×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Магазините в мол "Галерия": Със зимните колекции и символични намаления


Магазините в мол "Галерия": Със зимните колекции и символични намаления
Бутиците, които са обявили намаления се броят на пръсти
19 Май 2020, Вторник, 16:25 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Флагман.бг

Не липсват и магазините, които са изпразнили щандовете си и са решили да търсят друго място, където да развият бизнеса си

След падането на извънредното положение за големите търговски обекти, бутиците в мол "Галерия" в Бургас отвориха врати. Проверка на Флагман.бг показа, че наемателите на помещенията всячески се опитват да привлекат купувачи на стоките си.

За отбелязване е, че още на главния вход на търговския център двама охранители любезно насърчават посетителите да използват дезинфектант и настояват да сложат маските плътно до лицето преди да се спуснат в шопинг обиколка. Ситуацията е подобна и пред магазините, където наемателите са поставили машинки с препарати или шишенце с дезинфектант, за да спазят изискванията за противоепидемичните мерки. 

(НЕ)очаквана развръзка: Бургаските молове отвориха, но наемателите им се изнесоха

Не липсват и магазините, които са изпразнили щандовете си и са решили да търсят друго място, където да развият бизнеса си.

Повечето бургазлийки обаче могат да бъдат спокойни - любимите им бутици ZARA, Massimo Dutti или пък Paolo Botticelli работят на пълни обороти, макар и със старите колекции.

За тяхно съжаление, на закачалките ще видят почти същите цени, с незначителни намаления. 

Явно наемателите не мислят да залагат на ниски цени, за да привлекат посетители и бързо да разпродадат застоялата стока.

След отварянето на големите търговски центрове след пандемията в цял свят се отчете тенденцията да има сензационни намаления, с които от една страна да се изчисти старата колекция, а от друга - да се привлекат клиенти. 

 

Bershka е с работно време от 11 до 20 часа
"Добре дошли отново" посреща клиентире на ZARA
Кафето пред мола е пълно, въпреки ранния час
Massimo Dutti предлага частично намаление, но само до 31 май
Табела с указания пък посреща клиентите на Terranova, един от малкото магазини с намаления
H&M допуска посетители само от единия вход на магазина, за да следи дали
 спазват противоепидемичните правила
ONYХ е преместен на втория етаж на мол, в доста по-малко помещение
Щандовете в Orsay са празни, а манекените голи
Празни закачалки и щендери има и в Mercari. Може би магазинът няма да отвори
Детският рай Комсед също бе със спусната щора, няма информация дали изобщо ще отвори

 




В категории: Бургас


18
Коментара по темата
18.
Аз
20.05.2020 06:52:27
3
2
Не знам кой е писал статията, но явно е спал 5 месеца!
Всички магазини са заредени с лятна колекция и то преди извънредното положение и сега всички имат хубави намаления. Снимано е от далеч, а витрините с манекени облечени лятно и с намаления не са снимани. Статията е негативна и наполовина вярна!
17.
www
20.05.2020 00:19:07
0
9
МОЛ-а вървеше отлично до преди 2 години. После се смени собствеността, други кадри и нещата тръгнаха надолу. Съвсем не са март и април причината за проблемите. Ако управлението беше наред, 2 месеца криза нямаше да се усетят, а сега половината помещения ще са празни. Не става само да се вдигат цени, да се пести от почистване, да не се влага в реклама. Така не се прави бизнес, даже реститутите влагат повече мисъл. Кога последно имаше някакво организирано събитие в този МОЛ? А едно време бяха всяка седмица.
16.
До 13
19.05.2020 23:03:52
1
3
Нищо интересно няма, просто напомнят за малко $$$$$$
15.
Xxx
19.05.2020 23:01:29
1
3
На женския манекен на снимката от магазин Б**шка се виждат къси панталонки, така че не зная каква е тази подвеждаща информания, явно е време някой да си потърси правата за уронване на престижа от този сайт!
14.
Naematel
19.05.2020 20:10:16
2
23
Проблема не е в мола , проблема е в града. Мола и мениджмънта се опитваха през всичките години да дадат малко живот на този град, но за съжаление всичко беше против тях, дори и извънредната световна пандемия . Бургас беше едно прекрасно , спокойно и красиво градче , и хората от мола не го съсипаха , други управници го съсипаха. Жалко
13.
H
19.05.2020 19:04:59
5
11
Вече няколко пъти ми правят впечатление тези статии, които са "леко" негативно насочени към "Галерия". Много интересно
12.
Аааа
19.05.2020 18:58:06
0
6
Сега като дойде уикенда и ще пристигнат пришълците от околностите и гледай какво става в мола
11.
Ганчо
19.05.2020 18:47:34
1
8
Стига сте лъгали, на снимките мн добре се виждат къси панталони и други летни дрехи
10.
Marinero
19.05.2020 18:32:12
2
8
До 8, то па едно кафе..... Домашната ми кафемашина и кафето което пия струват повече от кафешопа в мола.
9.
*********
19.05.2020 18:20:18
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
k
19.05.2020 18:01:07
13
5
не моете си позволите дори кафе да пиете в моловете,марш на битака селяни бедняшки да купувате боклуците
7.
да са видим у мола
19.05.2020 17:55:15
3
13
не.че ще купуваме нещо ,калабълък да става ,па и да ни видят другите . малко шматкане и айде дома . ма ,у мола бехме ма не ни ли видя , е те така си минава селянията ,драги зрители
6.
Pidal
19.05.2020 17:52:48
0
13
Вчера пуснаха същата статия. Мола да се сещат какво се иска от тях--$$$
5.
Мара Мичковица
19.05.2020 17:48:23
1
13
Антирекламата от долнопробни медии си е чиста реклама :)
4.
Marinero
19.05.2020 17:46:14
2
15
Скъпари, Скоро ще ви се наложи да направите моловете на кокошкарници , клиент няма да видите.
3.
Ттт
19.05.2020 17:25:02
0
22
Флагман, я пак си проверете инфото, защото точно магазините на индитекс - зара, масимо и бершка бяха заредили летните колекции още март месец, не че нещо, но това си е фирмената политика в цял свят още март да се заредят магазините с летните колекции
2.
коко бос
19.05.2020 17:16:25
10
10
абе па ако искаш да ти я подарим бе флагманчо стоката. Ама ти да ми платиш десетките хиляди левове загуба.
1.
Трол
19.05.2020 16:39:22
2
10
Имат да избиват загуби.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори