×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои са най-скъпите инфлуенсъри у нас


02 Септември 2020, Сряда, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Алекс Петканова прибира два бона за пост

Родните инфлуенсъри, по подражание на чуждите звезди, печелят луди пари от публикации в социалните мрежи, с които поддържат завиден стандарт на живот, който не могат да си позволят повечето лекари и университетски преподаватели. Затова всяка втора моделка дава мило и драго да генерира нови и нови последователи, за да започне да захлебва от реклама. „Галерия“ публикува хонорарите на най-известните ни високоплатени инфлуенсъри.

Оказа се, че моделката Алекс Петканова взима най-тлъсти суми и дори бие Николета Лозанова по приходи. Жената на Лудия репортер Дани Петканов прибира по два бона за един пост в Instagram и по 500 за story.

След нея се нарежда Николета Лозанова която получава по 1500 лв. за публикация. Обаче все по-често отказва да рекламира всевъзможни продукти, защото има свои козметичен бранд, който развива успешно.

Следва я фитнес-инструкторката Биляна Йотовска, която прибира 1200 лв. за един пост и стори в Инстаграм. Тя обаче прави отстъпки за повече публикации и  цената и за два поста и от 2 до 5 сторита е 2 бона.

Следват я силиконката Джулиана Гани, Евгения Джаферович и Златка Димитрова, които искат по хилядарка за пост. Последната обаче предпочита да сключва дългосрочни договори с фирми и често отказа да рекламира продукти на конкуренти на нейни бизнес партньори от години. Най-ниските хонорари са на мис България 2015 Марина Войкова която прибира 400 лв., Ася Капчикова взима по 300 лв. Лили от Биг Брадър едва 200 лв. на пост и стори в Instagram.

При мъжете най-успешен е готвачът Лео Бианка. За един пост и стори във фейсбук или Instagram той взима 1500 лв. без ДДС. Ако те са споделени във Фейсбук цената се вдига на 2200 лв. За четири поста и четири сторита, еднакви, споделени и във Фейсбук, и  в Instagram прибира 6700 лв. без ДДС, но не се съгласява на повече от две публикации на месец.

Актьорът Калин Врачански също е предпочитан от различни брандове, за да рекламират продуктите им.  За един пост и едно стори в Instagram той взима 1200 лв. без ДДС. За споделяне на публикацията като пости и стори и във Фейсбук иска 1500 лв. без ДДС.

Актьорът от Откраднат живот Наум Шопов прибира хилядарка. Ако е с половинката си Теа Минкова цената му скача значително. Танцьорът и риалити звездата Наско Месечков се обогатява едва с 400 лв.  за няколко поста и сторита в Инстаграм.


В категории: Лайфстайл


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Bojeee
02.09.2020 15:46:33
3
2
Uhilleniq mindil aleks petkanova
9.
Ася
02.09.2020 15:32:26
0
8
Толкова им е акъла на тея дето ги следват. От такива като тях човек какво може да научи? - Как да си даде парите за глупости. Аман
8.
Ася
02.09.2020 15:32:19
0
8
Толкова им е акъла на тея дето ги следват. От такива като тях човек какво може да научи? - Как да си даде парите за глупости. Аман
7.
Гочо свинята
02.09.2020 15:19:03
0
3
Ж ги иБа в инфуенсърите
6.
129
02.09.2020 15:10:57
0
5
Имам чувството, че само аз имам в контактите в социалните мрежи близки и познати които познавам лично. Не знам, аз лично не виждам смисъл да следвам някой "известен" и да му гледам рекламите, то по добре да пусна телевизора, там е същото. Гледаш 10 мин. нещо и после 15 мин. някакви те лъжат да си дадеш парите за глупости, добре че на Виваком мога да гледам на запис и да превъртам рекламите, а в интернет идеална работа върши ublock origin :)
5.
Феникс кутия
02.09.2020 15:07:21
1
9
Марлборо е прав
Искат по толкова, което нищо не означава.
Ако ще и по 200 хил. $ да искат, важно е колко поста по толкова парвят в месеца, за да живеят уж в разкош както вие си мислите. У нас всичко е Измислици-Премислици и звездите ни са такива, уж са звезди, но никой не ги е чувал
4.
Меден Руднишки
02.09.2020 14:41:04
3
3
Искам да го намеря в гъзягата на мадам Джеферович пък друго не ме вълнува
3.
Меден Руднишки
02.09.2020 14:41:00
2
3
Искам да го намеря в гъзягата на мадам Джеферович пък друго не ме вълнува
2.
Меден Руднишки
02.09.2020 14:40:57
3
3
Искам да го намеря в гъзягата на мадам Джеферович пък друго не ме вълнува
1.
малборо
02.09.2020 14:14:30
0
17
Не взимат толкова, а толкова искат за да рекламират нещо. Има голяма разлика
Дали някой ще им ги даде е съвсем друг въпрос.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях? Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Сграда в непосредствена близост до реновираната сграда на Централните хали в София пламна по време на бурята Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Ограничаващите ви вярвания подхранват самосаботажа около храната Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Когато БСП управлява – го прави с грижа за хората, казва водачът на листата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори