×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Докараха с белезници Антон Подмола в палата му в с. Каменар


Само във Флагман.бг: Докараха с белезници Антон Подмола в палата му в с. Каменар
56-годишният мъж е в ареста от началото на 2019 г., обвинен е за разпространение на наркотици
Тема в развитие
виж още
скрий
30 Септември 2020, Сряда, 12:59 ч.
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: Светлозария КИДЕРОВА

Извършва се следствен експримент
 

Присъствието на съдии, прокурори и следователи предизвика суматоха в поморийското село Каменар. Те извършват следствени действия в палат, чийто обитател е в ареста. Това алармираха читатели на Флагман.бг, които са станали свидетели на операцията.

Наш екип, който пристигна на място, видя, че става въпрос за луксозния палат на Антон Подмолов, по прякор Подмола, намиращ се на самия главен път - ул. "Алакария". В имота бе и 56-годишният мъж, който бе докаран с белезници от ареста.

Подмолов е зад решетките от януари 2019 г., когато бе закопчан при зрелища акция именно в къщата си в с. Каменар. Тогава при претърсването в имота бяха намерени наркотици и боеприпаси. Той е обвинен за разпространение на наркотици. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) 

В момента пред и в къщата на Подмола се намират прокурорът и съдията по делото - Андрей Червеняков и Светлин Иванов, видя репортер на Флагман.бг. По наша информация се извършват следствени действия във връзка с процеса срещу Подмолов. Делото е във фаза пледоарии и присъда, които предстоят, каза съдия Светлин Иванов пред наш репортер.

Минути след това Антон Подмола бе изкаран от имота с белезници, придружен от съдебни охранители, които го върнаха обратно в ареста.

Следствените действия приключиха преди минути. Луксозният имот, в който бяха открити наркотици и боеприпаси, пустее от януари 2019 г.

 




В категории: Крими


10
Коментара
Флагман.БГ Вижте новата пенсия за възраст и стаж Вижте новата пенсия за възраст и стаж 17/05/2024, Петък 14:40 0
Флагман.БГ Apple вкарва ChatGPT в iPhone Apple вкарва ChatGPT в iPhone 17/05/2024, Петък 13:20 0
10
Коментара по темата
10.
Подмола тъпиа
30.09.2020 21:57:21
0
1
Очите опънал жена му. Прибрал му парите и го наритал и тоз умрял от глад.
9.
Ба си
30.09.2020 18:34:08
0
1
цървула
8.
Мустафа
30.09.2020 15:28:31
3
10
Палата кърти 5000кв.м Автопарка също голф 4 и екласа 92 набор
7.
Гешев
30.09.2020 13:46:50
2
13
Търсят подмола-теле !
6.
ВНЛ
30.09.2020 13:46:46
3
3
Светлин+Станимира=ВНЛ
5.
Не разбира
30.09.2020 13:30:33
0
4
Нещо следствен експеримент ли са правили или по скоро съдебен оглед във връзка с намерените преди наркотици ??????
4.
Хората работят на една заплата
30.09.2020 13:02:50
6
28
И пак имат такива къщи, като пестят и си работят. Това ако е палат значи Фалагман е световен лидер при медиите. Хихиии.
3.
баси яката къща
30.09.2020 12:55:01
1
17
И аз искам такава...ама не ми се занимава с наркотици и оръжие..
2.
Дознателя Москов
30.09.2020 12:40:28
8
8
Когато Тихомир дойде в Първо районно имаше много кръв по маратонките и пръски по краката. Ние го изпратихме в пето районно да се наспи и да му измием краката и маратонките от кръвта на Николай. На другия ден направихме снимка на краката на Тихомир и му взехме маратонките, за да докажем, че не лъжем, че е нямало кръв по него, но май трябваше да вземем маратонките на Георги и да му направим снимки, защото стана много съмнително.
Отделно от това събирахме случайни минувачи от улицата и ги карахме да лъжат, че са видели как Попчев бие Николай.
Тихомир написа с химикал, че е ритал Николай и написа къде точно е хвърлил ножа, но ние изобщо не го закарахме да покаже къде точно е хвърлил ножа. Направо го закархме в пето районно.

След това с един мой приятел служебен адвокат фалшифицираме показанията на Попчев. След като пуснаха Попчев от затвора криминалистите отидоха в затвора и подкупваха много затворници с предсрочно освобождаване, за да лъжесвидетелстват срещу Попчев в съда. След това всички следващи показания и очните ставки на Попчев и на всички свидетели бяха фалшифицирани от дознателката Ренета Пеева и адвокат Потеров.
Началникът на полицията беше изпратил разследващ полицай специално да се занимава с този случай. Но той беше отстранен и изгонен от районното управление от друг разследващ полицай, за да мога да направя фалшификацията и да измием краката на Тихомир. Разследващият полицай си призна в съда, че е бил изгонен от районното управление. Когато Николай е бил в спешното отделение на болницата Попчев е седял до болничното легло на Николай и е чакал 40 минути полицаите да дойдат да им разкаже какво се случва. Това всичко го има на запис от камерите на спешното, но ние скрихме записите. Той Попчев каза, че кръвта по краката му е от локвата, на която локва има много снимки. но аз написах друго. Свидетелите от улицата и от затвора признаха в съда, че сме ги карали да лъжат и сме ги подкупвали с предсрочно освобождаване. Казали са, че са видели само Тихомир да удря Николай. Не мога да разбера защо му повдигат обвинение за умишлено убийство. Това означава ,че всеки един който удари друг човек трябва да бъде вкаран в затвора с обвинение за убийство.
1.
Да уточня
30.09.2020 12:38:38
0
5
АнтоАн.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Учениците имах избор дали да пишат есе или съчинение Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Само двама от тях се решиха на интерпретативно съчинение за „Цената на компромиса“ във фейлетона на Смирненски Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Семенцата от канабис случайно се появили в градинката на ченгетата Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците
Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори