×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Медици на първа линия получиха вкусни изненади от бургаска сладкарница


Медици на първа линия получиха вкусни изненади от бургаска сладкарница
Бутиковият сладкиш е тематичен и разкрива суперсилите на медиците ни, скрити под бялата престилка
15 Май 2020, Петък, 13:14 ч.
Автор: Флагман.Бг

Десертите са специално изработени, за да донесат момент на радост на хората, които се грижат за здравето на хиляди бургазлии 

Сладкарска верига „Роза“ изработи специални торти за медиците, които денонощно се борят за здравето и живота на бургазлии. От компанията изработиха торти във формата на лекарски престилки, под които се вижда символът на „Супермен“ и има за цел да изобрази, че не анимационните герои, а лекарите са истинските супергерои.

Изработените торти бяха дарени на Спешното отделение и Родилното отделение към УМБАЛ-Бургас, както и за Центъра за спешна медицинска помощ – Бургас.

От веригата отбелязват, че са се спрели точно там да дарят, защото лекарите и медицинският персонал там е на „първа линия“ в борбата с пандемията. Абсолютно закономерно било да се дари и момент на радост на хората, които даряват хиляди бургазлии с много подобни мигове – служителите в Родилното отделение на УМБАЛ-Бургас.

„За нас мисията на лекарите и сестрите в родилното отделение е достойна за уважение във всеки един момент, но изключително много сега. По време на такава голяма пандемия грижата за родилките и новородените е от първостепенна важност. Смятаме, че нашите лекари в Бургас се справят прекрасно с тази задача и затова искахме да отдадем дължимата благодарност и на тях.“, каза Наталия Георгиева, оперативен мениджър на Сладкарска верига „Роза“, която връчи специалната торта на д-р Антонио Душепеев – началник на отделението, и Руска Ганчева – старша акушерка на отделението.

Наталия Георгиева, оперативен мениджър на Сладкарска верига „Роза“, връчи специалната торта на д-р Антонио Душепеев

Голяма беше изненадата и на медицинските работници в Центъра за спешна медицинска помощ. Много често медиците и шофьорите на линейки, които също са на първа линия не само по време на пандемия, но и в нормалното ни ежедневие, остават извън светлината на прожекторите. От името на Центъра дарението беше прието от неговия ръководител - д-р Николова.

„Нямаше как да не дарим и на Спешното отделение към УМБАЛ-Бургас. Там пристигат почти всички спешни случаи не само в Бургас, но и в региона. Пожелаваме им здраве и сили, за да продължават да помагат“, сподели Наталия Георгиева.

От името на медиците в Спешното дарението беше прието от д-р Здравка Инджова, която е началник на отделението.


В категории: Здраве


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 11/05/2024, Събота 09:49 0
Не правете това днес!
Не правете това днес! 11/05/2024, Събота 09:20 0
2
Коментара по темата
2.
Гледам и не вярвам на ушите си
18.05.2020 11:29:45
2
1
Явно е по-евтино да подариш една торта и да си направиш реклама, отколкото да си платиш за реклама. Душепеев и останалите от снимката са за глоба за неспазване на мерките за безопасност
1.
Мерките за безопасност?
18.05.2020 11:27:24
1
1
Прегърнати, с ръце без ръкавици върху защитното облекло... Ако има коронавирус в болницата са готови...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др.
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори