×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мистерия! Защо Силвена Роу крие мъжа си?


02 Август 2020, Неделя, 18:45 ч.

Странните слухове, които витаят за мистичния Малкълм

Най-известната готвачка в България – Силвена Роу, изглежда много откровена, а всъщност май е най-потайната от тримата участници в журито на кулинарното шоу. Тя уж не спира да говори, но единствената тема, по която се изказва, е свързана с нейната професия – храната. За личния си живот не казва почти нищо, а мъжа си Малкълм споменава само между другото. Носят се слухове, че двамата може да са разделени и то не от днес и от вчера, а от години, дочу HotArena.

Всички, които поне веднъж са се докосвали до публична изява на Силвена Роу, знаят как се храни тя, как спортува, с какво замества захарта в менюто си, запознати са, че почти не близва месо и мляко, че редовно проверява как функционират всички нейни органи и че, макар миналата седмица да стана на 53 години, реалната възраст на нейното тяло е 36 години, в следствие на което яйчниците ѝ „продължават да цъфтят”. Но за личния живот на родената в Пловдив кулинарната звезда се знае единствено, че се е омъжила на 19 години за англичанин, който я завел в Лондон, и че има двама големи синове.

Всички подробности около семейството на Силвена Роу са обгърнати в мистерия. А най-голямата енигма е човекът, чиято фамилия тя носи – нейният съпруг. До момента шеф готвачката не е споделяла нищо за него, освен че се казва Малкълм. Тя го споменава само мимоходом и ревниво крие снимките му. Възможно е в публичното пространство да съществуват фотоси на митичния Малкълм Роу, но те са толкова добре укрити, че едва ли има човек, който ги е виждал. Със сигурност негови снимки не се откриват чрез търсачка в интернет, нито на официалните страници и профили на готвачката в социалните мрежи. Това води до един-единствен логичен извод – че Силвена Роу съзнателно крие мъжа, за когото се омъжва още преди падането на желязната завеса.

Топ готвачката ловко заобикаля всяка тема, свързана със загадъчния Малкълм. Но преди време майка ѝ разказва пред журналисти, че двамата със Силвена са се запознали на Пловдивския панаир. Той се занимавал с търговия с вино и пристигнал в България, за да представи своята стока. А 19-годишната по онова време бъдеща готвачка изглежда много го е харесала, защото само няколко дни са били достатъчни, за да реши да замине с него за Лондон. Не е ясно как младата пловдивчанка е успяла да преодолее бариерите на тогавашната социалистическата власт, за да стигне до Англия. Известно е, че по времето на Тодор Живков не на всеки бе позволено да пътува в чужбина, камо ли в капиталистическа страна. Не е изключено баща ѝ да е ударил едно рамо. Той е известен пловдивски журналист от времето на късния соц и най-вероятно правилата за неговото семейство не са били същите като за останалите българи. Така или иначе Силвена намира начин да замине за Лондон и да се омъжи за Малкълм.

Любопитно съвпадение е, че нейната медийна кариера започва в компанията на друг мъж на име Малкълм. Това е експертът по виното Малкълм Глюк. Двамата със Силвена списват заедно рубрика в известния британски вестник „Гардиън”. Не е изключено съпругът на родната звезда – търговец на вино, да е помогнал на своята половинка в тези първи стъпки в звездната ѝ кариера.

Каквото и да е станало преди години, е факт, че нахаканата пловдивчанка си е изиграла картите брилянтно. Но дали не е жертвала личния си живот заради професията? Госпожа Роу нашумява в Англия с навика си да нарича хубавата храна „секси”. Тя прави и цялостно впечатление на силно сексуална дама, която обича да флиртува. В Лондон това е нейна запазена марка по време на медийни изяви. Пренася го и в България. Когато е в кадър, Силвена не спира да флиртува с всички мъже от обкръжението си. Тя се закача с двамата си колеги в журито на „Мастършеф” – Андре Токев и Петър Михалчев, с журналистите, на които дава интервюта, а гостуването ѝ в „Шоуто на Николаос Цитиридис” преди време сигурно ще бъде запомнено като най-наситения на сексуални предложения разговор в историята на Би Ти Ви. Дори Слави Трифонов не е показвал толкова голям интерес в ефир към представител на противоположния пол, колкото Силвена Роу – към Николаос Цитиридис.

Пред камерите тя му обясни колко пъти седмично трябва да прави секс, за да съхрани творческите си сили. „Ти си една от любимите ми супер храни! Ще те схрускам като солетка!”, изцепи се кулинарката, с което накара гръка да си глътне граматиката. „Едва ли щеше да е толкова отворена, ако мъжът ѝ я чакаше вкъщи”, убедени са много от последователите на Силвена Роу. Според тях, благодарение на своите разкрепостени изяви пред камера, тя отдавна се е разделила със съпруга си, особено ако си е позволявала да пренесе флиртовете си и извън телевизионното студио. Затова пък има блестяща кариера, много фенове и двама отгледани синове. Скоро може да се радва и на внуци.


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
*********
03.04.2022 21:57:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
4.
Гост
03.08.2020 06:37:05
8
2
Защото човек има право на лично пространство и личен живот. За това се казва личен. Думата го подсказва. Но бай Ганьо не знае какво е това. Българите са толкова елементарни и прости в това отношение/и не само в това/. Нямат никакво чувство за лично пространство. Не знаят какво е лична граница. Не спазват дистанция пипат те без да попитат за разрешение. Заприказват те без да се интересуват на теб приятно ли ти е и искаш ли контакт. Много прост народ. Селски народ.
3.
Крие го
03.08.2020 04:20:44
0
8
Защото Малкълм е всъщност клитореста лесбийко и се казва Моника
2.
Е аз
03.08.2020 00:10:41
5
7
Много готина жена, разведена или не това не е важно. На мен ми харесва такава, каквато Е !!!
1.
Ееее
02.08.2020 21:11:30
5
12
Е то курва не се става. Раждаш се такава. А тя си е на 53 ....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори