×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте проекта за „Малката София“ в сърцето на Ахтопол


Вижте проекта за „Малката София“ в сърцето на Ахтопол
Жълтите павета в Ахтопол ще създадат усещане за романтика, смятат авторите на проекта
15 Януари 2020, Сряда, 15:23 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Жълтите павета ще предадат романтично усещане на красивия български курорт, смятат проектантите

Община Царево току-що показа атрактивните визуализации на проекта за площад в Ахтопол. Припомняме, че тази сутрин бе направена първа копка на пълното преобразяване на площадното пространство.

Опозицията в ОбС Царево се прэотивопостави на проекта, обвинявайки администрацията, че ще допусне изсичането на десетки дървета и унищожи зелени площи, за да сложи гранит и павета.

Направиха първа копка на площада в Ахтопол. Опозицията: Ще унищожат зелени площи, за да сложат гранит и павета

Проектантите са предвидили да поставят жълти павета, защото тези, които сложиха преди години на крайбрежната алея, се приеха много добре. Очакванията са след изграждането на новия площад през лятото на 2020 година, романтичният курорт да придобие популярност като „Малката София“.

„На жълтите павета…в Ахтопол“. Това е рекламният слоугън, който вероятно ще популяризира южния курорт.

Проектантите обещаха, че няма да унищожават растителността, а са предвидени паркови елементи, тип „лодки“ около дърветата, които ще служат за отдих, поставяне на нови осветителни тела, предвидени са множество зелени площи и запазване на съществуващата дървесна растителност в добро състояние.

Проектът е на стойност малко над 1 млн.лева, а дейностите ще се извършват от бургаската фирма „Булелектрикс“, която има немалко изпълнени проекти с публични средства в Община Бургас.

 


В категории: Царево


Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
10
Коментара по темата
10.
#1
16.01.2020 11:01:15
0
0
Поредната недоклатена статия на тоя нещастен сайт! Заглавието няма нищо общо със статията.
9.
Dr. GT2
15.01.2020 20:00:07
1
2
Как стои въпросът с поддръжката?
Като видя няк'ви такива павенца и ми става ясно, че ако под тях няма качествена изолация, след 1г. или повече ще започне да никне къса трева.
А може да я има или няма по проект ?!
8.
илян
15.01.2020 16:51:25
1
10
а пък малко търново стана новия градeц
7.
Тъпао идея
15.01.2020 16:48:55
1
17
За чий му е да има малка София на Ахтопол. такова хубаво градче далече от голямата простотия и хоп сега едно да не казвам какво. Та те софиянци идват тук, за да избягат от София, а вие ще им правите подобна визия
6.
Д.П. и Б.Б.
15.01.2020 16:35:04
0
13
Супер! Нашите фирми ще се облажат за пореден път!
Велики строители на съвременна България сме ний!
5.
me
15.01.2020 16:28:36
0
18
Аз като одида в Ахтопол, последното нещо, за което искам да се сещам е София. Умници. Да го направят като Гърция по-добре. Така Софиянци ще се чувстват в Халкидики :D
4.
Plamen
15.01.2020 16:17:38
0
20
Очаквам Бургас да стане малкия Пловдив. Тези които ни управляват се побъркаха какви начини да измислят за да откраднат пари.
3.
оффф...
15.01.2020 16:05:11
0
24
Мисля, че е малко неуместно когато красиво градче характерно за културата на цяла крайморска България е сравнявано с далечна и така различна София. Никой от туристите или от местните не иска да се сеща за София, когато ходи по брега на Черно Море. София си е там - някъде далече на запад с нейните си особености и забележителности, които са далече от каквото и да е морско.
2.
До 1
15.01.2020 16:00:40
1
5
Това са съществуващите дървета, явно не разбираш от визуализации или гледаш през някой стар телефон.
1.
ХХ
15.01.2020 15:32:51
3
6
дърветата на проектните снимки са менте... нямя как такива млади дървета да имат такава корона и хвърлят такава сянка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори