×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пациентка на СБР "Стайков и фамилия" вече 11 години побеждава сериозни заболявания с процедури (ВИДЕО)


Пациентка на СБР "Стайков и фамилия" вече 11 години побеждава сериозни заболявания с процедури (ВИДЕО)
С подходящата специализирана помощ, много пациенти вече водят по-добър живот след лечението си тук
18 Март 2021, Четвъртък, 07:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Галина Василева е с решение от ТЕЛК и освен двустранна сколиоза има и други придружаващи заболявания 

Спасителни процедури, проведени с болница за рехабилитация в Слънчев бряг, поддържат добрата жизнеспособност на Галина Василева. 69-годишната жена е с множество заболявания и единствено провежданите ежегодно серии от процедури успяват да подобрят състоянието й. С подходящата специализирана помощ, която получават пациентите в СБР „Стайков и фамилия“ Галина е сред доволните пациенти, които водят много по-добър живот след лечението си тук.

В кратко видео няколко пациенти разказват за впечатленията си от лечението и какър ефект има върху тях.

Специализирана болница за рехабилитация „Стайков и фамилия”  е разположена в хотелски комплекс „Средец”, в к.к. Слънчев бряг на 50 метра от морския бряг. Локацията й осигурява благоприятни възможности за лесен достъп до всички природни и курортни дадености на този изключително привлекателен район от Черноморското крайбрежие.

Болницата има четири самостоятелни, обособени крила, с отделени входове, собствени комуникации и функционално-архитектурни връзки помежду си. Отделението по физикална и рехабилитационна медицина е с 342 болнични легла, разположени в 171 стаи. Всяка стая е с по две легла и самостоятелен санитарен възел.

Здравното заведение разполага с отлична, напълно модернизирана и осъвременена материална база, медицинско оборудване и обзавеждане

Болницата разполага с последно поколение апарати за рехабилитация, сред които е и единственият в областта Ултрависокочестотен апарат за лечение на хронични белодробни заболявания и респираторни проблеми. В центъра се извършва и високоинтензивна лазерна терапия, процедури с високоинтензивен магнит.

Съчетанието от естествени природни фактори, физикални и рехабилитационни процедури, местоположението на болницата близо до море и планина,  създават неповторими условия за отдих,  рехабилитация и възстановяване на пациентите.

Басейните са в основата на провеждане на редица курсове на лечение. В тях се извършват активна и пасивна подводна гимнастика, и са съоръжени със спомагателни средства за трудноподвижни пациенти

Болницата разполага със сауна, открит и закрит басейн. Закритият басейн е със солена вода, като се набляга на съдържащите се соли, минерали и  микроелементи в морската вода.

Освен на механичнто действие на водата, басейнът е снабден  с допълнителни  съоръжения за осигуряване на подводно-струев масаж, подводна гимнастика, джакузи, възможности за предизвикване на „изкуствена вълна” и използване съпротивлението на водата за раздвижване  при различни заболявания, както и нейното меко въздействие за възстановяване на мускулната сила при пациенти.

В болницата се извършват и класически водолечебни процедури в хидромасажни вани, вани с подводно-струев масаж, хидро-галванична вана и други.

Луголечението също е сред възстановителните процедури, извършвани в Слънчев бряг. Те имат широкоспектърен оздравителен ефект.

Суровината се доставя директно от Поморийското езеро, което е международно признат природен феномен

За пациентите денонощно се грижи висококвалифициран медицински персонал. В лечебното заведение работят 15 лекари, специалисти в различни области на медицината -  физикална и рехабилитационна медицина, вътрешни болести, кардиология, нервни болести.

Специалистите по здравни грижи са представени от медицински сестри и рехабилитатори, които осигуряват здравните грижи за пациентите, както  и прякото  провеждане на рехабилитационните и физикални процедури.

Както става ясно и от видеото в СБР „Стайков и фамилия“ пациентите получават квалифицирани медицински грижи, пълноценна храна и отлични условия за възстановяване. Медицинският персонал работи при стриктно спазване на мерките за безопасност срещу разпространението на covid-19.

СБР „Стайков и фамилия“ в Слънчев бряг се приема пациенти по всички клинични пътеки по физикална и рехабилитационна медицина, включително и деца с церебрална парализа и техните придружители, както и лица  с 90 и повече процента инвалидизация, за които е извършена предварителна оценка от  социални служители за потребността им от провеждане на рехабилитация по Закона за хората с увреждания.

Болницата осъществява дейности и по ежегодните Програми за порфилактика и рехабилитация на НОИ.

Записвания на пациенти се извършват всеки ден на тел.: +359 89 996 28 35, +359 89 555 44 44

+359 554 227 49 и на e-mail: [email protected]

Още подробности за болницата и провежданите терапии и курсове на лечение можете да откриете и на www.sbrstaykov.com.

Вижте тук пълен списък на заболяванията, при които здравноосигурените лица са освободени от заплащане на потребителска такса по чл.37, ал.3 на ЗЗО




В категории: Здраве , Несебър


България Всички новини
Всички говорят за него, след като спечели Капките, но малцина помнят, че е бил барман на Халваджиян Всички говорят за него, след като спечели Капките, но малцина помнят, че е бил барман на Халваджиян Собственик на заведението е Кремена Халваджиян Тя е красавица, дъщеря е на един от най-известните шефове в Бургас Тя е красавица, дъщеря е на един от най-известните шефове в Бургас Прическата й е лежерна – със свободно разпусната коса, а грима й –почти незабележи Сръбската легенда Цеца трепне, съобщи грандиозна новина Сръбската легенда Цеца трепне, съобщи грандиозна новина Това е специален ден в живота ми, обяви певицата Не е евтино, но детето го заслужава, абитуриенти с обувки от 2 бона Не е евтино, но детето го заслужава, абитуриенти с обувки от 2 бона Абитуриентката е в паралелка с английски и немски език, а общият ѝ успех в края на годината е отличен Абитуриенти оставиха свинщина около "Александър Невски", намери се кой да чисти Абитуриенти оставиха свинщина около "Александър Невски", намери се кой да чисти Столичният инспекторат с извънредно почистване заради празненствата на зрелостниците Чужди експерти вече ще наблюдават обществените ни поръчки Чужди експерти вече ще наблюдават обществените ни поръчки Те ще работят заедно с комисията по избор на изпълнител Поощриха прокурор Манол Манолов от Окръжна прокуратура-Бургас с почетен знак първа степен Поощриха прокурор Манол Манолов от Окръжна прокуратура-Бургас с почетен знак първа степен Призът е от Прокурорската колегия на ВСС  Стана ясно какво има в трите бронирани куфара, които пристигнаха в Бургас от Дубай Стана ясно какво има в трите бронирани куфара, които пристигнаха в Бургас от Дубай На 18 май най-нетърпеливите ще видят с очите си най-прочутото българско съкровище Тази фолкаджийка се изложи брутално, спукаха я от подигравки Тази фолкаджийка се изложи брутално, спукаха я от подигравки Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ не можа да изпълни нито нота без помощта на електричеството Що за глупост правят тези деца Що за глупост правят тези деца Младежите използват единственото място, обособено за преминаване на пешеходците над линията, за да се забавляват
Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори