×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сред мераклиите за НС: Борци срещу глобализма и Бил Гейтс и защитници на медицинската марихуана


Сред мераклиите за НС: Борци срещу глобализма и Бил Гейтс и защитници на медицинската марихуана
Докато имаше забрана за излизане от страната Малинов получи в Москва Орденът на Дружбата от президента на Руската федерация Владимир Путин. На изборите той ще играе и „Възраждане на Отечеството“
19 Февруари 2021, Петък, 15:40 ч.
Автор: Флагман.бг

На вота ще участва и партия с абревиатура БОГ

 

Централната избирателна комисия приключи с регистрацията на партиите и коалициите за изборите на 4 април.

Сред мераклиите да станат депутати - или поне да получат държавна субсидия, има немалко формации на бивши депутати или кандидати за власт от минали години, когато са били представители на по-големи партии. 

Такъв участник е например коалиция "Граждани на протеста", представлявана от Светозар Съев. Освен че в състава ѝ са събрани ССД и Съюз на комунистите, както и партия „КОЙ – Компетентност, отговорност и истина“, Съев е известен и като кандидата за вицепрезидент, в чийто списък за подкрепа бе попаднала журналистката от bTV Мария Цънцарова. Естествено, без да подозира. "Нямам идея как ЕГН-то ти е попаднало в нашата подписка, каза Съев в интервю пред Цънцарова. - Предполагам, че може да е някакъв опит за провокация, защото ние сме извънсистемна група", обясни той. „Набавяте подписите с кражби. Аз не съм се подписвала. Моето ЕГН сте го взели отнякъде, прекъсна го Цънцарова. - Как се нарича, когато на някого без негово съгласие му вземеш нещо", отговори му Цънцарова. 

Сред регистрираните за вота е и "Общество за нова България". Председател ѝ е Калин Крулев, а на 1 февруари бившият кмет Десислава Иванчева, която чака дело на трета инстанция, обяви, че ще е кандидат за депутат от ОНБ и заедно със "Зелен Младост" формациите ще имат обща платформа. "Медицинската марихуана трябва да бъде легализирана веднага в България. Това е категоричното ми мнение, както и на приятелите ми от Зелен Младост и Общество за Нова България, с които заедно се явяваме на изборите", информира Иванчева три дни по-късно.  

На избори за общински съветници в София Крулев бе кандидат в листата на местна коалиция НФСБ и БДС Радикали, основана от Евгений Бакърджиев. 

Председател на Българско национално обединение - БНО е Георги Венелинов Георгиев. Партията е изразила вижданията си в Националистически манифест, в който за България се казва и: "Велика и могъща Национална Държава, каквато сме били хиляди години, или роби на световната банда ГЕЙТС – РОКФЕЛЕР – РОДШИЛД – СОРОС". 

Сред партиите с лидер бивш депутат е „Движение на непартийните кандидати“. Представляващ я е Минчо Христов Куминев, който бе народен избраник от "Атака" в 40 НС, а на предсрочния вот през 2017 г. бе в листите на партия "Възраждане". Той създаде ДНК през 2020 г. 

За участие в изборите е регистрирана и партия „НАЦИЯ“ с председател Кирил Гумнеров, също бивш депутат от "Атака', но в 41-то Народно събрание, и общински съветник в Ловеч. 

Пак с корени в "Атака" е и партия „Свобода". Неин лидер сега е Владимир Симеонов, но основател ѝ е бившият съратник на Волен Сидеров -  Павел Чернев, който почина през 2016. 

Сред националистическите формации са и „Български Национален съюз "Нова Демокрация" на Боян Расате, както и "Чиста, Единна и Суверенна Татковина“ - ЧЕСТ, с председател Симеон Костадинов - юрист, активен участник в "Луковмарш" и автор на биография на ген. Христо Луков. 

С демокрация в името са още формации: "Български съюз за директна демокрация" с председател Георги Неделчев и „Пряка демокрация“ с председател Петър Клисаров.  

На изборите ще играе и „Възраждане на Отечеството“ на Николай Малинов, бивш депутат от БСП, с награди от Медведев и Путин, срещу когото през юли 2019 г. бе образуване досъдебното производство за това, че на неустановена дата през януари 2014 г. до 03.07.2019 г., на територията на Република България, се поставя в услуга на чужда организация, за да ѝ служи като шпионин.

Има и партия с абревиатура БОГ -„Благоденствие-Обединение-Градивност“ начело с  Иван Габеров.  

А „Правото" на Мария Колева е известна с това, че излезе с отворено писмо до президента Румен Радев да издаде указ за назначаването на Иван Гешев като главен прокурор. 

Източник: Offnews.bg

 


В категории: Политика


Мъж почина при пожар в Трявна
Мъж почина при пожар в Трявна 21/05/2024, Вторник 13:20 0
5
Коментара по темата
5.
_nib_
19.02.2021 21:01:42
2
1
Таман смятах да не гласувам,защото няма за кого....Малинов има един глас от мен.Жендърите да си гласуват за еврогейските ценности.
4.
Драгиев
19.02.2021 19:24:57
2
2
Само Н.Малинов!Напред с Русия и Победа! АМИН
3.
ХХ
19.02.2021 16:20:12
1
1
:)
БНО е Георги Венелинов Георгиев
имат моя глас!
2.
ХХ
19.02.2021 16:20:04
1
1
:)
БНО е Георги Венелинов Георгиев
имат моя глас!
1.
ХХ
19.02.2021 16:17:57
0
3
редакцията, кои е борецът срещу глобализма, та да гласувам ЗА него?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Пеевски посочи още, че предложението на лидера на ДБ е включвало пенсиониране на Бойко Борисов Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Според бизнесмена Крепостната стена и терасата върху бойната кула на Стария Созопол били съвсем различен казус с незаконно строителство, свързан с друг областен управител - Константин Гребенаров Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Голям успех за бургаския ветроходец  Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Гринча е в серия от 3 поредни победи, а в последния си мач печели Интернационалната титла на световната боксова федерация WBF с нокаут в 9-ти рунд, срещу коравия Дауди Мгая „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове  Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас
Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори