×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Мисис България" пребивана от бившия си, той отвлякъл и детето им


10 Декември 2021, Петък, 11:40 ч.
Автор: Флагман.бг

В началото на 2020 г. тя се е разделила с мъжа си, а от 30 ноември миналата година не е виждала 4-годишната си дъщеря, която живее при баща си в квартал "Враждебна"

Бившата "Мисис България" и състезател по конен спорт Екатерина Велчева е била системно пребивана от мъжа си Александър Кръстев. В началото на 2020 г. тя се е разделила с мъжа си, а от 30 ноември миналата година не е виждала 4-годишната си дъщеря, която живее при баща си в квартал "Враждебна". Въпреки решението на съда, че детето трябва да живее при майка си, трябва да мине административен срок и частен съдебен изпълнител да го изведе от дома на бившия мъж на Екатерина.

"Не съм виждала детето от 30 ноември миналата година. Тогава нейният баща Александър Кръстев дойде пред блока на родителите ми, нападна ме и ме заплаши, че ще ме убие, ако не не му дам детето. Удари ме, грабна детето и избяга. Оттогава детето е в дома на баща й в столичния квартал "Враждебна". Успях да го чуя само веднъж по телефона, детето плачеше и ми каза: "Мамо, обичам те много. Страх ме е от тати, тати бие баба, плача постоянно." След това бащата грабна телефона и аз повече не можах нищо да чуя. Той има ограничителна заповед от Софийски районен съд, съгласно която му е забранено да ме доближава на по-малко от 100 метра по закона за защита от домашно насилие, както и да се въздържа от такова спрямо дъщеря ми", разкри Екатерина за Нова тв.

Ограничителната заповед е издадена през август тази година. Тогава Екатерина е нападната за пореден път от бащата на детето ѝ. Причакал я пред дома ѝ, заплашил я с убийство и се опитал да я удуши. Жената води три дела за домашно насилие срещу него.

„За периода, в който съм живяла с него, имам седем жалби до Пето районно. Имам четири медицински от съдебна медицина за зверско пребиване. Получавах шамари, бях със сцепена устна, бях с пребита глава, ритници по цялото тяло. Беше се научил да ме рита в гърба, в бъбреците, в седалището и в краката. След това лъжеше, че съм тренирала конна езда и съм падала от кон. Още бременна започна да ме пребива, да ме малтретира и психически да ме тормози за най-дребни неща. Като пример, защо съм отворила прозореца, защо съм си събула обувките на друго място, защо има косъм от моята коса в мивката в банята”, разказа Екатерина. Тя твърди, че често е пребивана пред очите на дъщеря ѝ.

„Дори ме е удрял, когато съм била с бебето на ръце. За първи път извиках полиция, когато дъщеря ми беше на седем дни. Тогава той ме остави без храна. Беше февруари месец и аз го помолих просто да напазарувам, тъй като кърмя и нямам възможност да излизам с малко бебе. Той се прибра и ме преби”, обясни още бившата „Мисис България”.

Екатерина напуска Александър Кръстев в началото на 2020 г. след поредния случай на насилие. „След всяко такова пребиване аз се изнасях за известно време, но след това пак се връщах, защото много исках моята дъщеричка да има и майка, и баща. И в детската градина да може и той да я взима, както другите деца, а не да е сама. Началото на 2020 г. той мина всякакви граници на нормалното. Влачи ме за краката по стълбите, пред погледа на детето и това беше поводът, заради който аз си тръгнах и повече не се върнах”, добави Екатерина.

Жената твърди, че освен нея, Александър Кръстев биел и собствената си майка. „Виждала съм безброй пъти как пребива собствената си майка. Майката на Александър Кръстев - Валентина е била със счупен нос и със счупени ребра. Завела дело е в Софийския районен съд срещу сина си и молба за защита”, казва още бившата "Мисис България".

Жената е завела дело и за родителски права. Все още обаче няма насрочено заседание. Преди броени дни Софийският районен съд постановява привременни мерки, според които 4-годишното момиченце трябва да живее при майка си. Детето обаче още не е изведено от дома на бащата, защото това трябва да се случи с помощта на съдебен изпълнител, за което по закон е нужно административно време.


В категории: Крими


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Адибас
11.12.2021 14:17:30
0
0
Чалгата не прощава
6.
Сама си е виновна
11.12.2021 11:43:04
0
1
Иначе искат лоши момчета, здрави и кухи, после се оплакват. Еми това е.....
5.
Jah
10.12.2021 17:36:20
0
0
Ужас!
4.
Коментар 3
10.12.2021 17:14:16
3
3
Е доста просташки за жена, но явно е някоя от "прецаканите", от която лъха простащина и агресия, подобна на насилника от статията.
Май доста си бита и унижавана, и ползвана за свирки с гълтане?
3.
До 2
10.12.2021 16:26:01
3
3
Пише ясно- има 4 изкарани медицински за побой! Също, че и майка си е пребивал!
Четеш избирателно или "резюмираш" както ти е изгодно?!
Ти си "мъжлето- пу*ка" илиннякакво подобно разпознало и собственото си нещастно съществуване в търсене на слаби жертви върху които да си избиваш жалкият животец?!
Всички подобни на работа по възстановяване на магистрали, стари блокове, на полето за производство и под строг надзор! Ай си гъкнал- ай с камшика у гърба! Вие явно само чрез бой контактуеате и само от бой разбирате! Ами те така, поне да сте полезни за нещо докато оче мърдате!
То не че, в затвора няма да ви се зарадват, де...пък и много от вас най-после ще имате това, което навън ви е срам да си поискате и за това налитате на бой на жени!
2.
Истината е някъде по средата.
10.12.2021 14:26:22
6
4
Оставяме на страна, че това е само нейната гледна точка, но не споменава да има медицинско и да е осъдила насилника. Още по-странно е, защо не си е тръгнала, след като е била удряна и като бременна, тогава нямаше, как да и вземе детето. Такива жени сами си избират, кой да им е мъж и баща на децата им, всеки сам прави избора си и сам може да избегне, такива трагедии още во време. Колкото повече очерня мъжа си, толкова повече са логичните въпроси и съмнения към, това, което тя самата разказва.
1.
Браво на жената!!!
10.12.2021 11:51:07
2
32
Излизат вече една подир друга малтретираните жени, с открити лица и изискващи! Браво!
Трябва да се приключи с "мъжкия" боклук веднъж завинаги!
Като искат бой, да ходят по зали и се бият с мъже, ама нямат топки за това, защото който и да е МЪЖ ще ги смаже!
А законите за малтретирани хора (жени, деца, дори мъже)трябва да бъдат актуализирани и адаптирани за тези откачени времена и "прилив" на психопати!
Не се срамувайте и не се страхувайте, ако сте малтретирани- ИЗЛИЗАЙТЕ, разказвайте, крепете ако трябва, сочете имената на тези които ви тормозят, бият, потъпкват човешко достойнство!
Не сте сами!!! Единственият начин да ви се помогне е да се знае от колкото може повече хора и институции!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори