×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Невиждано! Бургаският маг Зайн предсказа заглавията на българските вестници месец преди да излязат


Невиждано! Бургаският маг Зайн предсказа заглавията на българските вестници месец преди да излязат
В началото на септември Зайн позна с абсолютна точност как ще изглежда в. "Монитор" на 1 октомври
04 Декември 2018, Вторник, 10:01 ч.
Автор: Флагман.Бг

Понякога имам ярки сънища и видяното в тях по-късно се сбъдва, разказва той

Нещо невиждано досега у нас сътвори бургаският маг Йордан Янев – Зайн. В началото на септември той бе гост в студиото на радио Фреш и остави на водещия запечатан плик с предсказания. Двамата се уговориха точно след месец отново заедно да отворят плика и да проверят дали те са се сбъднали.

На 1 октомври пликът беше отворен в студиото. Оказа се, че магът е предсказал с абсолютна точност какви ще бъдат на този ден част от заглавията в няколко български вестника.

“Понякога имам ярки сънища, които после стават реалност”, каза Зайн и взе първия лист с предсказанията си. Там той бе написал, че на днешния ден, на 23 стр. на  “Уикенд”, ще има статия за магичната бременност. След това отвори вестника и прочете пред изумения поглед на водещия заглавието: “Кобилкана зачена с магия”.

Магът позна не само съдържанието на статията, но и на коя страница ще бъде публикувана


После дойде ред на в. “Телеграф”. Зайн показа втори лист, на който бе написано: “Принцеса манекенка”, “Парното – три пъти по-скъпо от климатика”, 13 стр. с изрисувани 5 сърца, а най-долу на листа: “Тихо, няма Бог, крещят военни” с нарисувана фигура на човек.
Когато Зайн разгърна най-новия брой на “Телеграф” стана ясно, че преди един месец той абсолютно точно е познал неговото съдържание. “Внучката на царя дебютира като манекенка” бе първото от познатите неща, а водещото заглавие: “Парното – три пъти по-скъпо от климатика” повтаряще предсказанието дума по дума, като магът бе възпроизвел и илюстрацията към материала. В долната част на страницата бе поместена статията: “Мирно! Няма Бог, крещели по Неофит в казармата” със снимка, абсолютно идентина с нарисуваното от Зайн.

Всички се чудеха какво означават петте сърца, нарисувани от мага с посочена стр.13. Когато вестникът бе отгърнат на стр.13, водещото заглавие  бе: “Петима българи получиха нови сърца!”

Зайн позна с невероятна точност и какво съдържа главната страница на “Монитор”. Месец по-рано той бе направил буквално неин макет. Според него в горния ляв ъгъл ще бъде публикуван материалът: “Нашенци дават по 100 000 евро за сафари”, до него ще има снимка на лъв, а отдясно ще има статия със заглавие: “Лъжат българи със застраховки рент-а-кар”. Според мага, на страница 7 ще има текст, който ще съдържа привидно невероятното съчетание “гробница биберони”.

Когато той разлисти новия брой на “Монитор”, се видя, че почти е възпроизвел дума по дума всичко: “Нашенци дават по 100 000 евро за сафари” и “Жилят българи със застраховки рент-а-кар” се оригиналните загавия във вестника, а межди тях наистина има снимка на лъв.


Оказа се, че Зайн е познал дори снимката на първа страница – хора карат лодка на колела с №9 на две места. Скицата на Зайн не само изобразява това, но също на две места има №9.

Оригиналната страница на вестника


Предсказанието на Зайн цял месец по-рано. Както се вижда, той не просто познава каква ще е снимката, но и това, че на две места ще е изписан №9

А на 7 стр. водещото заглавие е: “В Августа Траяна полагали стъклени биберони в гроба на децата си.”
Зайн бе предсказал, че в.”Труд” ще публикува статия: “Силвестър Сталоун уби мексиканци”. И точно след месец вестникът написа:”Сталоун убива мексиканци в София”.

Изумен съм, нищо не ми идва на ум да кажа, освен това, че може би ти си главен редактор на всички тези вестници, възкликна водещият.

От началото на октомври Зайн организира най-голямото магично турне, правено някога у нас, което преминава с грандиозен успех!

Клипът с предсказанията можете да видите тук:

В категории: Животът


Напусна ни емблематична актриса
Напусна ни емблематична актриса 20/05/2024, Понеделник 14:17 0
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 1
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
8
Коментара по темата
8.
И аз познавам заглавията на флагман
05.12.2018 10:28:30
0
1
Например:
"... и стана страшно"
"бургаска батка..."
"куките закопчаха опасен наркодилър"
"Невиждано! ..."
"Кърваво меле..."
"... и после стана страшно..."

За платените им реклами на ресторанти и хотели няма да пиша
7.
Въпрос
05.12.2018 00:32:10
0
1
Случайност ли е, че предсказанията са все от жълто-лайняната медийна област!
6.
Алооо
04.12.2018 14:13:30
0
2
Пликът с предсказанията е подменен и този, който го съхранява ще получи пари за рекламата, която му правят. Хаха тез номера ги знаем, даже в един филм го имаше.
5.
Хм
04.12.2018 13:44:28
0
4
Да каже числата от тото за едим месец напред.
4.
AzotBurgas
04.12.2018 11:33:21
0
2
Sein, war, gewesen:-)
Може, ама не вярвам.
3.
zain
04.12.2018 11:16:52
0
5
направете един лаив стрийм сега с предсказанията за след месец и стрийма да е записан във ФБ и тогава ще го повярвам
2.
Андреев
04.12.2018 11:14:28
1
2
Нямам думи!
1.
hristo todorov bekirski
04.12.2018 11:05:56
2
4
hvanete hristo todorov bekirski ima izdadena presada 15 godini zatvor v izpaniq i se okriva v balgariq
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора На място е изпратен екип на „Пътна полиция“, който е установил, че лек автомобил „Фолксваген“ е катастрофирал и починалият е неговият водач Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов
Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори