×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чистят надписите, грубо призоваващи за насилие над жени в Бургас


Чистят надписите, грубо призоваващи за насилие над жени в Бургас
Неясно остава кога точно са били надраскани със спрей бруталните послания, вероятно обаче женомразецът е действал късно вечерта между 22-ри и 26-и септември
28 Септември 2020, Понеделник, 14:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Служители от Центъра за видеонаблюдение проверяват записите от видеокамерите в района, опитват да намерят извършителя

Ден след алармата на Флагман.БГ, че на красивата алея край морето в Бургас, водеща до кв. Сарафово, има надраскани със спрей потресаващи надписи, призоваващи за убийства на жени, от Община Бургас са изпратили екипи, които спешно да почистят. По наша информация надписите са „изникнали“ по цялото протежени на алеята преди няколко дни, тъй като според наши източници, такива е нямало на стените там между понеделник и сряда миналата седмица. 

Екип от общината още днес ще обходи цялото трасе, ще опише, заснеме и изтрие грозните надписи, призоваващи за насилие към жени, включително и с религиозен подтекст. „Това е груб акт, погазващ всички принципи на модерното общество и може да се тълкува като призоваване към насилие. Той директно нарушава чл. 39, ал. 2 от Конституцията на Република България, в който ясно е описано, че макар всеки има право да изразява мнение и да го разпространява писмено, устно, със звук или изображение, това право не може да се използва за разпалване на вражда или за призоваване към насилие над личността. В този смисъл това не е просто вандалска проява, а тежко престъпление“, коментира пред Флагман.БГ юрист, пожелал да запази анонимност.

Красива алея в Бургас, където харесват жените пребити и мъртви

Припомняме, че в разгара на лятото т.г. от Община Бургас монтираха допълнителни камери за видеонаблюдение точно на тази алея. Те са 7 на брой и са разположени по почти цялото й протежение. „Майсторът“-женомразец със спрея е действал късно вечерта между 22-ри и 26-и септември. В момента служители от Центъра за видеонаблюдение в Бургас проверяват записите. 

Очаквайте подробности!
 


В категории: Бургас


15
Коментара
Прекали с черния хумор!
Прекали с черния хумор! 11/06/2024, Вторник 16:21 0
Флагман.БГ Знакови лица на ПП-ДБ може да не влязат в НС Знакови лица на ПП-ДБ може да не влязат в НС 11/06/2024, Вторник 15:14 7
Флагман.БГ Стана ясно защо пропадна сватбата им Стана ясно защо пропадна сватбата им 11/06/2024, Вторник 14:41 8
Култов певец става депутат
Култов певец става депутат 11/06/2024, Вторник 14:40 5
15
Коментара по темата
15.
jalko
01.10.2020 11:36:24
0
3
mnogo po priqtno be6e s tezi nadpisi da napomnqt na horata kakvi bokluci sa jenite
14.
Бонбон
29.09.2020 01:05:59
2
2
Тука ще ви оправи само за кмет жена също и за примиер ще ви се стъжни всичко меките ви патки ще се по изпотят доста жени вдигайте се....Покажете кой е Първи
13.
sarafovo
28.09.2020 20:35:04
0
5
Почти всички надписи, са там от години! Какво ще гледат на камерите, да ви имам и източниците.
12.
Има ши камери?
28.09.2020 20:21:59
0
6
А камерите работят ли?
Щото ако не работят е редно да ги свържат най-накрая. Ако са бутафорни е редно да се закупят истински
11.
Ицо
28.09.2020 18:51:40
0
6
Флагман, пак разказ по снимки. Така и не се научихте какво е журналистиката. Този надпис е поне от две години
10.
Истината
28.09.2020 15:29:41
7
3
Боклука от нищо не разбира, камо ли от соц.
Не се строи така.
Отгоре си имаше черен път.
Нямаше нужда нито от асфалта нито от целия проект. Горе имаше натурален път просто трябваше да го спретнете малко.
Пазете парите за инстинско разширение към Слунчев Бряг и Созопол.
Иска се още вело пътища но натурални.
Давайте по бързо.
Защо не пишете са глупавите графити на централния мост дето грозят целия район под казиното като Берлинско гето сте написали стените от бетон. Никакъв стил и чар!!!!!
9.
MI5
28.09.2020 15:13:10
1
10
На улица Калофер 11 до Руската гимназия има едно кафе(Частен Клуб).Там системно не се издават касови бележки и е посещавано от доста съмнителни индивиди,които развиват нерагламентирана дейност.
8.
Някой си
28.09.2020 15:06:18
1
12
Надписите са там от зимата на 2017 поне . Редовно карам колело до Сарафово!
7.
пасивен
28.09.2020 15:03:48
9
6
аз ги написах-жените са конкуренция за анални удоволствия
6.
До 2
28.09.2020 14:55:47
1
11
Коментар 1 е прав надписите са си там от година
5.
Warrior
28.09.2020 14:51:23
3
8
Дайте го този графитен войн, да го видим! Ще го разходим към солниците да му обясним как стоят нещата с убийствата на жени и прочее.
4.
VaskoDaGamma
28.09.2020 14:45:52
2
18
Тия надписи са там от над година аз лично съм подавал сигнал до дежурният дебелак в общината.
А до номер 2 това че блеете и не сте ги забеляЗали си е ваш проблем. Тия надписи стоят от доста време там.
3.
Сикишев
28.09.2020 14:44:06
5
13
Надписите са написани от някой педал , защото вижда жените като конкоренция в търсенето на ибач за себе си.
2.
до първи коментар
28.09.2020 14:39:13
11
7
Изобщо не са там от година. Този Юли например ги нямаше
1.
Masklin
28.09.2020 14:15:42
6
19
Надписите са там от поне една година.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас е в топ 5 на градовете с най-добро представяне на ПП-ДБ, отчете Емил Соколов Бургас е в топ 5 на градовете с най-добро представяне на ПП-ДБ, отчете Емил Соколов Ние с акад. Денков правихме всичко възможно да обясним, затова сме с една идея по-добре от другите общини, каза Соколов Бургаският депутат Даниела Божинова и „Зеленото движение“ катастрофираха политически Бургаският депутат Даниела Божинова и „Зеленото движение“ катастрофираха политически Сринаха се до има-няма 500 гласа, равняващи се на 0,5 % от гласовете във Втори МИР Прекали с черния хумор! Прекали с черния хумор! Филип Буков разгневи последователите си с неуместна снимка  Младите се мръщят на 1200 лева заплата, искат поне 4 бона Младите се мръщят на 1200 лева заплата, искат поне 4 бона Освен адекватното заплащане като мотивиращ фактор все повече хора посочват добрият баланс между работа и личен живот Инфарктни часове за партийните централи в Бургаско, разпределят се мандатите за 50-ото НС Инфарктни часове за партийните централи в Бургаско, разпределят се мандатите за 50-ото НС Може да се получат неприятни или приятни изненади за всяка една формация  Удрят ни много силни магнитни бури и сияния Удрят ни много силни магнитни бури и сияния Слънцето достига максималната си активност в рамките на 11-годишен цикъл Знакови лица на ПП-ДБ може да не влязат в НС Знакови лица на ПП-ДБ може да не влязат в НС Сред тях са Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева, Настимир Ананиев и Атанас Славов Звезда от "Фермата" сбъдва мечтата си Звезда от "Фермата" сбъдва мечтата си Коко ще се нанесе заедно със семейството си в двуетажна къща в столичния квартал "Надежда“ в края на лятото Има фаворит за председател на БСП след оставката на Нинова Има фаворит за председател на БСП след оставката на Нинова Нагласите сред социалистите са да бъде излъчен нов лидер Стана ясно защо пропадна сватбата им Стана ясно защо пропадна сватбата им Тъкмо се наканили да се женят и избухнала пандемията 
Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Пеевски и Борисов ще са изкушени да заключат вратата и да останат насаме с хладилника Виц на деня Виц на деня Две блондинки на парти:
- Муцка, с еднакви дрехи сме. Как ще ни различават?
- Aма че си тъпа... Аз съм кръвна група 0, ти си АБ!
Виц на деня Виц на деня - Марче, ти какви мъже харесваш? По млади или по стари?
- По стари.
- Защо?
- Имат по слабо зрение!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Телето проглежда веднага след раждането си, котетата - след 5 дена, а мъжете чак след сватбата!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори