×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Предлагам мир, да сложим експертите и да направим усилия, за да излезем от пандемията


Бойко Борисов: Предлагам мир, да сложим експертите и да направим усилия, за да излезем от пандемията
Премиерът Бойко Борисов призова за съставянето на експертен кабинет
Тема в развитие
Димитър Найденов става депутат, Ивайло Мирчев влиза от София Кои са отличниците на вота в Бургас „Изправи се! Мутри вън“ с един от най-добрите си резултати в Бургас, водачът Живко Табаков обра преференциите Край на мача! БСП взе мандата на ГЕРБ в Бургас, Жечо Станков остана на косъм от НС Инфарктна вечер в Бургас! БСП отмъква мандата на ГЕРБ с 62 гласа на финалната права Последни данни от ЦИК: ВМРО дърпа нагоре, но остава под бариерата, ГЕРБ - със 75 депутата Край на интригата! ДПС взе мандата на „Демократична България“ в Бургас Към 11:00 часа: Вижте как се разпределят мандатите в Бургаска област ГЕРБ първи и в Поморие, Слави издуха БСП с над 4% разлика При 64 % обработени протоколи в РИК Бургас: Слави твърдо втора политическа сила, "Демократична България" вдига резултата си ГЕРБ печели убедително в община Приморско, Слави е на второ място Над 30 автобуса чакат на Морска гара в Бургас, преброяването се бави 6 партии влизат в новия парламент? Вотът в Бургас към 7 ч: 25,63% за ГЕРБ –СДС, 17,32% за „Има такъв народ”, 13,68% за БСП Първо във Флагман.бг! Кои депутати могат да влязат мажоритарно в 45-ото НС Първи официални резултати за Бургас: ГЕРБ – 25,84 %, Слави – 20,96 %, БСП – 17,91 % ГЕРБ е първа политическа сила в община Сунгурларе ГЕРБ печели Средец с голяма преднина Паралелното преброяване: Слави е втора политическа сила, ВМРО мина на косъм 4-те процента ГЕРБ изпревари БСП в Карнобат ВМРО започна да пада под бариерата, следващият парламент може да е без националисти Категорична победа за ДПС в Руен На 30 % в Несебър: ГЕРБ с убедителна преднина пред БСП Бойко Борисов: Предлагам мир, да сложим експертите и да направим усилия, за да излезем от пандемията Убедителна победа за ГЕРБ в Камено Председателят на РИК-Бургас Елка Стоянова пое лична отговорност: Сама обработи протоколите от ковид-сектора  ДПС: Българските избиратели гласуваха за промяната, ние също заложихме на нея ГЕРБ спечелиха в община Малко Търново Любен Дилов: При толкова много победители, трябва ли коалиция ГЕРБ-СДС да напомня, че печели изборите за 14-ти път Кои партии не се добраха до Народното събрание, но ще взимат субсидии „Маркет линкс“: „Има такъв народ“ е втора политическа сила в Бургас Първо във Флагман.бг! Кои са новите депутати от Бургаска област, засега Слави Трифонов: Днес победителите сте Вие, промяната е неизбежна! При 30 % обработени протоколи: БСП води пред ГЕРБ в Карнобат БСП: Няма да коментираме резултати тази вечер! Първите резултати в Бургас дойдоха от затвора. Слави е победител! Заместник на Слави: Коалиция с ГЕРБ, БСП, ДПС и Шкембе войвода няма да правим (обновена) Първо във Флагман: Как ще са разпределени силите в новия парламент и какви са вариантите за правителство Картите са раздадени! ГЕРБ спечели изборите, но ще има ли с кого да направи правителството
виж още
скрий
04 Април 2021, Неделя, 23:50 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Слушам, че искали да правят коалиция АнтиБорисов. Добре направете го, но само си спомнете какво стана с Орешарски, каза лидерът на ГЕРБ

 

Премиерът Бойко Борисов току-що направи извънредно изявление чрез профила си във фейсбук.

В обръщението си той предложи на всички политически сили, които станаха част от 45-ото Народно събрание да направят експертен кабинет до края на годината, който да помогне на държавата да излезе от здравната криза, да договори максимален бюджет от европейските средства за възстановяване, стабилизира държавата, след което да се отиде на избори.

"Мои мили опоненти, познавам Ви всичките, работил съм с голяма част от Вас. Израдвайте се! Вече сте в парламента! Искахте преврат, обяснявахте, че нас не ни искат хората. Казвахте, че народът искал Вас. Добре, но имате 4 %, 5 % или 9 %, а ние - 25 %. Мога и аз да правя като Вас. Не се съмнявайте, че имаме членове, млади, умни симпатизанти на ГЕРБ, които ще ви преследват като чакали. Да бъдем на война като на война, но не го правим. Аз Ви предлагам мир! Да сложим експертите, да сложим правилните хората и да направим максимални усилия, за да излезем от пандемията. Това е моето предложение към всички. Порадвайте се един, два, три дни, след това да седнем и да видим дали може да се обединим в името на държавата", обяви Бойко Борисов.

Той благодари на партията си и както сам подчерта на тези избори ГЕРБ е показала как трябва да функционира правилно - със силни структури и работеща изпълнителна комисия.

"Моята партия доказа, че и без втори, трети и пети човек могат да се справят прекрасно. За пръв път работихме както трябва да работи една партия – мощна изпълнителна комисия, мощни структури и показахме как се печелят парламентарни избори. За пети пореден път! Преди 15 години, когато направихме ГЕРБ, пометохме всички. Разбирам огромното самочувствие на тези, които искат да говорят от името на народа, но те са изкарали 4 %. Да имаш тези проценти и да говориш от името на народа е смешно", допълни Борисов.

След което той продължи с емоционалното си обръщение към всички лидери на т.нар. опозиция. 

"Вместо да се дрънкаме, нека да помислим дали не може тези последни 8 месеца да бъдем толкова консолидирани, защото Европа ни гледа, светът ни гледа. Няма ли стабилна обстановка, нищо няма да се получи. Слушам, че тези искали да правят коалиция АнтиБорисов. Добре, направете го, но само си спомнете какво стана с Орешарски, защото не си спечелил избори, нямаш морал. Не може да изглезеш аз спечелих изборите", каза още лидерът на ГЕРБ.

 


В категории: Политика


Автор
50
Коментара
Рецепта за пилешки пуканки
Рецепта за пилешки пуканки 30/05/2024, Четвъртък 21:00 0
Флагман.БГ Бургас е лидер по строеж на жилища Бургас е лидер по строеж на жилища 30/05/2024, Четвъртък 20:20 0
50
Коментара по темата
50.
Пинокио 3
06.04.2021 09:36:22
0
1
СЪД!!!
49.
направим усилия
05.04.2021 17:46:00
0
0
Ей, много съм изостанала от "напредъка" на родния език... Едно време полагахме усилия; сега ги "правят"...
48.
...
05.04.2021 17:19:13
0
6
Кой заплашваш бе, мутро проста???
47.
Хаха
05.04.2021 17:14:50
0
9
След тебе и Каскета е пътник! Дано новия главен прокурор да си свърши работата!
46.
Бау
05.04.2021 17:13:49
0
5
Гълтай, Тикво, гълтайййй !
45.
======
05.04.2021 16:43:42
0
5
Къде е Валери , техните го търсят да го бият
44.
борисоф като Хитлер
05.04.2021 14:50:04
0
4
Хитлер пред бункера на 9 май към съюзниците: Имате ли по-опитен от мен? Елате да направим един мир
43.
Айде
05.04.2021 11:37:35
0
6
Това ви беше ,айде ...куфарчетата,джиповете,големите самочивствия,лъжи,корупции и всичко друго си ги взимаите и към затворчето ...да ви се опресни малко акъла ,псевдо продажници!И да допълня Многоооо прост народ ,за 50лв и децата си ще продадът ,псевдо идиоти
42.
”С мутри не се преговаря”
05.04.2021 11:15:56
1
16
Помним, че той си избира Главния прокурор, нали?
Помним, че той обезличи и подигра Парламента, нали?
Помним, че той разду и напълни с калиники държавната администрация, нали?
Помним, че сме на опашката по ваксиниране, нали?
Помним, че направи всичко възможно да не гласуваме, нали?
Помним, че направи всичко възможно изборите да не са прозрачни, нали?
Помним, че сме на челно място по смъртност, нали?
Помним, че сме на челно място по бедност, нали?
Помним, че сме на челно място по корупция, нали?
Да запомним и на кого искрено благодари Борисов – на „моята“ партия, колегите от СДС, хората от външно министерство, хората от вътрешно министерство, Марияна Николова, Централната избирателна комисия, Районните избирателни комисии. Те направиха всичко възможно да го задържат на власт и да не бъде по волята на Суверена. Не успяха!
Да запомним, че ни каза, че няма да се справим, нямаме експертиза, нямаме хора, не разбираме, трябва да се учим.
Да се порадваме един, два дена, три и след това никакво мислене – с мутри не се преговаря.
Адв. Албена Белянова, Фейсбук
41.
Ot USA
05.04.2021 11:13:43
0
10
Благодаря на Българите в чужбина, които гласуваха за Демократична България и Изправи се! Мутри вън.
Благодаря им, че гласуваха Срещу ГЕРБ и измислената партия на Симеонов и на Марешки !
От 488 гласували в Атланта, Джорджиа, Нито един НЕ е гласувал за ГЕРБ, Симеонов и МаГарешки.
Благодаря Ви Достойни Българи!
40.
Циркаджии
05.04.2021 10:38:44
0
12
Какъв мир ве, от тук директно в затвора заедно с ПКП, Севда инкасото и др. подобни корумпирани боклуци
39.
Бургас
05.04.2021 10:22:06
0
7
Бягай е смешник
38.
Питам бойко
05.04.2021 08:04:05
2
14
Не се съмнявайте че в ГЕРБ имаме млади които ще ви преследват като чакали -изказване на премиер. Кой кого ще преследва бе Бойко и за какво .Едно време комунистите преследваха като чакали които не бяха от БКП сега които не
са от ГЕРБ ще бъдат тормозени -така ли бе г-н премиер да го разбираме. И друго , за война говориш , българи срещу българи ..?????????.Ех кокалче кокалче ,явно са прави с поговорката.
37.
Тони
05.04.2021 06:55:30
4
13
Бойко добре че беше набъбналата държавна администрция и тия 50 ле за пенсионерите за да си първи иначе 6%
Наивен народ се лъжи 10 години но ти прекали всички поръчки само на 5-6 фирми и то повечето некадърни
Да не казвам че някой от тях са се сраснали с Таки Очите и ти си им станал покровител а интелигентния и смирен народ ви гледа цирка
Незнам даже как ви държаха досега дано влязат млади и кадърни хора и оправят тази МАЛКА И КРАСИВА СТРАНА БЪЛГАРИЯ
36.
До 27
05.04.2021 06:08:36
2
11
До края на годината този % ще падне на половина. Ей там и в правосъдието са най големите мутри. А мутрите са вече вън. Треперете мутри вашето време свърши.
35.
No Justice No Peace
05.04.2021 05:39:52
2
5
Себеомразата се е зародила, когато ранна травма се е загнездила в подсъзнанието. Работа­та на подсъзнанието е да предпазва съзнанието от травматични спомени, за да не може съзнанието да продължава да ги преживява. Въпреки това, ако ни­кога не изведем този материал на съзнателно ниво, то се натрупва и натрупва, докато накрая не ни унищожи. На тази травма е трябвало да й се обър­не внимание, да се работи над нея и да се излекува. Кое е онова, което лекува себеомразата? Самоу­важението (себереспектът). „Респект“ произлиза от латинската представка „ре“, която означава „отново“, и латинския глагол „спектаре“ – „да пог­ледна“. Когато ги съберете получавате „да погледна отново“. Какво поглеждате отново? Себе си. Само самоуважението може да излекува себеом­разата и следователно да изпрати изпълнителят на заповеди по пътя към съзнанието. Трябва да по­гледнем себе си още веднъж.
34.
До 9 ЛС
05.04.2021 05:34:31
10
1
Не пишете простотии и не псувайте по форумите!Псувайте вашите майки,че не са ви възпитали на времето!
Знаете,че много леснн може да се открие IPадреса!
33.
до 8. Тони
05.04.2021 05:29:46
10
1
Не пишете простотии и не псувайте по форумите!Псувайте вашите майки,че не са ви възпитали на времето!
Знаете,че много лесно може да се открие IP адреса!
32.
Георги
05.04.2021 05:08:28
1
5
Тоз тъпаак, червения трол е сигурно някой педаал истерик.
Ама той кой ще се хване на тази „работа" ако не е някъв уникален нещастник???
31.
Генади
05.04.2021 03:19:30
2
4
Ааа щом червения трол е испаднал в истерия значи всичко е наред.
Ейии тъпак мангаал за кой по точно ти е мъчно че не може да краде и той майка ти проста циганскаа.
30.
Хаха
05.04.2021 02:27:00
4
25
Той бил спечелил???? Напротив. Ти загуби. Аз бях от герб, но гласувах за Мутри вън! Всички с малкото проценти са СРЕЩУ теб... Ама ти, еднокнижнико, няма как да го разбереш. Сложно е за теб...
А, забравих... Благодаря ти, че съм в Канада. Заради теб съм тук...
29.
ГЕРБ трол
05.04.2021 00:33:44
8
24
Не трябва да има нови избори, щото са много скъпи! По-добре парите да се дадат на Бойко и да ги сложи в чекмеджето или да ги даде на държанката в Барселона! И Пеевски има нужда от пари, та затова сега не е време за нови избори!
Еми, че то при нови избори и то ако не ги правим ние, ще сме трета политическа сила? Това ли искате? За това ли работихме толкова години?
28.
ко!?
05.04.2021 00:30:53
6
13
Да се търкалят тикви и каскети.
27.
демократ
05.04.2021 00:30:17
8
31
"От името на Народа" :
54% избирателна активност.
25% ГЕРБ = 13% от Народа
13% от народа = МВР + Пожарната + Държавната Администрация + Общинските администратори + силови структури = Тези който СА НА ЗАПЛАТКА КЪМ БЮДЖЕТА !!! И все актуализирани.
ДИКТАТУРА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА НАД НАРОДА !
26.
Нема проблем
05.04.2021 00:27:03
26
7
Щото сме една от най-богатите държави, ще си правим избори до дупка. И щото всички имат персонална неприязън към Борисов трябва да го видят или разстрелян на площада или затворен в кариера, да не забравяме и наследниците му, и те размазани и в черни чували и настъпва раят за България. Чак Швейцария ще ни заводи. Да заповядат чистите и неопетнени политици. Дерзайте, часът настъпи.
25.
Турчин
05.04.2021 00:25:18
1
11
За къде бързаш ба първо ще седнат Путин Ердоган Байдън и Меркел.Че чак след това вий ба
24.
наблюдателен
05.04.2021 00:24:58
4
29
Друго май, говореше от джипката, какво са построили, колко са постигнали, има ли по опитен от мене, и европеските лидери ме подкрепят, сега уж си спечелил, а говори, че трябва да си национално отговорен, за експертно правителство и коалици. Избирателя явно гласува потив това управление, особено в столицата, където ГЕРБ загубиха от Да България.
23.
Гроб
05.04.2021 00:24:34
7
33
Тоя, много му стана! На всички ни е ясно, че е лъжец от световна класа. Не стига, че всеки следващ избор процентите му падат, но и тръгнал да държи някакъв заплашителен тон?! Абе бай хой за къв се взема, че разсипа държавата, бизнеса, два лафа на английски не научи за толкова време, изгони силата(младите и образовани) хора хъшове да стават, и мир искал.... за пандиза сте всички!
22.
Мунчо
05.04.2021 00:23:32
5
29
Утиде Бойко у ряката
21.
Димо
05.04.2021 00:22:34
5
34
Голям нагляр,, другите детото били с по 7-8-10% нямало право да говорят от името на народа!
Абе мършляк, тука става въпрос за проценти!
Като ги сумираш до 100 и става ясно каква част те подкрепя и колко голяма част от хората са против теб!
И като извадим ония 400 000 от корпоративния вот, дето гласуват срещу фишове и се получава една голяма нула!
20.
Турчин
05.04.2021 00:18:03
3
21
Тоя пред боянския сарай ли говори
19.
До бойко
05.04.2021 00:10:36
6
25
Окъпаха та бойко ся ти са еба майката
18.
Вельо
05.04.2021 00:10:25
3
25
Трагичен!
17.
;)))
05.04.2021 00:08:33
6
49
Мирише ми на командировка в Централния Софийски Затвор… От мен един съвет: килия 216, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте още млад, ще излезете запазен. Първата година е трудно. После се свиква!
16.
Marinero
05.04.2021 00:07:54
4
38
Сюжета на Севда няма да мине, да се подготви по - добре, че има голям кредит за изплащане. Да говориш като главатар при положение, че са ти опряли онази работа отзад означава само едно неистов страх.
15.
до 8
05.04.2021 00:07:01
40
20
Тониии,няма страшно,чалгаря ще ви спаси сега,от утре сте богати всички.Малоумници
14.
КороноТъпак
05.04.2021 00:06:52
6
35
Много опитен е ?! Много мъдър ! Дори не е разбрал, ЧЕ ДНЕС СВЪРШИ ! Остана една торба с лай+а. Тъй премина нощното шкафче !
13.
К
05.04.2021 00:06:51
3
31
Борисов отстъпи на нови Българи да водят България. 10 години е прекалено много във Швейцария лимита е една година за да има за всеки да може всеки да допринесе.
Не може да окупираш постоянно всичко.
Борете се хора да укрепим демокрацията.
Вижда се светлина в тунела!!
12.
Gost
05.04.2021 00:06:28
3
27
Сбогом, кир Михалаки .
11.
Пак шменти капели
05.04.2021 00:04:04
3
33
Сега ще играем нова роля на обединител и то само докато разпределим парите. Най-страшното е че ще бъдем управлявани от експерти-калинки
10.
Линаn
05.04.2021 00:03:31
11
36
Не е професионални Борисов да се бута вече 4 мандат. Цял живот го гледаме.
Станахме авторитарна държава като Турция Русия Китай. Това не е полезно.
Борисов слизай вече.
Благодаря.
Дай път на млади хора.
Не можеш дори да говориш езика на Европа.
Със тоя локдаун ни довърши.
Хората в Флорида никога не направиха локдаун.
Сега сласувах за Слави но после почвам за Да България най интелигетните хора.
9.
ЛС
05.04.2021 00:01:47
9
44
Вижте го как заплашва? Майка му да е*а, докога ще спите, бе, овце? Докога! Роби сте и роби ще си останете. Не се чудете защо младите бягат от тук... Бягат, защото не сме народ, а мърша, както казваше един!
8.
тони
05.04.2021 00:01:26
8
65
Aaaa, сега вече искаш мир?
А като пращаше Гешев при Президента, тогава беше войнствено настроен!
Като крадеше заедно с Пеевски и Доган, тогава не искаше мир, искаше само вие да крадете?
Като изнудваше бизнесмени да ти спонсорират партията и схемите, тогава не искаше мир, нали?

Дано изгниеш в затвора!
7.
Baci
05.04.2021 00:01:01
7
44
Слушах го този и не можах да повярвам на ушите си за колко тъпи ни има. Той имал 20 процента, а другите по 10 и те не можели да говорят от името на народа?!?!?! Той щял да води парада. Абе , баце, защо не сметнеш общо на другите процентите, като всичките са срещу теб и тогава да видим кой представлява народа?!?!
6.
Коментар
05.04.2021 00:00:40
5
41
Късно е либе за китка .
5.
реал
04.04.2021 23:59:21
5
43
голям човек но усетих страх в него страх да не изтърве кокала и независимо с коя партия само само за остане на власт е съгласен да се коалира
4.
,,,
04.04.2021 23:58:13
4
38
Никакви експерти. Нови избори ще има
3.
боби
04.04.2021 23:57:56
7
71
Тоя е като Хитлер, когато руснаците бяха вече в Берлин!
Само че Хитлер знаеше, че това му е края, докато Тиквата вярва, че ще му се размине и няма да взеле в затвора!
2.
Ухаааа
04.04.2021 23:55:21
5
51
Човекът се сети, че има експерти?! Досега мислех, че той е последният мохикан!
1.
ФАКТОРА
04.04.2021 23:54:26
9
30
Ще има нови избори.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас ще отбележи най-детския 1 юни, вижте какви забавления са подготвили за малчуганите Бургас ще отбележи най-детския 1 юни, вижте какви забавления са подготвили за малчуганите Съботният ден ще бъде изпълнен с много забавления и игри по повод Деня на детето 6 фрази от мъж, след които жените трябва да внимават 6 фрази от мъж, след които жените трябва да внимават Ето кои са те  7 знака, че дадена двойка никога няма да се разпадне 7 знака, че дадена двойка никога няма да се разпадне Разберете някои факти, подкрепени от психологията Тези 4 зодии са най-срамежливи в спалнята Тези 4 зодии са най-срамежливи в спалнята Вие от тях ли сте  Спасители от чужбина? Може, но само от ЕС и със заплата от минимум 1000 евро Спасители от чужбина? Може, но само от ЕС и със заплата от минимум 1000 евро За плажовете са нужни най-малко 1500-1600 човека - бройка, която е почти невъзможно да се достигне Рецепта за пилешки пуканки Рецепта за пилешки пуканки Идеални за мезе в компанията на чаша студена бира Бургас е лидер по строеж на жилища Бургас е лидер по строеж на жилища В Пловдив пък вдигат най-много палати Ф Студио: Галя Василева – активният депутат, който има мисия в парламента Ф Студио: Галя Василева – активният депутат, който има мисия в парламента Тя ще е защитник на общините от региона и ще работи по младежките политики Тази бивша министърка е на 46 г. и роди син на наш милионер Тази бивша министърка е на 46 г. и роди син на наш милионер Това е треторо дете на бившата регионална министърка  Лиляна Павлова Корнелия Нинова е БСП принцесата - появи се с обувки Roger Vivier, ето колко е платила за тях Корнелия Нинова е БСП принцесата - появи се с обувки Roger Vivier, ето колко е платила за тях Чипиците на соцлидерката струват близо 900 евро
Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Измамата със социални помощи е една от най-големите във Великобритания Тя не е глупава, просто стана блондинка Тя не е глупава, просто стана блондинка Пълна промяна при Мария след Капките Най-старата стюардеса в света почина Най-старата стюардеса в света почина Издъхна на 88-годишна възраст Рак уби голяма звезда едва на 37 години Рак уби голяма звезда едва на 37 години Чомоглу, която имаше дъщеря на име Пера, почина в сряда Рекордна жега в Индия, живакът достигна до 52,9 градуса в Делхи Рекордна жега в Индия, живакът достигна до 52,9 градуса в Делхи Учените посочват като причина климатичните промени 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник 4 години затвор или пробация и глоба са наказанията, предвидени в закона, за това, в което е обвинен милиардерът, който се надява да се върне в Белия дом Пари и любов за Овена, а Водолеят да внимава с авантюрите Пари и любов за Овена, а Водолеят да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 30 май 2024, четвъртък
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори