×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал: Млада бургаска депутатка нападна Весела Лечева и европейски лидер след критики към Борисов


Скандал: Млада бургаска депутатка нападна Весела Лечева и европейски лидер след критики към Борисов
Галя Василева и Георг Георгиев (вдясно) се включиха в атака срещу Луис Алварадо и Весела Лечева
25 Април 2018, Сряда, 10:40 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Премиерът се държал просташки на европейски младежки форум


Скандал от Европейска младежка конференция, проведена миналата седмица, продължава да отеква у нас. Днес Весела Лечева от БСП дори прочете декларация от името на парламентарната си група по случая. Младежи от ГЕРБ, включително бургаската депутатка Галя Василева, отвърнаха на атаката.

За скандала алармира пред изданието Euroactiv Луис Алварадо – председател на Европейския младежки форум.
Част от младежите - участници в събитието, са останали крайно недоволни от различни организационни недоразумения, като например от безплатния алкохол и танцьорките в бара на партито след конференцията.
Събитието се проведе в София между 17-и и 19-и април. Такива форуми се правят по време на всяко председателство от различните държави, като у нас организационната част бе поета от Министерството на младежта и спорта. На тях се обсъждат бъдещето на младите в Европа и тяхното участие в изграждането на устойчивите младежки политики.

На събитието в НДК участие взеха премиерът Бойко Борисов, представители на ЕК, българското Министерство на младежта и спорта, както и представители на ООН.

Лидерът на Европейския младежки форум (ЕМФ) Луис Алварадо започнал своята реч и презентация с порицание към българските организатори. Според него това събитие е пример как не трябва да се правят нещата.
От думите му става ясно, че чуждестранните гости на конференцията е трябвало да си платят за самолетните билети и чак след това да им възстановят парите - нещо, което се случва за пръв път по техни думи.

Речите и изказванията на гостите, поканени от министерството на европредседателството, също не се понравили на младежите, тъй като били прекалено политически.

Не се харесало и това, че Борисов призовал младите да раждат повече деца. Алварадо споделил пред Euractive, че младите били крайно фрустрирани от изказването на българския премиер, който дори дал за пример германски министър - баща на седем деца.

"Лесно му е да го каже, като не е част от първото поколение, което ще живее по-зле от своите родители", казва Алварадо.
За ЕМФ е възмутително и това, че всички си тръгнали след речта на Борисов.

"Тук сте, за да говорите с нас, а не НА нас", казва в своята реч Алварадо.

Българският представител на младежката организация Райчо Райчев споделил недоволството си от това, че не било допускано да се задават въпроси на Борисов, а само предварително подготвени такива. Също така, по думите на Райчев, имало инструкции да се става на крака за премиера, информира Offnews.

Райчев добавил и че не е имало добре подготвен превод за глухонемите посетители на форума.
"Ще има становище от всички съвети на ЕМФ", заканва се Райчев.

Освен организацията в НДК, афтър партито на събитието също оставило горчив вкус у европейската младеж. На купона в бара имало безплатен алкохол и полуголи танцьорки.

"Възмутително е, защото на конференцията говорихме за половото равенство", коментира Райчев.
Ако има момичета на дансинга, е трябвало да има и момчета или въобще да няма такива неща, смята родният представител в Европейския младежки форум.

Освен половото неравенство заради танцуващите момичета, проблемът бил, че на следващата сутрин заради безплатния алкохол конференцията била пред провал, тъй като участниците не били "във форма".

Днес в декларация от името на „БСП за България” Весела Лечева обяви в парламента: „„Тази конференция разруши работата на поколения преди нас, унищожи труда на няколко генерации младежи и показа пълно пренебрежение към младите хора изобщо. Тази конференция беше учебникарски пример за това какво не е включване на младите хора в Европа“. Това са думи не на ваш политически противник, не на БСП, а горчивата истина, изречена от Луис Алварадо, президент на Европейския младежки форум. Поводът -  организираната от вас и провалена Европейска младежка конференция, която се проведе в София в рамките на Европредседателството.”
Очевадно било, че с тази организация правителството се провалило.

„Такива публични оценки не се дават често. Не го казваме със злорадство, защото петното не е само за управляващите, а за България. В България си познаваме министрите. Знаем колко народни средства се харчат за организиране на аплодисменти,  за усмихнати снимки, за  медийни ефекти. Знаем и стила на премиера, който съветва младите хора да станат овчари, когато се дискутира безработицата, или да садят картофи, когато става дума за препитание. На тази злополучна конференция министър-председателят посъветва младите хора в Европа да се размножават.

От какви позиции правителството дава подобни, извън всякакъв разум, съвети? Може би от факта, че демографската криза в страната ни придобива застрашителни размери? Може би поради факта, че България бавно, но всеки ден изчезва. Всяка година над 15 000 млади хора напускат България и само малцина се завръщат.
Не си ли давате сметка, че опростачването на политиката и на обществения живот е една от основните причини ние да се лишаваме от децата си?

Не си ли давате сметка, че младежите искат да се говори с тях, а не вие да им говорите? Те искат диалог, а вие им отговаряте с фрази, взети от чалготеките. И чакате клакьорите да аплодират остроумието ви”, посочиха още в декларацията си от „БСП за България”.

След това „на пожар” в парламента пристигнаха младежи от ГЕРБ, начело с лидера им Георг Георгиев, който е и зам.-министър на външните работи.

Те дадоха брифинг, като Георг Георгиев нападна Луис Алварадо. Георгиев се радвал, че Алварадо вече нямало да се кандидатира за нов мандат като лидер на ЕМФ.

Думата взе и бургазлийката Галя Василева, която се представи като народен представител от ГЕРБ и организационен секретар на Националното ръководство на Младежи-ГЕРБ.


Искам да попитам г-жа Лечева какви са нейните успехи като председател на ДАМС (Държавна агенция за младежта и спорта – предшественик на Министерството на младежта и спорта – б.а.)? Какви всъщност успехи те постигнаха в насоките в политиката за младежта? Защото по време на тяхното управление не се направи нищо за младите хора, освен да се създават организации, които да са близки до техните партийни ценности. Това е всъщност основното нещо, което те направиха по време на тяхното управление. Докато ние създадохме закон за младежта, в момента сме внесли и се разглежда на комисия законът за доброволчеството”, каза Василева.

И искам още нещо да попитам г-н Алварадо – как точно успя да си създаде впечатление от конференцията, при положение че той е присъствал единствено и само на последния ден за няколко часа? За неговите два часа присъствие на конференцията това ли са впечатленията, които е успял да каже? Останалите младежи са присъствали от самото начало и са видели всъщност успешното преминаване и успешния процес, по който е протекла конференцията. И, да, БСП ги боли, защото конференцията е успешна и конференцията доказа, че правителството на Борисов се бори за успехите на младите хора и за тяхното по-добро реализиране в България и Европа”, заяви още Галя Василева.

В категории: Бургас , Политика


Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 0
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
23
Коментара по темата
23.
детски ясли ,, герб ,,
25.04.2018 23:56:11
0
4
Ква е тая кака
22.
дядоДобри
25.04.2018 19:14:27
1
18
Аве тоя алверадо може и да е педал, ама много го заболя тоя Герберски елит, от това изказване негово. Що така,а? Защото дори и педал пак е прав! Не може на такъв висок форум, участниците да се забавляват с безплатно къркане и стриптизьорки. Не може да отиде организатора на форума на дискусия с предварително написан сценарий. Не може да се иска от присъстващите да аплодират всяка негова безмозъчна глупост. Все пак се предполага, че присъстват доста интелигентни млади европейци. А за младежкото ГЕРБ е ясно, че всичко е било страхотно. Нали са горди подръжници на кухата лейка която им е лидер. Нищо че казват, че конференцията е провал. Те го разбират като успех.
А що нищо не пишете за супер негативния доклад от братска Америка, а? Щото вътре пишеше, че България е кенеф с корупция и злоупотреба на всяко ниво и управлявана от мутренска групировка? Интересно какво мисли Бойко и пясмина за това. И как ще изкарат написаното като похвала!
21.
АЗ
25.04.2018 19:12:26
1
18
СОПОЛАНКА ПРОДАЖНА,САМО КРЕТЕН МОЖЕ ДА СЕ ЗАСТЪПИ ЗА ГРОБ
20.
пешев
25.04.2018 18:46:26
11
6
весела кечева беше отличен спортист но явно само това.сега в бсп се толерира да бъдеш.колкото се може по нагъл,по подъл и по лъжлив.ако си такъв се издигаш
19.
0909
25.04.2018 16:32:35
18
17
Вярно е, че имаме простак за премиер. но този незадоволен джендър Алварадо също звучи фалшиво. Очевидно не харесва жени, това си е негова работа. Кой трябва да ражда деца освен младите? Дори и организацията на събитието да е била лоша, не виждам как това е унищожило дългогодишните усилия на ЕМФ за утвърждаване на устойчиви младежки политики.
18.
Ганьо
25.04.2018 16:25:57
6
15
Абе не ме занимавайте с глупости.Има горещи теми по които никой не смее да пише и говори.Дали са си заминали мутренските години....та те изобщо не са си отивали.Корупция безработица мизерия обща безотговорност....това са темите.А кой плати масрафа на тез шушумиги.Пиячка и женки....това са и нещата с които привличаме бедни туристи.Къде е производството в България?Няма такова.Ядем българска лютеница с китайско пюре."Български" плодове и зеленчуци отгледани от семе което няма нищо общо с българското.Кисело мляко със сухо мляко.Сирене и кашкавал с палмова мазнина.Пилета пълни с антибиотици и вода.Нацията е болна и изчезва.Боко и компания държат народа в страх и разделен за да няма митинги и стачки.Ганьо спи повече от 500 години.Не се е събуждал изобщо.Левски и Ботев са искали да събудят един народ,но уви той не иска да се събуди за свободата.Слободията му е в душата на Ганя.Бедна душичка.
17.
danio
25.04.2018 16:25:20
4
9
Абе не ме занимавайте с глупости.Има горещи теми по които никой не смее да пише и говори.Дали са си заминали мутренските години....та те изобщо не са си отивали.Корупция безработица мизерия обща безотговорност....това са темите.А кой плати масрафа на тез шушумиги.Пиячка и женки....това са и нещата с които привличаме бедни туристи.Къде е производството в България?Няма такова.Ядем българска лютеница с китайско пюре."Български" плодове и зеленчуци отгледани от семе което няма нищо общо с българското.Кисело мляко със сухо мляко.Сирене и кашкавал с палмова мазнина.Пилета пълни с антибиотици и вода.Нацията е болна и изчезва.Боко и компания държат народа в страх и разделен за да няма митинги и стачки.Ганьо спи повече от 500 години.Не се е събуждал изобщо.Левски и Ботев са искали да събудят един народ,но уви той не иска да се събуди за свободата.Слободията му е в душата на Ганя.Бедна душичка.
16.
ganio
25.04.2018 16:24:31
3
6
Абе не ме занимавайте с глупости.Има горещи теми по които никой не смее да пише и говори.Дали са си заминали мутренските години....та те изобщо не са си отивали.Корупция безработица мизерия обща безотговорност....това са темите.А кой плати масрафа на тез шушумиги.Пиячка и женки....това са и нещата с които привличаме бедни туристи.Къде е производството в България?Няма такова.Ядем българска лютеница с китайско пюре."Български" плодове и зеленчуци отгледани от семе което няма нищо общо с българското.Кисело мляко със сухо мляко.Сирене и кашкавал с палмова мазнина.Пилета пълни с антибиотици и вода.Нацията е болна и изчезва.Боко и компания държат народа в страх и разделен за да няма митинги и стачки.Ганьо спи повече от 500 години.Не се е събуждал изобщо.Левски и Ботев са искали да събудят един народ,но уви той не иска да се събуди за свободата.Слободията му е в душата на Ганя.Бедна душичка.
15.
ganio
25.04.2018 16:23:32
3
5
Абе не ме занимавайте с глупости.Има горещи теми по които никой не смее да пише и говори.Дали са си заминали мутренските години....та те изобщо не са си отивали.Корупция безработица мизерия обща безотговорност....това са темите.А кой плати масрафа на тез шушумиги.Пиячка и женки....това са и нещата с които привличаме бедни туристи.Къде е производството в България?Няма такова.Ядем българска лютеница с китайско пюре."Български" плодове и зеленчуци отгледани от семе което няма нищо общо с българското.Кисело мляко със сухо мляко.Сирене и кашкавал с палмова мазнина.Пилета пълни с антибиотици и вода.Нацията е болна и изчезва.Боко и компания държат народа в страх и разделен за да няма митинги и стачки.Ганьо спи повече от 500 години.Не се е събуждал изобщо.Левски и Ботев са искали да събудят един народ,но уви той не иска да се събуди за свободата.Слободията му е в душата на Ганя.Бедна душичка.
14.
1
25.04.2018 16:22:17
3
6
Абе не ме занимавайте с глупости.Има горещи теми по които никой не смее да пише и говори.Дали са си заминали мутренските години....та те изобщо не са си отивали.Корупция безработица мизерия обща безотговорност....това са темите.А кой плати масрафа на тез шушумиги.Пиячка и женки....това са и нещата с които привличаме бедни туристи.Къде е производството в България?Няма такова.Ядем българска лютеница с китайско пюре."Български" плодове и зеленчуци отгледани от семе което няма нищо общо с българското.Кисело мляко със сухо мляко.Сирене и кашкавал с палмова мазнина.Пилета пълни с антибиотици и вода.Нацията е болна и изчезва.Боко и компания държат народа в страх и разделен за да няма митинги и стачки.Ганьо спи повече от 500 години.Не се е събуждал изобщо.Левски и Ботев са искали да събудят един народ,но уви той не иска да се събуди за свободата.Слободията му е в душата на Ганя.Бедна душичка.
13.
Ganio
25.04.2018 16:21:46
3
7
Абе не ме занимавайте с глупости.Има горещи теми по които никой не смее да пише и говори.Дали са си заминали мутренските години....та те изобщо не са си отивали.Корупция безработица мизерия обща безотговорност....това са темите.А кой плати масрафа на тез шушумиги.Пиячка и женки....това са и нещата с които привличаме бедни туристи.Къде е производството в България?Няма такова.Ядем българска лютеница с китайско пюре."Български" плодове и зеленчуци отгледани от семе което няма нищо общо с българското.Кисело мляко със сухо мляко.Сирене и кашкавал с палмова мазнина.Пилета пълни с антибиотици и вода.Нацията е болна и изчезва.Боко и компания държат народа в страх и разделен за да няма митинги и стачки.Ганьо спи повече от 500 години.Не се е събуждал изобщо.Левски и Ботев са искали да събудят един народ,но уви той не иска да се събуди за свободата.Слободията му е в душата на Ганя.Бедна душичка.
12.
Ганьо
25.04.2018 16:21:15
3
7
Абе не ме занимавайте с глупости.Има горещи теми по които никой не смее да пише и говори.Дали са си заминали мутренските години....та те изобщо не са си отивали.Корупция безработица мизерия обща безотговорност....това са темите.А кой плати масрафа на тез шушумиги.Пиячка и женки....това са и нещата с които привличаме бедни туристи.Къде е производството в България?Няма такова.Ядем българска лютеница с китайско пюре."Български" плодове и зеленчуци отгледани от семе което няма нищо общо с българското.Кисело мляко със сухо мляко.Сирене и кашкавал с палмова мазнина.Пилета пълни с антибиотици и вода.Нацията е болна и изчезва.Боко и компания държат народа в страх и разделен за да няма митинги и стачки.Ганьо спи повече от 500 години.Не се е събуждал изобщо.Левски и Ботев са искали да събудят един народ,но уви той не иска да се събуди за свободата.Слободията му е в душата на Ганя.Бедна душичка.
11.
Ганьо
25.04.2018 16:20:34
3
8
Абе не ме занимавайте с глупости.Има горещи теми по които никой не смее да пише и говори.Дали са си заминали мутренските години....та те изобщо не са си отивали.Корупция безработица мизерия обща безотговорност....това са темите.А кой плати масрафа на тез шушумиги.Пиячка и женки....това са и нещата с които привличаме бедни туристи.Къде е производството в България?Няма такова.Ядем българска лютеница с китайско пюре."Български" плодове и зеленчуци отгледани от семе което няма нищо общо с българското.Кисело мляко със сухо мляко.Сирене и кашкавал с палмова мазнина.Пилета пълни с антибиотици и вода.Нацията е болна и изчезва.Боко и компания държат народа в страх и разделен за да няма митинги и стачки.Ганьо спи повече от 500 години.Не се е събуждал изобщо.Левски и Ботев са искали да събудят един народ,но уви той не иска да се събуди за свободата.Слободията му е в душата на Ганя.Бедна душичка.
10.
Мунчо
25.04.2018 16:18:56
3
31
".........След това „на пожар” в парламента пристигнаха младежи от ГЕРБ...."Ей,нейсе!Ето я новата смяна пожарникари!
9.
Ха
25.04.2018 16:12:04
26
8
Тези бесепари се осеаха така злепоставяте целия български народ не само ГЕРБ или някой политик ами всички дори и да дойдете на власт и за вас ще имат същото мнение аман от тъпанари .
8.
До БСП
25.04.2018 16:08:32
28
10
Вие не сте опозиция вие сте национални предатели .
7.
Няма такава държава
25.04.2018 16:07:45
30
6
Как може да се излагаме така пред цяла Европа тези комунисти правят всички възможно да ни осират навсякъде .Неразбрахте ли ,че нама да ви дадем властта отново .
6.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
25.04.2018 15:44:36
4
15
Голяма битка за кокала и типични Бай Ганьовски излагации. Те хората и други неща ще видят за първи път в БГ!
5.
Мъка
25.04.2018 15:39:31
5
41
Точно така е. По добре да си мълчи Г-ца Василева. Тя и организация МГЕРБ е поредната паразитна и празнодумна организация в България. И с това мероприятие доказа, че има същият светоглед като иконата си - една мутра от Банкя. Какво мероприятие може носител на такива ценности да измисли? Нищо чудно и наркотици да е имало, но просто още да не сме разбрали.
Галя обаче е една провинциална сервитьорка с килийно образование и е по- добре да не се взема толкова насериозно, а тихо да целува ръка на родата, която я уреди на една скъпа екскурзия до София за сметка на нашия джоб.
4.
Lord
25.04.2018 15:39:31
5
22
Галя Василева е куха лейка,а Весела Лечева е боклук,но от най-долните.
Ще си го преместя.
3.
ти да видишd
25.04.2018 15:33:12
4
35
Галето е работила кат сервитьрка в ношни заведения наясно е че младите обичат да са забаляват трябвало да поканят булката на Лукарски да им покаже кво е танц на пилон а наи добере за да няма дискриманация да помолят от десния политически сдс-дбг-дсб -сектор да осигурят мьжки танцьори почитатели на евроатлантическiти цености и сега тоя джендьр Алварадо щеше да доволен и нямаш да вдига пара
2.
1
25.04.2018 15:23:53
11
44
Галенце смекчи тона че да не спиш в някоя стая на хотел България без пари душицо. Много си малка за изяви срещи тази лъвица.
1.
Ую
25.04.2018 15:21:46
9
50
Галя Умното(да не кажа друго) не може да стъпи и на малкия пръст на Весела Лечева. Що не се хванат с онази дупетатка от воля, дето работи на пилон, да свършат малко полезна работа на разклона за миролюбово?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят Концентрирате се върху собствените си емоции Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана Как се забавляват зодиите Как се забавляват зодиите Водолеите обичат общуването, а Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите  Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Вижте рецептата Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Кратка разходка след последното ви хранене има много положителни ефекти върху  тялото и ума Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Идеята им за подпомагане на полетите може да доведе до целогодишен характер на туристически поток към страната ни, коментира Евтим Милошев Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му
Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори