×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съотборници на загиналия край Айтос Хюсеин играят футбол в екипи с неговия лик


Съотборници на загиналия край Айтос Хюсеин играят футбол в екипи с неговия лик
Хюсеин е бил ляв бек във футболния отбор на Несебър
Тема в развитие
виж още
скрий
30 Септември 2020, Сряда, 16:38 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Момчетата от ОФК „Несебър” отдават почит към 17-годишния си приятел, слагат фланелки в знак на „последно чао”

Съотборниците на 17-годишния Хюсеин от село Чукарка, Айтоско, който загина при нелепия сблъсък в БМВ-то на братовчед си Мустафа, играят важен футболен мач в екипи с неговия лик. Спортистите от ОФК „Несебър” отдават почит на младежа, като днес по време на дербито срещу ФК „Свети Никола” ще сложат тениски с образа на Хюсеин и надпис „Завинаги един от нас”. Мачът започна в 16 часа с минута мълчание в негова памет.

Идеята хрумва на момчетата, когато след трагичния 25 септември, на следващия ден Хюсеин и 17-годишния Реджеб биват погребани веднага и футболистите не успяват да го изпратят в последния му път.

„Хюсеин беше много добро момче. На терена никога не сме имали проблеми с него, не беше като повече футболисти да създава напрежение. Беше отзивчив приятел. Такъв ще го запомним. На 10 октомври щеше да навърши пълнолетие, но за жалост ще остане завинаги на 17 и в нашите сърца”, разказа пред репортер на Флагман.бг съотборникът му Веселин. Футболистите са подготвили и големи плакати, които ще опънат по трибуните отново с надписи „Завинаги с нас, Хюсеин”.

Припомняме, че Хюсеин загина, докато пътува във фаталния баварец с още трима роднини -18-годишният Исмаил е седял на предната седалка, зад волана е бил 20-годишният Мустафа, а отзад – двамата загинали младежи на 17 години - Реджеб и Хюсеин.

Мъжката компания се прибирала към Айтос след гостуване у техен приятел за предсватбен мюсюлмански ритуал - при мюсюлманите в навечерието на сватбата у младоженците се прави къна геджеси. Това е като прощалните моминска и ергенска вечер. Четиримата младежи имали роднинска връзка, били братовчеди. За нещастие обаче сватбените намерения се почерниха, заради нелепия инцидент.

Поради невъзможност да получим писмено съгласието от двамата родители на Хюсеин и сестра му за публикация на неговата снимка, редакцията взе крайно неприемливото за нас решение да замъглим лицето му - под давление на Агенцията за закрила на детото. Изказваме съжаление към съотборниците на момчето, както и към семейството му, че не можем да публикуваме снимката в знак на последна почит, защото все още не е навършил пълнолетие.


В категории: Айтос


Флагман.БГ Камиони се помляха, затапиха важен път Камиони се помляха, затапиха важен път 04/06/2024, Вторник 14:32 0
5
Коментара по темата
5.
Şşştttt
01.10.2020 22:47:59
0
4
Момчето няма 18 ход. А шофьора е на 20.Ясно!!!!
4.
Иван
01.10.2020 11:59:17
0
0
Не наистина си много тъпо същество .
3.
kdkds
01.10.2020 07:25:28
1
1
Прост си ти аз знам за какво не са го публикували просто искам да кажа, че трябва да мислят и за психиката му на шофьора .. Ай да малко мислете по тоя начин утре или когато и да е иофьора ако направи нещо на себе си заради това нещо?
2.
До 1
30.09.2020 23:19:14
2
4
Ти прост ли си или много прост? Не могат да публикуват снимката на загиналото момче, защото няма навършени 18г и по закон е забранено. Колко по елеменгарно трябва да ти се обясни за да го разбереш? Баси тъпото същество!
1.
shshs
30.09.2020 18:48:29
6
16
Както сега знаете, че не трябва да се публикува снимкти им , а като публикувахте снимките на шофьора защо не мислихте и за него???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Полицаи" обраха мъж на крайбрежната алея "Полицаи" обраха мъж на крайбрежната алея Двама мъже на 34 и на 18 години от Каменар също са пренощували в ареста ВиК Бургас отчете успешното изпълнение на проекта за пречиствателната станция и канализация в ж.к."Меден рудник" ВиК Бургас отчете успешното изпълнение на проекта за пречиствателната станция и канализация в ж.к."Меден рудник" През последните 24 чесеца се ремонтираха компрометираните части от мрежата, изградиха се нови колектори и мрежа, а 100% от отпадъчните води се събират и пречистват в разширената ПСОВ "Меден рудник" Камиони се помляха, затапиха важен път Камиони се помляха, затапиха важен път Движението в участъка е блокирано, светкавично са изпратени екипи на Спешна помощ Цветелина Пенкова: Видя се коя е истинската алтернатива, БСП е единствената партия, която не излъга избирателите си Цветелина Пенкова: Видя се коя е истинската алтернатива, БСП е единствената партия, която не излъга избирателите си За разлика от други партии БСП не се втурна в авантюристични проекти, търсейки постове, подчерта кандидатът за евродепутат Трагедия във Варна: Мъж скочи от Аспаруховия мост, загина на място Трагедия във Варна: Мъж скочи от Аспаруховия мост, загина на място Твърди се, че жертвата е на 48 години, пристигнал с колело Българин декларира годишен доход над 70 млн. лв. Българин декларира годишен доход над 70 млн. лв. Общо 927 души са обявили пред НАП приход над 1 млн. лв. през 2023 г. Николета Лозанова събира настоящ и бивш заедно в риалити предаване за живота си Николета Лозанова събира настоящ и бивш заедно в риалити предаване за живота си Наесен стартира шоу за живота на Николета и половинката ѝ - "Мечтите се сбъдват" Прогнози за магнитни бури през юни: Какво да очакваме Прогнози за магнитни бури през юни: Какво да очакваме Ефектите от магнитната активност се свързват също със значително повишена честота на тревожност, депресия, биполярно разстройство Синдикат "Защита" отложи протеста си след среща със здравния министър Синдикат "Защита" отложи протеста си след среща със здравния министър Ако Министерството на здравеопазването се отметне от обсъденото днес, протест ще има, увериха от синдиката Шофьор прелетя със 182 км/ч при ограничение 60 км/ч (СНИМКА) Шофьор прелетя със 182 км/ч при ограничение 60 км/ч (СНИМКА) Грози го глоба 1800 лева, ако му е първо нарушение, при повторност глобата се удвоява
Тя е най-скандалната певица, но ще бъде ли добра майка Тя е най-скандалната певица, но ще бъде ли добра майка Лейди Гага е бременна Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа  Стотици на протест пред щабквартирата на израелските въоръжени сили в Тел Авив Съдят сина на Байдън Съдят сина на Байдън Това е първият процес в историята на САЩ срещу дете на настоящ президент  Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Киев се нуждае от ново контранастъпление, коментират американски анализатори Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Рупърт Мърдок сключи брак с 67-годишната пенсионирана руска молекулярна биоложка Елена Жукова Сребърен ланец спаси собственика си от куршум Сребърен ланец спаси собственика си от куршум Куршумът се заклещил в бижуто около врата на мъжа и така той се отървал само с дребна драскотина Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет По-често опасно друсане заради промени в климата Първата жена президент на Мексико е с български корени Първата жена президент на Мексико е с български корени Те бягат от България в началото на 1940-те, за да избягат от Холокоста Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Формулата "Борисов и Пеевски във властта" е рецепта за огромен взрив Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня Иванчо към баща си:
- Тате вчера почти правихме тройка с Марийка и Стоянчо.
- Що почти, бе?
- Ами Марийка не дойде.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Демокрация - когато два вълка и агне гласуват какво да е обедното меню.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори