×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи!


Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи!
Златомир от близо месец е в затвора, днес влезе в зала конвоиран от съдебната охрана
Тема в развитие
Пращат в затвора айтозлията Златомир Велчев, убил приятел на пътя (ОБНОВЕНА) Пълен потрес! Убиецът на Велислав в Новогодишната нощ арестуван да кара надрусан, наруши условната присъда Златомир след присъдата за убийство на пътя: Пълни паляци и помияри Майката на убития Велислав със скандални разкрития: Скри се, че е имало пети човек, който отказва да се качи в колата! Златомир се призна за виновен за катастрофата, отнела живота на Велислав. Близките на загиналия: Много неща не се казаха! Ще се размине ли с условна присъда Златомир, убил 17-годишния Велислав в зверска катастрофа в Новогодишната нощ? Само във Флагман.БГ! Няма повдигнати обвиненя срещу 15-годишния Златомир за смъртта на бургазлията Велислав Близки на загиналия в новогодишната нощ Велислав: 9 месеца след смъртта му не се случва нищо, искаме справедливост! Само във Флагман! Ето го малолетния Златомир, който уби авера си в колата-ковчег и опита да го натопи Само във Флагман! Приятелите на загиналия 17-годишен Велислав: Почивай в мир, братле, ще живееш вечно в сърцата ни! Шокиращо: Шофьорът на колата-убиец край Бургас е 15-годишен, бил на две водки (СНИМКА) Трагедия в новогодишната нощ: 17-годишен бургазлия загина при зверска катастрофа
виж още
скрий
04 Септември 2018, Вторник, 11:00 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

Нова присъда от година и половина грози айтозлията, който уби приятел в катастрофа, а след това бе спипан с наркотици

18-годишният айтозлия Златомир Велчев избухнал в сълзи, след като разбрал, че заради поредната си издънка трябва да влезе в затвора, съобщиха негови близки за Флагман.бг.

Тийнейджърът е зад решетките от около месец, след като бе спипан да шофира мотопеда си надрусан с пико и амфетети. Това се оказа нарушение на условната присъда от една година и половина, която Окръжния съд в Бургас наложи на Златомир за убийството на пътя на своя авер Велислав в новогодишната нощ на 2015 срещу 2016 година. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Днес айтозлията се яви отново в съда по друго обвинение, но вече не на свободен ход, както досега, а конвоиран с белезници от съдебната охрана.

Златомир е подсъдим по случай за разпространение на наркотици от началото на тази година. Припомняме, че той бе сгащен на 28 януари т.г. от полицейски патрул, докато продава на друг младеж две топчета с марихуана. В този момент Златомир все още не беше навършил пълнолетие. Ченгетата го закопчаха по време на сделката, а при последвалото претърсване на дома му откриха 35 топчета марихуана, очевидно подготвени за продажба.

Първоначално защита на Златомир сключи споразумение с прокуратурата за условна присъда, то обаче стана невалидно заради последната му издънка.

Наложи се по време на днешното разпоредително заседание адвокатът му да се договаря отново с представителя на държавното обвинение, като вместо условно наказание, присъдата на Златомир автоматично става ефективна в размер на една година и половина.

Досега имаше достатъчно бонуси. Вече ги приключи, сам си е виновен!”, каза наблюдаващият прокурор от ОП Бургас, явно визирайки това, че до този момент Златомир бе съден като непълнолетен и законодателството бе прекалено либерално към него.

Съдия Георги Грънчев ще прецени до час дали да одобри споразумението. След като това се случи, ще се кумулират присъдите на 18-годишния айтозлия, за да се прецени колко време ще остане в затвора. При всички положения ще е най-малко две години, дори и повече - ако бъде потвърдена присъдата на апелативните магистрати за убийството на пътя, която от условна стана ефективна.

„Изобщо не ми харесва в затвора, явно трябваше да стане това, за да спра”, каза в залата Златомир Велчев. Вместо тази година да бъде абитуриент, той ще е зад решетките.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

В категории: Айтос


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
salama (marcho rusew) AITOS
04.09.2018 15:41:59
0
1
daje i flagman ma pazi a taka trite komentarite i pazete prestupnici te brawooooooo
11.
salama (marcho rusew) AITOS
04.09.2018 15:37:19
0
2
kriq droga w kolata i nqma koi da me hwane i da mi naprawi narko test i obicham piko to poweche ot wsichko
10.
Дело Гранити
04.09.2018 15:23:01
0
11
А заловенит с подкуп бивш зам окръжен прокурор Ангел Георгиев даже го върнаха на работа като редови прокурор...
9.
*********
04.09.2018 14:47:23
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
8.
Тотко
04.09.2018 14:39:57
1
6
Безразсъден лигльо.
7.
Може да е от сама месец вътре
04.09.2018 14:39:53
3
7
Но ако знаете как го поема. Много бързо схваща занаята,първо клизмичка и след проверката като заключат килиите как го лапа и си го бута наплюнчен в шпионката. Че както е слабичък и с малко дупарче,като порно-актриса се раздава. На втория ден се пречупи само с два леки шамара и малко сплашване,и като ревна ... И вечерта беше кротък и любвеобилен,нежен и отдаден.
6.
*********
04.09.2018 14:39:14
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
5.
конкурс за простотия
04.09.2018 14:33:00
0
13
Има много такива като него. да не казвам половината поколение е така. криско дриско бат меч снуп дог сузанита всякакви рапърчета измислени са им идолите. Идентифицират се с тях, нямат 18 иначе голямата работа станали, шефове на подземния свят едва ли не. Но на кой ли да се метнат като 200 човека ходят дават кръв за митьо очите.
4.
Някой
04.09.2018 14:31:13
0
8
Ще е доста вървежен в затвора.
3.
Q7
04.09.2018 14:15:30
1
13
Как няма да циври, като знае какъв уй го чака.
2.
Getsbi
04.09.2018 14:08:58
2
5
Palen idiot, razmina m use i posle sam se nabuta. tva v Burgas mnogoo idioti ima
1.
Hahaha
04.09.2018 14:05:18
0
8
Bahti nasranoto tapo lape, vlkzai da tarkash lishocite sq, shmatka.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община
Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори