×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Областният управител на Разград: Аз съм Гюнай, етнически турчин от Делиормана, с ГЕРБ смe и вярваме на Борисов!


05 Август 2020, Сряда, 14:22 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Емоционални речи се чуха преди изказването на Бойко Борисов на спешната конференция

Пред хилядите членове на ГЕРБ се изправи и евродепутатът Андрей Новаков, който държа пламенна реч и предизвика овации. „В ДНК-то на нашата организация е заложено да се справяме в трудни моменти, обяви евродепутатът Андрей Новаков. В четирите краища на България има проекти, по които се работи. Гордейте се със себе си. След нас остава витрина. Време е да си вдигнем главата, а не юмрука и да кажем, че България не е блато, а райска градина. Ние превърнахме здравата работа в религия. Длъжен си да работиш и за тези, които не те харесват и дори те мразят. Длъжен си да чуеш всички. Нашата отговорност е да намерим общ език и да направим следващата крачка“, обяви евродепутатът Андрей Новаков.

След него думата взе областният управител на Разград Гюнай Хюсмен, който обяви – аз съм Гюнай, етнически турчин от Делиормана и подкрепям и вярвам в ГЕРБ, дойде моментът да не бъдем разединени на етнически принцип, а обединени на национален принцип в истинска партия като ГЕРБ.

„Чуваме едни свиркаджии, които се опитват да озлобят властта и да изнасилят всички нас. Тази държава е на всички нас и има законно избран премиер, който се казва Бойко Борисов. Дойде време да работим повече от премиера ни и да покажем единството на българския народ и да не позволим на узурпаторите като онзи Христо – Христо, нямаш харизма. Г-н премиер, някой ден ще напуснете сигурно властта, но този ден е много далече, гарантирам Ви. Г-н премиер, България и българският народ Ви обичат и Ви вярват“, изригна емоционално областният управител на Разград.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов обяви, че иска да чуе какво искат да се промени. „Въпросът не е да кажеш какво не ти харесва, а как ще го промениш. Няма да цитирам нито Гьоте, нито Шекспир, нито Аристотел. Знам като историк, че има два вида политици – които могат да се жертват за държавата и нацията си и такива, които жертват нацията си в името на интереси. Част от тези жертват държавата в името на своите интереси и я хвърлят в хаос. Въпросът е да си отговорите Вие кои сте“, каза Красимир Каракачанов.


В категории: Политика


Флагман.БГ Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си 22/05/2024, Сряда 12:40 1
10
Коментара по темата
10.
Мишо
06.08.2020 11:02:30
2
1
Е вече се идентифицира официално подкрепата на ДПС чрез изказването на Гюнай. Зависимостите на Боко от Шиши и Доган.
9.
Marinero
05.08.2020 19:10:41
3
13
Трагедията е пълна. Бойко къса ризата и са тупа в гърдите - Край, не мога повече , ша подавам оставка! . Тълпата от долу крещи " На кого ни оставяш бащице! Въх! Нидей така!
8.
МУТРИ ВЪН
05.08.2020 18:45:15
2
6
.
7.
Поли от Симитли
05.08.2020 18:44:15
2
4
Значи Бойко с тебе ми изневерява лесбокадъни такива
6.
?
05.08.2020 18:40:48
1
8
На този му липсват елементарни познания, но ако наистина се мисли за турчин, може да си събере бохчите и да пътува.... След 1879 в България не е останал нито един турчин. Има и султански ферман, който го потвърждава.
5.
?
05.08.2020 18:38:56
0
4
На тази и липсват елементарни познания, но ако наистина се мисли за туркиня, може да си събере бохчите и да пътува.... След 1879 в България не е останал нито един турчин. Има и дунавски ферман, който го потвърждава.
4.
Turchin
05.08.2020 18:22:42
3
8
Husmen e predatel. Koyto vednazh predada vechno shte go pravi. Utre ako nyakoy drug mu dade na Husmen po-veche pari i sluzhba shte tseluva negovoto d*PE. Tova e kato prostitutkata, vednazh opitash li veche idva prodalzhenieto. Svarshi se s GERB i Borisov. Kray..
3.
*********
05.08.2020 17:40:24
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Честно....
05.08.2020 16:28:29
3
16
.....доповръща ми се!!!
1.
Хасан
05.08.2020 15:15:55
5
21
Гюнай - Глупака
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Елате на фестивал „Подмлади града“ пред зала „Младост“, скоро започва и ремонтът й Елате на фестивал „Подмлади града“ пред зала „Младост“, скоро започва и ремонтът й Събитието е подходящо за цялото семейство и предлага множество възможности за забавление и социализация Изхвърлете я, скоро няма да Ви трябва Изхвърлете я, скоро няма да Ви трябва Трудовата книжка се дигитализира  Баскетболната легенда Дечо Коешинов – от спортната зала в Айтос към 50-ото НС Баскетболната легенда Дечо Коешинов – от спортната зала в Айтос към 50-ото НС Във вените му тече айтоска кръв, а най-голямата му кауза в парламента ще бъде реализирането на северния обход на града Вижте новата "Волга" - най-мечтаната кола в епохата на соца Вижте новата "Волга" - най-мечтаната кола в епохата на соца И тя, както новият "Москвич", ще е изцяло с китайски части Мащабна акция в ромска махала срещу купувачите на гласове Мащабна акция в ромска махала срещу купувачите на гласове Има арестувани  Малцина знаят какво прави Рачков преди всеки епизод на Капките Малцина знаят какво прави Рачков преди всеки епизод на Капките Кръсти се три пъти   Тя се готви да изкушава през лятото и се подложи на зверска диета Тя се готви да изкушава през лятото и се подложи на зверска диета Преслава се опитва да си върне формата  Пътник за Бургас опита да изнасили 11-годишно дете Пътник за Бургас опита да изнасили 11-годишно дете Извършителят е 37-годишен, задържан е за 72 часа Ресторантьорите по Черноморието намериха решение за проблема с готвачите, внасят кадри от... Ресторантьорите по Черноморието намериха решение за проблема с готвачите, внасят кадри от... Някои хотелиери са подали заявление за желание да наемат чуждестранни работници отще през януари и все още чакат работници и се молят до активния летен сезон да пристигнат Мъжът й почина преди два месеца, а днес тя вече се целува с друг Мъжът й почина преди два месеца, а днес тя вече се целува с друг Само два месеца по-късно обаче се появиха снимки, показващи как Сабаленка се целува с друг мъж, а именно Йоргос Франгулис, бразилски бизнесмен, който е и спонсор на отбор от Формула 1
Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори