×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Красимир вилнее в жк „Изгрев“! Потроши колите на съседи, заплаши майка си, че ще й пусне ток


Красимир вилнее в жк „Изгрев“! Потроши колите на съседи, заплаши майка си, че ще й пусне ток
Преди няколко години Каранлиев влезе в криминалната хроника, след като заплаши с убийство бившата си жена
Тема в развитие
виж още
скрий
27 Август 2019, Вторник, 21:48 ч.
Автор: Флагман.бг; снимката е илюстративна

Бургазлията е криминално проявен и осъждан за кражби

Осъждан за кражби бургазлия вдигна на крак полицията, след като само в рамките на няколко дни заплаши и ограби собствената си майка и потроши колите на съседи в ж.к. „Изгрев“.

43-годишният Красимир Каранлиев първо заплашил по телефона майка си, въпреки че срещу него имало съдебна забрана изобщо да доближава жената заради домашно насилие. Това обаче не спряло Красимир, който крещял срещу ужасената бургазлийка: „Ако още веднъж стъпиш в апартамента, ще ти пусна 220 волта ток!“

След като заплахите не довели до очакваната реакция, Красимир решил да посети лично майка си на работното й място. Той първо поискал пари, след което откраднал телефона на жената.

Екшън край Средец: Ревнив бургазлия заплаши с убийство бившата си

Неадекватното поведение на бургазлията далеч не се изчерпало само с тормоза над майка му. Броени дни по-рано той потрошил два автомобила на свои съседи, паркирани пред бл. 15 в ж.к. „Изгрев“. Красимир разбил предните стъкла на колите. Той е арестуван, след което е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът отчел сериозно количество концентрат, изпито от крими героя.

Каранлиев изкарал 2 месеца в ареста заради изстъпленията. Бургазлията сключи споразумение и се размина с 1 година и 4 месеца пробация за „повреждане на имущество“.

Припомняме, че само преди няколко години Каранлиев отново влезе в криминалната хроника. Тогава той сътвори истински екшън, когато след гонка заплаши с убийство бившата си жена.


В категории: Темида


12
Коментара
Флагман.БГ Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" 09/05/2024, Четвъртък 13:31 1
В Черноморец отключиха морето
В Черноморец отключиха морето 09/05/2024, Четвъртък 12:23 0
12
Коментара по темата
12.
Аз
28.08.2019 19:03:32
0
1
Кога такива тъпунгери ще започнат да си плащат за белите.Да го глобяват 10000 лева и да ходи да чука камъни.Аман от неандерталците, с адибас.
11.
До истината
28.08.2019 16:56:19
0
3
Това си е самата истина. Този човек е психар, пияница и наркоман. Любопитен съм, защо този човек го пускат на свобода, след като заплашва с убийство наляво и надясно. Какво чакат полицаите?!
10.
*********
28.08.2019 08:38:31
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
Тъуи
28.08.2019 08:11:51
0
18
Когато си проспал възпитанието и развитието на детето си е твърде вероятно на по-късен етап да си береш плодовете на безхаберието. А това, че един 43 годишен гьон заплашва майка си е доказателство за това. Така че не трябва ние като общество да допускаме развитието на тези плевелни бодили. За съжаление сами трябва да компенсираме грешките на родителите им. За 43 годишен гьотверен вече е късно да се разбереш с добро. Той вече е станал зян и освен бой по чутурата, друго не помага.
8.
Истината
28.08.2019 05:44:44
4
0
Може да бъде измамници вашия писане защото за всичко лъжи те
7.
Pedophile hunter
27.08.2019 23:52:52
1
13
Видях Веселин Луков да гони деца пред блок 53 в Изгрев!! Вземете мерки, докато не е късно, моля Ви!!
6.
М.М
27.08.2019 23:02:59
0
21
Голям мъж, истински герой. На такива държавата им е виновна, както и всички останали. А той се налива по цял ден и взима 500 лева, без каквито и да умения и желоние за труд(и се оплаква, че парите са малко). После бие жена си и си мисли, че това че си роден с нещо между крака те прави мъж.
5.
До 1
27.08.2019 22:59:02
3
3
Кой знае какъв тинейджър-гей си.Ще излезеш като доброволна любовница от ареста.И навярно не само негова.
4.
Бичето
27.08.2019 22:43:08
0
11
Поредния чукундур-аутсайдер...
3.
град козлодуй
27.08.2019 22:28:12
0
13
ПСИХОПАТ ИЗРОД ЧУДОВИЩЕ САДИСТ УРОД ДАНО СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА
2.
жожо
27.08.2019 22:07:46
5
10
Интелигентен е, щом знае за 220волта умен е !
1.
do 2
27.08.2019 21:57:42
2
13
Ax hora zakluchete me s nego v aresta za 1 2 meseca,shte mu se vidqt cqla vechnost.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Азербайджан може да доставя допълнителни количества природен газ за България Азербайджан може да доставя допълнителни количества природен газ за България Баку проявява интерес към предстояща процедура за търсене и проучване на природен газ Тя не цепи басма на никого и вбеси съотборниците си в Хелс Китчън Тя не цепи басма на никого и вбеси съотборниците си в Хелс Китчън Поведението на певицата вече е повод и другите да възстанат срещу постоянното ѝ нахалстване и желание да командва парада Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Президентът Радев се ръкува с участници в шествието на Безсмъртния полк Какво правят тези двамата и защо отново се подиграха с малките хора Какво правят тези двамата и защо отново се подиграха с малките хора Този път в сюжета в подигравателното им видео, което се върти в социалните мрежи, се включва най-малкият Супермен Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" Натали Трифонова е абсолютният фаворит във формата Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Множеството се извиваше чак до книжарница "Хеликон"   Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Вдигат данъците  Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Данчето поздрави официално примата за 85-тия й рожден ден Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" До няколко дни предстои агенция "Митници" да изготви техническа спецификация на проекта за разширяването на пункт "Малко Търново" и процедурата да бъде задвижена приоритетно по ресорните институции "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова силен турнир по акробатика
Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Западът изкривява истината за Втората световна война, защото пречи на колониалната му политика, обяви президентът Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Алек я отхвърли, но тя си намери човек, който може да й осигури желания живот  Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори