×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов и Цветанов били „национално призната двойка“ - премиерът искал да е „мъжът“ и „родител 1“ (видео)


09 Март 2019, Събота, 17:03 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Министър-председателят обеща да помогне на селска кметица само ако я види по телевизията да казва, че БСП ги мачка

Бойко Борисов и Цветан Цветанов били национално призната двойка. Това обяви плевенска дама пред двамата лидери на ГЕРБ по време на форум на женската организация на партията във Велико Търново.

Участието на Борисов на събитието, което бе излъчено във „Фейсбук“-профила му, допринесе за „свободното“ ниво на форума, а жените през пет минути се тресяха от смях след поредната изцепка на премиера.

Една от дамите от Плевен, която се представи за учител-философ, обаче поразвали настроението на лидера на ГЕРБ, след като постави въпроса за проблемите в местната структура на партията.

Ще бъда директна – кога и какво трябва да се случи, за да може плевенската структура, която все още три-четири или колко години не е утвърдена като общинска структура, имаше там разни истории... но аз искам да ви попитам – заедно вие като национално призната двойка – г-н Цветанов и Вие...“

Тук залата избухна в смях, а Бойко Борисов каза шеговито: „Със сигурност аз искам да съм мъжът ... аа, родител 1“.

Жената пък му отговори: „Аз официално казвам, че се идентифицирам като баба номер 1, ваша. Само да дойдете. Наистина въпросът е сериозен, стана много весело, но това не означава, че не е важен въпросът.“

Дамата пак попита какво трябва да се случи, за да дойдат заедно Цветан Цветанов и Бойко Борисов в Плевен, за да се поставят „тет-а-тет“ въпросите.

Премиерът й отговори, че бил войник там една година и когато ходел винаги си спомнял за казармените времена.

Борисов недоумяваше какво искат плевенчанки от него.

Едни настояваха „да ни кажете грешката в очите“, а други „прошка да ни дадете“.

Много ме дразните, трябва да ви кажа“, отвърна им премиерът.

След това стоящият до него Цветанов обясни, че предстоят срещи през април в Плевенско, а Борисов обеща тогава да посети региона.

Думата взе и Валентина Иванова – кмет на село Връв, община Брегово.

Тя попита - мисли ли държавата за законодателни промени, така че кметствата да имат самостоятелен бюджет, защото когато общинският кмет не бил от ГЕРБ, те не получавали нищо.

В случая кметът на Брегово бил от БСП.

Бойко Борисов се раздразни и прекъсна говорещата с думите: „Добре, що сте толкова безшумни, да ви питам? Колежката на Цветанов в парламента (Корнелия Нинова – б.а.) всеки ден обяснява как толерирам кметове на ГЕРБ и т.н. Вие що не се съберете и толкова шумно като тях да обяснявате как кметовете на БСП ви мачкат?“

„Ние сме го казвали това“, чу се реплика от залата.

Ама кажете го шумно. Ето, обърнете се, ето ги камерите. Кажете „извинявайте“, ето го там момчето от bTV - “може ли да се видя и аз довечера, да обясня и аз довечера как ме мачкат БСП“.

Кметицата на Връв отговори, че соцдепутатът Филип Попов бил родом от селото. Години наред там управлявала БСП, но пак нищо не се случило.

Жената се опита да обясни за някаква дарителска кампания в момента, но Бойко Борисов не издържа, прекъсна я, като й се скара отново: „Въпросът ти, скъпа, не е към мен, въпросът е Паунов, Сдружение на общините, кметовете, събирате се, ставате шумни, обяснявате като тях и тогава идвате при мене. Целево ние сме дали за вашата община пари – както на всички останали. Не ви ги дават, 'щото сте кмет от ГЕРБ. Аз не съм чул, не съм видял по телевизията... мрънкащи един-двама души съм видял от БСП – мрънкащи. Вас не съм ви видял... Като ви видя и вас, тогава ще се обърнеш към мене. Много внимателно ще следя. Видя ли те по bTV да те покажат... на другия ден Горанов и Петя Аврамова (финансовият и регионалният министри – б.а.) ще са при теб у селото. Да те видя как обясняваш, че БСП ви мачкат! И тогава ще се обърнеш към мене.“

Тук се намеси Цветан Цветанов: „Но нека да не е анонсът само към bTV, защото тогава другите телевизии пък няма да го отразят“.

Борисов отговори през смях: „Е, аз понеже гледам bTV, когат' гледам, и затова и давам... къде да се покаже, ако иска да свърши работа. Пък може и на друго место да е...“

На женското събиране премиерът надълго опитваше да обясни за гласуването в парламента вчера, с което се опрощават около 8 млн. лева дългове на мюсюлманското вероизповедание.

Тезата на Борисов беше, че това било свързано с националната сигурност, а не с договорка между ГЕРБ и ДПС.

Припомняме, че по време на дебатите лидерът на НФСБ Валери Симеонов се изказа остро и призна, че това управление е финансирало солидно бизнес на ДПС и Ахмед Доган.

Вероятно затова днес Бойко Борисов пък напомни за конфликтната ситуация на Симеонов с жена на границата по време на последните парламентарни избори.

Повярвайте ми, цял живот съм бил биткаджия и толкова искам да се спася от..., щото няма хубава битка. И да дърпаш бабички или възрастни жени по границата не е голямо геройство. Има и здрави мюсюлмани... и здрави мюсюлмани. Иди, дърпай тях! Иди там по тия региони да ги дърпаш! И да видите след това какво е последствието“, коментира Бойко Борисов.

На жълтите павета било лесно.

Макар че народът много, много хубави приказки има. Вика „войводо, турците идат“. Войводата се пра'й на герой и хайдутинът му вика „ше бегаме ли или ше се предаваме, и ако бегаме, що чекаме“. За бой въобще не става въпрос. Те ще ме разберат някои, какво искам да им кажа“, коментира още премиерът и лидер на ГЕРБ.

Разбира се, не омаловажавам хилядите, хилядите, хилядите българи, които са се били в турското робство. Точно обратното – герои! И к'во ни е донесло това, че сме се клали години наред? На Сърбия и Косово, на Босна и Херцеговина, Сръбска крайна, хърватите. Какво им донесе? Хубаво? Върна ни назад толкова години. И ние сега просто казваме – опрощават се дълговете“, заяви още Борисов.


В категории: Политика


Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 0
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
17
Коментара по темата
17.
Nostradamus
10.03.2019 13:35:31
0
5
От безкрайните престъпления и ЛЪЖИ, които "творят" ежедневно, вибрациите на Боко и Цвъко толкова много да се понижили, че те са до нивото на най гъстата материя във Вселената... Който има очи ще види, който има уши ще чуе, който има разум ще разбере !
16.
мафията ГЕрП
10.03.2019 13:31:08
0
5
По вина на Герберските ДЕБИЛИ боко и цвък, които с нашите средства си КУПУВАТ ВЛАСТ, подарявайки на турците 1О МИЛИОНА неплатени данъци, ЛЕКАРИТЕ ОТ ОЧНА КЛИНИКА във Варна ПОДАВАТ КОЛЕКТИВНА ОСТАВКА заради липса на средства. !!!
15.
Дядо Йоцо
10.03.2019 11:53:28
0
1
Пази Боже!
14.
6 do 12
10.03.2019 11:00:53
1
1
липсва ти висша нервна дейност ,ходи да се лекуваш.
13.
Николай
09.03.2019 22:53:38
2
0
baihui много тъп ник нейм си измислил.
БСП ДПС са проклятието. Ако има политици които мислят за държавата и гражданите, а не как да окрадат по бързо и да се налапат такива като БСП, ДПС, СДС, ДСБ, ГЕРБ и всички останали около тях щяха да изчезнат от само себе си.
12.
Николай
09.03.2019 22:48:06
1
8
Никаква мисъл не му тече.
За какво му е повече. То толкова стига за да управлява държава на която масовия жител е с IQ 20.
11.
6
09.03.2019 22:22:11
0
2
Борисов и Цветанов бяха днес във В.Търново.
10.
Никаква мисъл не му тече
09.03.2019 21:37:08
0
11
Като го слушам премиер министъра си мисля че е с IQ 40...
9.
Така така
09.03.2019 21:24:57
0
10
Една въшка. като се наедяла излизала на челото....
Опростихме данъците на крадливата и изнасилваща група "правоверни" мщсщлмани, защото гяурите са длъжни да плащат робски данък десятък... и чакаме мангалите да почнат масово да ни убиват като преди освобождението, за да НЕ допусне мутрата повече такива "извращения".....
"Евала"... на таз мафия герб-дпс-бсп, дето избива народа!
8.
Kri
09.03.2019 21:14:33
0
10
Помним те какъв биткаджия беше само разтягаше
7.
baihui
09.03.2019 19:56:22
0
23
ГРОБ Е ПРОКЛЯТИЕО ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
6.
До 4
09.03.2019 19:11:30
2
19
ЗАЩО .....ТИ СЕГА ДА НЕ БИ ДА НЕ ДУХАШ,А ?? ГЕРБЕРАСТ ГНУСЕН
5.
Кьовеши
09.03.2019 19:00:11
1
23
Двамата в единична килия
4.
мислещ
09.03.2019 18:59:50
16
6
Слагайте си измислените минуси,но след изборите пак ще плачете и ще духате на комика....шмайзера :)
3.
1312
09.03.2019 18:43:39
1
16
bahti komika
2.
АЗ
09.03.2019 17:26:04
4
131
ИЗЧАДИЯ АДОВИ....АНАТЕМА
1.
Гост
09.03.2019 17:12:45
3
156
В панделата ша си жината.По ти приляга
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Според бившият заместник-ректор на академията на МВР Милен Иванов колата, в която е пътувал бившият премиер, не се е движила много бързо Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавния зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Хороскоп за деня – 17 май 2024, петък Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те 
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори