×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг! Арестуваха брата на известния барон Пандурито, пласирал опасната дрога чай


09 Октомври 2019, Сряда, 15:20 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: архив Флагман.бг

Щерионов е осъждан като част от бандата за продажба на бебета на брат си

Един от братята на известния ромски барон Мишо Пандурито - Богдан Щерионов е с повдигнати обвинения за пласиране на много опасна синтетична дрога, известна като „чай“.  Богдан Щерионов е арестуван с още 4 мъже при спецакция в дома му в циганската махала – Кумлука. В къщата полицаите открили около 30 гр от смъртоносния наркотик.

Щерионов  е осъждан 2 пъти за кражби и като част от бандата на брат си за продажба на бременни жени и бебета в Гърция. Ако бъде признат за виновен, той може да отнесе от 2 до 8 години затвор. Според нашите източници срещу Богдан пропели двама мъже, кото твърдят, че са купували „чай“ от него.

Защо босът на Кумлука Мишо Пандурито няма обвинение за лихварство, а арестът му приличаше на военна операция

Смъртоносната дрога в момента е хит в циганската махала. Причината е, че тя е доста по-евтина от марихуаната – 20 лв. за 30 грама, научи още Флагман.бг. Синтетиката обаче била изключително опасна, тъй като се пръскала с много силен химикал, който можел да превърне в наркотик дори обикновен чай или райграс. Циганите се събирали на групи и най-често варели и пиели дрогата.

Маскирани спецполицаи водят Пандурито в ареста след акцията преди няколко месеца

Припомняме, че само преди няколко месеца Михаил Щерионов-Пандурито беше арестуван при мащабна спецакция в гетото по подозрения за лихварска дейност. Циганският барон и в момента се намира зад решетките, тъй като има опасения, че може да окаже влияние върху свидетелите или да се укрие.

Вижте кой е Мишо Пандурито – от търговец на бебета до лихвар

Пандурито е осъждан многократно. Той обаче е със сериозно влияние сред ромите, тъй като осигурявал работа на много хора.


В категории: Крими


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Кви истории
10.10.2019 22:31:02
0
0
Тоз умрял мангал какво го публикувате тука още малко и герой ще излезе
5.
да гее
10.10.2019 00:10:27
0
1
такива що не ги застрелват по време на акция за бягство , чиста работа
4.
Иван
09.10.2019 23:10:49
0
1
"Пандурито е осъждан многократно. Той обаче е със сериозно влияние сред ромите, тъй като осигурявал работа на много хора."

И каква РАБОТА им е давал, след като самия той НЕ работи ???
3.
Петьо пандура
09.10.2019 18:32:44
3
3
До 2 умнико знаеш ли колко хора можеха да бъдат изтровени срази дрога
2.
20 лв за 30 грама?
09.10.2019 16:42:59
7
17
Цена, 20 лв за 30 грама. Полицаите открили 30 грама. Значи цялата спец акция била за 20 лева? Как да уважаваш нашета полиция...трагедия..
1.
Ко? нее.
09.10.2019 15:58:03
0
15
Сган мръсна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме, 
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори