×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет Жельо Желев и ПП МОРЕ обещаха модерно бъдеще за несебърското с. Гюльовца


Кандидатът за кмет Жельо Желев и ПП МОРЕ обещаха модерно бъдеще за несебърското с. Гюльовца
Читалището в Гюльовца едва успя да побере желаещите да подкрепят кандидатурата на Жельо Желев за кмет на селото и на кандидата за общински съветник Демир Петров
22 Октомври 2019, Вторник, 13:43 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Жельо Желев се фокусира върху инфраструктурните проекти, защото те са проблемните области за всяко населено място

Читалището в Гюльовца едва успя да побере желаещите да подкрепят кандидатурата на Жельо Желев за кмет на селото и на кандидата за общински съветник Демир Петров. На събранието бяха дошли  хора от листата на ПП МОРЕ, както и кандидат-кметове на партията.

„Заедно с ПП МОРЕ имаме ресурс и воля да градим модерното бъдеще на селото!  Мотивацията ми е да покажа, че заедно и сплотени можем да създадем добра среда и по-добро бъдеще за селото. Успяхме да направим много неща за модернизирането на Гюльовца, но има още какво да се желае. Натрупването на проблемите не е от вчера, и очевидно няма да можем да ги решим всички изведнъж. Затова вярвам, че с ваша подкрепа, с подкрепата на ПП МОРЕ и нейните общински съветници, ще постигнем желаните резултати”, каза на среща с жители в селото кандидатът за кмет на ПП МОРЕ Жельо Желев.

Партията издига неговата кандидатура за пореден път, а Жельо Желев винаги печели изборите на първи тур с огромно мнозинство.

Жельо Желев се фокусира върху инфраструктурните проекти, защото те са проблемните области за всяко населено място. През изминалия 4-годишен мандат са асфалтирани изцяло улиците „Митко Палаузов“ и „Стамат Икономов“, както и два участъка на ул. „Никола Вапцаров“.

„Тази улица е много важна, защото може да служи за обходна, когато в центъра на селото се провеждат тържества и движението е затруднено”, заяви Желев. Изградени са тротоарните плочки на ул. „Г. С. Раковски", подменени са три участъка на ул. „Янко Андонов". Направен е основен ремонт на водопровода в участъка на река „Бяла Ряка", изграден е отводнителен канал на ул. „Иглика". Благоустроен е гробищният парк – има нова ограда и две нови чешми.

Кандидатът за кмет на ПП МОРЕ заяви, че основният проблем пред жителите на Гюльовца е изграждането на пречиствателната станция Оризаре-Гюльовца и ВиК канализацията на селото. Други важни акценти са проектирането и изграждането на физкултурен салон в училището „Св. Св. Кирил и Методий", изграждането на спортна площадка в парка на селото, подмяна на уличното осветление с енергийно ефективно, както и облагородяването и заграждането на Гробищен парк 2.

„Ще продължим с асфалтирането на основните улици и подмяната на тротоарните настилки”, каза Жельо Желев.

Жельо Желев изрази надежда, че през този мандат ще се реши проблемът, обещан още през 2015 г., а именно изграждането на Общинско предприятие БКС, което да обхваща три селища в Общината – Тънково, Оризаре и Гюльовца. Идеята е да се разкрият нови работни места за местните жители, които да се грижат за озеленяването, поддръжката на паркове и градинки, тротоари и дребни строителни дейности.

Кандидатът за общински съветник Демир Петров каза, че ще продължава да помага на хората и да работи за развитието на селото, за да върви то към прогрес. „Вярвам, че както винаги досега ПП МОРЕ ще бъде отново най-голямата партия в Общинския съвет на Несебър. Този силен екип, който стои зад гърба  ми, ми дава увереност, че ще се справим с всички проекти, залегнали в програмата ни”, каза Демир Петров.

„Ще се справим успешно, ако ни гласувате доверие за следващия мандат. Нека на 27 октомври да излезем всички и да гласуваме без страх, а с разум”, заяви Петров. Нямаме никакви съмнения, че нашият Жельо Желев ще победи още на първи тур. Но за да работи той успешно с подкрепата на общината, е нужно ПП МОРЕ  да спечели колкото се може повече съветници в общинския съвет – там се определя бюджетът на отделните населени места, затова ви молим да подкрепите ПП МОРЕ, заяви Петров.

Наложително е да си изберем нов кмет на общината, сегашният градоначалник  я управлява погрешно и от това страдаме всички ние”, заяви кандидатът общински съветник Драгомир Попов.

 „Трябва да го сменим най-малкото, защото Николай Димитров бърка в джоба ни – от 2016 г. досега всеки един жител на общината плаща с 50% по-високи местни данъци! Ако сте плащали 200 лв. годишно, сега плащате 300!  Местните данъци бяха повишени по предложение на Николай Димитров, въпреки съпротивата на ПП МОРЕ”, припомни Попов.

Нищо не налагаше тяхното повишаване, Несебър е най-богатата община в България. Въпреки това общината е затънала в милионни кредити, които ще изплащаме всички ние с вас, допълни Драгомир Попов.

„Време е да се обединим за да имаме шанс да спечелим.  Нашата идея е, че трябва да се получи промяна – да променим кмета на община Несебър и състава й. Общинският съвет е мястото, където се гласува бюджетът, където се взема решение какви средства ще бъдат отделени за село Гюльовца и за всички останали осем съставни селища в общината.

Всичко, което Жельо Желев е поискал, е ставало с подкрепата на ПП МОРЕ. Последните четири години обаче МОРЕ беше в опозиция и това, което предлагаше , се отхвърляше, предложенията не се подкрепяха. За да се променят нещата, трябва да направим тотална промяна”, заяви кандидатът за общински съветник на ПП МОРЕ Драгомир Попов. Той посочи, че за да се изпълнят желанията на жителите на селото, е много важно на 27-ми октомври да се гласува освен за кмет и за общински съветници.

 

В интегралната бюлетина ПП МОРЕ е с номер 17.

Номерът на кандидат –кмета на селото Жельо Желев съвпада с номера на партията.

 






България Всички новини
Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Стойността на нанесената щета е в процес на установяване Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Опитахме да щракнем на сладка раздумка и чаша кафе, в луксозно заведение на морския бряг, бивш и настоящ директор, но се разбягаха Изкуственият интелект в медицината - вече има конкретни приложения Изкуственият интелект в медицината - вече има конкретни приложения Едно от най-важните неща е персонализирането на терапевтичния подход в лечението на пациентите Невиждан екшън! Пияни украинци извикаха такси и налазиха шофьорката, полицията ги спаси от линч (СНИМКИ) Невиждан екшън! Пияни украинци извикаха такси и налазиха шофьорката, полицията ги спаси от линч (СНИМКИ) Опипвали я и са опитали да я целунат 85% са в собствен дом, ама едва го отопляват 85% са в собствен дом, ама едва го отопляват Страната ни и на челна позиция по липса на вътрешна баня и тоалетна За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери Девет пожарникари се борят с огнената стихия
Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори