×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фюри нокаутира Уайлдър и сложи точка на спора между двамата


10 Октомври 2021, Неделя, 09:39 ч.
Автор: Флагман.бг

Циганския крал избухна в края на третия рунд и свали Уайлдър в нокдаун

Тайсън Фюри защити световната си титла в тежка категория, след като нокаутира Дионтей Уайлдър в 11-ия рунд на третия сблъсък между двамата. В Лас Вегас Фюри доминираше през по-голямата част от мача, въпреки че на два пъти падна в нокдаун в четвъртия рунд, и в крайна сметка заслужено стигна до втора поредна победа срещу американския си съперник.

35-годишният Уайлдър започна по-активно в първите два рунда, в които Фюри беше предпазлив, но Циганския крал избухна в края на третия рунд и свали Уайлдър в нокдаун, след което се опита да приключи мача, но рундът свърши. Бронзовия бомбардировач изглеждаше в тежко положение в четвъртия рунд, но демонстрира, че има най-тежките удари в дивизията и с изненадваща атака свали Фюри на земята, а малко след това го направи отново. Британецът дочака края на гонга и постепенно се стабилизира, като от шестия рунд нататък доминираше. В десетия рунд Уайлдър отново падна в нокдаун, но се изправи. В 11-ия рунд той вече нямаше сили да се защитава и понесе поредица от тежки удари, като един от тях го прати на земята и сложи край на мача.

По този начин приключи една от най-интересните трилогии в тежка категория в последните години. Първият мач между Фюри и Уайлдър през 2018 година завърши с драматично равенство, а през февруари 2020 Фюри нокаутира съперника си в седмия рунд, за да вземе пояса на Световния боксов съвет (WBC). Днес той направи категорична защита на титлата си и продължава да няма загуба в 32 мача (31 победа и 1 равенство).

За успеха си днес Тайсън Фюри ще получи 30 милиона долара, докато Дионтей Уайлдър си осигури 20 милиона долара.

"Бях на земята два пъти, бях наранен, Уайлдър удря силно. Това беше страхотен мач, няма да търся оправдания, Уайлдър е топ боксьор. Винаги съм казвал, че аз съм най-добрият в света, а той е номер 2. Никога не се съмнявайте в мен. Когато ножът опре до кокала, аз винаги се справям", коментира Фюри след успеха в зала "Ти-Мобайл". "За пореден път доказвам, че никога не трябва да ме отписват. Това не беше най-доброто ми представяне, но свърших това, което трябваше да направя. Той всеки път ставаше от земята, но едно дясно кроше го довърши. Не бях наранен, когато те ударят, се събуждаш на пода. Изправих се и бях в пълно съзнание през цялото време", допълни британецът.

"След края отидох при него и го поздравих, а той не искаше да покаже никакво уважение и спортсменство. Той е идиот. Моля се за него. Благодарен съм, че и двамата излязохме от мача цели и ще се приберем при семействата си", каза още световният шампион.

След предишната си победа над Уайлдър Фюри зарадва публиката с изпълнение на "American Pie" на Дон МакЛейн, а този път Циганския крал представи друга американска класика - "Walking in Memphis" на Марк Кон, като замени името на Мемфис с това на Вегас. /БГНЕС


В категории: Спорт


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
Прав е
10.10.2021 16:59:13
0
0
Но пък стоят хубаво..Не един път в историята на бокса гладките мускула са побеждавали..
3.
Младите да запомнят
10.10.2021 16:12:08
0
2
Това е още едно доказателство, че мускулите не само не помагат в някои спортове, а даже и пречат. Първите 3 рунда Уайлдър беше по-добрият. Трябваше стратегията му да е да победи до 3 рунд. След това силите му рязко го напуснаха. Тия мускули папкат много кислород. Помните ли как разплутия мексиканец натупа културиста Джошуа? Сега всичко се повтори - разплутия Тайсън Фюри победи бодибилдера Уайлдър
2.
Разлика в класите
10.10.2021 14:07:48
0
2
Уайлдър показа голямо сърце. През по-голямата част от мача нокаута висеше на косъм. Според мен Фюри имаше по-добрата стратегия, по-добрите крака и по-добрата защита. Един мач Уайлдър-Джошуа ще е супер.
1.
Дааа,
10.10.2021 10:53:53
0
1
Очаквано!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях?
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори