.12.2021 10:38:08
0
0
Това за циганите е вярно - ДОРИ те се изнесоха оттук!!
9.
Истината
12.12.2021 00:39:06
1
8
В скандинавия в бума на короната на ден и Але по 2-3 починали и то много възрастни хора. В България умират стотици на ден заради бездарни лекари и алчността .
8.
Асен
11.12.2021 23:48:20
8
7
Бахти глупостите, първо как в България всички са спецове по медицина, химия, биология, математика и тн. а страната ни е кочина пълна с малоумници, ясно как всички са профани дет мислят, че разбират някакви неща. Освен това една стриптизьорка/аниматорка няма капацитета да разбере нищо от написаното, за болници, лечения и тн. Трето, написаното е пълна глупост само по себе си.
7.
"Родителката"...?!
11.12.2021 21:13:49
1
5
Идиоти!
6.
Бургас
11.12.2021 20:10:12
11
18
Момичето е написала много точно грозната истина за положението в болниците и ковид отделенията. А така наречената ваксинация също уби доста хора.
5.
ER_Dr
11.12.2021 18:49:02
12
14
Като са я убили - следствие, аутопсия, дело, съд. Преписала тъпотии, които от два месеца се въртят в интернет. Дали изказва мнение, дали яде свински говна, все тая. Още една бройка в статистиката на страната с най-висока смъртност.
4.
До 3
11.12.2021 18:37:27
13
17
Това го кажи на близките на онези ,,ваксинирани" които всеки ден пълнят статистиката на умрелите от ковид.
3.
Он
11.12.2021 17:55:55
26
29
А можеше просто де се ваксинирате и нямаше да се стига до там...
2.
Иван
11.12.2021 17:39:03
4
23
Факт е, че в повечето болници, близките дават пари на санитарки и сестри, за да обръщат внимание на болните. Персоналът, а и лекарите се държат доста грубо. Все едно си дошъл като неканен гостенин. Но е факт и че не всичко се лекува. Когато ти дойде момента е съдба.
1.
Пламен
11.12.2021 17:35:23
9
13
Реалността. Затова всички цигани емигрираха. ТЕ, с двойките и отсъствията заминаха и се "уредиха" в Света. Ние с дипломите магистърски останахме в името на патриотизма, и мрем като бели мишки в лаборатория. Честит сбор Буля, просото се движи по стереотип. И, ако ти се ебе, намери си мъж, създай семейство, поеми отговорност за деца,не търси лесната столевка на потният туранага с ТИРа. Какви сте такива пачи, умирате си за "дрът сиренясъл шофьорски"!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори