×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Невероятна е новата програма на БулевАрт с Мила Роберт, Jeremy?, Енчо Керязов, Устата и още…


31 Август 2020, Понеделник, 17:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Изберете своето събитие в новата седмична програма на БулевАрт

Изобщо не е нужно да пътувате до София, за да видите най-доброто от българската клубна сцена. Вижте го в Бургас. За поредна седмица край морето ще гостуват най-актуалните млади певци, музиканти и стендъп комици на родината.

Клубната култура в нашия град напоследък дръпна рязко напред, благодарение усилията на креативни мениджъри на барове и заведения. Община Бургас е благодарна, че много от тях си партнират с нея в проекта БулевАрт. Защото целта е обща - повече туристи, повече приходи, повече възможности за изяви на артисти и развитие на творческите индустрии, повече реклама на града.

Изберете своето събитие в новата седмична програма на БулевАрт:

31 август, понеделник, 20 часа, HashtagPAVILION

На едно място се събират две прекрасни книги на прекрасни личности. Всеки от тях свети със собствена светлина на своята сцена.

"За бавното живеене и насладата от живота" на Светлозар Желев и "Обичай смело" на Енчо Керязов ще бъдат заедно под открито небе, за да отпразнуваме с тях добрите истории, които ни припомнят колко е важно да живеем с наслада, колко е ценно да вярваме в мечтите и да се борим за тях, колко незначителни са делничните ни тревоги и как понякога единственото, което има значение, може да бъде един изживян залез или животът, посветен на голяма мечта.
Енчо Керязов и Светлозар Желев оставят светли следи и смисъл по пътя си. Единият препуска смело из световните манежи, другият - из световната литература. Две книги, които макар да са безкрайно различни, по свой тих и деликатен начин нашепват на читателите колко важно е изкуството. Енчо и Светлозар са приятели вече 40 години и със сигурност ще бъде вълнуващо да опознаем единия през погледа на другия и обратно.

1 септември, вторник, 20 часа, HashtagPAVILION

Наръчник за оцеляване на младия учител - разкази на Томас Гаро

Запознайте се с Томас Гаро - ландшафтен архитект и учител. Проектира и преподава вече пет години. Привърженик на електронния дневник. Пише от скоро. Времето в часа не му стига, а има какво още да каже. Добър по душа, като учител #superteacher.

Това е накратко за Томас. Неговият свят в разказите обаче е далеч по-вълнуващ. Елате, за да чуете една разЛИЧНА гледна точка за живота на младия учител като част от остарялата образователна система. Ще се отдадем на забавна и на моменти болезнено искрена поезия от многообещаващия писател с голям талант.

Започваме точно в 8 с 8 разказа, прочетени от 4-ма различни души, сред които ще бъде и самият автор, а вие можете да им се насладите напълно безплатно и с чаша питие в първия ден от СЕПТЕМВРИ!

 

2 септември, сряда, 21 часа, Papa Beer

Jeko, Boil & Stoyno | 02.09 -Acoustic Trio

Жеко Жеков е млад виртуоз на китарата и има глас, който няма да забравите, щом го чуете веднъж. И още няма двадесет години!

 

3 септември, четвъртък, 21 часа, HashtagPAVILION

Mila Robert LIVE! & Afterparty с DJ Stenly

"Мила през деня и много груба през нощта".

Запознайте се с Мила Роберт. Ако не сте чували за нея досега, НЯМАТЕ ПРАВО да повторите тази грешка. Тя е само на 23, а за нас е истински феномен, щом успя да ни накара да слушаме "Квартална кръчма" и "Никой не може" отново и отново.

 

4 септември, петък, 21 часа, HashtagPAVILION

Jeremy? LIVE Concert at HashtagPAVILION & Afterparty DJ Stenly

Имате ли сили да избухнем още веднъж и по-силно от всички пъти досега с живото изпълнение на абсолютните виртуози в рок музиката у нас - група JEREMY?

 

5 септември, събота, 21 часа, HashtagPAVILION

Звездите отзад - Stand-up Comedy с Устата

 Какво свързва Софи Маринова, Христо Стоичков, Евгени Минчев, Азис и 50 Cent? Отговорът: звездното шоу на Иван Динев - Устата.

Историите, които малко хора са чували за тайния живот на известните личности. Неразказвани срамни и безсрамни случки от бекстейджа, които Устата ще сподели с вас без капка угризение. Елате да се разплачете от смях в една вечер, в която вие няма да сте просто публика, а част от сценичния екип, с пряка видимост към "Звездите отзад".

 

Ето и едно събитие за следващата седмица в аванс:

 

10 септември, 21 часа, HashtagPAVILION

Acoustic Swing LIVE w/ DESY & Peter

Готови ли сте да се принесем в "Златната ера на суинга" с невероятно чаровната певица Деси Андонова (Sentimental Swingers) и грууви-джаз музиканта Пешо Китарата? Тяхното акустични изпълнение ще звучи от сцената на HashtagPAVILION с цялата си красота.

Ще чуете някои от добре познатите Jazz & Swing парчета в нов аранжимент, водени от нежния глас на Деси и мелодичната китара на Петър. Неописуема наслада за сетивата, която не може да бъде описана с думи.

 

За резервации в HashtagPAVILION: http://m.me/HashtagPAVILION.


В категории: Бургас


Коментари
Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори