×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иван Тодоров извади Кръста от леденото море в Приморско


Иван Тодоров извади Кръста от леденото море в Приморско
За всички престрашили се имаше осигурени парични награди от Община Приморско и кметствата.
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Януари 2020, Понеделник, 14:01 ч.
Автор: Флагман.БГ

Десетки миряни посетиха светата литургия в храма, преди да се отправят към пристанището

В Община Приморско ритуалът по спасяването на Светия кръст беше извършен в три от населените места – Приморско, Китен и Ново Паничарево.  Празникът в Приморско започна в 9 часа в храм „Св. св. Кирил и Методий”, където отец Гавраил отслужи Света Литургия и Водосвет за здраве. Десетки миряни посетиха храма, преди да се отправят към пристанището, където жители и гости на Приморско очакваха с нетърпение да видят кой ще извади Кръста.  В надпреварата се впуснаха четирима смели мъже, но най бърз се оказа Иван Тодоров от Приморско.

В Китен празникът започна в 11:30 часа, като на пристанището се извърши Водосвет. Там желаещите  бяха девет, а Кръстът беше изваден за пета поредна година от Никола Бинев. 

В село Ново Паничарево също не липсваха желаещи да се потопят в ледената вода за здраве. Там ритуалът бе извършен в река Ропотамо, а кръстът беше спасен от Илиан Чаглайски.

За всички престрашили се имаше осигурени парични награди от Община Приморско и кметствата.




В категории: Приморско


10
Коментара по темата
10.
*********
10.01.2020 20:03:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
1111
07.01.2020 21:21:36
0
2
както обикновeнно,ваня e права,само така,трябват ни и мeстни бунтарки.
8.
адин циганин
07.01.2020 14:26:24
2
0
Това задръстеното пак цъфна, и пак започна с простотиите си. Сега ще задръсти статиите със спам. Ако някой друг потребител се държи като
задръстеното , моментално ще го изтрият. Задръстеното да не е талисмана на сайта ви.
7.
Ваня
07.01.2020 11:51:20
2
3
Какво се мъдри в дебрите на общината ,витае слух ,че Иван Янков ще става шеф на Чистотата в Приморско .
6.
Az
06.01.2020 23:56:10
0
3
Как да го искат той лети в небето,наяде се и с него не се говори или ако говориш,те лъже
5.
Равновесие
06.01.2020 22:25:07
0
3
Приморци не го искаме .
4.
*********
06.01.2020 19:38:00
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Местен
06.01.2020 18:07:34
2
6
Обиден е на приморци, не са го подкрепили на изборите.
2.
баш трола
06.01.2020 15:34:24
3
6
Цяла нож жулили вино и ракия - на сутринта изтрезняват у ряката ,пардон ,y морското,браво юнаци,браво българи.
1.
Радио Ереван
06.01.2020 14:59:27
1
7
Защо не виждам кмета на снимките.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бременна ли е тази фолкаджийка Бременна ли е тази фолкаджийка Имам други мечти и те са свързани с музиката, обяви Емилия Градският транспорт на Пловдив се превърна в сауна Градският транспорт на Пловдив се превърна в сауна Климатиците не работят, а шофьорите карат с отворени врати Всичко това е цирк, а тя няма мъж до себе си Всичко това е цирк, а тя няма мъж до себе си А колкото до видеото, в което я видяхме да подскача от радост, че някой е подарил скъпарки джип се разбра че е рекламен клип на автомобилна къща и колата оставена да бъде продадена Ако ГЕРБ и ДПС направят правителство, опозицията ще обяви Бойко Борисов за заложник на Пеевски Ако ГЕРБ и ДПС направят правителство, опозицията ще обяви Бойко Борисов за заложник на Пеевски  За да не се случи това, търсят трети, който да е в ролята на измамената камила, коментира доц. Петър Чолаков Шоуто започва! 500 милиона зрители чакат мача на откриването на Евро 2024 днес Шоуто започва! 500 милиона зрители чакат мача на откриването на Евро 2024 днес Непредвидимият Бундестим се изправя срещу коравите шотландци Небето над Ветрен почерня, голяма буря връхлита Бургас Небето над Ветрен почерня, голяма буря връхлита Бургас Светкавици пронизват почернялото небе Внимавайте, обявиха оранжев код за Източна България! Вятърът събаря дървета Внимавайте, обявиха оранжев код за Източна България! Вятърът събаря дървета Отнесен и покрива на детска градина Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те 
Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата То няма да се прилага в училища и колежи   Френската левица е в паника, обединява се в Народен фронт за парламентарните избори Френската левица е в паника, обединява се в Народен фронт за парламентарните избори Тази коалиция ще се изправи срещу десния "Национален сбор", който в момента води в социологическите проучвания. Руски журналист е загинал при украински обстрел в Източна Украйна Руски журналист е загинал при украински обстрел в Източна Украйна По-рано НТВ съобщи, че трима нейни служители, сред които и Кожин, са били ранени в село Холмивски, недалеч от Орловка Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Джо Байдън даде надежда на Украйна за повече системи "Пейтриът", а Тръмп го критикува заради помощта  Скорпионът и Козирогът да внимават с парите, а Рибите може да се превърнат в телепати Скорпионът и Козирогът да внимават с парите, а Рибите може да се превърнат в телепати Хороскоп за деня – 14 юни 2024, петък Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори