×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Незрящият актьор Адриян Асенов спечели "България търси талант"


16 Декември 2019, Понеделник, 08:41 ч.
Автор: Флагман.БГ

Първи за кратко на сцената се появи Петър Байков, който получи златната звезда

Имитаторът Андриян Асенов е големият победител в шестия сезон на "България търси талант". Първи подгласник в шоуто стана човекът-калкулатор Георги Георгиев. На трето място останаха Dance Station.

Във впечатляващия 3-часов спектакъл на живо 12-те най-добри изпълнения от шоуто се бориха за зрителския вот и наградата от 50 000 лева. Пред Ицо Хазарта, Катето Евро, Любен Дилов-син и Славена Вътова своите дарби демонстрираха носителите на златните бутони на журито и водещите - Андриян Асенов, Рефат Абдулаев, Валериа Войкова, Симона и Бояна, както и Свет Радославов. Те влязоха в битка с фаворитите на публиката - Адриана Хаджитенева, Георги Георгиев, Dance Station, София Иванова, мажоретен състав "Мистерия" и Реми Тоин. Последният, 12-и финалист - Петър Байков, бе определен с вота на феновете в онлайн гласуване на сайта на шоуто, пише dir.bg.

Първи за кратко на сцената се появи Петър Байков, който получи златната звезда на SDI. Той благодари на зрителите, че има възможност тази вечер да е там.

Първото изпълнение на финалистите беше на 13-годишната Валериа Войкова, която бе изстреляна на финала от златния бутон на Катето Евро. За изпълнението си на парчето "Freedom", тя получи само бляскави отзиви.

21-годишният Петър Байков. Той впечатли зрителите с дублажа си. Петър сподели, че след полуфинала е получил стотици писма от хора, които саму писали, че ще използват възможността си да го подкрепят. Продуцентите на "Дисни" също били впечатлени от уменията му и му предложили да работят заедно за в бъдеще. На финала той дублира фрагмент от "Снежанка и ловецът" (2012). Той за пореден път впечатли журито.

Dance Station бяха третото изпълнение, като докато се подготвят за изпълнението, представиха впечатляващите успехи на три от момичетата - в сноуборда, в бойните изкуства и на фронта на знанието. И този път те обраха овациите на журито, което изтъкна, че определено това изпълнение за финал и пожела успех на групата.

38-годишният Георги Георгиев работи на Летище София и се занимава със скоростна калкулация. Той не е успял да отиде на световното първенство в Истанбул и направи изчисления на задачи, подобни на тези на състезанието в реално време. Георгиев имаше само един грешен отговор, а след това изчисли в кой ден ще се паднат определени дати далеч в бъдещето абсолютно безпогрешно.

"Импровизатор, калкулатор и в математиката император", каза Ицо Хазарта на Георги след края на неговата демонстрация.

Андриян Асенов от село Лесковец, който е незрящ и бе изпратен на финала от златния бутон на Славена Вътова, от дете мечтае да е актьор, впечатли в първи тур с имитацията на Слави Трифонов. Този път в импровизираното студио на "Шоуто на Андриян Асенов" младият мъж имитира отново Слави Трифонов, Дядо Коледа и завърши с изпълнение на "Черно море" на Тодор Колев, като самият той свиреше на кахон в този момент.

Любен Дилов се обърна към Асенов с думите: "Къде беше преди 19 години, когато стартирахме едно шоу?! Можеше да спестим една партия на България."

Малката флейтистка София Иванова от Варна направи поредна запомнящa се изява, изпълнявайки "'О sole mio", като в началото самата тя свиреше на флейтата, а после продължи да пее. Журито бе повече от ласкаво към Софи. Ицо Хазарта изтъкна, че неговото любимо изпълнение на малката варненка е било на полуфинала и призова зрителите да го имат предвид, когато гласуват.

Бояна и Симона, изпратени на финала от Любен Дилов-син със златен бутон, които се занимават от 7 години с полденс, излязоха в бели бляскави сценични бодита на песента на Phil Collins "In the Air Tonight".

"Изключително съм щастлив от това, което направихте тази вечер. Изпълнението ви беше в пъти по-трудно от предишното", каза Любен Дилов.

"Опознай Бояна и Симона, преди да съдиш танца на пилона", обърна се Ицо Хазарта към зрителите.

27-годишният танцьор от Украйна Рефат Абдулаев, който стигна директно на финала със златния бутон на Ицо Хазарта бе избрал изпълнение за борбата между доброто и злото и избора, който всеки трябва да направи. Ицо Хазарта го поздрави, като му каза, че е гордост за Украйна. Славена го насърчи да продължава да твори, защото впечатлява хората.

Следващите претенденти за наградата бяха мажоретен състав "Мистерия". 19-те млади дами отново направиха впечатляващо появяване на сцената на риалити формата и поставиха в нова плоскост мажоретното изкуство в България.

8-годишната Адриана Хаджитенева страда от артрит, но въпреки това от 4 години се занимава активно с акробатика. Тя направи поредно запомнящо се представяне и получи прекрасни отзиви от журито. Катето Евро ѝ пожела да е много здрава и щастлива, като подчерта, че е сигурна, че ще бъде така заради прекрасното ѝ семейство.

Реми Тоин е от нигерийски произход, израснал е без родители в дом за сираци в Перник, а сега 24-годишният танцьор, любимец на публиката на "България търси талант", показа невероятно изпълнение, с което заслужи отново похвалите на журито, а Славена Вътова оцени високо човешките му качества.

33-годишният Свет Радославов - българинът, осъществил американската мечта, преборил тумор на мозъка и стигнал до финала със златния бутон на Дани Петканов и Сашо Кадиев, показа впечатляващо изпълнение. Той получи специални комплименти от журито. А Любен Дилов-син изтъкна, че съвкупността от всичко. което прави, го прави впечатляващ талант.

Зрителите се насладиха на впечатляващ спектакъл, в който видяха акробатични номера, вълнуващи песни, смайващи математически способности, завладяващи танци, акробатика, музикални изпълнения, таланти-герои и много добро настроение. Специални гости на големия финал на "България търси талант" бяха Графа и "Златните момичета" на България.

Преди да бъдат затворят окончателно линиите, журито изрази своята подкрепа за някои от финалистите. Определено фаворитът в този импровизиран вот бе Андриян Асенов.




В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Пази боже сляпо да прогледа
16.12.2019 21:15:00
0
1
За 2ри път сляп печели награда. То бива бива нагласени работи ама чак толкова. Излъгахте толкова хора които гласуваха за наистина талантливи участници.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Стойността на нанесената щета е в процес на установяване Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Опитахме да щракнем на сладка раздумка и чаша кафе, в луксозно заведение на морския бряг, бивш и настоящ директор, но се разбягаха Изкуственият интелект в медицината - вече има конкретни приложения Изкуственият интелект в медицината - вече има конкретни приложения Едно от най-важните неща е персонализирането на терапевтичния подход в лечението на пациентите Невиждан екшън! Пияни украинци извикаха такси и налазиха шофьорката, полицията ги спаси от линч (СНИМКИ) Невиждан екшън! Пияни украинци извикаха такси и налазиха шофьорката, полицията ги спаси от линч (СНИМКИ) Опипвали я и са опитали да я целунат 85% са в собствен дом, ама едва го отопляват 85% са в собствен дом, ама едва го отопляват Страната ни и на челна позиция по липса на вътрешна баня и тоалетна За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери Девет пожарникари се борят с огнената стихия
Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори