×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Васил Найденов почна луксозен ремонт и влезе във война със съседите, ще им срути блока


06 Април 2018, Петък, 20:30 ч.

До няколко дни домоуправителят свиква извънредно събрание


Васил Найденов е на нож със съседите си заради солиден ремонт в кооперацията, в която живее. Комшиите се оплакаха, че известният естраден певец е изкъртил носещи стени и е слял в един от трите апартамента на шестия етаж.

Кеца е изкупил всички жилища на етажа в сградата на бул. „Витоша“  до НДК, където от 35 години живее. Васко наследил дома от майки си и откакто се помни, е там, въпреки че блокът е старо строителство и далеч не може да бъде наречен луксозен.

В последните 3 години Найденов първо купил единия, а после и другия апартамент. Така вече е собственик и на трите жилища на етажа и решил да ги слива в един голям общ имот с големина 265  квадрата. Той е поискал разрешение от общината и миналото лято го получил. Веднага захванал ремонта.

„Проблемът е, че е изкъртил всички стени, някои от които са носещи. Смятам, че може да има сериозен проблем за всички в кооперацията – не дай Боже, да се срути блокът. Васко постъпва много безотговорно. Направихме му забележка, а той ни размахва разрешително от общината и твърди, че е учил за архитект“, проплака пред „Уикенд“ съсед на певеца.

Половината обитатели на блока се притеснявали да влизат в спорове с него, твърди изданието. Така или иначе, до няколко дни домоуправителят свиква извънредно събрание, за да обсъди ситуацията.



В категории: Лайфстайл


7
Коментара
Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 0
7
Коментара по темата
7.
...
09.04.2018 09:41:32
0
1
Защо онези нахални селендури Свирецовите от първи етаж не си отворят бърдака след луксозния му ремонт и не покажат луксозната колона в центъра на жилището, за сметка на останалите стени и може би за устойчивост на конструкцията на сградата ,? а са първи етаж. Защо не си отключат водомерчeтата, за да видим колко вода употребява на месец цялото Свирецово стадо, след като толкова много ги интересува какво се случва в чуждите жилища?
6.
И пак...
09.04.2018 08:07:37
0
1
за Бургас/ Лазур / бл.7 - Забрави ли са за 1 вх. 8 етаж /десен/ апартамент с бивш вече собственик Александър Моллов, който при усвояване на източната си тераса , за да си направи жилището още по-панорамно, сряза укрепващите дюбели на терасата, при несъгласие на собствениците на етажа под него. Това също е видимо дори и от вън. Моллов вече не е собственик, новите - нямам нищо с тази вандалска реконструкция.
И така ПАК ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!! това са все първи и последни етажи, почти всички са сравнително нови собственици, които СЛЕД КАТО СА СИ ЗАКУПИЛИ??? тавани и мазета , са решили , че от 87 кв. м могат да направят поне кв. м 200 УСВОЕНА ЖИЛИЩНА ПЛОЩ!!! И тъй като са тавани и мазето (т.е. първи и последни етажи) МОГАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ!!!
5.
И тъй като ...
07.04.2018 10:26:22
0
2
иде реч за реконструктивни нарушения в София, Айтос, Бургас и къде ли не... да се върнем на адрес - Бургас, Лазур блок 7. Блокът е построен по проект от 1962 г. и изпълнен през 1963-64 година.
Изреждам само част от строителните нарушения, свързани с премахване частично или напълно на носещи и фасадни стени: (Моля, обърнете внимание на етажите, на които се е случило това):
-1 вход, 1 ляв - Полименови + присвоени 32 кв. м от общо портиерно помещение + 3 кв. м от стълбищната площадка.
-2 вход - 1 етаж десен - Костадинови
-2 вход - 8 етаж / последен/ десен - Маринови
- 3 вход - 1 етаж ляв - Свирецови +
- 4 вход - 3 етаж десен - Атанасова Минка - е, тя е само ГРОЗНАТА ЖАБКА, надигнала поличка и навирила крачета, за да бъде като другите ... и още много други.
Във всички входове е извършена подмяна на вертикалните щрангове на ВиК, не отразена и невписана като изменение в техническа служба на съответното кметство Зора, Бургас( т.е. НЕЗАКОННА) , като това - извършено по подписан договор от Свирецов в 3 вход / 1 ет,/Е БЕЗОБРАЗНО НЕКАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ, а като допълнение КУХИТЕ ЛЕЙКИ от входа са подписали някакъв измислен приемно-предавателен протокол.
- В повече от 90% от усвоените тераси е премахната външната фасадна стена ( видимо е дори погледнато отвън).
- Свързването на някой от по горе изброените към външната градска напоителна шахта за захранване с питейна вода - НЕ ГОВОРИМ !, ТОВА НЕ ГО БРОИМ ЗА НАРУШЕНИЕ.
Подобна е ситуацията и с някой от съоръженията на топлофикация.
ДА, ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ СЕ РЕШАВАТ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ, само че същите , онези изброени горе, се опитаха да ВКАРАТ ДОМОУПРАВИТЕЛЯ НА БЛОКА (до 14.12.2018 г,) В ЛУДНИЦА!!!
А ВСИЧКИ ТЕ ( с изключение на ЖАБАТА от 4 вх.) СА УЖ ХОРА С ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ, КОИТО , СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ СЕ ПРОСТИРАТ САМО ДО ТАМ , ДА НАПРАВЯТ ОТ ЕДНО СТАРО ОБЩЕЖИТИЕ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ТИП (първия блок на Бургас) НАДУПЧЕНО ФРЕНСКО СИРЕНЕ. И ТЕ НЕ СА ЧУВАЛИ ЗА САМОСТОЯТЕЛНИ КЪЩИ!!!
4.
М.
06.04.2018 20:49:45
2
3
Човек с големи възможности,а пък живее в апартамент не е ли чувал,за къщи,ами се гъчи в тези гета?
3.
До...ДАНС-София....питайте....
06.04.2018 19:26:32
1
1
1.Васил ЕДРЕВ -Кмет на Айтос
2.Милена Стойчева-ГЕНЧЕВА-Председател на РП-Айтос
3.Елгина ЧАЛЪМОВА-Окръжен прокурор
4.Емил ХРИСТОВ-Апелативен прокурор

Имат ли "БЪДЕЩЕ" ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ в ОБЩИНА АЙТОС на СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА,но при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 Айтос

Но с фалшиви:
ЛИЧНА КАРТА,СКИЦА,ДАНЪЧНА ОЦЕНКА,УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ,РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СТРОЕЖ и СУМНИТЕЛЕН НОТАРИАЛЕН АКТ ЗА СОБСТВЕНОСТ

А АЗ ....ДОКАТО ВИЕ ГИ ПИТАТЕ ...ЩЕ ПОУМУВАМ КАК И КОГА ДА СИ ЗАПАЛЯ ...ЕДИНСТВЕНОТО ЖИЛИЩЕ С АДМИНИСТРАТИВЕН АДРЕС ; АЙТОС ,УЛ.МОСКВА 18 ВТОРИ ЖИЛИЩЕН ЕТАЖ
2.
1!!1
06.04.2018 18:02:12
1
2
СВИРЕЦОВИ от Бургас направиха същото В ЕДИН ЗАКУПЕН ОТ ТЯХ АПАРТАМЕНТ В СТАР БЛОК В ЛАЗУР И БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ. И ОЩЕ - С ОБЩ РЕМОНТ НА В И К , С КОЙТО ИЗНУДИ ОСТАНАЛИТЕ ЖИВУЩИ ВЪВ ВХОДА, НАПРАВИ НА БУКВАЛНО НА ДРОБ/СЪРМА 8 ЕТАЖНИ И ОЩЕ ТОЛКОВА МЕЖДУЕТАЖНИ ПЛОЧИ!!! Кеца поне поискал разрешение от Общината.
1.
Баси и тъпаците сте
06.04.2018 17:56:11
3
6
Бе вие знаете ли какво е носеща стена бе? Това, че са 25 см, не означава, че е носеща.Носеща е, ако е иззидана със специални плътни тухли и със специален разтвор, и е включена при изчисленията на конструкцията като носещ елемент. Баси и спецовете се извъдихте тези от Флегман. Ми дайте някой лев на който и да е строителен инженер и ще ви светне. Ааа, сетих се. Вие лев само вземате.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Инцидентът стана преди около час Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Дори да не е виновен за смъртта на родителите си, е закоравял до такава степен, че може лесно да премине границата, коментира Иван Савов Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Според бившият заместник-ректор на академията на МВР Милен Иванов колата, в която е пътувал бившият премиер, не се е движила много бързо Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавния зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Хороскоп за деня – 17 май 2024, петък
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори