×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ИТН гласи брата на Dj Дамян за вътрешен министър


31 Юли 2021, Събота, 11:38 ч.
Автор: Флагман

Илин Савов е най-младият професор в академията на МВР

Най-младият професор в Академията на МВР Илин Савов ще е номинацията на Има такъв народ за министър на вътрешните работи в техния кабинет, твърди сайтът Breaking.bg.

След като предложеният за шеф на МВР в кабинета „Николай Василев“ Николай Радулов срещна остър отпор от ДБ заради миналото му на офицер от ДС, на Радулов е била дадена възможност да посочи човек за поста. Той се е спрял на Илин Савов, казват осведомени. В момента той е „професор“ към факултет „Полиция” на Академията на МВР и към факултет „Национална сигурност и отбрана“ на Военна Академия „Г. С. Раковски“.

Илин е син на бившия директор на РДВР-Смолян по времето на кабинета на Костов Александър Савов. Брат му е популярният DJ Дамян.

Според запознати Савов е провел няколко срещи в президентството със сочения за сив кардинал на МВР и съветник на Радев Пламен Узунов, станал популярен като получател на подаръчни комплекти в столичен ресторант от бивш митнически шеф.

Името на Савов се завъртя и преди обявяването на министрите от служебния кабинет, но в крайна сметка бе назначен сталиниста Бойко Рашков. Савов е известен като постоянен кандидат за всякакви постове в МВР и службите за сигурност, като сам пуска слухове за себе си.

Илин Савов е в службите за сигурност от 2000 година. Работил е в службата за подслушване и проследяване-ДАТО-Пловдив, откъдето е уволнен дисциплинарно, но възстановен, след като осъди Агенцията. Уволнен е заради търговия с класифицирана информация, казват запознати.

Братята му са каскадьори в Лас Вегас. Заедно с баща си Александър Савов, майка си и единият си брат осъдиха държавата в Страсбург през 2012 година заради незаконно подслушване през 1997 година. Тогава Александър Савов е директор на РПУ-Смолян.

Илин Савов е защитил дисертационен труд в Академията на МВР на тема „Взаимодействие и координация между СДОТО и оперативните служби на МВР и ДАНС при прилагане на специални разузнавателни средства”.

През 2017 г. придобива академична длъжност „професор” по направление „Национална сигурност”. Експерт е по оперативно-издирвателните и оперативно-техническите дейности за защита на националната сигурност от посегателства и престъпни прояви.

Автор е на студии, научни доклади, статии и учебни пособия свързани с управлението и функционирането на службите за сигурност, трафика на хора, миграционните процеси, използването и контрола на специалните разузнавателни средства и трафични данни в Република България, Европейския съюз и САЩ.

Автор е на монографиите „Специални разузнавателни средства” и „Реадмисия и миграционният контрол на чужденци в Република България”, „Организация и управление на прилагането на специалните разузнавателни средства“, „СДOТО – Използване и прилагане на специални разузнавателни средства през годините на прехода“ и „Специфични негласни методи с оперативно-технически профил“. Според информирани Николай Радулов се е спрял на Савов заради близкото си познанство с баща му о.р. полк. Савов, което е по линия на Шесто управление на ДС. Родителят е много близък и с бившия шеф на НСС по времето на Костов Атанас Атанасов, сега депутат и съпредседател на Демократична България.


В категории: Политика


10
Коментара по темата
10.
*********
28.09.2021 07:26:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
Сикишев
31.07.2021 16:11:37
0
7
А Азис а Фики ...............без тях може ли ?..............разбира се ,че и те трябва да са министри.На Азис най ще му отива да е министър на културата. А Фики да е министър на здавеопазването ........чудо и прикас.
8.
Некс Рени
31.07.2021 15:42:13
0
2
Да е главен секретар си отебем на турски чекии
7.
...……........
31.07.2021 13:37:24
2
11
Роднина ,военен, милиционер, роднина ,военен ,милиционер.
На всеки километър, преоблечени лакеи, активни, пасивни, тесни ,широки ,долни ,леви педали. Разкошните пера от пилешката супа на Тошко африканския бушмен, на сцената са алегортичните фигури суетност, идолопоклонничество, его за власт и пари, лична кариера и материално благополучие жадуват чалгарите.
6.
Охххх
31.07.2021 13:35:15
2
11
Навързани като свински черва!
5.
Анализатор.
31.07.2021 13:03:02
2
15
Всичко се разми във времето.Зад кулисието е задействано.ИЗБОРИ ДО ДУПКА!!! Стига с експериментите не ставате,за нищо щом не желаете,да продължите започнатото от служебния кабинет,значи някой ви дърпа конците МАРИОНЕТКИ!!!
4.
KKK
31.07.2021 12:34:14
1
22
Сашка Васева на културата Сашо Роман на ромеите Митьо Пищова на отбраната Луна президент шишарката вице
3.
ГРАЖДАНИН
31.07.2021 12:21:07
1
24
оТ Т ТАКЪВ КАДРОВИ ПОЗОР ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА СЕ Е ОЧАКВАЛО оТ НАСТОЯЩЕТО ПОПЪЛВАНЕ мвр със роднини и шуробаджинащината друго не може да се очаква .
2.
да вземат
31.07.2021 12:17:45
2
22
да сменят химна вече с някой сет на dj дамян
1.
Ку-Kу Бенд Rlzz
31.07.2021 12:07:37
2
34
Сестрата на Гацо Бацов за министър на спорта, братът на Годжи за министър на културата, а зълвата на Гъмзата за директор на Националната опера.
Нека всички се радваме дружно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
85% са в собствен дом, ама едва го отопляват 85% са в собствен дом, ама едва го отопляват Страната ни и на челна позиция по липса на вътрешна баня и тоалетна За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери Девет пожарникари се борят с огнената стихия Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Той е преместен от Клиниката по травматология в интензивното отделение Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Ремонтът им е по-скъп от оборота, каза един от собствениците Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Недопустимо е магистър да взима колкото хигиенист, каза председателят на Съвета на ректорите Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Нелепо е да товарят с това задължение битовите потребители, коментира проф. Владимир Колев  Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си локация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? На територията на нашата област е обявен жълт код за валежи, каза губернаторът на Благоевград За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК
Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори