×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Младото гадже на Луна привлечен от 8-те милиона в КТБ на певицата


Младото гадже на Луна привлечен от 8-те милиона в КТБ на певицата
Луна се запознава с младото лъвче в русенска дискотека, където има участие, а той работи като охрана
15 Август 2019, Четвъртък, 12:48 ч.
Автор: Флагман.бг

20-годишният възпитаник на НСА имал жена и две деца

Преди няколко дни гръмна скандална новина за нов мъж в живота на Луна. За тайнственият любовник се знае само, че е около 20-годишен, учи в НСА и работи като охранител. Ретро чалга звездата се носи на гребена на любовта, но се оказа, че не всичко е толкова гладко, колкото изглежда.

Запознати се шегуват, че любовните драми на Софи и Гринго са само залъгавка пред това, което изживява Луна. А гаджето й се оказва с доста пикантно минало. Наш репортер разбра, че любовникът на Луна се казва Горан Колев. Той е от Русе и движи в една компания с бившяи на Десислава - ММА боецът Светлозар Савов - Зарко.

Ето го младия гребец, който утолява страстите на палавата Луна

Луна се запознава с младото лъвче в русенска дискотека, където има участие, а той работи като охрана. От две седмици живее в огромния й мезонет в София, похвалил се лично пред приятели. Скандалното в случая е, че има жена и две малки момичета.

За съпругата му се знае, че ходи да заработва в чужбина. От семейни приятели разбрахме, че я лъже за случилото се с Луна и се отправдава, че просто работи за нея. Оказа се, че той е от такова семейство, в което родата на мъжа купува бъдещата си снаха. Неговите родители са броили огромна сума за жена му и са ги оженили още преди да навършат пълнолетие. При евентуален развод ще трябва пак да брои.

Луна си позволи да качи няколко общи снимки с любовни послания, които медиите взеха като топъл хляб. Не след дълго изпълнителката на "Бягайте крачета при младите момчета" премахна всички фотоси с любимия си, явно по негово настояване след проблеми със съпругата му. "Не мога да си обясня дали наистина е хлътнал по застаряващата фолкпевица или просто го тресе звездоманията. Може и 8-те милиона на Луна в КТБ да са го привлекли...", коментират негови приятели пред наш репортер.

Луна обаче е наясно с негово семейно положение, но явно няма против да раздели един баща от двете му деца. Бърза проверка в неговия "Фейсбук" показва, че двамата имат обща снимка още от декември месец.

Под снимката той пише: "Стара жена и стара риба няма – или е свежа, или не е". Това говори, че са крили взаимоотношенията си близо половин година и чак сега са решили да задълбочат връзката си и вече да не се крият./show.blitz.bg


В категории: Лайфстайл


8
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 2
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
8
Коментара по темата
8.
Асен
16.08.2019 21:21:35
0
0
Луна никога няма да види тези пари, защото Цветан Василев отдавна ги отмъкна.
7.
Пеци
15.08.2019 15:26:36
0
1
Този 20 годишния има жена и две деца,които зарязъл.А 8 милиона на Луна в КТБ,са вече 200 хиляди лева,че и по-малко.Дано са му достатъчни,за ласките на Луна.
6.
Коч
15.08.2019 14:52:31
0
5
Какъв е този кон и сигънина до нея.
5.
Ташакис
15.08.2019 13:37:22
0
17
"Оказа се, че той е от такова семейство, в което родата на мъжа купува бъдещата си снаха."
Това цялото изречение може да се замести само с една дума - циганин. А на дъртата бръмчалка кой ще и обърне внимание,ако не става въпрос за пари? Тя просто си е купила ебектор.
4.
Курти
15.08.2019 13:25:17
1
5
Когато става въпрос за чалга,последствията винаги са тъпи и гадни...що така???
3.
Исен
15.08.2019 13:14:31
0
8
Манго Джери сега има нова жена.
2.
изяжте им парите
15.08.2019 12:56:52
0
8
на тези бацили
1.
изяжте им парите
15.08.2019 12:56:46
0
8
на тези бацили
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица Подозренията се появиха след участие на чаровната брюнетка Пробвали ли сте монашеска баница с ябълков пълнеж, нещо уникално е! Пробвали ли сте монашеска баница с ябълков пълнеж, нещо уникално е! Ако някой ми беше казал, че кекс с ябълки ще е такава вкусотия, нямаше да му повярвам никога Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Насрочено е следващо заседание на 6 юни, тогава ще стане ясно дали БМВ-то на Нойзи ще бъде конфискувано
Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори