×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Апелативният прокурор на София подаде оставка
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Омбудсманът на Р България Мая Манолова е Рицар на годината 2017


Омбудсманът на Р България Мая Манолова е Рицар на годината 2017
Великият Приор Н. Пр. Румен Ралчев поднася статуетката на г-жа Манолова за изключителните й заслуги и съпричастност към идеалите на Ордена
09 Декември 2017, Събота, 13:15 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Светлозария КИДЕРОВА

Наградата е от Ордена на рицарите тамплиери на Йерусалим


Омбудсманът на Република България Мая Манолова стана носител на престижната награда, която се дава ежегодно на изтъкнати личности за изключителните им заслуги към обществото, за проява на достойнство и благородство. Призът бе връчен току-що на Коледния благотворителен бал на Ордена на рицарите тамплиери на Йерусалим – Велик Приорат България в зала „София“ на 5-звездния хотел „Маринела“ в столицата.

В залата присъстват близо 400 рицари и дами на Ордена, както и гости от десетки сродни Неправителствени организации, видни общественици и членове на парламента.

Ритуалът по удостояването на г-жа Манолова с приза бе проведен от Великия Приор Негово Превъзходителство  акад. ген. майор р. Румен Ралчев. Отличието представлява лента с кръст на Великия Приор и авторска пластика на скулптора – рицар Спас Киричев. То е висок израз на признанието на Ордена към заслугите на удостоения носител и преди да бъде връчено, минава през сложна процедура от гласуване по Командерии и заседание на Великия Съвет на Приората.


В зала „София“ на столичния хотел „Маринела“ са близо 400 рицари и дами, както и представители на сродни НПО

През последното десетилетие с наградата са удостоени кардио хирургът проф. Генчо Начев, вицепрезидентът Маргарита Попова (2012-2017), акад. Антон Дончев, бившият кмет на Разград и настоящ народен представител Денчо Бояджиев, проф. Божидар Димитров, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, кметът на столицата Йорданка Фандъкова и отец Иван от Нови Хан.

Балът на тамплиерите продължава с благотворителен търг на произведения на изкуството, събраните средства от който ще отидат за насърчаване на талантливи деца. Българският Велик Приорат е вторият по численост в света.

В категории: Политика


9
Коментара
Флагман.БГ Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек 20/05/2024, Понеделник 15:20 1
Напусна ни емблематична актриса
Напусна ни емблематична актриса 20/05/2024, Понеделник 14:17 0
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 1
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
9
Коментара по темата
9.
Арагорн
10.12.2017 09:30:02
0
1
Тези темплъри не ги видях на филма снощи - Knightfall. Да не са някакъв ментак?
8.
до 6
09.12.2017 23:42:22
0
7
Почитат КОЗИЯ бог Бафомет тяло човек и КОЗЯ глава на челото обърната пентаграма-звезда .Предишния церемониал мастър на Тамплиерите известен актьор от белоруски произход починал 2012 млад от КУ-ТРЕСКА заразна болест по дребен РОГАТ добитък предимно КОЗИ.В миналато Ордена е обвиняван в култ към Сатаната черна магия сношаване с животни и содомизъм
7.
*********
09.12.2017 22:42:12
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
Оху - Боху
09.12.2017 22:37:48
0
7
Отдавна не се бях смял така искрено, от сърце. За този здравословен смях, споделилият с нас тази новина си заслужава почерпката.
И какво всъщност се е случило?
Почитателите на Бафомет, т.е. на Сатаната (виж тук: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D1%84%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82), награждават последователите на друг сатанински култ – комунизма, разпространен от болшевико-ционистите. Който се съмнява, нека види какъв символ има на челото на Сатаната - Бафомед. Ами, че петолъчката, разбира се. Че, как няма да наградят другарката Мая. Нали народът отдавна е казал "Търкулнало се гърнето и си намерило похлюпак". И още - "Краставите магарета, от девет баира се надушват".
И пак ще кажа - с тая новина наистина "избихте рибата"...
5.
Човек
09.12.2017 22:27:38
2
4
Дрън Дрън глупости, на ниво Република България. Имат ни за идиоти вече.
4.
мислител
09.12.2017 22:21:32
1
7
Католическият орден с червени кръстове, саби и мантии ще чакаме закрила на Павославието ....дааа. Обърканият Преход, роди Сбъркани хора. Флагманката и тя рицарка.
3.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
09.12.2017 21:42:48
1
5
Заедно те избрахме! Овце, коремите пълни ли са с манджа? За духовна няма да питаме. Пара има ли?
2.
Дуню
09.12.2017 21:30:19
1
12
Велик Приор Негово Превъзходителство Генерал майор Академик и т.н. И т.н.........последния да затвори вратата. А иначе ушите му начупени явно от много четене на дебели книги !
1.
кскщ
09.12.2017 21:29:24
4
6
Заслужава!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища  Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Ето какво показват различните данни за бизнес климата у нас Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Инициативата е на сдружението на младите лекари  Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" НАП пусна на търг нови предложения на автомобили иззети от пияни и дрогирани водачи Напусна ни емблематична актриса Напусна ни емблематична актриса Носителка е на десетки награди и отличия от национални и международни фестивали Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора На място е изпратен екип на „Пътна полиция“, който е установил, че лек автомобил „Фолксваген“ е катастрофирал и починалият е неговият водач Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици
4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори